NÅR LIVET SMILER ! (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

NÅR LIVET SMILER !

Jeg husker det nesten ord rett hvordan jeg beskrev humøret mitt og livssituasjonen min for litt over et år siden. Alt var bare mørkt, og lyse i tunellen var så godt som borte. Jeg sa da at jeg viste det fantes et lys et sted langt fremme, men det var mest en tanke og et ønske ikke noe jeg trodde fult og helt på.

Nå tenkte jeg derimot å beskrive den rake motsetning, for å prøve å få ut hvordan det kan forandres!

Nå er livet så og si perfekt. Jeg har en kjæreste som virkelig finner smilene mine, herlige venner, har fått mulighet til å reise mye dette året og har en jobb jeg virkelig elsker!

Jeg kan jobbe hver dag, nesten hele dagene og allikevell koser jeg meg! Det eneste jobben innebærer er å snakke med kjente og kjære. Hvem kunne vel ikke tenke seg en jobb som det?

Det eneste som kan toppe livet til perfekt i denne tidsepoken av livet mitt, er at leiligheten blir klar og den dagen jeg kan si opp den vanlige jobben min, og starte fulltid med Forever. Det satser jeg på at ikke blir særlig lenge til !

Misforstå meg rett, jeg syntes det er kjempe kjekt å skru på biler, finne feil og få biler og motorsykler til å svive igjen. Men, det finnes et men, det er lite som er så kjedelig å gjøre etter endt arbeidsdag som å jobbe enda lenger med det du har jobbet med hele dagen, uten å få betalt!
Om jeg hadde hatt mer fritid og en annen type jobb, da hadde det vert kanongøy å fikset min egen bil, jobbet med prosjekter og fått litt leketøy på hjula igjen!

Jeg drømmer, og disse drømmene skal snart bli virkelig!

Livet smiler !


 • 20.08.2014 kl.19:43
  S fin du er <3
  20.08.2014 kl.20:35
  Tusen takk :D Kjekt f s koselige kommentarer!


  Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits