Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

ENDELIG SHERLOCK HOLMES !

Nå har jeg prøvd å komme meg på kino for å se Sherlock holmes siden dagen den kom ut. MEn for at det skulle passe med både mine og sondres planer har jeg ikke fått sett den enda . Men nå skal vi endelig få sett den. Så må stikke !

Skulle egentlig lagt ut bildene fra fredag og Lørdag, men har ikke satt meg på den stasjonære pcen enda, så blir litt utsatt . men di kommer !

-Annelise
 • NYTT EXTENTION !

  I går satt jeg å så gjennom forskjellige sider med extention ! Og da jeg fant en pakke med 200 punkter, smeltee tang osv.. En pakke med alt du trenger for å sette det på i allefall, for kun 1200 ca. da måtte den bare kjøpes. Så nå er nytt extention bestilt og dumper nok ned i postkassa om ikke så altfor mange dager ! Blir herlig med langt hår igjen !

  Har egentlig vert litt i mot "på smelting" av hår, ettersom det ødelegger håret litt (eller mye) men når du er slik som meg som en dag avogtil ikke orker å ta det på blir det liksom litt håpløst med extention. Skal du ha extention så går du med det vær dag, eller aldri liksom. Kan i allefall prøve å få noen til å tro det er ditt eget hår ! hehe
  100 STK NAILSHAPE 55 - 60 - 75 CM - SLETT OG BØLGET HÅR

  -Annelise
 • GODE GAMLE TIDER !

  Det var så koselig å være med Jeantte i går ! Blir så sjeldent nå for tiden, synd for hun er jo "mij 4 ewah" eller var det ikke slik ?
  Da vi var å satt barnevakt fant vi frem til de gamle hjemmesidene våre, og leste litt å så på bilder. HaHa . Jeg blir nesten litt flau ! Skrevet på sånn 20 venner som jeg hadde truffet en gang kanskje, å snakket me litt på msn. "Elsker deg ubeskrivelig mye, mij 4 ewah lzm" osv. osv... FIkk oss en god latter,av både bilder og tekster kan dere si !
  Go fjortis girls ! Det er rått . (å lese senere i alle fall)

   
  haha . unnskylder mg bittelitt med at dette var det aller styggeste av dem alle, men måtte bare legge det ut !


  Savner denne tiden ! Sa du oss for alltid? bøe visst ikke helt slik. savner Karro !

  -Annelise

 • KLAR FOR JULEBORD!

  ...Eller hva du kan kalle det når det er slutten av januar og en skitur!

  Jeg tror denne uka kan være bra for karakterene, jeg fikk nemlig 5-6 av Glenn og Jone ( kollegaer ) . Liker det ! Hadde også muligheten til å få karakter arket for sommer året, men glemte selvfølgelig å spør da læreren gikk så må nok vente 2 dager til .

  Men da er jeg pakket å klar til å reise på skitur for helga, tror jeg. Så venter bare på at mor, far og Sondre skal komme hjem slik at vi kan reise . Ser frem til helga ja, selvom vi må reise hjem allerede i morgen fordi mor å far skal i 50 års dag ! JaJa. får gjøre det beste ut av den lille tiden .

  skulle egentlig kommet bilder i dag men den stasjonære pcen har klikka !

  -Annelise
 • Painlab UB  Tar meg friheten til å reklamere litt for Kristine og noen av hennes klassekameraters elevbedrift. De lager nemlig treningsklær, som visst nok skal være utrolig gode og behageige å gå med. Har ikke prøvd dem selv enda, så kan ikke garantere, men tviler ikke på at det stemmer ! Kan jo lese litt på hennes blogg ( ved å trykke på navnet "Kristine") hun kan i alle fal garantere.

  Nå gleder jeg meg til å få painlab klær !

  -Annelise
 • FLYVEFISK ?

  Alle har vell hørt om den berømte flyvefisk? En ting jeg lurer litt på? Er det noe som faktisk heter det, eller er det bare et oppfunnet ord ?

  Om ikke, er den i allefall her nå ! Det er karpe fisker som skyter fort opp av vannet når de hører motoren bra båter. Noe mange mener kan bli farlig . Så litt morsomt ut . Men kanskje ikke like morsomt å være båten midt inni der ?
  FÆL FISK: På bildet skyter haugevis av sølvkarper opp av vannet i Illinois River, etter at fisken er blitt forstyrret av lyden fra en båt. Foto: AP Photo/Illinois River Biological Station

  Kan lese om det her: http://www.dagbladet.no/2010/01/28/nyheter/utenriks/fisk/usa/10146563/

  -Annelise
 • HVEM DREPER I KIRKA ?

  Jeg er ikke akkkurat det vi kan kalle kristen, men alikevell. Jeg har respekt for de fleste ! Å viss ikke må det være en god grunn for at jeg ikke har no respekt ! Som å drepe i ei kirke, eller i allefall knivstikke en person !

  Jeg gikk inn nå for noen minutter siden på dagbladet.no, og så overskiften "GUTT (15) KNIVSTUKKET I KIRKA" hvem har så lite respekt for landet og kulturen, om jeg kan si det ? I det hele tatt knivstikke en person er et avsnitt for seg selv, men når du gjør det i kirka gjør det det enda drøyere.

  Forstod ikke hele teksten om hva som hadde hendt, men virket i alle fall som han kanskje overlevde. Gjør det hele litt bedre ! men heehandlingen føler jeg blir litt slik som å hoppe på gravene til folk, eller velte gravstener !
  Ha respekt for havparten av det norske folk ! og alle dem som bryr seg om kirka !

  Les artikkelen her: http://www.dagbladet.no/2010/01/28/nyheter/innenriks/knivstikking/10146473/
  Kanskje du frstod mer av hvem og hva som hadde hendt ! Kan ikke akkurat si jeg er verdensmester i å forstå tekster !

  -Annelise
 • I'M PROUD OF MYSELF !

  Jeg er utrolig fornøyd over innsatsen min på treninga i dag ! Det eneste jeg er missfornøyd med er at jeg ikke fikk tid til å løpe . men det må jeg bare ta igjen en gang !

  Jeg skulle egentlig ha drakt trening i dag, i styrkeløft er det ei drakt ( eller 3, ei til vær løftemetode) og den gjør slik at alle løft blir lettere. Den hjelper ikke alle like mye, men litt hjelper den, er liksom så stram at du nesten ikke klarer å bevege deg uten vektene på ! Men til poenget; På programmet mitt i dag sto det at jeg skulle ha drakt trening i både benkpress og markløft og siden jeg ikke har drakt, ble treninga uten. Der jeg skulle prøve så gått jeg kunne ! Å vet dere hva ? Jeg klarte absolutt alt, uten drakt. Skulle ta 45 kg 2 ganger etter hverandre, vente litt å ta det samme en gang til. ( før har jeg bare klart en gang 45, å det var bare så vidt ) Så ja jeg er stolt over meg selv ! Da ser jeg nesten frem til RM 26. Februar !

  I markløft tok jeg også 82 kg likt som med 45 i benk. Tungt det også, men der har jeg klat 90kg før så er ikke så spesielt, men alikevell, det var jo 2 ganger !

  I'm proud of myself today !

  Da er det tid for pakking! Har paka en del allerede da som det nye ullundertøyet, og kameraet ofc !


  nå vet jeg ikke om dette bildet viser, gjør ikke det her skjønner dere, men har fortsatt ikke fiksa pcen sjønner dere, så måtte plukke et bilde fra arkivet !

  -Annelise
 • ENDELIG LITT EKSTRA TID HJEMME !

  Noen som vil bytte plass med meg i noen timer ? Jeg sitter her med øynene så vidt åpnet, bestemt på å kke sovne. Rett og slett fordi jeg må på trening i dag ! Og skal dra nå om et kvarters tid ! I tillegg er det en utrolig hard treningsdag på programmet i dag ! Huff da . Jeg gruer meg ! Håper bare noen er der som kan hjelpe meg! Er redd jeg ikke kommer hjem hvis ikke ! Neida, men det trengs litt hjelp må man si.

  MenMen, skal ikke klage . Jeg velger jo selv at jeg faktisk skal trene. Så...
  men siden Sondre skal på basket trening i kveld, må nok jeg tilbringe kvelden hjemme. En god anledning til å pakke til helga. Når je skal reise et sted, pleier jeg å ha pakket i uker før, men nå har jeg end aikke pakket en ting, har ikke hatt et minutt tid en gang ! HeHe . Jeg er skker på jeg glemmer noe !

  Må stikke ! Bloggest !

  -Annelise
 • ARBEIDSDAG MED DUNKENDE HJERNE !

  Satt egentlig å vurdete om jeg skulle eller ikke skulle blogge i dag, men siden jeg satt rett ved pcen, ble min beslutning skal ! Jeg er nemlig superslakk ! Og har vondt i hode. spesielt etter en times treningsøkt !

  Som jeg tenkte i går, ble jeg syk i dag også ! Jeg våknet med spya i halsen ( spydde overaskende ikke ) og hode dunket som hjerte på en skremt person ! Så jeg sa til far at jeg ikke orka gå på jobb, i allefall ikke med det første. Kanskje jeg kom ned etter litt om jeg ble bedre? Neon som vil vite hva han svarte ? Ja ok, det er greit, da kommer jeg å henter deg klokka 8 ! Hallo ? Respekter de syke !
  Neida det var ikke så galt, for jeg måtte på jobb litt, hvis ikke hadde jeg ikke fått trent, og den treninga trenger jeg nå. Er jo RM i styrkeløft om kun en måned. Jeg gruer meg ! men alikevell hadde jeg jo tenkt å bli hjemme litt lengre en 8!

  men da far dukket opp i 8 tiden, hadde jeg på en måte ikke no valg. Altså, av ham fikk jeg et valg. Han spurte meg " Er du frisk nok til å bli med ned nå ?" I det øyeblikket hadde jeg tenkt¨å si nei, men da jeg kikket ut vinduet å så regnet ble meningene endret. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å gå helt ned i regnet ! Så da var det jobbing med dunkende hode i en hel dag ! ANbefales ikke ! Heldigvis roet det seg litt, nå til kvelden !

  PS: på den bærbare pcen, så kan dessverre ikke legge utbilde, skal prøve å fikse det så fort jeg får tid. men sliter litt med tiden nå de siste dagene !

  -Annelise
 • NOEN GANG GÅTT PÅ SKOLEN FORDI DU IKKE TØR SI AT DU ER SYK ?


  haha . sondre hadde et bilde av meg på denne pcen - halloween-09 !

  Tror nesten jeg er litt små syk, da jeg sto opp i dag følte jeg meg helt på bonn ! og det ble ikke bedre etter noen timer heller, men jeg trøstet meg med at det snart gikk over fordi jeg kun var trøtt. Etter litt startet jeg å fryse noe helt sinnsykt, lenge. Og da jeg laget meg en kopp med kakao for å bli varm, kjente jeg spya gruble seg nedi magen ! Jeg har verken spydd, eller vært hjemme i dag ! men jeg angrer litt. Fordi teorikurset var forferdelig i noen perioder !

  menmen . kan egentlig ikke klage, fordi jeg legger meg ikke ned selvom jeg har innsett det. Jeg skal nemlig trene nå om mindre enn en time !
  Tviler på jeg blir hjemme i morgen også egentlig, om jeg føler meg lik nå. Klarer nemlig ikke si at jeg er syk, når jeg klarer å stå oppreist . Det er litt morsomt, helt siden jeg var liten og gikk på barneskolen pleide jeg å planlegge dagen før at jeg skulle være syk, hvis jeg følte meg dårlig på dagen. Fordi da kunne jeg bare lavær å skru på vekkerklokka, å når mor å de kom hjem sa jeg at jeg hadde evrt hjemme ! Å si setningen " Jeg er syk og skal være hjemme" til familien min, på samme tid som jeg ser helt frisk ut å står oppreist, klarer jeg bare ikke. Jeg starter enten å le fordi jeg er sikker på at de ikke tror meg, eller så blir jeg litt sånn smårar før jeg går bort, dropper det, og heller bare går på skolen.
  Å siden jeg nå jobber med far må jeg komme i denne situasjonen, så vi får se. om jeg spyr i morgen tidlig ender det vell med at jeg går på jobb alikevell ! Go me !

  Rart jeg sier jeg aldri har vært skikkelig syk, jeg tør jo ikke innrømme det ?
  Vet ikke helt om det går ann å forstå, men på en måte føler jeg meg teit når jeg sier at jeg er syk !

  Noen andre som har det slik ?

  -Annelise
 • DANS IGJEN !

  Dagen ble ikke mindre stress enn jeg hadde forventet ! Av at jeg ikke fikk tid til å spise gjorde at nyttårsforsettet mitt sprakk ! Tok nemlig litt sjokolade for å holde meg oppegående retsen av kvelden ! Ingenting er verre en en sløv danselærer !
  menmen, gjorde meg egentlig ikke så mye, bedre det enn å sulte ihjel liksom !

  Det var bare sinsykt herlig å starte å danse igjen, føles som en evighet siden sist ! Tenk når mellomrommet mellom sommer sesongen og jule sesongen kommer da ? Det skal bli vanskelig det ! Sånn 2-3 måneder uten dansinga, kun den på eget innitiativ. Noe jeg vet meg meg selv blir litt lite når jeg ikke ahr noe spesielt å øve på ! menmen, I will be strong !  Utrolig mange søte små som kom i dag ! Så hyggelig når mange folk kommer !

  Danser du ?
  Har dere også nettopp startet sesongen ?

  -Annelise
 • FULLBOKKA TIMEPLAN SA DU ?

  Det ble lite blogging i dag, noe som skyldes at jeg er hjemme for første gang i dag, akkurat nå. Utenom en 10 minutters dysj har jeg ikke gjort noe her hjemme. Så kan bare være et kvarter siden jeg kom hjem !

  Jeg sov nemlig hos min kjære, og kjørte rett ut til residens i sandnes klokka 2, der jeg, sammen med mine dansekolegaer øvet litt på dansene vi skal lære bort denne sesongen. Dansingen starter jo i morgen ! Gru-gleder meg egentlig ! Gleder meg fordi jeg elsker å danse, og gruer meg fordi jeg skal på jobb, rett på teorikurs ( da mener jeg rett på også, må tilogmed gå tidlig fra jobb) og så må jeg igjen gå tidlig fra kurset for å nå danse kurs starten ! Det kommer over 60 småtroll fra 4-6 år, så jeg trengs nok der fra starten av kan jeg tenke meg !  Etter at øving var ferdig venta jeg på mor og far som skulel være med meg på kino å se It's complicated, morsom film ! men merka at den var laget spesielt til voksne, var en del "voksen humor", men mye morsomt for meg også, så anbefaler den faktisk . Orker ikke skrive anbefaling om den, ialle fall ikke nå, men dere kan jo komme dere til kinosalen å se den? Den beste "anmeldelsen" dere kan få! Deres egen versjon ! HaHa . hvem skulle trodd for 1 år siden at jeg, noen gang hadde gått på kino alene med foreldrene mine ! Før var det verste jeg kunne gjøre, å vise meg offentlig med foreldrene mine, når jeg var ute for å more meg ! Det er faktisk latterlig å tenke på !

  Men nå skal jeg sove, blir nok den tidligste kvelden for meg, gjennom hele dette skoleåret ! Det trengs med den slitsome og stressfulle dagen jeg har i vente ! Eller uka om du vil si det, morgen dagen blir nokk ikke mye annerledes enn hele resten av uka. Jobb, teorikurs og trening i ett !

  -Annelise
 • OUTFIT !  Forstår virkelig ikke hvorfor jeg poster dette, rommet mitt ( bagrunnen ) ser ut som en svinesti ! Og jeg ser helt dopa ut, eller at jeg nettopp har stått opp om du vil si det ! menmen, her er det i allefall . Nå tror jeg nesten jeg skal rydde litt på rommet ! Det trengs !

  -Annelise
 • 5 KLESPLAGG OG 1 PAR SKO - 120 KR !

  Jeg elsker supersalg !

  Da mor skulle ned på magneten for å kjøpe gavekort spurte hun meg om å blir med fordi det var supersalg på B-young, tror du jeg sa nei ? Selvfølgelig ikke !

  Da vi gikk inn så vi mange lapper med " Salgsvarer" på en del hyller og knagger ! Alle salgsvarer kostet 20 kroner, ja du hørte riktig, kun 20 kroner ! Så jeg tok med meg omtrent halve butikken inn ( føltes det som ) i prøverommet. Var i allefall 20 forskjellige klesplagg ! og prøvde i vei! Tilslutt valgte jeg ut 3 bukser, 2 overdeler og et par sko ! Som da bøe 120 kr ! Aldri i mitt liv fått så mye klær for så lite penger. Utenom når jeg har arva da, men det teller ikke !


  Da disse skoene kom i hyllene på B-Young gikk jeg å sogla etter dem hver eneste dag ( nesten ), tror jeg har prøvd dem 458 ganger, men siden jeg har lette etter slike med for inni har jeg aldri kjøpt dem, men når de koster 20 kroner må man bare ta dem ! det er jo som å stjele lovlig !


  Det ser litt ut som ei joggebukse, men er egentlig mer lignende sånn alladin bukse ! den er herlig !


  Hva kalles egentlig disse her, som bare går rundt armen liksom ?
  2 ichi bukser  - 20 kr per stykk !

  Kan ikke si det nok, Jeg elsker Supersalg ! og digger de nye klærne mine, og spesielt skoene !

  -Annelise


 • NYE SKO, ENDELIG !

  Jeg ble ringt av min mor i dag,da jeg og Cathrine fortsatt satt i nattasbukse. Da hadde hun bestemt seg for å komme å hente meg. Så da fikk jeg 20 minutter på meg, for å kle på meg å spise frokost. Gikk greit det, men kunne jo gått vert der litt lengre etter min mening !

  Men siden mor skal ut i kveld var det eneste tiden hun kunne komme,og siden nye dansesko trengtes hadde jeg nesten ikke no valg, så klokka 1 var vi ute på xxl. Der jeg fikk meg noen gode nye sko, som jeg må gå ut nå snart ! Skal tross alt bruke dem allerede i morgen ! + et sett med ull undertøy som jeg trenger til neste helg ! Fornøyd nå ja ! HeHe


  De gamle skoene var virkelig greie å få byttet ut, det trengtes. Får vondt i leggene omtrent hver gang jeg bruker dem !

  -Annelise
 • SUPER BURSDAG FOR CATHRINE !

  Kvelden i går var utrolig gøy ! over forventningene ! Jeg kjente kun Cathrine i starten, men alle var så koselige og hyggelige at jeg følte ikke at jeg kjente så få som jeg egentlig gjorde ! Veldig hyggelig ! Å mange bra kostymer. Den beste var Martinas apekostyme ! Viste seg også, siden hun vant kveldens beste kostyme ! men bilder sier mer enn 1000 ord så...

  Nå ble jeg nesten litt irritert her, hadde laget hele innlegget ferdig, og plutselig forsvant alle. men prøver igjen !


  Sofie, Roberta og Ida, med resten av folkene i bakgrunnen !

  Kathrine med stive nippler slash godteri under singleten !

  Ulrikke, Marie, Tonje og Cathrine ! Sweet face Cathrine <3

  Tiril, Regina , Berit, Martina og Kathrine

  Søt gjeng !

  Meg og Berit, Kind off outfit bilde !

  Ulrikke, Marie og Tonje !

  Linn, Sofie og Tiril, med Cathrine, Ulrikke og Marie i bakgrunnen

  Kveldens beste kostyme, på Martina !


  Alle gjestene !

  Og meg helt alene ! HeHe

  Og da de fleste hadde gått ble det singstar og fjortis bilder i speil, peace tegn og trutmunn ! Go fjortis lissom !

  søtt bilde !


  Tror jeg fikk med de fleste bildene som ble med i forrige runde !

  -Annelise
 • AND MICHAEL JACKSON IT IS !

  Siden jeg må reise nå, gikk valget til en girly versjon av Michael Jackson. Blir nok langt i fra lik, men kan jo prøve, så kan vi se om noen i bursdagen jetter hva jeg er før jeg må si det . Om de gjetter det er det jo litt bra da?

  Faktisk satt jeg nede å spiste da far kom hjem, med hallveis de klærne jeg skal gå med og hatten ofc. Det første han sa var, å skal du være Michael Jackson i kveld ? Syntes det var litt bra jeg !
  men da blir det trolig lite blogging i kveld (og i morgen tidlig), men det kommer bilder i  etter at jeg har kommet hjem, har faktisk husket å pakket kameraet.

  Da drar jeg for natta ! Have fun you too, I know I will !

  http://www.boycevoice.com/blog/wp-content/uploads/michael-jackson1.jpg

  -Annelise
 • KARAKTERER

  Hvorfor er det slik at omtrent hele verden ( eller norge ) har fått karakterene nå. Jeg vil også ha . Egentli er vell svaret lett, jeg er jo som nevnt tidligere på utplassering, men syntes egentlig lærerne kunne kommet å levert dem . Da hadde ejg blitt fornøyd. MenMen kanskje de overasker? Læreren vår nevnte et lite sekund at han kanskje kom med dem.

  Var egentlig ikke så veldig innterressert i karakterene da han snakka om det, så hadde egentlig ikke fått det helt med meg heller. At vi skulle få dem nå. men nå når alle snakker om hva de fikk i snitt har jeg nesten litt lyst å reise til skolen å hente dem ! HeHe . ikke akkurat. glemmer slikt i helga, men kanskje på mandag ? Nei. blir nok ikke . men ble plutselig skikkelig nyssgjerrig !

  http://espenhh.com/cv/videregaende-karakterer-norsk.jpg

  Hva fikk du i snitt ?

  -Annelise
 • VIL DU VÆRE SUPER SØT ?

  Nå stresser jeg virkelig, jeg skal reise til cathrine om bare litt over en time, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal kle meg. Selskapet begynner ikke før i 7-8 tiden. men når jeg må reise må jeg jo nesten ha med klærne som jeg trenger. Huff jeg stresser .

  Spør igjen: Kan dere komme meg tips om hva jeg skal kle meg ut som i kveld ?

  Har fått forslag om Michael Jackson, men er litt vanskelig å ligne når jeg er jente . ikke hadde jeg så veldig lyst å gå med bukse å genser.
  Emo har også kommet inn, men jeg har liksom ikke klær til å være emo !

  Så flere tips så er dere super søte !

  -Annelise
 • HJELP MEG !

  Jeg skal i et bursdag selskap i morgen ! Der vi skal kle oss ut, og siden jeg ikke fikk vite det før i dag har jeg heller ikke funnet ut hva jeg skal kle meg ut som ! Så da trenger jeg deres hjelp til tips om hva jeg skal kle meg ut som ! Alle tips kan hjelpe !

  Håper dere ikke foreslår heks nå, må være litt praktisk å gå med en kveld også !


  Si f.eks hva du kledde deg ut som sist du var i et slikt party!
  Eller hva du kunne tenkt deg å være ?


  Sier det igjen. alle tips teller, jeg er seriøst helt blank !
 • ET LITE BESØK IGJEN !

  Da var jeg her i dag også . faktisk !

  Kom akkurat hjem fra et minikurs om styrkeløft, der jeg egentlig hørte alt jeg har hørt før. men fikk kanskje noen få nye tips ! Koselig å gå uansett !

  Ellers kjenner jeg at bilmekaniker yrket begynner å gå hardt for seg ! HeHe . Jeg klarte så vidt 30 kg i benk, så vidt å så vidt, men det var tungt, pleier å kunne ta det nokså lett, og nokså mange ganger uten problemer. men i yrket jeg har valgt bruker vi så mye styrker i spesielt armer, så jeg er jo nesten utslitt før treninga starter !

  Men nok om det ! Etter trening i dag gikk jeg innom Magneten for å se hva som var på salg, de har nemlig opp til 90% i noen butikker der ! Så da jeg var innom Cubus fant jeg en stilig, enkel, helt rød cardigan til bare 30 kr. Grei pris det for ei som ikke har penger lenger ! Ble ikke mer shopping fordi jeg hadde det travelt til tidligere nevnt kurs/møte!

  Feil vei, men har litt dårlig tid !

  Godnatt !

  -Annelise
 • JEG ER TILBAKE FOR EN LITEN STUND !

  Jeg må få beklage den dårlige blogginga mi i det siste, og må også beklage den dårlige blogg tida som kommer til å komme. Trodde egentlig det ville bli neste uke denne beklagelsen kom, men jeg tok tydeligvis feil, som sagt så er jeg på utplasering denne uka. Og som jeg også fortalte jobber jeg en del etter det jeg skal, bare nå disse dagene har jeg gått ned på jobb, reist på trening åsså har jeg ikke kommet hjem før kveld. Så dette er grunnen enklere blir det ikke.

  Neste uke blir det enda  verre, da skal jeg nemlig på teori kurs hver dag i tillegg . men vi får se . kanskje jeg har noe utrolig viktig og dele, slik at dere hører fra meg, men kan ikke love noe ! Nå til helga kommer jeg forhåpentlig vis sterkt tilbake !

  Dette innlegget ble utrolig dårlig, fordi jeg skal ut å se på tv med Sondre, måtte bare skrive. Dette er nemlig første dag i nærheten av en påslått tv på 2 dager, I'm suprised !


  bare for å friske opp innlegget litt !

  -Annelise
 • SKIKKELIG CREAPY !

  Jeg leste nettopp et innlegg hos beniiha.blogg.no. Det var faktisk skikkelig creapy. Det handlet om hvordan du sover, og hva sovestillingen din sier om deg ! og alt om meg stemte. Hver gang jeg skal sove, legger jeg meg i denne " fosterstillingen " egentlig fordi det alltid er så kalt og jeg varmer meg slik, men tydeligvis var det andre grunner også.

  At jeg er tøff på utsiden og mild inni . Jeg har alltid vert bestemt og skal vise lite følelser. Aldri har noen sett meg gråte ( utenom når jeg fikk hofta ut av ledd og vrengte ryggen, og en gang da jeg var i en emosjonell fase av livet mitt ) Utenom Sondre, han har også sett meg nå. men før jeg traff ham, var det ingen. Selvfølgelig har jeg følelser jeg også, jeg bare hater å vise dem. Derfor er jeg også utrolig dårlig og trøste, jeg liker at folk kommer til meg, det viser liksom at de stoler på meg og at jeg betyr mye når de har det vondt, men jeg er så utrolig drålig til det. Noe som gjorde at jeg grua meg til noen skulle grine da jeg jobbet i barnehage ! HeHe . litt latterlig.

  Den linja om at jeg er sjenert når jeg treffer andre folk, er så og si sant den også. Kanskje ikke like perfekt til meg, men stemmer nokså bra. Om de jeg treffer snakker til meg først er jeg som en snakkeautomat som noen har putta 10 000 kr på, men om de ikke sier noe, sier ikke jeg et ord heller . Morsomt det der . Så litt sjenert ja . men skifter fort !

  Akkurat nå fortiden har jeg vel sjerpa meg litt med den trøstinga, og også med den sjenerte delen. Så stemmer litt mindre nå de siste månedene, men alikevell creapy. Kanskje jeg skifter sovestilling også nå snart ?


  Blondy bilde, den gamle pcen har bare ikke nyere bilder !

  Her kan du lese det som sto på innlegget:
  De seks vanligste sovestillingene og personlighetstypene er som følger:


  Fosterstillingen (41%):
  Denne stillingen var den desidert mest utbredte i undersøkelsen. 41% av de spurte foretrekker å krølle seg sammen i fosterstilling når de skal sove. De som sover i fosterstilling skal være tøffe på utsiden, men myke inni. De kan også virke sjenerte ved nye bekjentskap, men slapper fort av.


  Tømmerstokk (15%):
  De som foretrekker å sove på siden med armene ned armene ned langs hoftene, regnes for å være sosiale, utadvendte mennesker som stoler på fremmede.


  Lengteren (13%):
  Mennesker som sover på siden med begge armene strukket ut fra kroppen sies å ha en åpen natur, men kan også fremstå som mistenksomme og kyniske. De bruker gjerne lang tid på å ta avgjørelser, men når de først har bestemt seg, vil de nødig forandre avgjørelsen.

  Soldat (8%):
  Soldatstillingen kjennetegnes ved at man ligger på ryggen, med begge armene strakt nedover siden. De som foretrekker denne sovestillingen er vanligvis stille og reserverte, og stiller høye krav til seg selv og omgivelsene.


  Fritt fall (7%):
  Folk som ligger på magen med hendene rundt puten og med hodet lent mot en side er gjerne flokkdyr og mer sårbare enn gjennomsnittet. De liker ikke kritikk eller ekstreme situasjoner. Forskerne mener forøvrig at denne sovestillingen er spesielt godt egnet for fordøyelse.


  Sjøstjerne (5%):
  Den siste hovedkategorien av sovestillinger er «sjøstjerne-stillingen», på ryggen med begge armene opp rundt puten. Personer som sover i denne stillingen er hjelpsomme og gode lyttere, men er vanligvis ikke så glade i oppmerksomhet. Sover du i sjøstjerne eller soldatstilling er sjansen også større for snork.

  Stemmer dette med deg ?

  -Annelise

 • BILMEKANIKER FOR 10 DAGER !

  I 2 uker nå skal vi være utplassert på en bedrift, der mitt valg gikk til Bilseneteret ålgård, en selfølgelse egentlig, ettersom jeg allerede jobber der en del, og fordi far er sjef ( eller del sjef sammen med en annen ) Så har liksom allerede fått jobben før jeg har spurt !

  Merker jo bakdelene med å jobbe med familie da, må alltid gjøre drit arbeid ( eller ofte ) og med en far som min, som alltid jobber til kvelds, drar han meg med i samme slengen. Så jeg var nede på jobb i dag fra halv 8, og helt til hall 7.  nesten et halvt døgn det ! HeHe . og rett etter jobb, ble jeg kjørt rett på trening . Deilig, men sykt slitsomt, ble virkelig en hard treningsøkt.  Egentlig var det ikke bare far sin feil at jeg var på jobb 11 timer, sondre kom innom med en hallveis helt ødelagt mopedbil som vi starta å fikse, så var vell litt hans feil og, men om ikke han hadde kommet, hadde nok far gitt meg noen oppgaver tror jeg . Kan jo se i morgen ?

  Neida, men skal ikke klage, er utrolig gøy da . Skru på biler å sånt . Gledet meg ikke en gang til matn nå når jeg er der, pleier alltid å gjøre det når klokka nremer seg halv 11. Ser frem til 9 flere dager som bilmekaniker !

  -Annelise
 • TAKK FOR HJELP FRA ALLE DERE SØTE !

  Må bare få sagt tusen takk for mange fine og gode musikk tips ! Setter utrolig pris på det ! Nå slipper jeg å ha mp3en proppa full med musikk jeg allerede er gått lei . Setter fortsatt stor pris på flere musikk forslag . er så mye musikk jeg enda ikke har hørt, som kanskje er skapt for meg? neida ikke helt, men i allefall skapt for min musikk smak.

  Jeg har egentlig ganske bred musikk smak, men det er noen spesielle sanger som jeg bare elsker. Kan høre dem om og om igjen, uten å bli lei! Slike sanger er jeg spesielt på jakt etter ! Musikk med litt futt i som jeg kan danse til ! Tips tips om all bra musikk!


  -Annelise
 • TRENGER MUSIKKTIPS !

  Jeg gidde opp å legge inn nummer, la inn de viktigste som jeg bruker oftest, så får de andre komme litt etter litt, men nå har jeg starta å legge inn musikk på mp3en. Problemet er bare at den musikken som ligger på pcen min nå, er omtrent 150 år gammel. Så jeg trenger tips til sanger jeg kan laste ned !

  Hva er dine yndlings sanger ?
  Alt kan være nyttig ! Bare rams opp er du snill. Er helt blank selv !
 • TROR JEG HAR 15642 NR. PÅ MOBILEN !

  Da jeg var sliten og lat for en halv time siden, starta jeg og legge inn nr. fra den gamle mobilen til den nye, og vet du hva ? Jeg er enda ikke ferdig! Jeg er faktisk bare kommet til M. Kommer vel til å sitte med dette resten av kvelden. Det morsomme er jo at jeg ikke har lagt noen inn på den nye. Sitter bare å skriver ned nr'ene slik at jeg kan legge dem over når jeg skifter sim kort ! Lucky me . Si fra om du vil bytte rolle !

  Var egentlig meninga at rommet mitt skulle stå ryddig i dag, men nei kan vel nesten glemme det ! Slik det ser ut til nå i allefall . JaJa . da  får jeg fortsette med en kjedelig jobb !

  -Annelise
 • I'AM DANSING !

  Jeg er sliten, veldig viktig og legge trykk på i'en. Tror jeg dro på trening i hall 1 tiden, der jeg trente i 2 timer. Før jeg ble hentet, dysjet og spiste på et kvarter ( Ja jeg dysjet tilog med håret ) Overasker meg selv avogtil. men grunnen til at jeg i det hele tatt orket å skynte meg så mye var at, Anna Thora, Trine og noen andre fra klassen deres skulle lage en dans til Torsdag. Og siden de sto helt fast trengte di litt hjelp.

  Så nå har de lært en god del av en dans, som andre har lært på 10 timer ( i løpet av 10 uker) . Dette på kun max 2 timer ;D Imponert !

  2 timer styrketrening + 1 time dans og litt småløping frem og tilbake i strekk anbefales ikke! Trenger nesten å dysje på ny! Sier nesten fordi jeg egentli ikke ble svett, ble liksom bare sykt sliten av å danse, tror nesten jeg kunne sovnet nå !

  Obs: Klarer desverre ikke legge inn bilder i dag, pcen min har klikket for andre gang på samme måte, slik at om jeg går inn på mine bilder så kliker pcen og eneste løsning er å skru av pcen og på igjen. Tar ike sjansen på at innlegget blir slettet ! Sist gang dette skjedde var det eneste som hjalp å slette alle bilder, håper virkelig ikke jeg må gjøre det igjen .

  -Annelise
 • NEDTUR !

  I mange uker nå har jeg håpet på at noen andre enn bare sondre, ville være med meg på Jåttå "jule" ballet ettersom jeg ikke har vært på et eneste ball dette skoleåret. Siden det mest sannsynlig blir det siste året jeg går på ball, om jeg i det hele tatt går, så hadde jeg utrolig lyst. Men må dette tidspunktet virker det litt håpløst ut å prøve.

  I går da jeg var på jobb, snakket vi om "julebordet", der vi skal opp til Sirdal, stå  i trekket og de andre skal drikke å sånt ( jeg skal hjem lørdags kveld liksom) og siden far aldri har svart meg om når vi skal reise, spurte jeg en annen som jobber der denne gang. Siste helg i Januar ! Yeah tenkte jeg, er jo ikke lenge til en gang !

  Litt etter gikk jeg å planla ballet, om hvem jeg ville få med, og hvem vi skulle vorshe hos. Da tanken slo meg,  29 Januar det er jo ikke lenge til det heller. Tok opp kalenderen og så, "hmm. kun 2 helger til". "wonder when the skiing is ?", "Oh, shit, the same day, the same weekend" NEDTUR !
  Og siden hotellet er bestilt for meg, jeg være med på det, vil også altså, men vil helst begge deler. Så da håper jeg virkelig at gand ballet er en dag jeg ikke har planer !  -Annelise
 • HENDENE MINE ER HELT UTSLITT !

  I dag har jeg brukt omtrent hele dagen min på å slite på jobb . Far holder nemlig på å lakere bilen sin så jeg skulle være med for å pusse.
  Jeg pusset, og jeg pusset og jeg pusset! Absolutt hele bilen utenom taket pusset jeg, med mine egne hender og kun pussepapir. Kunne ikke bruke maskin her nei. Så da fikk mine såre hender gjennomgå! Jeg begynte til og med å blø rundt 10 ganger på fingrene! Gjør drit vondt nå på finger tuppene. og nå sitter jeg her med 3 blemmer på hendene. Huff da ! Syntes nesten synd på meg selv jeg !

  En ting er jo litt greit da, hendene mine er helt myke inni nå, fortsatt litt tørre utenpå, men alikevell, all den harde huden på innsida av hånda er borte, og håndflata kjennes ut som ei barnerompe. Deilig !


  Virkelig glad for at det er en pickup vi har ! Hvis ikke hadde det vært enda mer å slite opp hendene på .

  Men da må jeg stikke, Sondre er her for å hente meg ! Vi skal nemlig se film med Mladen og Ine !

  Hva skal du i kveld ?

  -Annelise

 • GÅRSDAGENS BILDER !

  I går ble kvelden brukt til å spise på Ming House, før vi dro videre en liten tur opp til en kompis, Sigthor ! Er egentlig ikke så fan av kina mat, men den maten jeg hadde i går var utrolig god da, frityrstekt svinekjøt med steks ris !


  Ming House !

  Kjetil og Sondre

  Meg og Elisa !

  Meg, Elisa, Nadieh, Silje Helen, Susan, JC, Kristine, Kjetil og Sondre !

  Verdens søteste bilde av Kristine ! ( Sorry, Kristine, men kunne ikke la være )

  Susan og JC <3

  Hos Sigthor !


  Litt guttekos må alltid til, haha. blinkskudd !

  Ola gir tven lapdans !

  meg og Doffi !

  Ola og Sondre !

  -Annelise • KAN VEL EGENTLIG SI GOD NATT !

  Hadde egentlig store planer om at dere skulle få se kveldens bilder allerede i dag, men siden jeg ikke la inn bildene på pcen før nå. (kom egentlig ikke hjem før nå heller) Vi dro nemlig opp til Sigthor noen få timer før vi dro hjem for kvelden

  Og ettersom jeg skal jobbe i morgen tidlig, tar jeg det heller etter det, orker ikke redigere bort røde øyer på alle bildene, legge dem inn her, og på face + skrive litt mer enn jeg allerede gjør. Er for trett til det, og om jeg er våken i 1 time til, klarer jeg nok ikke å stå opp for å jobbe i morgen .


  Lurer på når den dagen kommer, der absolutt alle følger med å ser sånn passe bra ut på et gruppebilde? Har i allefall ikke kommet enda !

  Hyggelig kveld ! God natt !

  -Annelise
 • DAGENS OUTFIT !

  Har en tendens til å alltid måtte gå med de nyeste klærne så fort jeg får muligheten, og denne gang er intet unntak, Eller er det ikke det de pleier å si ? Så antrekk valget mitt ble dette:


  -Annelise
 • JEG HAR DÅRLIG TID !

  eg føler jeg har det utrolig travelt til jeg skal reise til Bryne. Skal være der kvart på 7, for å gå på åpningen til ming house, kina restaurant som Kristine jobber på, men alikevell bruker jeg tid her på pcen. Huff, kan det bli mer typisk meg.

  Jeg sitter her med vått hår, og et halv ferdig rydda stue, og rommet mitt ser ut som en søppeldynge ! Jeg må ikke rydde rommet da, men håpet på å få tid alikevell, slik som det ser ut nå liksom . Kan jo ikke at outfit bilder der da ! HeHe.
  Slik ser det liksom ut nå, og det er etter at jeg har hevet ned alt skittentøy !:


  Ser det kanskje ikke så godt, men er nesten umulig og gå borte med sofaen. Det andre rommet så også verre ut dn dette, men ettersom det er der jeg sover, var det nesten bare skitne klær, så nå ser det ikke så verst ut egentli !

  Men nå har jeg sumlet i en evighet, så nå må jeg gå ! Poster kanskje outfitet før jeg går, men det er bare kanskje. !

  -Annelise
 • JEG HATER Å MÅTTE TA BUSS OM MORNINGEN !

  Jeg hater å ta buss om morningene. for det første må jeg stå opp en halv time før jeg pleier bare for å nå den. For det andre så går bussen på dårlige tider ! Kind off ! Nå må jeg enten ta en buss som går halv 8 som du nesten garantert må stå helt til skolen på. Eller så må jeg ta 7 bussen, den er herlig da, fordi hvis jeg tar den siter jeg på med mor ned, ( same tid som jeg måtte gått hvis jeg skulle tatt halv 8 bussen )
  Er så utrolig langt ned til bussholdeplassen. Litt greit slippe å gå ned ! Men problemet med den bussen er at den er på Sandnes før skolen åpner, itillegg ånet de skolen senere en normalt, så jeg måtte stå utenfor i et kvarter, et helt kvarter ! Fryser enda


  Et bide fra i sommer, siden dete var det eneste bildet mor og far hadde av meg på pcen !

  Slik dagn starta i dag gjør kke dagen akkurat bedre . HeHe . Jeg våkna over et kvarter for sent, fordi når jeg lå i sånn halv søvne hadde jeg glemt at jeg skulle ta bussen. Så der lå jeg og hadde planer om å stå opp 7, når dt er 17 jeg må være ute til for ånå bussen ! Så da ble det å hoppe i joggebukse, og hive på meg en singlet. Fikk ikke sminka meg mer enn med eyeliner. Og håret måtte bar blir slik ut som det så ut da jeg våknet. Yeay me ! I tillegg glemte jeg mat, og penger så da må jeg sulte meg gjenom dagen !

  -Annelise

 • DAGENS OUTFIT !  HaHa . denne pcen har ikke noe installert jo ! Måtte redigere outfit bildene i paint, og gjøre mine røde øyer om til sorte, på etelerannet program som kom opp da jeg så på bildene ! Stress . old computer ! Eller kanskje dt skyldes dem som pleier å bruke den ?

  Ble en del innlegg nå, men det skyldes at jeg ikke fant pcen før nå, og at jeg faktisk ikke kom hjem før nå ! Har nemlig vert å tatt sol med Jeanette ( egentlig i mot sol, men det er 50% i Januar så satser på at denne måneden ikke fører til hudkreft ) Åsså vert med henne litt utenom også da ! Veldig gøy, er ikke så ofte jeg trefer henne lenger .

  -Annelise
 • JEG VIL STÅ PÅ SKØYTER !

  Det har vert is på vannet i over 2 uker (?) og minus grader dobbelt så lenge ! Noe jeg fakisk har likt, selvom hendene mine ikke takler det ! De blir seriøst ild røde hver eneste dag, og sprekker sånn innimellom !

  Jeg har egentlig helt siden isen kom hatt lyst til å ta e tur nedom for å teste hvodan det er å gå på skøyter, tror ikke jeg har prøvd det ut på minst 2 år, så hadde vert så utrolig gøy, men selvfølgelig kommer jeg ikke på at jeg vil ned, før Isen er på vei bort. Pluss gradene er jo på vei oppover, og nå når jeg vil på isen er det jo ingen som kan være med ! Har egentlig ikke tid selv engang, men for at jeg skal bli fornøyd kan jeg gå ned, ta på meg skøytene, skøyte en liten runde på hocky banen og gå opp igjen . Ikke så lenge så skal alltid få presset det inn, bare isen holder ut helga. det hadde vert fint !

  Men selvom det er så lite som skal til, vil jeg likevell ha selskap når jeg skal ned, og aller helst vil jeg jo at det skal være lyst da, slik at jeg faktisk klarer å se noe ! Savner de tidene da foreldre pleide å sette opp lyskastere til sent på kvelene !
  Det var tider det !  Må bare beklage hvis det er mye skrive feil, jeg klarte selvfølgelig å glemme pcen min i bilen til Sondre ( standar meg !), så nå meg jeg låne min mor og fars merkelige pc . Den er egentlig helt normal, men tastature er så uvant slik at jeg trykker mange bokstaver feil. Har til nå sikkert rettet 100 ord ( eller mer?), men jeg har fortsatt tro på at det kan være flere !

  -Annelise

 • 3 DEKSEL OG EN NY LUE !

  Som dere kanskje så på forige innlegg, var eska til mobilen urolig stor i forhold til eskene pleier å være. Å se hva jeg fan da jeg åpnet " den første" eska ! Det lå en lue der . Ikke at jeg bruker lue så mye, men syntes det var litt stilig at de hadde gitt meg noe ekstra !

  Da jeg åpnet neste eske, som tydeligvis var den "ekte" mobil eska, så fant jeg noe underlig til, det var nemlig 3 deksel og velge mellom. Syntes det var lt stilig. Hadde jeg aldri trodd . Et helt gult, et helt sort og et gult med mønster på . Hvilket synes du jeg skal velge ?  men nå må jeg fortsette å åpne. har jo en del igjen, hehe .

  -Annelise

 • NY MOBIL, KAMERA OG MP3 !

  Etter skolen i dag dro jeg til kvadrat for å finne et kamera !
  Egentlig en mp3 spiller også, men det var bare for å bruke tilgode lappen. For de som har fulgt med på bloggen en stund så fikk jeg en mp3 spiller til jul ! men siden batteriene på den typen mp3 spiller var ødelagt måtte jeg bare få "pengene tilbake" Så nå fikk jeg brukt den på noe bedre ! den jeg kjøpte i dag var nemlig nedsatt med over 100 kroner, om det ikke var 150 ? Å nå med 4 GB i steden for 2 som det var på den jeg fikk til jul . Så dette var et vellykket kjøp !

  Tror vi gikk i alle butkkene som slgte kamera på hele kvadrat, men ingen hadde det jeg lette etter. Jeg ville nemlig ha et kamera som tåler litt misting og slikt, men det kunne du tydeligvis ikke få om du ikke ville ha et kamera så stort som en mobil fra 1942. Så da jeg heller fant ut at jeg skulle lete etter et fint og godt kamera, falt jeg for et Canon Ixus 100 IS, Helt rødt ! Love it !


  Dårlig bilde, men kommer selvfølgelig et bdre når kameraet er åpnet !

  Og så til det siste kjøpet ! Mor var i går på elprice for å kjøpe mobil til meg, men siden de hadde utsolgt måtte jeg egentlig vente i kanskje opptil en uke, så da vi var ferdig på Siba gikk vi opp til telebutiken eller hva den heter, de had
  de akkurat den samme som jeg skulle ha til 1.- med mitt abonomang, så da ble det mobil også i dag ! Lucky me !
  Samsung Corby !


  Så her sitter jeg og pakker ut alt av elektroniske ting, er så ivrig som en 4 åring på julaften, dere skulle sett meg nå ja !


  -Annelise
 • AVATAR !

  Som de aller fleste sikkert har fått med seg er dette årets film ! Både i handling og helt klart i kvalitet !
  Så om du enda ikke har sett den, løp på kino, eller kjøpt filmen når den komer ut på film ! Kan ikke være så altfor lenge til ? Så sendt som jeg anbefaler den !

  At kvalteten er så bra kan vel også skyldes at den er laget på 4 år, og det var hele 14 år siden historien ble laget . Det er ikke snakk om at James Cameron ikke er en god filmskaper. Avatar og Titanic, trenger jeg si mer ?

  Filmen handler om x marinesoldaten Jake Sully som må ta over et oppdrag for hans døde bror, og reise til en annen planet, kalt Pandora ! Her befinner det seg et sjeldent minneral som jorda og menneskebefolkningen trenger. Å for å få tak i dette må menneskene bli "venner" med Na'viene, deinnfødte på Pandora.
  Avatar
  Siden lufta på Pandora er giftig, har mange vitenskapsmenn oppfunnet det de kaller en Avatar! . En blanding av menneske DNA og Na'vi DNA ! Og ved å legge seg i en maskin, blir personligheten din og "hjernen" din forflyttet til "din" Avatar. Noe som er et pluss for Jake Sully som kan gå i sin Avatar, han sitter nemlig i rullestol til vanlig !

  Når han en dag blir reddet av en av de innfødte, blir han helt betatt, og det ender med at han går frem og til bake fra menneskene til Na'viene.

  Kan ikke si annet at den bør sees . Du kan kanskje tro at jeg har fortalt en del av filmen, men det har jeg altså ikke ! Dette er bare en brøk del av handlingen ! For å være ærlig hadde jeg ikke lyst å se filmen i det hele tatt, kun fordi folkene på plakaten var blå og fordi jeg ikke liker Sci-Fi, men har ikke angret et sekund for at jeg tilslutt ga meg og ble med ! Se denne filmen !


  Karakter:


  - Annelise
 • OUTFIT KNAPP OPPDATERT !

  Da var endelig outfit knappen oppdatert. Den skal virkelig vedlikeholdes ofte nå fremover. For orker ikke lete bakover i arkivet en gang til ! Tror jeg la nn 15 outfit eller no. Føltes i alle fall slik .

  Om det ikke var mange som 15 , ble det i alle fall mer en 15 jeg måtte legge inn tilsammen, for 2 sec før jeg skulle lagre, klarte jeg å slette ei hel linje av det jeg hadde skrevet, og når jeg skulle angre, trykket jeg av reaksjon på "internett tilbake knappen" og ikke "blogg tilbake knappen". Så alt forsvant, og jeg måtte starte på ny . Så kan godt kalle meg litt små lei nå ja !


  Men da fikk jeg i allefall gjennom ført noe på "to do lista mi" . Litt positivt i det !

  -Annelise
 • TRENING, BLOGG OPPDATERINGER, TV, MING HOUSE OG SHOPPING !

  Jeg føler jeg har utroig mye å gjøre denne uka, selvom det ikke er så viktige. Liksom slik som å reise til kvadrat, se et tv program å spise . Det er kanskje ikke så mye, men føler likevell at jeg nesten må planlegge etter klokkeslett. Slik ser foreksempel dagen min ut i dag .

  - skolen
  - kl.3 + fikse outfit knappen og litt sånt på bloggen + litt mat
  - ca kl 5 hall 8 - trening
  - hall 9? Vampire dieries
  - hall 10 CSI

  Stress når det blir slik at jeg har et tidsjema på meg !

  Resten av uka blir vel også ganske lik, ettersom jeg skal på kvadrat og trening i morgen, og taco, rydding og kina resturant på fredag . !


  Sist gang vi spiste på ming house, bare at nå åpner den i nytt lokale !

  Veldig mye gøy men alikevell blir allt litt stress . Gleder meg for det, i allefall til kvadrat når jeg skal kjøpe meg kamera ( forhåpentligvis) og kina resturant med Krisine, Sondre og noen til !

  Ble utrolig kjedelig og unødvendig innlegg, men akkurat nå er dette ca det eneste som suser i hodet mitt ! HeHe

  EDIT: Jeg hadde helt glemt at jeg også skulle få med meg sondre på shopping, med ting til ham . siden han fortsatt hadde en julegave som måtte byttes, og en tilgodelapp på over 1000 kroner . men det var også en ting som måttte gjøres. Så vampire diaries (?) ble avlyst, for at vi skulle få tid til alle tingene.

  -Annelise
 • DAGENS SHOPPING !

  Etter prøven i dag, som gikk utrolig bra . Staser vi på 6er eller ? Læreren hadde allerede lagt ut prøven i går slik at jeg bare øvde på de spørsmålene . Så ja . siden jeg ble ferdig tidlig på skolen pågrunn av prøven, tok jeg meg en liten shopping runde på vågen ( 33? eller er det ikke det det egentlig heter ?) ¨

  Hadde egentlig bare tenkt å skjekke om jeg fant en mobil å kjøpe isteden for Sony Ericsson Satio som jeg hadde tenkt å kjøpe. Fant ingen der, men fant heller en lommebok, ei bukse, en topp, en jakke og undertøy.


  Rosa lommebok - 149 kr på en eller annen veskebutikk . husker ikke navn !


  Bukse - 150 kr - fame


  Egentlig ikke så fan av undertøyet mitt på bloggen .
  Undertøy - tilsammen 240 kr på H&M


  Skinnjakke - 399 kr på H&M


  Tube topp - 69 kr på bikbok !

  Veldig fornøyd med disse kjøpene, men nå bør jeg virkelig starte å spare litt penger ! Har jo nsart ikke råd til den mobilen og kameraet jeg skal kjøpe !

  Da jeg kom hjem og leste posten fant jeg en mobil jeg kanskje skal kjøpe ! Samsung S3650 Yellow , noen som har testet den ut ? Er den bra ?

  -Annelise
 • MITT ROM'S TOPP 10

  Jeg gikk gjennom rommet mitt og så hva jeg liker best og er viktigst for meg på mitt rom og kom frem til dete !

  Kleskapet - Veldig viktig del ! Store speil + den oppbevarer en god del av mine andre topp 10  Oransje veske - Jeg elsker vesker, og spesielt når den er litt annerledes ! Sterkefarger er alltid nice !


  Smykke knagg - "pynten" jeg fikk til jul som jeg valgte å bruke til smykkehenger . DIgger den !


  Min strittetang, krølltang og bølgetang


  Sko - hvem elsker vell ikke sko ?...  Klær - ...og klær ? I do  My OLD stereoanlegg - Er tross alt det som spiller når jeg danser, så må jo ikke glemme det !  Pcen min  Seng
  - Definitivt det viktigste!


  Kamera - Mor og fars kamera som jeg låner imens jeg leter etter nytt.


  Det er vell omtrent alt det mitt rom inneholder også når jeg tenker meg om, men det er uansett det viktigste av rommet mitt !

  Hva er dine viktigste ting som pleier å oppbevares på rommet ?

  -Annelise

 • BLOGG VS BLOGG !

  Jeg er så heldig at jeg ble valgt ut til å være med i blogg vs blogg på Ingird sin blogg ! Noe som blir veldig gøy om noen gidder å stemme ! Så hvis du er veldig snill så går du inn her og stemmer . Please !  - Annelise
 • ANNELISE - 17 ÅR OG GRAVID !

  Jeg er ikke det altså , men kan nesten tippe at jeg får omtrent dobbelt med lesere i dag bare av å skrive det.

  Det er helt utrolig hvor mye norges ungdommer interresserer seg for unge mødre, fedre og gravide ! det er nesten latterlig. Bare du skriver - 14, 15, 16 eller 17 og gravid bak navnet ditt havner du plutselig på topp lista ( eller får mange flere lesere ) Noe du kan se på f.eks Ida wiik , arman og en hel haug med andre som har testa det ut . Nesten en måte å få flere lesere på om du er desperat !  Jeg skal ikke klage, for jeg syntes selv det er interressant å lese om unge foreldre å se hvordan de klarer seg og hvordan de takler ansvaret sitt. men alikevell, bare den siste uka har jeg sett omtrent 15 bloggere som har testa ut det med å skrive gravid eller alene mamma/pappa bak blogg navnet sitt . Og jeg er nesten sikker på at de har lykka med å få lesere.

  Du kan f.eks skjekke ut dagens topp liste på blogg.no, hvor mange unge foreldre finner du ? Eller i allefall som står at de er det ? Om jeg hadde hørt at statistikken for unge mødre hadde steget dette siste året med 500 eller mer hadde jeg faktisk ikke blitt sjokkert en gang . Er så utrolig mange å se opp til på blogg listene som "påvirker" leserne. Linn ( malindus) får jo mange mailer i uka høres det ut som om 14-15 åringer som vil få barn, og planlegger det . Å med så mange mammablogger å lese, ( som klarer foreldrerollen bra ) er det egentlig ikke rart heller. Er bare sunn at ikke alle klarer det like bra .

  Noe bra er det med det . Du får flere lesere av å skrive det på bloggen ! HaHa . Just kidding !

  Men er det bare meg som føler at vi snart er sykelig opptatt av unge foreldre ?
 • HVEM HADDE TRODD DET?

  På fredag hadde vi en prøve som jeg var helt sikker på var årets dårligste prøve. Da mener jeg altså skoleåret og ikke 2010 året . Noe du kan lese om her.

  En ting jeg alltid gjør uansett er å svare noe, uansett om spørsmålet er blankt for meg svarer jeg noe. Det kan f.eks være "Hva er en blomst?" "En hunderase" . Svarene mine er ikke så langt ut på jorde, men noe slikt. Å det gjorde jeg på i alle fall 8 av 16 spørsmål, skrev til og med akkurat det samme ord rett på 2 spørsmål . HaHa . Å vet dere hva . Jeg fikk 6 poeng ( topp poeng ) på 5 av dem . Var ikke et spørsmål jeg ikke fikk mindre enn 2 poeng . Det lønner seg virkelig og bare skrive noe på spørsmål du ikke sjønner en døyt av !

   
  I'm happy today !

  HaHa . læreren satt å fortalte høyt for klassen at de med gode karakterer, så han godt at pleide å åpne boka hjemme. og at de kunne dette godt Yeah right liksom. Som dere kanskje har skjønt fikk jeg god karakter, faktisk best i klassen. Hele 5,3 i karakter ! Jeg begynte faktisk å le høyt da jeg så karakteren ! Aldri i livet om jeg hadde trodd jeg fikk bedre karakter en 2 på denne prøven.

  Et tips: Alltid skriv noe, om du vet at svaret er feil kan det alikevell være at læreren misforstår meningen, og du får rett. Eller i alle fall noen få poeng. Få poeng som blir samlet sammen kan få deg til å gå opp fra stryk til 2er. 2 til 3, 4-5, eller som i mitt tilfelle 2-5 ! Lover deg. Det lønner seg å bare skrive noe!

  Prøvene hadde visst ikke vent meg ryggen alikevell  !

  -Annelise
 • BASKET KAMP OG TOMME TØNNER !

  Som sagt tidligere var jeg å så basketkampen til Sondre i går. Noe dere ikke fikk hørt videre om i går siden rett etter kampen dro vi videre på kino og så filmen Tomme tønner ! Før vi dro hjem og så en film til !
  Som dere ser hadde jeg ingen tid mellom der til å blogge. utenom topp 10 lista som jeg hadde lovet .

  Jeg hadde vert så smart å ta med kameraet på kampen slik at dere kunne få noen bilder som faktisk jeg hadde tatt, og ikke bare bilder som ble henta på internett for en gang skyld . Men selvfølgelig hadde jeg vert såpass smart at jeg hadde lagt minnebrikka igjen i pcen . WoHo . hvor er hodet mitt noen ganger ? menmen . Jeg overlever . så får håpe dere gjør det samme .

  Kampen gikk jo greit da . de vant med 20 poeng, var ikke helt fornøyd selv, men å vinne er å vinne. eller er det ikke ? I tilleggt til at de vant fikk jeg også selskap i løpet av kampen . Dama til han ene spilleren var Susan, (veninne til Kristine) som jeg sånn litt har truffet i selskaper og andre steder når jeg har vert med Kristine . Så da slapp jeg å sitte å se den uten å ha noen å snakke med . Koselig !

  Rått navn på laget da ! Riska Ravens ! Sett mye på one tree hill eller ?  Tomme Tønner var jo utrolig morsom da . Utenom fritt vilt og den derre andre skrekkfilmen norge har laget så kan denne kansje være en av de beste norske filmer. I alle fall om du har den samme humoren som meg ! HaHa. Jeg lo nesten hele tiden .
  men irriterte meg utrolig over noen små fjortis gutter som satt litt bak oss å hev popkorn på oss, og noen små jenter som tok bilder mitt i filmen. Frista faktisk å gå å klage på dem !
 • HVA SKJER MED PCEN MIN ?

  Det er helt merkelig, når jeg er f.eks på msn eller word eller andre ting på pcen . oppfører pcen seg helt normalt. Men i det jeg åpner internett sida blir den slik som dette:


  uten linja på bånn, og uten søkelinja og de tingene der oppe. Noen som vet hva jeg kan gjøre ?

  Det rare er jo også at når jeg tar pila helt ned popper den linja opp. men med en gang jeg tar musa vekk, forsvinner den igjen. Det samme skjer når jeg tar musa opp der søkelinja skulle ha vert, denne kommer frem slik at jeg kan søke, men så forsvinner den igjen eteer bittelitt ! Er utrolig irriterende.

  Please help me ! Peiling på hva jeg kan ha gjort ? Eller hva jeg kan gjøre for å fikse det ?

  -Annelise
 • MIN TOPP 10 LISTE !

  Det var utrolig vanskelig og velge rekkefølgen, det var så mange like bra blogger, men alikevell så forskjellige. Det ble til at jeg måtte åpne ca 4 og 4 blogger som ca lå på samme linje. Lese alle og studere hva forskjellen kunne blir. Mye av det som gjorde at bloggen gikk opp eller ned var f.eks. skrivefeil, lit rot i en del tekster, mye smilyer osv... Så om du er litt langt nede på min liste kan du fortsatt ha en bra blogg ! Gratulerer til dere som er på lista !  1.   Kristine
  2.   Mikii
  3.   Marte
  4.   Flatin
  5.   Nougat
  6.   Pinkyblinky
  7.   Nonstopeli
  8.   Nodream
  9.   Murta
  10. Ingeborg


  -Annelise
 • PÅMELDINGEN ER OVER !

  Da var topp 10 påmeldingen over . så kommer lista ut i morgen . vet ikke når det blir ettersom jeg skal se første basket kampen til min kjære . rart å si det for meg ! Så skal jeg kanskje jobbe litt også . men tror jeg skal få tid til å legge den ut !

  Meg og Sondre for lenge siden . Nesten eneste bildet Sondre har på pcen sin av oss, eller meg og for den saks skyld .

  Men da sier jeg god natt . skal jo stå opp tildlig ifølge Sondre . Reiser kvart på 12 ! HeHe . men men trenger jo søvnen da !
  Et kort og nusselig innlegg for dagen . Just kidding !

  -Annelise
 • SISTE SJANSE FOR PÅMELDING !

  Jeg har allerede i dag fått over 10 bloggere som vil være med på topp 10, så da kommer nok lista ut i morgen .
  Du kan fortsatt melde deg på til 24.00 i kveld, så om du vil være med skriv fort ! HeHe . Betsemte meg for å si en frist, fordi da har jeg litt tid på meg å lese gjennom uten at det kommer en ny jeg må putte inn mellom gode blogger.

  Ellers må jeg vell kanskje kle meg snart, tenkte å trene i 12 tida. Huff jeg må ! gruer meg nesten litt i spreng kulda ! menmen . det trengs . Nyttårsforsettet er jo tross alt å trene 4 ganger i uka . og siden Torsdags treninga ble erstattet med prøve øving, ble den flyttet til i dag !
   
  Badet kaller ! Så bloggest !

  -Annelise

 • VIL DU VÆRE MED PÅ MIN TOPP 10 LISTE ?

  Jeg henger meg på (trend?) bølga .

  Jeg syntes det er utrolig interressant og i fleste tilfeller gøy å lese andres blogger, men de fleste blogg innlegg jeg leser er de blogginnnleggene som kommer opp på listen over blogginnlegg av venner. Men problemet da er at jeg ikke egentlig vet helt hvem som skriver hva etter at jeg har lest det.
  Det er liksom litt lettere å finne ut hvor bra din blogg er om jeg leser hele ( eller mye av den ) nedover på en gang. Å for å motivere meg til å lese så mange blogger nedover har jeg valgt å ha en grunn for å gjøre det . Dette skal gjøres ved å lage en topp 10 liste over alle bloggerne som vil være med. Der jeg leser dem og følger med litt å sånt.

  Kan jo hende din blir mer interressant ?
  Kanskje du får en fast leser ?

  Så om du vil være med på topp 10 liste, skriv din blogg adresse i kommentarfelte så skal jeg ta en titt !  PS. Blir forresten bare fullført om noen flere en 10 blir med . Er litt kjedelig å sette opp 10 av 10 liksom . Vet heller ikke helt når den kommer ut, men jeg sier i fra til de som kommer med. Blir nok i løpet av helga eller neste uke !

  - Annelise
 • JEG HAR FÅTT BLING AV IRLIN !

  Jeger blitt anbefalt av Irlin, en utrolig bra blogger som skriver utrolig mye interressant! Besøk bloggen hennes !  Digger Irlins bling . er liksom litt annerledes enn alle andres anbefalinger !

  Har du noen gang fått bling av Irlin ?

  -Annelise
 • PRØVENE HAR VENDT RYGGEN TIL MEG !

  Som sagt i går for dem som leste det skulle jeg ha en STOR prøve i dag . Det er en slik prøve som teller 70% av hele karakteren . Hater dem . Hvem bestemmer egentlig slike regler ?
  Det er jo nesten slik at jeg bare kan komme på siste prøve å få 6 om jeg vil .

  Prøven gikk rett vest om du vl kalle det det ! Jeg leste 2 ganger gjennom alle powerpointene og en gang gjennom alle spørsmålene til kapittelene + litt små lesing på noen av sidene. Men alikevell klarte jeg kun å svare ( riktig ) på 3 hele spørsmål . 3 spørsmål på en prøve som teller 70% . Jeg har liksom 4-5 i snitt karakter i det faet til nå, og denne får jeg nok ikke mer en max 2er . Forstår ikke hva som har skjedd. Jeg klarte ikke forstå noen av spørsmålene en gang . Liksom ikke bare svare, men forstod faktisk ikke hva de sa i spørsmålet ! Huff da . Lurer på hvor mye ned snittet mitt går dette året en det forige.

  Fikk 5 i snitt . Ja helt sant ! 5 i snitt. Det er jo nesten litt for mye igjen da, men alikevell nå får jeg sikkert 2er i motor og omtrent mye lavere en 5 i alle de andre også . Blir spennende.

  Får i alle fall håpe at den neste prøven går litt bedre. Er en nesten samme faget . HeHe . da jeg var innom its learning her om dagen la jeg merke til en ny oppgave som hadde kommet ut " Prøve tirsdag 12/1" om det er riktig så har læreren lagt ut prøven allerede nå. De spørsmålene skal kunnes utenatt . Da er 6eren min !

  -Annelise
 • GIVE ME ED HARDY !

  Sitter å kikker litt på emoda.no, finn.no og stayhard. no osv... ser litt ette ed hadry klær. Digger det merket. Men er det bare meg eller går det nesten ikke an å få tak i Ed hady bukse til jenter her i Norge ? Tror jeg har lett i over en time. Og flere timer har blitt brukt til det før ? Om du vet om et sted det selges må du bare si i fra ! Da snakker jeg om jeans altså, ikke sånn kosebukse, det har jeg merket finnes da !

  Tror jeg driter meg litt ut nå. bruker flerne timer på dette, men mest av alt burde jeg øve på giga prøven vi har i morgen ! Skal nemlig ha prøve i 4 kapittel, over 100 sider + 5-6 powerpointer! Og jeg kan så godt som ingenting. en prøven kommer til å gå rett i dass !  Men please si i fra om du vet om noen steder de selger Ed Hardy jeans i Norge!! Gidder liksom ikke betale noen 1000 for buksa og i tillegg betale masse i frakt og toll fra USA !

  HAve fun, må øve !

  -Annelise

 • JEG ER DESPERAT ETTER EN ONEPIECE !

  Ikke helt, men ikke langt i fra .

  Når jeg først har begynt å bli med i konkurranser blir jeg hekta . Her kan du også vinne en onepiece, og siden jeg har så utrolig lyst på en så blir jeg med på denne også. Trykk på bildet for å kome til Stines blogg.  I sammarbeid med hennes sponsorer gir hun ut en onepiece, og for at du skal bli med i konkurransen går du inn her. Skriver et innlegg om konkurransen hennes og poster linken til innlegget ditt i komentar feltet hennes. Hvem vil vel ikke ha en onepiece ?


  Lykke til !

  -Annelise
 • VIL DU VINNE EN ONEPIECE ?

  ...Da kan du gp inn på denne jentas blogg. ( trykk på bildet for å komme innpå bloggen)


  Du kan vinne onepiece, eller du kan vinne 2. plassen som er et solkort på en verdi av 100 kr på brun og blid. Tenk å vinne en onepiece . Hadde vert finfint !

  Trykk her om du vil inn på innlegget for å lese om konkurransen !


  Good luck !

  -Annelise
 • 05. JANUAR - STRESS DAG !

  Det ble visst litt lite blogging i går, eller rettere sagt ingenting. Noe som skyldes at jeg fatisk ikke var jemme mellom 7 om morningen til 11 om kvelden. Det var eller ikke no laxe dag på meg . Jeg slutta tidlig på skolen, noe som ikke hadde så mye å si fordi jeg sto utenfor skolen i sikkert 1 time. Jeg skulle nemlig bort å besyille kjøretime, og for alle som kjenner meg så forstår de hvor vanskelig det er for meg. Så der sto jeg å mannet meg opp, på samme tid som jeg satt å sutra om hvor vanskelig det var, og hvor lite jeg hadde lyst til å gå, til Vegard. Tror han ble litt lei etterhvert.
  Men han ble jo med bort da, så det var jo litt greit da . Så snilt !

  Gikk ganske greit faktis . Selvom jeg ikke var forberedt i det hele tatt og hadde ikke peiling på hva jeg skulle si. Tror jeg starta på 5 forskjellige setninger, før jeg starta med et spørsmål jeg visste svaret på . Noen som vil bytte angst med meg . Tror mye heller jeg vil ha angst mot edderkopper enn angst for å snakke seriøst med folk. ( snakke i telefon, bestille mat, kjøretimer, undomskort osv... ha fremføring g slike ting.)

  Men da det var tid for å dra hjem, hadde jeg ikke lyst å ta bussen så jeg ble på vågen ( kjøpesenter) og tittet litt på hva som var på salg osv .. men ble ikke no nye plagg på meg. Funnet ut nå at jeg har alt for mye, så jeg kan kun kjøpe de tingene jeg "bare må ha" .

  Da jeg først tok bussen hjem klokka 4 eller no, gikk jeg innom Magneten der jeg traff ei i Jeanette sin klasse. Så der ble jeg dittende til hall 6 da Sondre kom hjem fra trening. Var litt morsomt, for i det vi kjørte inn i garasjen til Sondre og jeg så på klokka fant jeg ut at jeg var sen til trening. Så vi kjørte i de 50km/t den blå mopedbilen går (han har en grønn også liksom som går litt fortere) opp til meg der jeg løp inn å henta treningsklær, og kjørte fort ned igjen. Men selvfølgelig hadde de flytta aerobic timen jeg skulle på så ble bare løping uansett. Hadde det visst ikke så travelt som jeg trodde alikevell.

  Var foresten halv pris på sol denne måneden så måtte jo ta litt sol. HaHa var så utrolig dum at jeg tok like mye sol som jeg tok da jeg pleide å ta sol. Den illrøde solbrente huden min er beviset på det . HaHa .  Når skal jeg lære?

  kan jo faktisk se litt av solbrentheten i fjestet mitt også ;D

  Rett etter trening gikk jeg igjen ned å snakka med Kine ( som jeg snakka med tildligere) sammen med Jeanette som også hadde kommet ned denne gang. Da klokka var 8 var det tid for å gå til Sondre. Dysje, se film og CSI, Sånn rette etterhverandre, så kan ikkke si jeg fikk slappet av da heller .

  Men nå ble dette innleggget veldig langt så ble litt raskt oppsumert nå . Må uansett tilbake til timen.

  -Annelise
 • HATT EN FIN FØRSTE SKOLEDAG ?

  Var virkelig ikke klar for mandag og skole i dag ! Skolen gikk egentlig greit, men i det jeg satte meg i bilen for å dra hjem holdt jeg på å sovne. Da jeg spiste middag på lonestar holst jeg på å sovne, og tilogmed når jeg var å trente holdt jeg på å sovne. Skulle tatt seg ut. Gå i tredemølla å bare plutselig falle sammen ! HaHa . de rundt meg hadde jo fått seg en god latter da !

  Lurer på hvordan det hadde gått om jeg hadde starta på skolen klokka 8 i dag i steden for 12 .


  Må nesten dysje slik at jeg kan legge meg snart ! God Natt om dere ikke hører mer fra meg i kvell !

  -Annelise

 • BILDER FRA 2009 KOM ALIKEVELL !

  For litt siden nevnte jeg at jeg skulle laga en 2009 i bilder ! men siden jeg ikke har bilder på denne pcen tidligere en august eller noe ble det avlyst. Men så i dag fant jeg sånn " ditt 2009" på facebook, der facebook plukker ut bilder fra året. Faktisk ganske stilig da.
  Så dette er mitt 2009 på face ! Mangler jo nyttår som jeg nok hadde lagt et bilde med, jul osv.. men det meste er med !


  Februar - Bilde 6 - RM i styrkeløft
  Mars - Bilde 14 - Selskap til Jeanette
  April - Bilde 1 - Konfen til cato ( søskenbarn)
  Mai - Bilde 3 og bilde 15 - Yakusi dag hos Linn
  Juni - Bilde 7 - Beach håndball
  Juni - Bilde 10 - Bryne kamp
  Juni/Juli - Bilde 11 - Første helga med crosseren på hytta
  Juli - Bilde 12 - Party hos Jonni
  August - Bilde 5 - Klassefest
  August - Bilde 2 - Mitt selskap
  Oktober - Bilde 9 - Bowling kveld med Kristine, Sondre og Even
  Oktober - Bilde 4 - Halloween party
  November - Bilde 13 - Workshop med proff koreograf
  Desember - Bilde 8 - Lesbian party

  Bilde 16 husker jeg ikke når var, men det vare en dag jeg og Kristine var ute på photoshoot tur ;D

  -Annelise
 • Da var bildene fra gårsdagen også her !

  Overskrifta snakker for seg ! Som sagt var vi å spiste middag hos noen familievenner! Der det ble massasjebading snøscooterkjøring, snøbading ( O'YAH ) og gos pizza ! Ble ikke så mange bilder som ble tatt, noe som skyldes at mor var dagens fotograf. Hun er ikke akkurat kjent for å ta mange bilder . Men noen ble det da !

  Det er 39 grader i massasjebadet, om noen vil bade. Og snøscooteren står hjemme til bruk. Gjett om jeg gleda meg da mor viste meg den mellingen !

  outfitet som dere egentlig allerede har sett, men syntes det var litt stilig med den hvite "skya" som kom nederst !

  Rulta meg rundt og rundt der 2 ganger i løpet av den tida vi bada !

  39 grader, jada det liker jeg .

  HaHa . Sondre og Helen satt der i kanskje en time lenger enn meg, og slik så hånda til Sondre ut da han kom inn ! Kan virkelig ikke annet enn å le .  Fargene på bildet er akkurat likt slik det så ut !

  Selvom jeg starter på skolen klokka 12 i morgen ( som alle andre mandager . Yeah I'm lucky !) Så har jeg såvet så lite i det siste at jeg tror nesten jeg går mot svestund nå ! Ble jo bare 5-6 timers søvn i natt også, siden vi skulle telle varer på europris ! Hmm ikke bra når du har sovet så lite i 5 dager på rad ! Klarer sikkert ikke stå opp i morgen !

  -Annelise 

 • Dagens outfit !

  Det er virkelig snart på tide å oppdatere outfit knappen snart, men nå er ikke tiden for det. Får bli i morgen eller no. Tror sist outfit som ble lagt inn der kom rundt 1. Desember !

  Men her er i allefall dagens outfit, da vi var hos Morten og Helen m/fam nå nettopp. Der ble det mat, snøscooter kjøring og massasjebad. Snøscooter er gøy !
  men har ikke lagt inn bildene fra kvelden så det kommer en dag. Må vente litt i allefall for har bare sovet rundt 5 timer mange dager på rad nå, og blir noe lignede i natt også. Skal nemlig på dugnad i morgen klokka hall 10 . hehe . lurer på hvordan det skal gå første skoledag !


  - Annelise

 • Nyttår i bilder !

  Her kommer noen få bilder av de 330 bildene som ble tatt på nytt år !
  -Annelise
 • ONEPIECE

  Denne såkalte onepiece er noe snart hele norges befolkning mellom 12 og 18 har, og jeg forstår det jo godt da. Jeg har det ikke selv, men tenker meg at om den blir litt billigere så kanskje jeg gidder. Den virker utrolig herlig ut til både jentekvelder og sofakvelder, når du er syk og når du skal bare skal være hjemme eller ha kjæreste kveld, men det er det.
  Jeg forstår virkelig ikke hva en slik dress gjør på fester, skolen og kjøpesentere. På fester skal du liksom kle deg litt fint, eller det er i allefall det som er normalt, og når du shopper og går på skole tar du på deg normale kær. Å se ungdommer gå rundt i onepiece ute blandt folk blir nesten litt flaut. Det er like dumt som da alle gikk med nattasbuksa på skolen fo noen år siden. Det ser ut som om man forsov seg og ikke fikk tid til å skifte fra sovedressen til skoleklær om morningen.

  Altså jeg digger dressen, men kun til hjemmebruk !

  Har du onepiece ?
  Går du med den ute eller bare hjemme ?

  Det er ikke slik at jeg hater deg som person bare for du går med onepiecen din på skolen, shopping osv... er bare min mening om den saken !

  - Annelise

 • 01.01.10

  Da var det blitt 01.01.10 og 2009 er historie , eller ? kind of true !
  Ønsker dere alle et fint år videre !

  Glemte selvfølgelig kameraet i går så fikk tatt bilder som dere kan se nå. Var sikkert bare ei som hadde kamera av alle de 20 som var der ! Dårlig, ja jeg vet. Men tok en hel del bilder med det ene kameraet som var der. Så når jeg får tak i de bildene skal de legges ut. Men har ikke peiling på når det skjer!  - Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits