Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

FOREVER LIVING - MY LIFESTYLE !

Så lenge jeg kan huske har Forever produkter vert i hus. Tannkrem, håndsåpe, Aloe vera juice og lips spesielt, men andre produkter har også vert innom å kjent på varmen. Det var liksom det jeg kjente Forever som og ikke noe mer. Greie produkt, men helt ærlig brydde jeg meg lite på den tiden om hva jeg brukte og ikke. 

Jeg møtte opp på en sminke kveld med Forever produkter, nermere bestemt sonya sminkeserien. Følte meg elendig, med bihulebetennelse og stor mulighet for feber i tillegg. Var kjempelite motivert og ikke så veldig interressert i den tilstanden jeg var i da. Allikevell skulle jeg være der, jeg hade jo tross alt sagt ja. Vi var bare veninner tilstede så vi sminket hverandre istedenfor å sitte med speil. Etter at min venninne var ferdig med meg var jeg klar for å se resultatet. Jeg fikk sjokk, sto rett og slett bare å måpte i flere minutt. Det røde, trette ansiktet var omvandlet til et friskt og naturlig ansikt. Fra denne dag var jeg overbevist, jeg viste det meste var bra, men så bra?

Ble faktisk så fornøyd at jeg valgte å kjøpe alt jeg hadde prøvd den dagen, rensesett og sminke. 2200,- ble brugt den kvelden med stort smil! 

Denne kvelden ble jeg også spurt om å selv bli forhandler, et klart nei kom ut fra meg. Jeg var langt i fra en selger og ikke hadde jeg tid heller. Heldigvis ble ikke det endelige svaret helt slik. Jeg fortsatte som før, men nå med en kjempebra sminkekolleksjon som jeg var superfornøyd med. Alle jeg kjente skulle prøve, og alle jeg kjente fikk høre om den. Tanken slo meg plutselig en dag etter X antall anbefalinger av nettop denne sminken "Det jeg gjør nå er jo det eneste jeg behøver å gjør som forhandler" Jeg prøvde produktene, var stårlende fornøyd, og delte mine erfaringer med alle. Det var da svaret mitt skiftet fra nei, til "det kan være spennende, har litt lyst"

Den tanken holdt jeg på, det å være min egen sjef, jobbe hvordan, hvor og når jeg ville, etterhvert få mye mer fritid i forhold til lønn, gi mine (trolig) fremtidige barn en sikker fremtid og sist men overhode ikke minst kunne tjene penger nok til å hjelpe barn i fattige land. Det trigget meg det

En fin ettermiddag i April 2012 var jeg registrert som forhandler, og har aldri angret siden!

Trykk her å se vår katalog! (2012 katalogen ettersom de nye katalogene ikke ligger på nett )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIN FØRSTE TOPP 8 DEMO

Den 14. Mai 2012 hadde jeg min aller første demo. Demo, bedre kjent som vertinne kveld, homparty osv. Etter dette har det blitt mange mange flere, og jeg syntes det er kjempe kjekt ! Treffer så mange interressante nye personer når jeg er på jobb !

Som oftes er det en demonstrasjon avvåre topp 8 - Bestselgere. Helt fantastiske produkter. Kan snakke i timesvis om mine og andres erfaringer, og hvor fornøyd jeg er.

Bestselgerene er:

Aloe Vera Gel

Aloe Berry Nectar

Aloe bits'n peaches

Aloe Vera Gelly

Aloe Propolis Créme

Aloe Heat Lotion

Forever Bright Toothgel

Aloe Lips

 

Q: Prøvd noen av disse produktene ?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SONYA MAKE UP! FØR - ETTER

Den beste sminken jeg vet er Forevers "Sonya Make up collection". Dette er mye av hovedgrunnen for jeg startet som forever forhandler. Første gang jeg prøvde denne sminken fikk jeg bokstaveligtalt hakeselpp. Hadde bihulebetennelse, så ikke ut, og etter å ha blitt sminka så kunne man ikke tenke seg at jeg var en smule forkjøla en gang. Den røde nesen var borte. alle ugjevnheter var borte og posene under øynene var helt borte. Det beste var at jeg ikke følte jeg hadde sminke på i det hele tatt. Helt lett ligger det på fjeset.

All forever's sminke er basert på vår aloe vera gel.  

All forever's sminke er nikkelfritt.

Vårt mineralpudderet har ingenting bismuth, men andre merker er basert på dette og kanskje har 50-60%. Bismuth er et stoff noen produsenter bruker for at produktene skal sitte bedre og fargen skinne mer. Problemet med det er at bismuth ikke er bra for huden, det tetter porer som resulterer i kviser og uren hud. Dette trenger du ikke bekymre deg for med vår Sonya make up fra forever. Sonya mineralpudder fungerer som concealer, foundation og pudder alt-i-et og virker slik at huden får en naturlig, fin og jevn finish. 

Maskaraen er utviklet for ømfintlige øyne.

Kunne nevnt så mye mer om vår sminke men tar dette i inlegg om hvert produkt etter hvert...

Vår make up kollektion inne holder:

- Sminkefjerne

- Øyenskygger i mange forskjellige farger

- Maskara

- Eyeliner

- Lipliner

- Concealer 

- Forndation

- Mineralpudder

- Leppestift

- Lipgloss

osv...osv... Så utrolig mye og så utrolig mye bra.


FØR: Absolutt helt ustelt... Gammel sminke, stygt hår...ETTER:Forskjell eller ?

Alle våre forever produkter er laget for at det skal være best mulig for din hud og din kropp både invendig og utvendig.

-Annelise

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARGI+ - VIL DU ORKE MER ?

 

ARGI + er forever livings nyeste produkt. Dett er et kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin som omdannes til nitrogenoksid i kroppen. Den er spesielt viktig når du er aktiv med sport og mosjon. I tillegg består ARGI + av et vitaminkompleks som gir deg den daglige dosen av de viktige vitaminenen C, D, K, B6, B12 og B9 (folsyre). Du får sunne plantestoffer fra en rekke frukter og bær som Blåbær, Bringebær, Kirsebær, Bjørnebær, Solbær, hyllebær og vindruer.

ARGI + giir deg mer energi og passer for deg som vil yte bedre på trening eller bare orke mer hjemme etter eventuelt skole eller jobb.

Den anbefalte dosen ARGI+ gir deg 30 energifylte dager pr. boks. 

 

- Annelise

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

EVER SHIELD - DEODORANT


Laget med stabilisert Aloe vera gelé. Ever shield deodorant inneholder ikke det skadelige aluminium saltet som er i mange andre deodoranter. Denne milde blandingen av ingredienser gir effektiv, "all day" beskyttelse mot lukI tilleg kan den påføres rett etter en dysj eller voksning av armhuler. Ever shild smures på lett som silke, smitter ikke av på klær og i deodoranten brukes mer av egenskapen til aloe vera på samme tid som man tar bort ingredienser som kan være skadelig for din helsen.

Absolutt en bra investering. Har ikke vært mer fornøyd med en annen deodorant selv. 

Q: Prøvd den før ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varelager

Syntes det er så utrolig greit å ha et lager hjemme. Nå kan jeg yte god service med at kunden får produktet sitt med en gang isteden for å vente til jeg sender inn neste bestilling. Super greit !

Lageret ser litt annerledes ut nå ettersom jeg har flyttet ned i kjelleren etter dette bildet ble tatt, og om et år vil det være enda større forandring. Jeg tenker nemlig å ha et eget Forever rom/Kontor når jeg flytter ut!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EGEN FOREVER HJEMMESIDE

Besøk min Forever hjemmeside! Du kan lese om produkter og om det å være forhandler, og du kan lage din egen bruker om du ønsker å bestille produkter av meg. 

http://www.myaloevera.no/agforever/hjem

Besøk den så mye du vil !

-Annelise

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • DANS - RAGNES DANSESKOLE, XOPÓS OG SWAGGA CHICAZ

  - Har danset siden 2007/2008 husker ikke helt, men også på og av litt opp gjennom livet

  - Er instuktør på ragnes danseskole

  - Danset med søte Edel ei stund som Xopòs, der vi danset på Blinkfestivalen 2010 og UKM.

  - Danser nå fortsatt med Edel, men også Ella, Betty og Larissa, som Swagga Chicaz.

   

  Les om danseshow:

  Bilder av Danseoppvisning ++ 23. Oktober 2011 - swagga chicaz

  Film av Danseoppvisning 23. Oktober 2011 - swagga chicaz

  UKM 26. Februar 2011

   

  Les om dansetrening:

  Dansetrening 19. Oktober, swagga chicaz video

  Dansetrening 6. Oktober, swagga chicaz video

  Dansetrening til UKM 7. Februar i bilder

  Dansesesongen med Ragnes danseskole startet

  Dansehelg, trening med både Edel og Ragnes danseskole

   

  Les om andre opplevelser innen dans:

  Kosekveld med dansejentene fra Ragnes Danseskole

  Design til Xopós, dansenavnet til meg og Edel

   

  -Annelise

 • STYRKELØFT

  - Har drevet med Styrkeløft siden September/November 2009

  - Har allerede rukket og vunnet Gull i NM 2010 og 2011

  - Har tatt 3 norgesrekorder ( benk, mark og sammenlagt ) som ble tatt før det kom et nytt system. Disse er derfor arkivert for alltid

  - Har etter at det kom et nytt system tatt 137,5kg i 57kg klassen som ble ny norsk rekord i markløft. og 75,5kg i benk som også ble norsk rekord. (Disse er tatt nå etter at jeg tok en liten pause)


  // Norsk rekord: 125 kg.

  Har for øyeblikket en pause fra styrkeløft pågrunn av skade i skulder og rygg. Ikke noe stort, men det gjør at jeg må starte med teknikktrening helt fra starten igjen, Har ellers også mye å gjøre utenom.

  Les om stevneresultater:

  RM 19. Februar 2011

  Julsetevne 11. Desember 2010

  NM 00. November 2010

  Julestevne 12. Desember 2009 - mitt første stevne

   

  Les om stevneforberedelser:

  Rett før stevnestart til RM2010

  Oppkjøring til NM 2011

   

  Les om trening og annet som innebærer Ganddal AK/styrkeløft:

  Hyttetur med styrkeløft folka. Del 1, Del 2, Del 3

  Nyttårsmottakelse for alle NM vinnere

  Julebord med Ganddal AK 11. Desember 2010

  (linkene har kommet her bak tilogmed Desember 2010, resten kommer senere)

  -Annelise

 • OUTFIT !

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  12. Oktober 2011

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  5. Februar 2011- med den svarte skjorta

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. Februar 2011

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  31. Desember 2010

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  26. Desember 2010

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  25. Desember 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. Desember 2010


  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. November 2010

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  23. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  16. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  25. Mars 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  19. Mars 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   12. Mars 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  6. Mars 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  27. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  13. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  12. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  5. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. Januar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  3. Januar 2010  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  31. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  28. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  26. desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. Desember 2009


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  23. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. Desember 2009

  pictures8


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. Desember 2009

  fotomontasjer3


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  3. Desember 2009

  pictures7


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  21. November 2009

  outfit2


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  18. November 2009

  outfit

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  16. November 2009
  pictures3

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  15. November 2009
  pictures2
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. November 2009

  pictures1


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. Oktober 2009

  1005375
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  2 Oktober 2009

  bilde 0634
  bilde 0631

  -Annelise


 • ANNELISE !

  Ei smilende å nok så rar jente som når hele 157 cm over bakken ( Yes jeg er liten) som kom til denne verden for litt over 19 år siden. Kan være barnslig, kan være seriøs men å smile å le det er hun best til. Hun danser, og hun elsker det og driver også aktivt med styrkeløft (når hun ikke er skadet - som hun er nå). Noen som utgir det meste av året 4 styrkeløft treninger i uka + 2 med dans. Styrkeløften har også skyld i gull i NM 2010 og 2011 for denne jenta.

  Når hun har tid hender det også at hun spiller litt håndball i perioder, men dette kommer litt an på resten av treningsplanen.

  Bilmekaniker er hennes heltidsjobb og lærlingjobb, og Instruktør på Ragnes danseskole og forhandler i Forever Ling er hennes ekstra deltidsjobber. Midt i blinken.

  Kjæresten hennes er fantastisk å har stått ved hennes side i over 5 år, og lenger vil det bli.

  Dans, styrke, forever living og bil er hobbyer hun har enkelt og greit

  Og vennene er som for alle andre fantastiske i hennes liv

  Denne jenta, det er meg !

      
   

  -Annelise

 • FILM ANMELDELSER !

  HOW SHE MOVE

  Raya blir tvunget til å flytte til bake til stedet hun vokste opp da hennes søster dør. Det samme stedet som hun har jobbet så mye med for å komme bort fra.

  Men når hun nå er jeme, er den eneste sjansen for å komme seg vekk igjen å vinne den såkalte "step monster !" En stor konkurranse der de kan vinne 50 000 dollar ! Hun få være med på et lag, men når det går dårlig blir hun kasta ut og må starte på ny, og det fortsetter med nedturer på nedturer.
  Men om det går bra ? Det må du finne ut selv !  Det jeg syntes var utrolig gøy med denne filmen var at de ikke danset ren hip hop, de danset noe jeg vil kalle step hip hop. De danser så å si uten musikk, der det eneste av musikk som er på når de danser er trampene, klappene og lydene de lager selv med munnen. Litt musikk har de kun når det er store konkurranser. Så de må både lage danser som ser bra ut og musikk til i koeografien!

  Imponerende !
  Siden jeg ofte bruker dansefilmer til å finne egne steg til danser jeg lager, eller skal lage, så var ikke dette den beste, fordi det var helt annerledes men det var lievell superstilig !

  Terningkast:

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  STEP UP 2: THE STREET !

  Step up 2 er som det står i navnet. 2-eren til Step Up. Egentlig har de to filmene veldig lite sammenheng fordi det er skiftet folk, og en helt annen historie, men alikevell er det samme skole, og handlingn er om dans (selvfølgelig) ogTyler fra Step up får du også treffe en liten stund.

  Andie er med i dansegruppa 410, en dansegruppe der målet er å vinne the street. Og få "stastus" blandt andre dansere ! Når "foster mora" til Andie finner ut hva gruppa har gjort, blir hun lei og sender Andie til faren (?) det eneste som kan hindre henne i å reise er at hun begynner på Maryland school of arts.
  http://www.wallpaperez.info/wallpaper/movie/Step-Up-2-the-Streets-1482.jpg
   
  Alikevell drømmer hun om fortsatt å være på med i dansegruppa og bli med i the street ! Men etersom hun alltid komemr forsent, eller ikke kommer i det hele tatt, blir hun sparket fra "laget". Noe som fører til at Andie lager sin egen dansegruppe av elever på skolen, men dette kan bli problematisk !

  De kommer i mange små problemer, og er ikke sikker på hvordan det skal gå, men de jobber for det og prøver ! Kankje de kommer seg til The Street denne gang ?

  Terningkast:
   

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  SHUTTER ISLAND

  Filmen var langt i fra slik jeg hadde trodd. Etter hva jeg forstod av traileren var det en ren skrekk film. Der det ville skje noe helt forferdelig med hovedpersonen ettersom han ble fanget, jaget (eller noe slikt) blandt de psyko folka. Men nei! Langt i fra !

  Jeg ble "tvunget" med ettersom så mange venner skulle gå, kan jo ikke sitte hjemme alene da.
  Så jeg dro, å tenkte nå klarer jeg ikke sove i en måned fremover ! men den var faktisk ikke skummel et eneste minutt !
  Filmen fikk hjerte til å hoppe to slag en gang, men det var liksom fordi jeg stokk, ikke fordi jeg var redd.  Filmen handler om en fra MS Marshall (tror jeg det var). Han skal finne en forsvunnet passient som er utrolig farlig, men ingen aner hvordan hun har forsvunnet. Han leter og har masse intervju, og alltid spør han om en mr leander. Ingen vet hvorfor men det er viktig for ham.Etter lenge forteller han historien om denne Leaddis, som gjør at kollegaen hans forstår hva han mener, men alikevell skal han ikke gjøre mye med det.

  Han er der for en annen grunn, å avsløre denne "leiren" som ødelegger folk.

  Etter lang tid med leting finner han til slutt ut hva som har skjedd, men da endres hele historien, og plutselig stemmer ingenting.

  Dt var faktisk utrolig bra film, det som er normalt skal skje i en film, skjedde ikke i denne, derfor får denne filmen en bra karakter av meg.
  Den har en bra historie, og en uventet slutt, veldig bra. Selvom jeg skulle ønske det ikke endte slik da .

  men....

  Terningkast:
   

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  STEP UP

  Tyler er en fattig gutt, som nesten lever av å feste og stjele biler sammen med kompisene sine. En dag bryter de seg inn på en skole og Tylors kompis blir tatt, men for å hjelpe kompisen, gjør han slik at han selv blir tatt i stedet. Dette gjør at han får mange timer samfunnstjeneste som vaktmester på denne skolen.

  En elev på skolen mister dansepartneren sin, som hun trenger til en veldig viktig opptreden. Hun finner ingen som passer, og når Tyler prøver seg har hun ingen andre valg. De må nå lære denne dansen sammen, noe som ofte kan bli veldig vanskelig.
  Men dette vil forandre hele livet til Tyler


  Det er en utrolig bra film, til og med for de som ikke liker filmen pga dans. Det er en film med romantikk, dans og drama. Virkelig så utrolig søt film
  Anbefaler den til alle. Må sees.

  Terningkast:

   

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  AVATAR !

  Som de aller fleste sikkert har fått med seg er dette årets film ! Både i handling og helt klart i kvalitet !
  Så om du enda ikke har sett den, løp på kino, eller kjøpt filmen når den komer ut på film ! Kan ikke være så altfor lenge til ? Så sendt som jeg anbefaler den !

  At kvalteten er så bra kan vel også skyldes at den er laget på 4 år, og det var hele 14 år siden historien ble laget . Det er ikke snakk om at James Cameron ikke er en god filmskaper. Avatar og Titanic, trenger jeg si mer ?

  Filmen handler om x marinesoldaten Jake Sully som må ta over et oppdrag for hans døde bror, og reise til en annen planet, kalt Pandora ! Her befinner det seg et sjeldent minneral som jorda og menneskebefolkningen trenger. Å for å få tak i dette må menneskene bli "venner" med Na'viene, deinnfødte på Pandora.

  Siden lufta på Pandora er giftig, har mange vitenskapsmenn oppfunnet det de kaller en Avatar! . En blanding av menneske DNA og Na'vi DNA ! Og ved å legge seg i en maskin, blir personligheten din og "hjernen" din forflyttet til "din" Avatar. Noe som er et pluss for Jake Sully som kan gå i sin Avatar, han sitter nemlig i rullestol til vanlig !

  Når han en dag blir reddet av en av de innfødte, blir han helt betatt, og det ender med at han går frem og til bake fra menneskene til Na'viene.

  Kan ikke si annet at den bør sees . Du kan kanskje tro at jeg har fortalt en del av filmen, men det har jeg altså ikke ! Dette er bare en brøk del av handlingen ! For å være ærlig hadde jeg ikke lyst å se filmen i det hele tatt, kun fordi folkene på plakaten var blå og fordi jeg ikke liker Sci-Fi, men har ikke angret et sekund for at jeg tilslutt ga meg og ble med ! Se denne filmen !


  Terningkast:  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  LUFTSLOTTET SOM SPRENGTES !

  Dette må være den beste tredje film jeg har sett. Aldri før har jeg sett en film serie, der 3en er like bra som 1en.

  Handlingen til Luftslottet som sprengtes skjer på sykehuset etter slutten av 2en. Der hun blir trent opp for å bli normal etter å ha hatt et en kule fra et skudd i hodet. På sykehuset skjer det en del som har en sammenheng med faren og henne, og hun bruker også mye av tida på å forberede seg til rettsak, den hun må i ettersom hun tidligere prøvde å drepe sin far.

  Videre i filmen får du se rettsaken som er veldig spennede og ineterrssant. Noe jeg likte veldig godt i denne filmen, var liksom veldig spennede å se hvilke argumenter de fikk frem.

  Resten vil jeg ikke si noe om, men anbefaler dere uansett å se denne filmen også, men bør kanskje se menn som hater kvinner og jenta som lekte med ilden først !

  Filmen varte kanskje litt lenge, men det var ikke noe du merket. 2 timer og 40 min er ikke så mye om filmen ikke er langtrukket, noe denne ikke var. Skjedde noe hele tiden, slik at jeg ikke merka at den varte så lenge før etterpå når vi så på klokka !
  luft


  Terningkast:
  5

  -Annelise

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  LAW ABIDING CITIZEN !

  Om dere ikke har sett denne enda, bør dere reise å se den i løpet av denne uka! Om dere ikke kan det anbefaler jeg dere i alle fall å se den en gang når dere kan! Det var nemlig den beste action filmen jeg har sett på lenge .
  lawabidingcitizen150401d
  Den handler om en mann som mister sin kone å datter av at de blir drept, mens han overlever. For at advokaten skal vinne saken inngår han en avtale med den ene morderen om at han skal vitne mot sin partner slik at de får buret inne en av dem, eller gitt han dødsdom? Dette fører til at Clyde som er hovedpersonen blir utrolig sur ettersom at han som egentlig drepte alle får gå veldig tidlig ut av fengselet.

  Han vil derfor gi regjeringen, politiet og alle de som har noe med dette å gjøre en lekse, og starter en stor krig som er mellom ham og alle disse. Etter litt blir han arrestert for mord, men alikevell fortsetter de tingene han har planlagt og flere personer dør på grunn av ham. Å finne ut hvordan han klarer dette er det filmen går ut over!

  Jeg kan virkelig ikke sakt det nok ganger. Gå å se Law Abiding Citizen!
  Klart terningkast:
  6

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  JENTA SOM LEKTE MED ILDEN !

  Som di fleste har hørt er dette etterfølgeren av Menn som hater kvinner som var en stor suksess i sverige og Norge vertfall, sikker flere land også men det vet jeg ikke :P
  jentasomlektemed144526sMen denne filmen var uansett utroligbra ! Og bør sees uansett . Hvis du vi på kino i nermere fremtid. Gå på denne !
  Men kansje den er best om du har sett menn som hater kvinner også . da har den mer sammenhengende historie. Selvom etter hva jeg har hørt går det fin å se denne også uten å ha sett den første filmen først ;D Det er jo " to forskjellige " historier ( men med samme bakgrunn osv... ) Så gå å se den uansett om du ikke har sett eller har sett den første filmen . du kommer til å elske den uasnett ! Å om du ikke har sett eneren kan du jo bare se den rett før du går ;D ?
  Den før en sterk 5av meg ;D

  -Annelise

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Upperdog !

  Upperdog må ha vert en av di beste norske " ikke-skrekkfilmer " jeg har sett. Den var ikke så god som 5-6 terningkast slik som den har fått av alle, men den var ganske bra alikevell :)
  Følte det mangla litt i den, selvom jeg ikke klarer å ordlegge hva det er .

  Filmen handler om 2 søsken som ble adoptert som småbarn. Men di ble adoptert til forskjellige familier som ikke ville holde kontakt :) Slik at de ikke vet hvem hverandre er etter hvert :) Og av en spesiell grunn finner di ut om hverandre. Skal ikke si så masse om den, ettersom det ikke er så lett å si mye uten å røpe hele filmen :)

  Men uansett , bra film ( til norsk å være ) Å hadde jeg vert deg hadde også jeg gått å sett den, for å ha sett en bra norsk film ;D
  upperdog


  Terningkast:

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  The fast and the furious !

  The fast and the furious er en av mine favoitt filmer, sammen med de andre tre fast and furios filmene.
  denne filmen handler om Brian O'conner ( eller Paul Walker som han egentlig heter ) som kommer til et lite sted med mye gateløp, her møter han Dom eller torreto som noen kaller ham ( Vin Diesel ) som er alles "forbilde" innen gaterace og også den beste.

  Brian kjører et løp mot Dom, der han satser bilen sin om han taper. Noe han gjør og må da gi fra seg sin bil til Dom, men før han får gitt den bort kommer politiet og alle reiser. Brian er da den eneste som hjelper Dom fra å bli tatt av politiet og det gjør at Brian og Dom blir venner ;D

  På denne turen blir også Brians bil ødelagt slik at videre i filmen må Brian få tak i en ny såkalt "10 minutes car" til Dom !

  Så om du liker biler, og synes denne hørtes kjekk ut så anbefaler jeg den på det sterkeste. Og om du ser denne er jeg omtrent sikker på at du synes den er så bra at du vil se de tre neste også, som er 2 fast and 2 furious, the fast and the furious: Tokio drift og fast and furiuos. Sist nevnte er en film som de fleste filmanmelder mente at alle kunne syntes var kjekk å se, en komentar var noe lignende dette; " dette var faktisk en film for oss som ikke er så bil gale "
  thefastfuriousfront2


  mens jeg satt å skrev dette fikk jeg følelse av at jeg har skrevet om denne filmen før, om ikke det var 4 jeg skrev om? Men fant ikke innlegget hvis det var denne så poster det alikevell ;D
  Terningkast:

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  THE PROPOSAL !

  Kan bare si en ting . Utrolig bra film, som bør sees!
  For en gang skyld kunne jeg ikke vært mer enig med flimanmelderne som mener at dette må bli årets komedie!
  Av et tilfelle lo jeg å lo jeg helt til det hente noe morsomt igjen, og det skjer ikke ofte for meg ;D Uten om den ene hendelsen var det så klart mye morsomt til som skjedde, men den ene kan ingenting måle seg me . ikke om alle har lik humor som meg i alle fall ;D Hvis det er noen som har sett den, så kan dere jo jette hvilket tidspunkt jeg snakker om? Kansje dere har lik humor som meg ?

  Kort fortalt handler filmen om ei veldig sjefete dame som jobber som forslagskonsulent og hennes asistent, som hun til alle tider plager livet av! Hun er immigrant fra canada, og når hun får beskjed om å flytte tilbake, tvinger hun andrew til å gifte seg me henne. Dette godtar han, men me noen villkår. Resten av filmen sjer mens de er hos familien hans for å fortelle den "fine" nyheten om forlovelse og det er også her alt det morsomme kommer inn ;D

  Anbefaler denne filmen på det strekeste!
  the proposal

  Terningkast:  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  THE TOURIST !

  Frank ( Johnny Depp ) er på vei på ferie til Venzia, når Elise ( Angelina Jolie ) setter seg ned ved ham for å snakke. Hun har en hensikt med det, Han syntes bare det er koselig at en pen dame snakker med ham.

  Med dette blir turen hans til Venezia litt annerledes enn planlagt. Han havner mitt i fighten mellom Elises ex og noen gangstere, i tillegg til FBI. Det er en typisk action film med mye romantik og litt lite action . Forstod dere hva jeg mente med den ? Altså... filmen anbefaler jeg på det sterkeste, om du liker action og romanse i filmer, men action delen er det alikevell lite av i forhold til det man skulle tro så man kan bli litt skuffet.

  Jeg kunne likevell sett filmen to ganger til når jeg kom hjem fra Kinoen så jeg gir denne filmen...

   Terningkast:

   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  HODEJEGERNE

  Første intrykk:

  Etter Traileren å dømme så kan dette bli en av de bedre Norske filmene. Men kan ikke vite noe. Syntes filmen ser ut som å handle om noe anderledes enn alle andre filmer, og gleder meg til å se den !

  Handling:

  Roger er en lav mann på kun1.68, noe han er veldig opphengt i, kun så høy, ingenting er godt nok. Ikke før han kan gi den perfekte høye vakre kjæresten hans gavene hun vil ha og betale alt som trengs er det godt nok.

  For alle rundt ham er han tilsynelatende en mann som har alt. Har ei altfor vakker kone, er norges beste hodejeger og har en kjempedyr Villa. Men for å ha råd til alt dette må han stjele kunstverk.

  Det er her problemene kommer. Roger kommer over et veldig verdifullt maleri, som eies av den perfekte kanditat til hans nye rekruteringsprogram, Claes Greve. Får han tak i dette forsvinner alle Rogers økonomiske problemer, men Greve er ikke som alle de andre med verdifulle malerier...  Intrykk jeg sitter igjen med:

  WOW. Helt uventet. Jeg så for meg en film om hvordan å stjele maleri, litt dokumentar ish. Med pittelitt action innimellom. Litt det samme som dop langer filmer. Slik går det når man ikke leser om filmen, og prøver å la være at traileren forteller for mye. Ble så positivt overasket at det er lenge siden jeg har sett en så bra film. Og så er den på norsk.

  Karakter:

   

   

   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  CENTER STAGE: TURN IT UP !

  Første inntryk:

  Har egentlig ikke laget meg noe førsteintrykk av denne filmen. Kjøpte den på inpuls og har aldri hørt om den før. Men... det er dans og film sammen, som ikke bør være noe annet en perfekt match. Så selvom jeg verken har lest noe om den eller hørt om den kan man si at forhåpningene er store.

  Handlig:

  Kate Parker tar forvell med sine venner og familiei Detroit, det er tid audition på "The American Ballet Academy" i New York City. Hun danser, og hun danser bra men blir allikevell ikke plukket ut som 1 av 6.

  Pågrunn av sin stae vilje ved å bevise for sin søster, at "du kan gjøre hva du vil, bare du går inn for det". Forteller hun at hun er kommet inn, og fortsetter å bo i New York. Nå må hun gjøre noe med live og finne ut hva hun vil og skal jobbe for. I filmen følger vi henne og dansen i New York, kanskje hun kommer seg frem med dansen etterhvert allikevell ?
  Intrykk jeg sitter igjen med:

  Jeg elsker dansefilmer, dette var inegn untak. Blanding av ballett og hip hop, og jeg digger det! En søt film, som ligger farlig nær step up filmene.

  Terningkast:

   

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits