Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

CENTER STAGE: TURN IT UP !

Første inntryk:

Har egentlig ikke laget meg noe førsteintrykk av denne filmen. Kjøpte den på inpuls og har aldri hørt om den før. Men... det er dans og film sammen, som ikke bør være noe annet en perfekt match. Så selvom jeg verken har lest noe om den eller hørt om den kan man si at forhåpningene er store.

Handlig:

Kate Parker tar forvell med sine venner og familiei Detroit, det er tid audition på "The American Ballet Academy" i New York City. Hun danser, og hun danser bra men blir allikevell ikke plukket ut som 1 av 6.

Pågrunn av sin stae vilje ved å bevise for sin søster, at "du kan gjøre hva du vil, bare du går inn for det". Forteller hun at hun er kommet inn, og fortsetter å bo i New York. Nå må hun gjøre noe med live og finne ut hva hun vil og skal jobbe for. I filmen følger vi henne og dansen i New York, kanskje hun kommer seg frem med dansen etterhvert allikevell ?
Intrykk jeg sitter igjen med:

Jeg elsker dansefilmer, dette var inegn untak. Blanding av ballett og hip hop, og jeg digger det! En søt film, som ligger farlig nær step up filmene.

Terningkast:

-Annelise

 • HODEJEGERNE !

  Første intrykk:

  Etter Traileren å dømme så kan dette bli en av de bedre Norske filmene. Men kan ikke vite noe. Syntes filmen ser ut som å handle om noe anderledes enn alle andre filmer, og gleder meg til å se den !

  Handling:

  Roger er en lav mann på kun1.68, noe han er veldig opphengt i, kun så høy, ingenting er godt nok. Ikke før han kan gi den perfekte høye vakre kjæresten hans gavene hun vil ha og betale alt som trengs er det godt nok.

  For alle rundt ham er han tilsynelatende en mann som har alt. Har ei altfor vakker kone, er norges beste hodejeger og har en kjempedyr Villa. Men for å ha råd til alt dette må han stjele kunstverk.

  Det er her problemene kommer. Roger kommer over et veldig verdifullt maleri, som eies av den perfekte kanditat til hans nye rekruteringsprogram, Claes Greve. Får han tak i dette forsvinner alle Rogers økonomiske problemer, men Greve er ikke som alle de andre med verdifulle malerier...  Intrykk jeg sitter igjen med:

  WOW. Helt uventet. Jeg så for meg en film om hvordan å stjele maleri, litt dokumentar ish. Med pittelitt action innimellom. Litt det samme som dop langer filmer. Slik går det når man ikke leser om filmen, og prøver å la være at traileren forteller for mye. Ble så positivt overasket at det er lenge siden jeg har sett en så bra film. Og så er den på norsk.

  Karakter:

   

   

  -Annelise

 • Jenta som lekte med Ilden

  Som di fleste har hørt er dette etterfølgeren av Menn som hater kvinner som var en stor suksess i sverige og Norge vertfall, sikker flere land også men det vet jeg ikke :P
  jentasomlektemed144526sMen denne filmen var uansett utroligbra ! Og bør sees uansett . Hvis du vi på kino i nermere fremtid. Gå på denne !
  Men kansje den er best om du har sett menn som hater kvinner også . da har den mer sammenhengende historie. Selvom etter hva jeg har hørt går det fin å se denne også uten å ha sett den første filmen først ;D Det er jo " to forskjellige " historier ( men med samme bakgrunn osv... ) Så gå å se den uansett om du ikke har sett eller har sett den første filmen . du kommer til å elske den uasnett ! Å om du ikke har sett eneren kan du jo bare se den rett før du går ;D ?
  Den før en sterk 5av meg ;D

  -Annelise
 • Upperdog !

  Upperdog må ha vert en av di beste norske " ikke-skrekkfilmer " jeg har sett. Den var ikke så god som 5-6 terningkast slik som den har fått av alle, men den var ganske bra alikevell :)
  Følte det mangla litt i den, selvom jeg ikke klarer å ordlegge hva det er .

  Filmen handler om 2 søsken som ble adoptert som småbarn. Men di ble adoptert til forskjellige familier som ikke ville holde kontakt :) Slik at de ikke vet hvem hverandre er etter hvert :) Og av en spesiell grunn finner di ut om hverandre. Skal ikke si så masse om den, ettersom det ikke er så lett å si mye uten å røpe hele filmen :)

  Men uansett , bra film ( til norsk å være ) Å hadde jeg vert deg hadde også jeg gått å sett den, for å ha sett en bra norsk film ;D
  upperdog  -Annelise
 • The fast and the furious !

  The fast and the furious er en av mine favoitt filmer, sammen med de andre tre fast and furios filmene.
  denne filmen handler om Brian O'conner ( eller Paul Walker som han egentlig heter ) som kommer til et lite sted med mye gateløp, her møter han Dom eller torreto som noen kaller ham ( Vin Diesel ) som er alles "forbilde" innen gaterace og også den beste.

  Brian kjører et løp mot Dom, der han satser bilen sin om han taper. Noe han gjør og må da gi fra seg bilen til Dom, men før han får gitt den bort kommer politiet og alle reiser. Brian er da den eneste som hjelper Dom fra å bli tatt av politiet og det gjør at Brian og Dom blir venner ;D

  På denne turen blir også Brians bil ødelagt slik at videre i filmen må Brian få tak i en ny såkalt "10 minutes car" til Dom !

  Så om du liker biler, og synes denne hørtes kjekk ut så anbefaler jeg den på det sterkeste. Og om du ser denne er jeg omtrent sikker på at du synes den er så bra at du vil se de tre neste også, som er 2 fast and 2 furious, the fast and the furious: Tokio drift og fast and furiuos. Sist nevnte er en film som de fleste filmanmelder mente at alle kunne syntes var kjekk å se, en komentar var noe lignende dette; " dette var faktisk en film for oss som ikke er så bil gale "
  thefastfuriousfront2


  mens jeg satt å skrev dette fikk jeg følelse av at jeg har skrevet om denne filmen før, om ikke det var 4 jeg skrev om? Men fant ikke innlegget hvis det var denne så poster det alikevell ;D

  -Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits