BACK TO THE 80'S! (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

BACK TO THE 80'S!

En travel jente for tiden, dette er grunnen til den dårlige blogg oppdateringen.

Siden sist innlegg (foruten om mitt innlegg i går kveld) har jeg rukket å bli et år eldre. Dette måtte selvfølgelig feires, med back to the 80's. Det har vert rydding, planlegging, besøk osv. Osv. Så da ble bloggen plutselig nedprioritert. Beklager det!

Jeg hadde tenkt å si at bilder fra bursdagen kommer snart, men jeg, gammeldags som jeg er, bruker fortsatt kamera istedenfor mobil på festligheter. (Kan diskutere om det er bra eller dårlig) For tiden er det ganske negativt, for uten pc er det vanskelig å laste opp bilder og har derfor verken bilder fra bryllup eller bursdag tilgjengelig for opplastning... kan prøve, men lover lite.

Et uklart bilde av kveldens outfit.

En av de morsomste bursdagene jeg har hatt. 80 talls klær og 80 talls musikk. Kan det bli bedre? Sjeldent har jeg sett så mye bra(?) dans.
Om jeg tenker godt er det kun min 20 års dag med burlesque tema som kan nerme seg like festlig, tror disse temafestene ligger ganske gjevnt!

Jeg er en av dem som elsker å kle meg ut, og har ofte tema på bursdagsfesten min. Blir nok aldri helt voksen på det området!

Q: Liker du temafester? Hva var ditt kjekkeste tema?

-Annelise
 • Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits