JULEGAVETIPS: PERFEKT GAVE TIL TYPEN, BROR, FAR OG BESTEFAR! (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

JULEGAVETIPS: PERFEKT GAVE TIL TYPEN, BROR, FAR OG BESTEFAR!

GENTLEMAN'S PRIDE OG ALOE VERA GELLY

Oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden din og gjør den herlig myk og glatt. Frisk, maskulin duft.

I kombinasjon med barbersåpe, barberkrem og barbervann kan barberblad forårsake hudirritasjoner og tørrhetsfølelse. Mange av disse produktene inneholder sterke rengjørende kjemiske stoffer som gjør at overhudens naturlige fett/fuktbalanse forstyrres. Lipiderne (fettlignende substanser) i overhuden minsker, og det er de som gir huden et frisk utseende, mykhet og spenst. Da gjelder det å gjenfukte, berolige og myke opp huden igjen uten å irritere.

Istedenfor barberingskum kan man istedet bruke Aloe Vera Gelly.

Planten selv ? i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.

Mange blir røde og opplever kløe av vanlig barberskum og kremer, men det beste (synes jeg) er nemlig kun Aloe Vera som eneste krem til barbering. Gir fuktighet under barbering, og jeg opplever at jeg sjeldent får røde nupper som tidligere var et vanlig fenomen etter barbering.

To produkter som er et must for mannens barbering, og i tilleg kan aloeveraen brukes til så uendelig mye mer.         

 • Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits