TRENINGSTUDIO HJEMME (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

TRENINGSTUDIO HJEMME

Snart har jeg fullt treningsstudio hjemme. Jeg har nemlig dansematte, poledancestang og treningsball. Nå har jeg også fylt på med rokkering og "treningsstang"

Rettelse: Jeg har tidligere også hatt rokkering, men denne har røket. Så nå har jeg kjøpt ny tung rokkering (hvordan skrives egentlig det? Rockering, Rokkering?)

Mangler fortsatt skikkelige vekter, men det nermer seg bra alternativ. I tillegg har min kjære pull-up stang og treningsmatte. Noe som også kommer i samlingen når vi flytter sammen! Yeay! Foreløpig får jeg bare brukt dette på besøk, men det fungerer det og!

Utrolig mange forskjellige måter å trene på me hver og en av disse trenings "apparatene" Man kan selvfølgelig trene mye av det samme på hver av dem, men det er gøy med litt variasjon også.

Lørdagen på jærmessa ble ikke bare jobb, jeg fikk også tatt meg en runde selv for å kikke. Når MX sport hadde 20% på alt fra dette merket, måtte jeg slå til. Har savna rokkeringen min i snart et år nå etter at den røyk...

Ble en grei trenings økt på meg i dag etter jobb. Ikke akkurat de mest fancy treningsklærne, eller det mest opplagte og vakre ansiktet. 
Shit au. Trener man , så trener man!

Ble heldigvis bare et bilde av meg. Resten lånte jeg de fine modellene som viser hvordan man kan trene.

-Annelise


 • 01.09.2014 kl.18:13
  Det er deilig trene :)


  Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits