VIL DU BLI ØKONOMISK FRI? (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

VIL DU BLI ØKONOMISK FRI?

Drømmer du om et stort og fint hus ved sjøen, en ny bil, hjelpe fattige barn i uland, en ekstra ferie eller rett og slett bare noen tusen ekstra i måneden for å få pengene til å strekke til? 

Drømmer du om å kunne være hjemme med barna dine litt mer enn det du rekker nå, få med deg fritidsaktivitetene de driver med, kunne drive med en ekstra aktivitet eller kanskje bare trappe ned litt i stilling på jobb ?

Da har jeg løsningen for deg!

Hvis du er over 18 år og har lyst på nye utfordringer, mer tid, bli økonomisk fri, få fantastiske produkter til innkjøpspris og kanskje også en bedre helse. Kontakt meg om du vil alt dette (eller bare noe av det) Så kan jeg hjelpe deg å få dette, og til å nå dine mål! 

Du er din egen sjef, du jobber når du vil, men allikevel har du et fra team i ryggen som backer deg opp når det trengs. Du står aldri alene, men du bestemmer alt selv. Høres ikke det fantastisk ut? Jeg søker nemlig personer som har lyst å være forhandler for Forever Living, og alle stillinger er ledige for deg !

// Vi har det alltid like gøy på jobb !

 

Forever Living Products

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere høgste kvalitet.
 
Å leve aktivt og ta vare på seg selv er og blir stadig mer populært, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de både kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert på Aloe vera. 

 

-Annelise

Kontakt meg: annelisegjersdal@hotmail.com


 • 15.08.2014 kl.17:44
  Høres bra ut! Ha en fin fredags kveld. :)

  Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.


  Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits