TYRKIA - ALANYA (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

TYRKIA - ALANYA

Jeg er en av dem som skal ha med kameraet overalt, og ta bildet av absolutt alt! Da merker man at det ikke alltid er like lett å lage et innlegg, eller å legge ut bildene på facebook, når du har 559 bilder å velge mellom! Men nå har jeg prøvd, så godt jeg kan !

Å reise 8 personer på ferie kan være skikkelig krise, drama, krangling osv. Har alltid det i baktankene når jeg sier ja til kompis turer. Det kan sikkert mange andre også skrive under på, men flaks for oss så reiste vi med en fantastisk gjeng! Jeg storkoste meg hele uka! 

Alt tok utrolig lang tid om vi skulle gå alle samlet et sted, man måtte kanskje regne 3 ganger så lang tid som normalt, men det var heldigvis det verste.

På turen fikk vi opplevd strandliv (så klart) Vannsport etter båt (Som jeg dessverre ikke har fått bilder av enda), båtliv, fine turer på byen, litt shopping og fjelltur. Det var noe å gjøre hele tiden, og det eneste jeg savnet var vannpark, men det kan jeg ikke klage så mye om nå ettersom jeg var en av dem som sa det ikke var viktig. 

Til og med kjøreturen fra flyplassen til hotellet, på 2 timer var gøy med disse kjekke!

Tror jeg deler opp bildene og innleggene for at det ikke skal bli altfor mange bilder pr. innlegg!

Q: Har du vært i Alanya før ?

-Annelise


 • 25.09.2014 kl.20:43
  Nei har ikke vært der, skulle ønske jeg hadde det :)


  Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits