DET VAR HYGGELIG Å HILSE PÅ DEG, SA KVINNEN OG ANMELDTE FOR VOLDTEKT (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DET VAR HYGGELIG Å HILSE PÅ DEG, SA KVINNEN OG ANMELDTE FOR VOLDTEKT

Dere har kanskje lest artikkelen på nettavisen. Hvis ikke kan dere lese den her.

Folk burde virkelig tenke seg om tre ganger før de legger inn slike grove falske anmeldelser! Det kan ødelegge for andre for resten av livet! Det ødelegger for jobbmuligheten til den siktede i fremtiden, hans forhold til familie og venner, og ikke minst hvordan synet på ekte anmeldelser om voldtekt blir fremover i tid.

Jeg er bare 22 år, og har allerede opplevd dette tre ganger. At bekjente av meg er mistenkt voldtektsmenn/kvinner, men også at det er mine bekjente som har påstått dette. Der det senere er kommet ut at det var oppspinn. Noen av dem er heller enda ikke oppklart, konkret, men der jeg har måtte velge å tro at det ikke stemte av forskjellige grunner.

Hvordan tror dere dette utvikler seg ?

Tenk om den normale reaksjonen når personer kommer ut for første gang om sin voldtekts opplevelse er. "Lover du at du snakker sant nå?" "Er du sikker på at du ikke bare angrer?" Tenk om du faktisk er blitt voldtatt, og dette er spørsmålene du får ? Dette er kanskje å ta litt hardt i, men det er mitt syn, på hvordan jeg ser for meg at dette kan utarte seg.

Han fra artikkelen var heldig, han hadde lydopptak, og kunne derfor bevise sin uskyld! Hvor mange tar opp hver gang de har sex, og samtalene før og etter dette? Skal det bli slik at du må ta opp hver gang, i tilfelle det ble sett på som voldtekt? Hvor mange i dette landet/verden har blitt straffet for noe de ikke har gjort? Men også hvor mange finnes det som aldri ble tatt for det de hadde gjort, og aldri fikk sin straff?
MEN: For all del. Er du blitt voldtatt, eller kjenner noen som blir/har blitt! Anmeld det, i dag ! Ingen skal oppleve noe sånt, der gjerningsmannen går ut i fra det uten straff!

Dette innlegget gjelder selvfølgelig ikke de ekte anmeldelsene eller forklaringene, de er gull verdt! Det gjelder for dem som anmelder for å få erstatnings penger, sympati, oppmerksomhet, eller dem som angrer og ikke kan stå for det dem har gjort.

Trenger du penger, kan de tjenes på så mang andre måter, stå opp for dine valg uansett hvor mye du angrer i ettertid og opmerksomhet og sympati kan du få på så mange andre måter. Det er ikke nødvendig å ødelegge andres liv!

Q: Hve tenker du om dette temaet?

-Annelise

 
 • Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits