FOREVER SUCCESS DAY 2014 (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

FOREVER SUCCESS DAY 2014

Det har vert en fantastisk helg i nydelige Oslo sammen med mange kjekke kollegaer og venner. Mye ny inspirasjon, motivasjon og kunnskap har man også fått litt av.

Vi kom hit Fredags morning slik at vi kunne få en dag som ekte turister. Var en tur oppom slottet, vindus shoppet gjennom Karl Johan og det viktigste av alt, vi fikk oss en god lunsj på Jensens Bøfhus! Herlig!

Turen hjem til leiligheten tok vi når ingen av oss fire (som reiste sammen) klarte å gå lenger. Da ble det duket for taco og filmkveld.

Lørdags morning var det tidlig opp for å rekke starten av seminaret. Utrolig interressant og imponerende gode forelesere.

Forever kan det med å lage stemning, og med hundrevis av positive og energiske personer samlet i et rom kan man nesten kalle semniaret en treningstime. Her ble det nemlig rumpe- og armtrening av all stående applaus, og en liten danse session på toppen av det hele. Vellykket!

Etter semniaret og en kort treningatime var vi klar for middag, alkohol og dans på bordet (nesten)

Mange ble belønnet og hyllet for god innsats! Tor fikk hentet pinnen sin for ass. Supervisor og jeg og Ellen fikk diplom for godkjent Retailer og Builder eksamen ! Utrolig gøy. Eneste som manglet var å få ass. Manager pinnen eller manager pinnen min, men det får tas en annen gang!

GO FOREVER - Follow your dream!

-Annelise
 • Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits