Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DAGLIG SVINDEL SOM VI FINNER OSS I...

Det er så mange punkter jeg kan snakke om som i mitt syn innebærer svindel, lovlig svindel vell å merke. Som er så urimelig som overhode mulig, men som allikevel er så normalt at man bare finner seg i det.

Denne gang er det snakk om parkeringsbot. Ja jeg forstår at grunneier vil tjene penger på eiendommen sin, og ja jeg forstår at om de først har valgt å bruke den som parkeringsplass mot avgift så kan de gi ei bot om du ikke betaler. Det jeg derimot ikke forstår (som jeg heller ikke får svar på av Europark, ja selvfølgelig Europark...) er hvordan en dataskreven lapp du får av å trykke på en knapp på en maskin skal telle 710,- mer enn det kvitteringen til butikken du var i, med kassadamens underskrift og forklaring om at hun bekrefter at du sto parkert under de 2 gratis timene. For ja, parkeringen var også gratis i 2 timer,  så lenge du husket å trykke på en knapp.

Da er det i mine øyne urimelig å ta over 700,- for at du mangler en fuckings (Unnskyld ordbruket) papirlapp i ruta! 300,- synes faktisk jeg hadde vert sinnssykt i et slikt tilfelle, men det hadde jeg tatt med et surt eple og betalt uten en skriftlig klage. Det klarer jeg ikke med en bot på mer en tre ganger så mye prisen vi handlet for, og sto parkert der for.

Allikevel nå som klagen ikke gikk igjennom så betaler jeg og de taper absolutt ingenting på det, og det samme vil skje for de neste uheldige eller glemske kundene, som parkerer der? 
Er det greit?

Hadde jeg bare vist hva som kunne gjøres? Om det var en mulighet å endre dette urettferdige systemet på...

Ikke bilde av min parkeringsbot, men en bot hentet fra Hangar.no

 • I'M JEALOUS OF PEOPLE WHO GET TO SEE YOU EVERY DAY!

  Jeg har det ikke helt forferdelig uten min kjære hjemme, men jeg har det fortsatt så mye bedre sammen med han. Jeg kan ta meg selv i å smile bredt, kun av det å ligge i armkroken hans å se en film, og jeg kan hulk gråte bare ved tanken på at han snart skal reise igjen. 

  Normalt er jeg ei jente som trenger nærhet, trenger å ha noen å sove sammen med, noen som klemmer meg om jeg ikke har det så bra eller noen å dele gleder med, og ingen er bedre å gjøre det med en han. 

  For at dagene skal gå bra, prøver jeg å holde meg opptatt. Treffe venninner, kompiser, se filmer, rydde, gå turer, jobbe osv. osv. alt som holder fokus, og som får humøret opp, og alt i alt går det som regel bra! Prøver å nyte det jeg har, istedenfor å savne det jeg til tider ikke har. Det er så mange som har det verre en meg!

  Denne langhelgen har vi gjort minst mulig. Mest mulig avslapping og nyte tiden vi har sammen, og minst mulig stress. Det får vi begge nok av til vanlig, noen mer enn andre. For til tross for at jeg er hjemme i normale tilværelser stresser jeg unormalt mye selv også.

   

  -Annelise

 • JULEGAVETIPS: PERFEKT GAVE TIL TYPEN, BROR, FAR OG BESTEFAR!

  GENTLEMAN'S PRIDE OG ALOE VERA GELLY

  Oppfriskende aftershave-lotion med blant annet Aloe vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden din og gjør den herlig myk og glatt. Frisk, maskulin duft.

  I kombinasjon med barbersåpe, barberkrem og barbervann kan barberblad forårsake hudirritasjoner og tørrhetsfølelse. Mange av disse produktene inneholder sterke rengjørende kjemiske stoffer som gjør at overhudens naturlige fett/fuktbalanse forstyrres. Lipiderne (fettlignende substanser) i overhuden minsker, og det er de som gir huden et frisk utseende, mykhet og spenst. Da gjelder det å gjenfukte, berolige og myke opp huden igjen uten å irritere.

  Istedenfor barberingskum kan man istedet bruke Aloe Vera Gelly.

  Planten selv ? i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.

  Mange blir røde og opplever kløe av vanlig barberskum og kremer, men det beste (synes jeg) er nemlig kun Aloe Vera som eneste krem til barbering. Gir fuktighet under barbering, og jeg opplever at jeg sjeldent får røde nupper som tidligere var et vanlig fenomen etter barbering.

  To produkter som er et must for mannens barbering, og i tilleg kan aloeveraen brukes til så uendelig mye mer.           


 • JULEGAVETIPS: PERFEKT GAVE TIL MOR, BESTEMOR, FRUEN, MANNEN I HUSET ELLER ANDRE SOM NYTER Å SLAPPE SKIKKELIG AV!

  AROMA SPA COLLECTION

   

  Skjem bort noen du er glad i med Spa-pakken!

  Alle Forever Livings herlige aromaterapiprodukter i en boks. Inneholder Relaxation Massage Lotion, Relaxation Shower Gel og Relaxation Bath Salts. Perfekt gave til alle livsnytere!

  Du kan bruke dem en og en eller sammen til en herlig og velgjørende spaopplevelse i ditt eget hjem.

  Trinn 1: Nyt et herlig avslappende bad. Relaxation Bath Salts inneholder salt fra Dødehavet, berømt for sitt høye innhold av velgjørende mineraler. Badesaltet inneholder dessuten velduftende lavendelolje og andre essensielle oljer som bergamottolje og sedertreolje.

  Trinn 2: Rengjør med Relaxation Shower Gel. Bruk den sammen med vår loofah som fjerner døde hudceller og mykgjør huden.

  Trinn 3: Ta vare på huden din og hjelp den til å bevare fuktigheten med vår velduftende, mykgjørende Relaxation Massage Lotion ? den perfekte avslutningen på din herlige hjemmespaopplevelse. Akkurat som Relaxation Shower Gel inneholder den, i tillegg til Aloe vera, flere essensielle oljer og fruktekstrakt. Også hvit te og mimosa er tilsatt.

  Personlig er Relaxation massage lotion en av mine favoritt produkt. Bruker den hver dag som bodylotion, og brukes også flittig som massasje lotion! Herlig følelse, og enda herligere lukt!

   

  Kontakt meg om dette er noe du ønsker å gi i julegave, eller om du ønsker hjelp med julegavehandelen. Jeg hjelper gjerne!

 • JULEGAVETIPS: PERFEKT GAVE TIL MOR, KONE, SØSTER ELLER KJÆRESTE!

  SONYA SKIN CARE COLLECTION


  En avansert hudpleieserie basert på Aloe vera som pleier huden og hjelper den til å beholde sin glans og friskhet.

  Hudpleieserien Sonya Skin Care Collection består av fem produkter som bygger på de siste bevisene innen avansert hudpleie. Hvert enkelt produkt inneholder i tillegg til Aloe Vera Gel, rikelig med urte- og fruktekstrakt og andre ingredienser som er mykgjørende, fuktgivende, fuktighetsbevarende og vitaliserende. 

  Sammen gir de huden alt den trenger til rengjøring, fukt og beskyttelse/bevaring. Settet hjelper huden til å bevare sin glød og friskhet lenge. Produktene har en frisk duft og føles herlig på huden.

  Dette settet har jeg brukt fast nå i snart 3 år, og har ingen planer om å bytte det ut. Anbefales på det sterkest. 

  Som meg sliter gjerne mange med veldig ømfintlig hud, til disse kvinnen i livet ditt kan Fleur de Jouvence settet være en erstatter.

  Dette er litt mildere mot huden enn Sonya settet, men lukter mer nøytralt enn den friske lukta av sonya settet.

  Begge sett anbefales like sterkt, og jeg hjelper gjerne med å velge det beste for den du skal gi gaven til! 

  Jeg er sikker på at alle som åpner dette denne julen blir veldig fornøyd!


 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits