DAGLIG SVINDEL SOM VI FINNER OSS I... (Annelise - My life, My thoughts)
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DAGLIG SVINDEL SOM VI FINNER OSS I...

Det er så mange punkter jeg kan snakke om som i mitt syn innebærer svindel, lovlig svindel vell å merke. Som er så urimelig som overhode mulig, men som allikevel er så normalt at man bare finner seg i det.

Denne gang er det snakk om parkeringsbot. Ja jeg forstår at grunneier vil tjene penger på eiendommen sin, og ja jeg forstår at om de først har valgt å bruke den som parkeringsplass mot avgift så kan de gi ei bot om du ikke betaler. Det jeg derimot ikke forstår (som jeg heller ikke får svar på av Europark, ja selvfølgelig Europark...) er hvordan en dataskreven lapp du får av å trykke på en knapp på en maskin skal telle 710,- mer enn det kvitteringen til butikken du var i, med kassadamens underskrift og forklaring om at hun bekrefter at du sto parkert under de 2 gratis timene. For ja, parkeringen var også gratis i 2 timer,  så lenge du husket å trykke på en knapp.

Da er det i mine øyne urimelig å ta over 700,- for at du mangler en fuckings (Unnskyld ordbruket) papirlapp i ruta! 300,- synes faktisk jeg hadde vert sinnssykt i et slikt tilfelle, men det hadde jeg tatt med et surt eple og betalt uten en skriftlig klage. Det klarer jeg ikke med en bot på mer en tre ganger så mye prisen vi handlet for, og sto parkert der for.

Allikevel nå som klagen ikke gikk igjennom så betaler jeg og de taper absolutt ingenting på det, og det samme vil skje for de neste uheldige eller glemske kundene, som parkerer der? 
Er det greit?

Hadde jeg bare vist hva som kunne gjøres? Om det var en mulighet å endre dette urettferdige systemet på...

Ikke bilde av min parkeringsbot, men en bot hentet fra Hangar.no
 • Skriv en ny kommentar

  Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits