Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

BEGGE MINE PCER HAR VENDT SEG MOT MEG !

Nei ingen bilder skulle bli lagt ut i dag, den bærbare pcen tar nemlig ikke i mot filmer, og den stasjonære klikker hver gang du åpner et nytt vindu til noe !

Noen som kan reformatere pcene mine ? Eller hva det nå heter. Slette nesten alt i allefall ! Slik at jeg kan få en helt ny bra pc . HaHa . jeg er latterlig dårlig med pc programmer og sånt. Så jeg har alltid et problem med pcen . I allefall nå. ingen filmer kan jeg legge innpå, og redigeringsprogramet gjør at pcen skrur seg av . Huff da, hvordan skal dette gå ?

Føler jeg sitter på denne pcen !

JaJa . men da orker jeg ikke stresse mer, så gå å legger meg i steden !
Godnatt !-Annelise
 • VIDEOREDIGERINGSPROGRAM!

  HAHa . det ble et langt ord. Skal det kanskje være et mellomrom mellom der et sted ?

  men til poenget. Jeg tenkte å redigere filmene jeg tok i dag og kanskje jeg kommer til å redigere andre filmer fra tidligere hendelser, men jeg aner ikke om noen film redigeringsprogram !
  Jeg har jo selvfølgelig windows movie maker, men det er så kjedelig, har liksom hatt det hele mitt liv ( føles det som )
  Så jeg trenger et nytt, et du kan gjøre mye med, go som er gratis da, selvfølgelig !  Har du et bra video redigerings program ? ( prøvde med to mellomrom i det ordet, så i alle fall litt rydigere ut, men for å være ærlig kommer jeg ikke på no logisk forklaring på hvordan det lange ordet skrives) Er det bare meg som er trøtt eller var det vanskelig å skrive ?

  -Annelise
 • FANTASTISK MEN ALFOR KORT FERIE !

  Det er helt utrolig at det er siste dag av vinterferien, dagene har gått så utrolig fort. Føler det var i går at læreren sa god vinterferie. men på sammetid føler jeg at eg har fått gjort utrolig mye sammen med venner, fått brukt litt tid på mange venner, som jeg normalt ikke får tid til p.g.a masse masse trening og stuff.

  Det er som om jeg ikke har fått gjort noe, men alikevell så utrolig mye. Hæ ? Hvar det noen som forstod den?
  Det jeg mente var i allefall at jeg hadde fått vært mye med venner og slikt, men alikevell har jeg ikke gjort noe spesielt jeg husker av ferien, vi har liksom bare vært hjemme hos noen og snakka å sånt. ikke no hyttetur, shopping bowling eller no. Var en kino tur da, men ikke mer, og styrkeløft stevne i dag da, som også var en ting!

  Men utrolig gøy ferie når jeg tenker over alt jeg har fått gjort, men den har virkelig gått alt for fort. Er virkelig ikke klar for skolen i morgen !

  I vinterferien 2010....

  fikk jeg reist å sett på en haug med nydelige biler, f.eks Dodge viper som jeg også fikk sitte i !

  Jeg fikk tid til å reise til min søte Kristine !

  Fikk vært hos Ola med mange koselige mennesker og mange koselige kvelder! Der jeg også fikk truffet Senita igjen etter lang tid

  Var i en 70 års dag med mye god mat og hyggelige personer !

  Og jeg fikk vært med på RM.

  Ble jo mer enn dette da, men har ikke bilder fra det jeg gjorde mer enn dette ! Enten det eller så har jeg glemt det.
  Klipt meg og vært på kino er noe jeg ikke har bilder av som jeg fortsatt husker.

  Unasett en minnerik uke !

  -Annelise
 • 1 PLASS I RM - STYRKELØFT !

  Da var RM i boks, og kvalifiseringen til NM gikk lett !

  For å komme i 52 kg klassen må man veie mindre en 52, gjett hva jeg veide? 52,35 -.- nedtur, så jeg jogga å sprang, sykla, spytta en del, og gikk på dass om hverandre for å komme ned 350 gram . Gikk fint da, for etter en halv time med ulljakke og tykk joggebukse som da var ca 2 kg tyngre av svette . Gikk jeg på vekta på ny, nå som nesten 500 gram lettere. Veide nå 51.85 kg . Stolt nå, selv om dere sikkert satt med spya i halsen når dere leste dette !

  Men likevell, jeg perset ( personlig rekord ) i alle grenene. Fikk 85 i knebøy, som faktis var ganske lett, men var ikke vant med binningene så ble litt stress pga det. Men så tok jeg 47,5 i benkpress og hele 100 kg i mark . Tenk at lille meg løftet 100 kg!


  Løftet tilsammen 40 kg mer en jeg har klart noen gang før. Stolt !
  Fikk forresten også første plass i klassen med sammenlagt vekt, og 1 plass i poeng.
  Ikke så veldig spesielt ettersom jeg var den eneste jenta, men alikevell, fikk en fin pokal greie, en medalje og en diplom !

  Bilder kommer snart, må bare legge dem inn på pcen først, men drøyer det til etter jeg har dysja. Den dysjen trengs !!
  Ikke at det er så mange bilder, ettersom jeg filma løfta. men kan se hva jeg får til, om jeg skifter pc kan jeg jo ta bilde av filmene. men får se.

  -Annelise
 • 70 ÅRS DAG !

  Jeg er super sliten ! Føles som jeg har trent i hele dag, men egentlig har jeg kun sittet stille nesten hele dagen.
  Var med i 70 års dag til farmora til Sondre, koselig ! Så kom vi hjem nå for ei lita stund siden, men jeg har en stor prøve på Tirsdag som jeg ikke kan øve på andre ganger enn i dag . så her sitter jeg . Yeah øver i en ferie! men har nesten ikke fått øvd noe, og har egentli en liten tanke om å gi opp snart også. jeg orker bare ikke . Får ikke med meg noe, selvom jeg leser liksom.

  Men bilder fra dagen kommer her, tok ikke så mange da, men er i alle fall noen få :  aww. sett noe så søtt ?

  -Annelise
 • SHUTTER ISLAND

  Filmen var langt i fra slik jeg hadde trodd. Etter hva jeg forstod av traileren var det en ren skrekk film. Der det ville skje noe helt forferdelig med hovedpersonen ettersom han ble fanget, jaget (eller noe slikt) blandt de psyko folka. Men nei! Langt i fra !

  Jeg ble "tvunget" med ettersom så mange venner skulle gå, kan jo ikke sitte hjemme alene da.
  Så jeg dro, å tenkte nå klarer jeg ikke sove i en måned fremover ! men den var faktisk ikke skummel et eneste minutt !
  Filmen fikk hjerte til å hoppe to slag en gang, men det var liksom fordi jeg stokk, ikke fordi jeg var redd.

  Shutter Island 

  Filmen handler om en fra MS Marshall (tror jeg det var). Han skal finne en forsvunnet passient som er utrolig farlig, men ingen aner hvordan hun har forsvunnet. Han leter og har masse intervju, og alltid spør han om en mr leander. Ingen vet hvorfor men det er viktig for ham.Etter lenge forteller han historien om denne Leaddis, som gjør at kollegaen hans forstår hva han mener, men alikevell skal han ikke gjøre mye med det.

  Han er der for en annen grunn, å avsløre denne "leiren" som ødelegger folk.

  Etter lang tid med leting finner han til slutt ut hva som har skjedd, men da endres hele historien, og plutselig stemmer ingenting.

  Dt var faktisk utrolig bra film, det som er normalt skal skje i en film, skjedde ikke i denne, derfor får denne filmen en bra karakter av meg.
  Den har en bra historie, og en uventet slutt, veldig bra. Selvom jeg skulle ønske det ikke endte slik da .

  men....

  Karakter:

  -Annelise
 • BEFORE AND AFTER ?  Hva syntes du? Ble det bedre ?


  HAHA . nå så jeg noe morsomt, jeg har skrevet før og etter på feil bilde! Det med "brunt hår" er nå og det andre er før !

  -Annelise
 • GÅRSDAGENS OUTFIT !  -Annelise
 • KANSKJE JEG SKULLE FULGT MED LITT MER ?

  Jeg hadde tatt sikkert over 50 bilder som skulle ut på bloggen i går, blandt annet outfit og hårfrisyren etter jeg hadde klipt meg. Men i det jeg starta pcen, ringte Sondre og spurte om jeg var klar til å gå på kino. Hadde ike tenkt over hvor dårlig tid jeg hadde så fikk ikke vert noe på bloggen, men både outfit og hårfrisyre kommer snart !  -Annelise
 • RESTEN AV UKA SKAL JEG GÅ MED SKJØRT UTE !

  Nå har jeg en dag gijen til å gå med bukse, retsen av uka må jeg enten gå med skjørt, skjorts eller kjole ! Herlig i 10- grader ! Nå et jeg ikke om jeg må det da, men om ikke skapdøra mi snart går opp må jeg det, den ene skyvedøra mi har nemlig skilt seg ( tror ei skuffe har sklidd litt ut i det jeg lukka den) Så jeg får den virkelig ikke opp.

  Innenfor den døra er alle mine bukser og fin sko, huff da. Lurer på hvordan det skal gå ? Tenk å ikke kunne bruke noen bukser fordi døra sitter fast ? haha . det er litt morsomt å tenke på, men jeg har faktisk bare ei bukse som ligge utenfor skapet, og den må jeg jo bruek i morgen . Så får vi se om jeg får ut ei bukse til Søndag !


  Slik skal jeg gå på skolen på mandag !

  -Annelise

 • NY FRISYRE !

  I går fikk jeg endelig klippa til extentionet mitt, det er fortsatt litt tynt i forhold til håret. Men nå er i alle fall det ekte håret mitt tynnere slik at det ser litt mer ekte ut ! Liker det .

  Skulle egentlig bare ned der en times tid. Kanskje 3-4 . Så skulle jeg og far videre å kjøre snøscooter, i tillegg skulle jeg jobbe, og jeg og sondre skulle være med ole og ingrid. men nei.... Jeg var heller med JEanette hele dagen . Veldig koselig ! men litt rart når jeg egentlig skulle så mye på en dag ! hehe.

  men skal prøve å få ut et bilde av håret, men nå er det liksom i ei flette fordi det er drit stygt, men det kommer når jeg bare orker å stelle meg !

  Slik så det ut da det akkurat var satt i . Før du sier det så helt på jorde ut, så tenkt over at det ikke var dysjet enda, åaltså det var drit glatt i firhold til mitt eget og det var helt slett. Så litt bedre ut etter noen dager !

  Morsomt dette her. Bildet er egentlig rett vei når jeg ser bildene, men i det de kommer på bloggen snur de seg . har prøvd 5 ganger nå. å laste opp to bilder, men begge blir snudd feil vei . Hva skjer med pcen min ?


  -Annelise
 • FOR SENE KVELDER ?

  Det begynner nesten å bli en vane at jeg starter en dag, med å fortelle hva som hendte dagen før. Men slik er det vel når ud aldri kommer hjem før du er absolutt nødt. Som f.eks når jeg kom hjemklokka 3 når jeg skulle stå opp 8 dagen etter, eller når jeg er så trøtt at jeg nesten sovner der jeg er på besøk. Da sier det seg jo selv at jeg ikke blogger om kvelden. Men alikevell er det litt dårlig. menmen håper det går fin !

  I går var vi hos Ola igjen, hehe begynner å bli en vane. Men er ikke rart det når han er hjemme alene hele uka liksom . Så er folk der hele dagene !

  Men i går kom vi om kvelden, når alle som var der var stup fulle liksom, folk satt med hode over bøtter, eller kom slengene inn i den lille stua ! Søtt!
  Men det var gøy da, ettere hvert gikk jo alle de som var der i starten og nye kom . !

  Litt for mye kanskje ?  HaHa . vi løftet ham opp, tok noen bilder før han la seg ned på føttene mine igjen for å sove...Legg deg til rette slik du vil, og ikke tenkt på andre liksom ?....
  ... å så flyttet jeg meg bort i stolen


  ...Da dro han seg bort en halv meter å fant en ny fot å sove på....  Så  søtt ^^

  -Annelise
 • STEP UP

  Tyler er en fattig gutt, som nesten lever av å feste og stjele biler sammen med kompisene sine. En dag bryter de seg inn på en skole og Tylors kompis blir tatt, men for å hjelpe kompisen, gjør han slik at han selv blir tatt i stedet. Dette gjør at han får mange timer samfunnstjeneste som vaktmester på denne skolen.

  En elev på skolen mister dansepartneren sin, som hun trenger til en veldig viktig opptreden. Hun finner ingen som passer, og når Tyler prøver seg har hun ingen andre valg. De må nå lære denne dansen sammen, noe som ofte kan bli veldig vanskelig.
  Men dette vil forandre hele livet til Tyler


  Det er en utrolig bra film, til og med for de som ikke liker filmen pga dans. Det er en film med romantikk, dans og drama. Virkelig så utrolig søt film
  Anbefaler den til alle. Må sees.

  Karakter:

  -Annelise

 • MISS THEM !

  Ungdomskolen var vi alle sammen, den beste vennejengen jeg kunne ha var samlet. Men så kom videregående og folk ble splittet, de fleste holdt fortsatt kontaken, men noen forsvant. I går var et lite reunion med denne fanstastiske gjengen.

  Senita bor nå i Oslo så henne treffer vi ikke så ofte, det var nå når hun bvar hjemme i ferien at vi bestemte oss for å samles. Så i går var vi hos Ola, sammen med Sigurd, Sondre, Ingird, Senita, Mladen og meg. Utrolig gøy å være alle igjen. Manglet Marita og Ole da, men Ole treffer vi ofte utenom, så det var ikke det verste, men Marita kunne likevell vert der .

  Vi gjorde egentlig ikke så mye, snakket og slik, men var hyggelig alikevell, håper vi får utført dette en anen gang også !

  Søte gamle bilder !

  Følte Senita aldri ble med på bilder. Verken på gamle bilder, eller de i går. Fant de gamle bildene der kun håret ble med og slikt, menmen, sigurd og ola er heller ikke her siden de var bare på et manns bilder ! Gidder liksom ikke legge ut 10 bilder. Kanskje jeg må se på noen bilder fra min pc isteden for facebook . Men det kommer på et annet tidspunkt. Den pcen har akkurat bestemt seg for å hate meg !

  -Annelise
 • FILM ANMELDELSE

  Jeg er en hobby "aktiv" danser, som elsker det jeg driver mer ! Og sammen med at jeg elsker å drive med det elsker jeg også å se filmer som handler om det, som f.eks Step up, 1 og 2 + en hel haug andre.  En ting jeg har merket er at det er utrolig vanskelig å huske hvilken handling som hører til hvilket filmnavn, så nå har jeg tenkt å se gjennom alle dansefilmer jeg har, og derretter lage de fleste filmanmeldesene fremover om dansefilmer. Har vert slapp med disse anmeldelsene, men om jeg skal se og skrive om mine yndlingsfilmer går det nok litt bedre, får håpe på det. Step up anbefalinger kommer i alle fall i dag, er jo en bra start !  -Annelise 
 • JEG SKAL TIL TANNLEGEN !

  ...Og jeg gleder meg . Ikke samme gleden som "en 4 åring på julaften" men mer "bryr meg ikke om jeg må gå, så kan like så godt glede seg" Syntes faktisk det er litt gøy å ligge der mens de pirker i i tennene . Nå høres jeg nesten litt rar ut, men det er faktisk sant.  Men nå må jeg nesten gå hvis jeg i det hele tatt skal rekke det.

  Har du tannlege skrekk, eller bryr du deg lite ?
 • HVORFOR MÅ SKO VÆRE SÅ FINE ?

  Jeg er seriøst hekta på sko. Kan ikke gå i en skobutikk uten at jeg finner noen sko jeg sogler over og bare må kjøpe. Av denne grunn har jeg sluttet å gå i skobutikker, fordi om jeg går inn, klarer jeg ikke spare pengene mine. og nå som jeg er blakk kan jeg virkelig ikke finne noe pent.

  Men jeg sprakk . i dag gikk jeg inn på fashion diva. Jeg har ikke tenkt å kjøpe noe, men er du ikke enig i at det er vanskelig når du ser herligheter som dette:

  Ikke bare skoene som er nydelige fristelser, også disse nydelige klærne. Tenk å vært rik nå ? Eller i det hele tatt hatt mer en 10 kroner  -Annelise
 • HJELP MEG MED MITT DESIGN!

  Jeg posta et innlegg og gikk deretter inn på dette innlegget, da jeg plutselig så at designet mitt ser jo helt ræva ut når du kun er på et inlegg. Ikke passerheadern, og i tillegg er det en link mellom header og bloggen. Noen som vil si meg hvordan jeg fikser dette ? Hvordan jeg fjerner denne linken og midtstiller headeren liksom?

  I tillegg, hvis dere klarer, kan dere fortelle meg hvordan jeg fjerner det lille mellom rommet mellom header og bloggen på fremsida ?

  Hadde vert utrolig hyggelig om noen hadde klart å fortelle emg hva som må gjøres !

  -Annelise
 • DRAKT TRENING !

  Jeg satt på sofaen og det dunka som bare det, jeg hadde nemlig fått strek i leggen, (eller noe lignende). Er ikke helt sikker ettersom jeg ikke kjenner det nå. Men det var fktisk helt forferdelig. Uansett hvordan jeg satt eller sto, dro det å vrengte seg nede der. Nei det var ikke godt, så virkelig glad for at det gikk bort så fort.

  Kanskje dere vil vite hva som hendte?
  Jeg skal på styrkeløft stevne nå til Søndag, og siden jeg aldri har prøvd å løfte med drakt måtte jeg gjøre det i går ! En drakt og noen knebind som er så stramme at det nesten stopper blodsirkulasjonen. Det er faktisk så stramt at du ikke klarer å gå skikkelig, litt morsomt men sykt merkelig. Det var altså disse knebindene som ødela meg for dagen. Rett etter trodde jeg det bare var en liten krampe, men det gikk jo aldri bort så trodde jeg jo at det var strek, men da burde jeg vel hatt det i dag også ? Så vet kke helt hva dette kan være ?

  Disse merkene fikk jeg på låra etter drakten. Skjønner hva jeg mener med stram drakt nå ? Litt lyst bilde da, men det er 3-4 røde streker på hvert lår.


  En veldig positiv ting med det var at jeg tok personlig rekord i knebøy, 75 kg, og det skal være begynner vekten ( liksom den vekten jeg uansett klarer på stevne, den som på en måte "sikrer" deg at du får poeng ! Sist stevne starta jeg liksom på 45 eller no . litt morsomt. å gleder jeg meg faktisk til stevne !


  Fikk ikke tatt bilde av meg selv med drakt og knebind, men slik ser det ut:

  bilde tatt fra ganddalak.no

  -Annelise

 • DESIGN !

  Designet mitt begynte å bli litt kjedelig, så fant ut at det måtte fikses litt på, men jeg har virkelig mistet synet for fint design. For jeg klarer ikke se hva jeg kan gjøre for å få det bedre. Noen tips til at det skal bli finere ?  Hva bør jeg ta vekk ?
  Hva bør bli igjen ?
  Og hvilke farger bør brukes ?

  -Annelise

 • BROWNIES OG CHATROULETTE !

  Jeg kom hjem hall 3 i går, når jeg skulle stå opp hall 8 i dag tidlig, hall 8 av ale ting i ferien. Jeg glemte nemlig at det var ferie denne datoen da jeg bestilte lege time. Huff da. trodde jeg var smart å gikk før skolen begynte. Istede måtte jeg stå opp grytidlig i en ferie. MenMen. så dere skjønner kansje at jeg ikke fikk tid å blogge i går da ?

  Så her kommer bildene fra en kveld hos Ola, med god brownies og mange timer med Chatroulette, å fy så mange som sitter å koser med seg selv på den sida. Det er faktisk bare ekkelt ! Hva er reia md det liksom ? Er det folk som tenner på at folk ser på dem eller ? JaJa. de må få lov, er jo egentlig vår feil at vi måtte se dette, når det var vi som gikk inn . haha . men hadde fint klart meg uten. 

  Nice kokker ?
   
  Yamie !
  HaHa . Mange rare folk på charoulette . på begge sider kan man vell si .


  -Annelise
 • VERDENS FINESTE BILER !

  Det var vist ingen som ville gjette hvilken biler jeg hadde sett på lørdag. Men her får dere se. Det var nemlig disse to herlighetene:


  Ford Mustang Super snake ! Herlig. Dårlig bilde, fordi de var itt liten plass.

  Dodge Viper SRT 10 - Hvis du ser nøyei vinduet der, kan du se meg, herligste bilen å sitte i. Gjett om jeg har en slik om 20 år liksom ?
  Den eller mustangen skal kjøpes ! Må bare bli rik først . hehe

  Fineste bilene dere har sett er det ikke ?

  HaHA . likte denne jeg, er sånn "leke" bil som du sitter oppå.

  Hadde en del mer biler, men det var litt trangt i garajen ettersom han akkurat hadde fått seg 4 nye biler !

  -Annelise
 • FUN NIGHT !

  I går kveld var vi hos Ola på en bitteliten fest. Var utrolig koselig, og lo gjennom hele kvelden. Ble sikkert 2 timer med leke slossing på Sondre, Ola og Sigurd . HaHa gjett om jeg har mye fimer nå ?


  Sigurd og sondre

  Søtt med bjørnefitte !

  Tunkt Sigurd ?

  Whats happening in the window ?


  Prøvde ut 4 manns armhevinger, der ingen har bena i bakken, men jeg var visst ikke så sterk som jeg trodde...

  ...Så jeg måtte bytte med Kristian

  ...da gikk det plutselig litt bedre !

  Fun kveld, sitter her i dag også. haha . har sottet på chatroulett en del, haha så morsomt du kan ha det der. men det orker jeg ikke legge ut bilder av nå .

  -Annelise
 • DE 2 FINESTE BILENE I VERDEN !

  Jeg skulle egentlig legge ut bilder fra rune hove og fra der vi var etter at jeg kom hjem fra Kristine nå. men Sondre har verken bluetooth eller sånnt minnebrikke hull på pcen sin. Så jeg får ikke lagt ut noen av de bildene. Sa jo de skulle ut i går etter at jeg kom fra Kristine, men da dro jeg og Sondre rett opp til Ola, der vi var til hall 4. Hvem vil vel blogge halv 4 om natta ? ....eller... jeg gjorde jo faktisk det da, men det var et inlegg jeg hadde lagra fra før, trengte bare skrive to ord og poste det. hehe . snakker i mot meg selv her nå. men bildene kommer i kveld mest sannsynlig, i dag i allefall

  Men...

  I går var jeg jo som sagt og så på fine biler igjen, denne gang hos rune hove !
  De 2 fineste bilene i verden står i den garasjen. Noen som vil gjette hvilke biler jeg mener ?


  Hvilken bil er din yndlingsbil, eller den  bilen du syntes er finest ?

  -Annelise

 • A DAY WITH MY SWEETHEART

  ...Kristine
  Kvart over 4 rtrykket jeg på ringeklokka på huset til Kristine, men ingen svar, jeg venta, og trykket til slutt en gang til. Denne gang måtte jeg også vente, så jeg venta og venta, ringte henne på telefonen, (uten svar vell og merke) Jeg ringte på igjen, men det va rlike livløst. Siden døra var låst opp fant jeg ut at det er bedre å få kjeft for å gå inn i et hus uten lov, enn å fryse i hjel utenfor ( hehe . så galt var det ikke å stå der, men nesten .) Da jeg sto innenfor døra fant jeg fort ut hvorfor ingen kom, Kristine stod nemlig å dysja. Kjære deg . ikke dysj på samme tid som jeg kommer neste gang . hehe . du skal få lov.

  Etter ei lita stund starta vi å se på gamle bilder, aww . se så søtt ^. Kristine med søte fletter !

  Å så ble det litt pizza tid.

  Har forresten funnet en ny pose, tror jeg skal bruke den på de neste 120 bildene jeg tar. Snaxy eller hva ?

  Digger speilreks, tok sikkert 100 bilder ( eller 20 ?) Sweet Kristine !

  Fy Kristine, det er cola som er tingen !
  -Annelise
 • NYE FINE BILER !

  Tenkte bare å stikke innom en liten tur ettersom jeg ikke har blogga i hele dag . 
  Sondre sov hos meg så jeg blogga ikke før jeg gikk ut, så jobba vi litt før far tok meg med til Rune Hove, en ny bekjnt med utrolig mange fine biler ! Gjett om jeg elsker å være slike steder. Just like heaven!

  Nå sitter jeg her med Kristine, koselig ! Men tror ikke jeg skal være altfor usosial, så slutter nå. Bilder kommer når jeg er hjemme igjen, når enn det blir da ?  -Annelise
 • OUTFIT !

  Gårsdagens outfit, skulle egentlig poste det i går, men internett klikka.  -Annelise
 • KJÆRESTE KVELD, VINTERFERIE, FILM, PÅSKEEGG OG COLA ! KAN DET BLI`BEDRE ?

  Det hadde ikke en gang gått 1 minutt etter at jeg posta innlegget " kun 30 min til vinterferie" at læreren vår sa at vi kunne gå !
  Så snilt av ham, vi fikk faktisk gå over en halv time før, ettersom jeg løy litt på innlegget. Gadd liksom ikke vente i 10 minutter før jeg kunne poste det, bare for at det sto 30 min i steden for 40 !

  Så da fikk vi tidlig vinterferie ! Elller egentlig sen da, men tidligere enn vi skulle. Slutta liksom 5-10 over halv 3 isteden for kvart over 3 !

  Har ikke blogga før nå, ettersom jeg og Sondre har vert nede på jobb å mekka på bilen hans ! Så nå er hendene mine sorte som blekk ( helt sinsykt med sot på den motoren ! menmen, avslappingstiden er her, og nå skal jeg og min kjære slappe av med en god film, freia påske egg og cola ! Love it !  -Annelise

 • BARE 30 MINUTTER IGJEN FØR FERIE !

  JA.  kun 30 minutter igjen av skoledagen, og om læreren er snill slipper han oss kanskje litt før det ? Er jo tross alt ferie. Herlig! Kjenner at det trengs nå, den skal virkelig tilbringes med kun å slappe av og tilbringe tid med venner ! Eller skal bruke en dag til Styrkeløft stevne fredag 26 Februar, og kanskje en eller to dager til å fikse bilen, men utenom det . FRI ! Litt slit må jeg tåle, til og med i ferier.

  Gjett hvem som skal bort på coop Extra og kjøpe påske egg for å feire nå? fant nemlig ut i går at de bare koster 33 kroner der, isteden for de 37 kronene de koster alle andre steder ! Gjerrig .  Liten kloning av onkel skrue kanskje ?

  http://ernakristin.files.wordpress.com/2009/02/objphpi.jpg

  -Annelise
 • PAKKE I POSTEN !

  Rett før jeg skulle gå til skolen i dag, så jeg en pakke som lå på bordet i stua, sammen med alt gårsdagens post. Merket med mitt navn ! Å gud som jeg digger pakker i posten. Gjett hva som lå oppi ? Step Up !
  Nå vet jeg hva jeg skal gjøre i kveld !


  -Annelise
 • DAGENS INNKJØP !

  Jeg gikk innom cubus i dag før trening å la merke til disse herligheten, måtte jo bare kjøpes ! Var jo kjøp 3 betalt for 2 tilbud !


  Hvit tights
  Lyse rosa tights
  grå cardigan

  tilsammen 398 kroner!

  Kjøpte også 3 hipstere til samme tilbud, digga dem ! Tipper jeg kjøper 10 mer i morgen . haha ! men de tror jeg faktisk at jeg dropper å legge ut.

  Hva syntes du ?

  -Annelise
 • VINN ET FOTO ALBUM !

  Silje Helen har en konkurranse som går nå, der du kan vinne et foto album fra allfoto.no. Vi har et slikt album fra før, og de blir skikkelig bra tilslutt ! Ta et bilde, og bli med !

  Trykk her og les mer om konkurransen !


  -Annelise
 • HVORFOR MÅ ALT SKJE PÅ SAMME TID ?

  Skikkelig nedtur at jeg ikke fikk være med på danseshowene 17 og 18. april ettersom jeg har dratt til Ukraina med skolen da ! Gleder meg super mye til turen, men kunne de ikke hvert på forskjellige tider ?

  Nå har det også kommet 2 andre "atraksjoner" som havner over hverandre. Nemlig Michael Jackson showet som jeg har gleda meg til i snart 2 måneder, og en 18 års dag til to venner som hadde vert utrolig gøy å være på !
  Dette showet begynner da altså klokka 6, og jeg aner ikke hvor lenge det varer. Kanskje 2 timer eller 4 timer hvem vet ?
  Kan jo godt hende at jeg kommer meg til festen etterpå, men går alikevell glipp av et mest sannsynlig bra worsh, og starten på en bra fest !

   

  Jeg skal sette meg ned å gråte ! Verden har snudd seg mot meg !
  HaHa . neida, men begynner snart å lure ?

  -Annelise
 • BIL UTEN RATT ?

  Sveitseren Frank M. Rinderknecht har oppfunnet en ny type EL-bil, ikke bare har den en rekkevidde på 105 km, den er også uten ratt !
  Dette skal bli morsomt å se om kommer i Norge en gang ? Har enda ikke kommet ut da, men den skal vises på en bilutstilling i Genève i mars. Kanskje de da ser at det trengs ? eller ?

  Morsom er den uansett !
  tenk å se dette dashbordet når du setter deg inn i bilen !


  -Annelise
 • STOR NEDTUR !

  For alle dere som danser ( på et dansestudio eller danseskole), og sikkert omtrent alle som ikke gjør også, så vet dere at etter hvert kurs, blir det en danseoppvisning, om det er på en stor scene med scene lys, høy lyd og greier som det, en opvisning på et kjøpesenter eller en oppvisning i en vanlig hall elelr stort rom!
  Og om det ikke er det der du danser, tell me, det vil jeg vikrelig høre !

  Kvadrat oppvisning i fjor - Cathrine, meg og Katrine

  Problemet i denne sammenhengen er at sesongens kurs på Ragnes danseskole, skal ha oppvisning 17 og 18 april. Og gjett hvem som har reist utenlands da ? Kan ikke si noe annet; nedtur! Jeg gleder meg alltid til oppvisninger, og nå får jeg ikke være med. Håper vikrelig vi gjør som i fjor og har en ekstra oppvisning på kvadrat eller no ! Hadde vert utrolig gøy !

  -Annelise
 • HERLIG GANGSPERR OG MYELØNN !

  I går kveld gikk all fritiden min etter dasinga ut på å øve til prøve å se CSI, så fikk desverre ikke blogga i går kveld.

  Da jeg satt på skolen å venta på å reise til Stavanger angra jeg sykt på at jeg faktisk haddde sakt ja til å jobbe ekstra denne uka også . Jobber egentlig kun Mandag og Onsdag, men denne og sist uke jobbet jeg Tirsdag også. Dette fører jo til at jeg ike får trent Styrke me enn Torsdag og helga !

  Og for meg som snart skal være med på RM i styrkeløft, så trenger jeg denne treningen. I allefall når jeg ikk orka å trene i helga, var så altfor mye som skjedde.

  I ei lita stund satt jeg der å deppa over for lite trening, men plutselig kom jeg på at " hey, de har jo treningsrom her på skolen " Så jeg ente opp med å trene i 1 time der, herlig ! I tilleg perset jeg i benk med 47,5 kg. snart 50 kg nå ! Stolt !


  Tenkte også at på grunn av dansinga fikk jeg ikke øvd heller til prøven i dag, men det gikk fint det, tror prøven gik greit. Så nå er jeg bare glad for at jeg ikke avslo tilbudet om ekstra jobb dag på Ragnes Danseskole ! Herlig gansperr og mye lønn neste uke !

  -Annelise
 • I LOVE EXPENSIVE CARS !

  Fikk sove en time lengre fordi klassen vår skule til Stig Bakke ! OG siden jeg bor rett i nærheten kunne jeg bare møte der med en gang isteden for å komme på skolen først. Så da fikk je sove til kvart på 8, ettersom vi skulle være der halv 9.

  Men nå lurer dere kanskje på hva som er så spesielt med denne mr. Bakke ? Jo det skal dere få høre. Siden jeg går i en bilklasse har vi selvfølgelig e del bilinterresserte, og det er nettopp dette som er " spesialiteten" til Stig. Han lager motorer, trimmer motorer, og har utstyr der du kan teste effekten i bilen din, og sist men absolutt ikke minst ( heller mest) har han biler, mange biler, og dyrefine biler !
  Elsker dem. Så der tilbrakte vi noen timer på starten av dagen !
  68 modell Camaro med 1700 hk- tidligere 2300 hk ! Dragrace bil !

  Dodge Viper SRT10 - vedens fineste bil ( ved siden av Ford Mustang super snake )


  Utrolig gøy skoledag !

  -Annelise
 • FORBEREDELSER TIL STYRKELØFT STEVNE...

  ... eller ikke, nermere langt i fra, jeg fr faktisk ikek tid.

  Jeg har en liten tro om at jeg kommer til å blogge utrolig lite de neste dagene, blir noe lignende som sist uke ! Jeg skal nemlig jobbe, på ragnes danseskole Mandag, tirsdag og Onsdag denne uka også !
  Å når jeg da ikke er hjemme mellom halv 8 om morningen og 9 om kvelden sier det seg vell litt selv? I tillegg har jeg prøve på Onsdag så jeg må øve den lille tida jeg har igjen etterpå . Lurer på hvordan det skal gå ?  Noe utrolig trist med all den jobbinga på danseskolen gjør at jeg får trent utrolig lite styrkeløft ! Og nå som stevnet nermer seg med stormskritt skulle jeg veldg gjerne tilbrunget masse tid der. Skal jo tross alt være med på stevne om kun 2 helger . Jeg gruer meg nå, vet at om jeg bare hadde trent disse dagene hadde det nok blitt et bedre resultat, men satser og håper på at det ikke har altfor mye å si !
  Jeg må virkelig kvalifisere meg til NM i allefall !

  -Annelise
 • JEG ER LEI...

  Først og fremst vil jeg si at jeg er utrolig takknemlig for kommetarene dere gir meg. Når dere gir meg kommetarer til det jeg skriver.  men andre meninger har jeg om de som kommeterer kun for å reklamere for sin egen blogg. Som sier f.eks " fin blogg, kommenter til bake ?" " fint design, se på mitt?" osv... osv... osv...
  Det finnes uendelig med slike kommetarer på forskjellige blogger. og jeg hater det

  Kan forsvare noen, det kan jo være noen faktisk leser en blogg, skriver en kommetar, å reklamerer litt på samme tid. Men må bare si, det er en bloggadresse link der du kommenterer for en grunn. Du kan skrive adressen din inn der, da går mange inn på bloggen din alikevell.

  Jeg for min del går inn på hver eneste en som kommeterer på min blogg, untatt de som skriver at jeg skal gå inn. Da gidder jeg faktisk ikke bruke tida meg på deres blogg, så et lite tips: kommenter blogger med noe som har noe med innlegget å gjøre, selv om du kun er der for at andre skal gå på din, kan du i allefall late som om du leser.
  I alefall et tips om du vil jeg skal lese din blogg. og jeg er sikker på at andre også gjør som meg !

  A kiss to them who actually comment because they care ! ( haha . jeg er fortsatt nek innen engelsk, så om jeg har skrevet feil, så bare klag)

  -Annelise
 • JEG GIR OPP !

  Jeg orka bare ikke lage en photostory, jeg hadde skrevet ei hel side om kun forbudt kjærlighet. Men selvfølgelig hadde jeg gjort det feil i følge læreren så nå har jeg lagt mitt hat til photostoryes på engelsk! Vi skulle visst skrive om hvordan det var forbudt kjærlighet i filmen, eksempler osv for det. Forstod ingenting, så nå gjør jeg den letteste oppgaven som var. mye bedre ! Får sikkert en 2er men samma det, hadde fått stryk om jeg fortsatte med photostory.

  Da skriver jeg filmanmeldels på engelsk i steden. Engelsken er fortsatt forferdelig, men filmanmeldelser liker jeg jo å skrive så da skal det faktisk gå litt fint alikevell .  Bare sånn dere forstår det med lettest oppgave osv...
  Læreren gidde oss 10 forskjellige valg, der det var lette oppgaver øverst, og vanskeliger og vanskeligere nedover, nå tok jeg altså det 2. øverste. Så da er det utrolig vanskelig å få bare 3-4, men men som sagt. blir bedre en tidligere uansett !

  -Annelise
 • JEG SLITER SOM EN GAL !

  Vi har sett klassikeren Romeo og Juliet, eller den nye versjonen av filmen.

  Og nå har vi fått oppgaver som må gjøres, bare vanskelige oppgaver, som jegkke klarer, utenom kanskje en såkalt photostory, som jeg valgte til slutt. Jeg elsker å lage slike filmer, men med dette temaet suger jeg. Ikke fr jeg lage et sammendrag heller, jeg skal liksom bare plukke ut temaer i filmen å skrive om dem, Slik som forbudt kjærlighet, fiender osv...

  Forstår ikke en døyt ! Skal jeg liksom skrive om hvordan forbudt kjærlighet viser i filmen, eller skal jeg lege til ege meninger, og eksempler fra nåtiden. Årh... kommer aldri til å klare dette. I tillegg er det på engelsk sådet gjør det enda verre ! Huff da, mye syting nå ja. men jeg hater Engelsk og jeg hater læreren min som gir oss så vanskelige oppgaver. Han forventer virkelig altfor mye av meg !


  men nå må jeg fortsette med denne oppgaven hvis jeg i det ehele tatt har tenkt til å bli ferdig før Sommerferien !

  -Annelise

 • VALENTINES DAY ER FOR PINGLER SOM IKKE TØR Å VISE FØLELSER MER ENN EN GANG I ÅRET !

  Valentines dagen er i grunn noe rart påfunn. Denne dagen er her for at vi skal vise de vi er glade i at vi faktisk er glade i dem, men bør vi ikke egentlig gjøre det litt oftere en en gang i året ? Jeg har alltid vert en person som har sakt " valentins dag er for pyser, som ikke tør å vise følelser mer en en dag i året " ikke helt sant, men for noen er jo denne dagen verdens viktigste ( høres i allefall ut som det på noen bloggere) og for noen, netopp dette " den eneste dagen de tør å snakke med jenta de liker, be henne ut eller andre ting de vil med henne, eller ham for den saks skyld"

  Alikevell, jeg feiret det selv, og jeg skal ikke klage ! Jeg stor koste meg, og kommer nok til å fortsette med å feire denne dagen de kommende årene!
  Jeg er på en måte en person som tar folk for gitt, jeg mener det ikke, og har absolutt ikke lyst at folk skal tro det. Fordi jeg er utrolig glad i alle vennene mine, men alikevell viser jeg det altfor lite !
  Så at dagen kalles "valentines day" er bare som en huske lapp for meg, der jeg skal vise mine følelser for dem jeg er glad i ! Som i dag ble litt familien, og mest Sondre! Egentlig burde jeg vist den til mine kjære venner også, men det er altfor lite tid på en dag !


  Hvorfor er det ikke valentines dag hver måned ? Da kunne jeg brukt det som en huskelapp for " Husk dine venner, og bruk tid på dem " sånn en etter en, eller laget et valentines party avogtil ! Hadde vert greit det !
  http://www.furthereducationlessontrader.co.uk/me%20to%20you%20bears%20i%20love%20you%20this%20much.jpg
  Å bruke mange 1000 på gaver til din kjære er bortkastet etter min mening, dagen er ikke så spesiell. Men å bruke tiden på litt kvalitetstid og kjæreste- /jentekvelder det er den verdt !

  Er utrolig gla mine kjære venner og min søte kjæreste.
  Spesielt ville jeg brukt litt mer tid på mine beste venner denne dagen. men den brukes fortsatt som en huskelapp, så det skal ordnes i de nermeste dager, snart er det jo ferie også, da kan man alltids finne på noe koselig !

  -Annelise
 • DEN PERFEKTE DAG !

  I dag tilbrakte jeg tiden min, med å lage valentines kake til Sondre, og da klokka ble 2 var det middag med hele familien, mor, far, søster mi og typen, meg og sondre og ei av mine tanter. Fikk nesten ikke spist ferdig før vi alle dro videre ned til mormor for å spise boller med krem. Herlig, elsker dem!

  Siden begge mopedbilene til sondre var ødelagt ble halvparten av planene våre for dagen avlyst, vi skulel nemlig se valentines day på kino, men etter å ha vært hos mormor dro han ned på jobb å fikset den ene av dem. Huff da, dette skal liksom være " vær snill med de du er glad i dag" og jeg satt heller hjemme og tenkte bare på meg selv, hehe . neida ikke helt, men jeg var bare utrolig sliten !

  Litt teit da, fordi han ble faktisk ferdi med den ene, slik at vi kunne gått på den kinoen vi skulle, men gjorde ingenting, vi så heller just like heaven ( eller hva den heter?) spiste kake ( selvfølgelig) og koste oss i hverandres selskap, kunne ikke hatt en bedre valentines day !  Elske deg pus <3

  -Annelise
 • DAGENS OUTFIT !

  Valentine outfit :  -Annelise
 • SØT VALENTINES KAKE !

  Her er kaka jeg bakte til min kjære !


  Var den ikke søt ?

  -Annelise
 • LANGT HÅR, ENDELIG !

  Ja da har jeg fått mitt lange hår på, den lange tida vi brukte var vert det !
  Ble utrolig tynt, så vet ikke om jeg kan ha det løst bak, menmen, skal alltid få det til på en måte. Vil nok se litt bedre ut når jeg har klipt det litt også !

  men her kan du se mens vi jobbet, og resultatet til slut ! Hva syntes du ?  -Annelise
 • GÅRSDAGENS ANTREKK !

  I går var det familie selskap for ett av mine søskenbarn! Noe dere ikke fikk med dere fordi jeg ikke fikk tid til å blogge, mellom jobbinga og da vi reiste. I tillegg kom Ingrid med en gang vi kom hjem, så blogget ikke når hun var her. Men her er outfitet for gårsdagen.  Leggvarmerne er der fordi outfit bildene ble tatt etter jeg kom hjem, og gikk egentlig med støvletter og leggvarmere.

  - Annelise

 • SOTTET PÅ EN STOL SIDEN HALL 8 !

  Nå har jeg sittet på den samme stolen i snart 6 en halv time ! Jeg har nemlig sveiset på håret, eller Ingird har sveiset det på !
  Men alikevell er det enda ikke ferdig, jeg mangler litt på siden, og litt bak. Kun et lite problem, jeg begynner å gå tom for det ekte håret, har snart ikke mer steder å feste extentionet ! Snakker vi tynt hår eller ?
  menmen, får fortsette i morgen , for nå er jeg trøøøøt !

  God natt !

  -Annelise
 • NAKEN FOR ALLE NABOER !

  hurra for mor som har vaska badet, og selvfølgelig må hun vise det fine badet til alle som går utenfor, med å åpne parsiennene helt opp.

  Jeg gikk som vanlig inn på badet, kledde av meg, rakst mens jeg låste døra og sto med ryggen mot døra. Og da jeg snudde meg møtte jeg denne utsikten:
  håper virkelig alle i gata var inne i kulden!
  Hvis ikke har jeg kanskje blotta meg for hele gata! Takk for den mor!

  -Annelise
 • JEG ER BLITT UTFORDRA !

  Jeg ble utfordra av Helen. Og denne utfordringa går ut på å:
  - Gå inn på "mine bilder"
  - Trykk inn på den 5. mappa
  - Velg det 5. bildet
  - Skriv litt om bildet !
  - Utfordr 5 andre

  Siden jeg må inn i så utrolig mange mapper før jeg kommer til et bilde, gikk jeg første på den 5. mappa, så den 5 mappa igjen, så en gang til i den 5. mappa og kom deretter til dette minnerike bildet!  Dette var ballet i 10, klasse, samlet med alle mine beste venner, noen som fortsatt er det, og noen jeg savner å være venner med ! Nesten 1 års dagen til meg og Sondre, eller ? Vi ble sammen på 9 klasse ballet, så dette var 1 år etter, men ikke helt på samme dag da, men nesten ! Ble forresten kåra til årets par ! Søtt

  Jeg utfordrer deg !


  -Annelise
 • FØRSTE PAKKE MED FREIA PÅSKEEGG !

  I går dro jeg og sondre innom Kiwi før kinoen, for å finne påskeegg. Litt drøyt med 37 kroner, husker for 2-3 år siden da jeg fant en pakke til 20 korner, da var også det billig, men til vanlig kostet de liksom 23-24 ! Steget med over 10 kroner på 2 år ! Merker at jeg ikke kommer til å kjøpe like mange pakker dette året som i fjor, ikke så rart da når jeg kjøpte ca 30 pakker sist år, men alikevell, det er jo så utrolig dyrt nå.

  Men ajeg skal nyte hvert eneste egg alikevell ! Har allerede spist 3 nå, men sparer det siste i denne pakken til senere en gang !


  -Annelise
 • KINO...MED LITT EKSTRA !

  9 tia i går fant jeg og Sondre ut at det ikke var så mye å gjøre, så vi gikk inn på kino1.no og lette etter en film som gikk. The wolfman var en av filmene vi kunne tenkte oss å se, og siden denne også gikk klokka 22.00 reiste vi med en gang !

  På vegen bort kom det et skikkelig smell under bilen, men alikevell stoppet vi ikke, hørtes jo ut som en stein. Ikke var det annerledes å kjøre heller, annerledes lyder osv... Så vi kom oss til Sandnes, så filmen og dro hjem som ingenting ! Problemet var bare at da vi var litt mer en hallveis ( bra var det ) før vi var hjemme smalt det igjen, eller kan vell ikke kalle det smelle, det dundra og skrangla ! Så vi stoppa å se under panseret. HaHa . hele reima var flunsa opp, ikke bra ! Så vi måtte blir hentet og dratt hjem ! Huff da, lurer på om vi får kjørt til skolen på mandag ? Blir mye jobbing i helga i såfall !
  http://justpressplay.today.com/files/2009/10/the-wolfman-2010.jpg
  -Annelise
 • VALENTINES GIFT !

  Nå har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal gi til Sondre på den berømte valentines dagen ! Håper bare ikke han lese dette før Søndag !

  Så Sondre; ikke les videre!

  Jeg skal nemlig enten kjøpe ferrero rocher ( hans yndling sjokolade ) og putte dem i en hjerteboks, og skrive et søtt kort ! Eller så skal jeg lage ei brownies kake som jeg skjærer i en hjertefom + dette kortet.


  Men er det noen som har et søtt sitat, eller en liten søt tekst som jeg kan skrive på kortet? I tillegg til det som bare jeg kan skrive liksm? Hadde hjulpet utrolig mye !

  Hva skal du på Valentines dagen ?

  - Annelise
 • OUTFIT !


  Genser/tunika fra en italiensk butikk
  tights fra Cubus
  Legvarmere fr cubus

  -Annelise
 • TRØT OM MORNINGEN ELLER ?

  Da klokka slo 7:00 i dag tidlig sto jeg opp som vanlig, tok på meg klær sminka meg og det som følger med før skolen. Men da jeg skulle pakke bøkene, kom litt av tankegangen. I det jeg tenkte " Hmm, er det i dag vi har samfunn? Åja, i dag har vi jo samfunn alene(pleide å ha det sammen med en annen klasse)" OG i det den tanken kom, kom alle de andre viktige tanker, " Vi starter hvist ikke før klokka 10 i dag vi nei" Gjett hvem som la seg meen gang igjen da ?

  Så nå er jeg skikkelig opplagt, og i tillegg får jeg øvd til prøven i en halvtime til !  -Annelise
 • STEP UP !

  Yeah ! Endelig får jeg step up filmen!
   
  I mange uker nå har jeg lett etter Step up. 1en altså. Har lett etter begge filene da, men step up 2 the streets, fant jeg i sånn første butikk, og siden har jeg sett den alle andre steder. Mens den første filmen er helt borte, finnes ikke i en eneste butikk i sandnes/ålgårds området. Er det fordi en film fra 2006 er for gammel ? Forstår ikke det helt, de selger filmer fra 1985 liksom ( ikke helt bokstaveligtalt ) men ikke en film som kom for 3-4 år siden ?

  Nå var jeg nettopp på CDon.com, der hadde de den heldgivis, til kun 99. Selvfølgelig bestilte jeg den da ! Så da kommer den nok sikkert hjem i postkassa om noen få dager ! Gleder meg !

  Elske de filmene!


  Digger du step up filmene ?
  Vet du om andre bra dansefilmer?

  -Annelise
 • ØVE ØVE ØVE !

  Jeg skal ha en stor prøve i morgen, i hele 3 kapittel. Skal bli hardt å få med seg alt det stoffet ja. Begynte nemlig ikke å øve før for omtrent en halv time siden. Yeah me !
  Men det er en god grunn for det da. eller? Vet ikke om læreren min er enig med det, men greia er at på Tirsdag var jeg på jobb isteden for skolen fordi far ville jeg skulle lære noe spesielt, som ikke er så veldig vanlig! Men problemet var bare at vi ikke klarte å fullføre "oppdraget", slik at dette måtte gjennomføres i dag. Men nå er jeg her og skal jobbe med alle kreftene jeg har igjen i kroppen etter trening, skole og jobb!

  Må lese, men smiler fortsatt !

  Wish me luck !

  -Annelise
 • VALENTINES DAY !

  Søndag blir en dag der jeg skal tilbringe så mye tid som mulig med både Sondre, mor og litt resten av familie. Det er jo valentines day og morsdag, så jeg må nok snart finne ut hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal kjøpe ! Ikke vet jeg egentlig hva jeg skal gjøre heller, ettersom jeg aller helst vil bruke dagen på meg og Sondre, men så føler jeg at jeg kanskje må være litt med familien og slikt . Stress !

  Jeg vet nemlig ikke hva jeg skal kjøpe i morsdagsgave til mor heller.

  Vet heller ikke om jeg skal kjøpe noe til Sondre enda, kanskje jeg kun går for romantisk kveld, med middag og Kino sammen med han? Jeg aner faktisk ikke, for å være helt ærlig fikk jeg ikke tid til å tenke over det før nå denne uka! Jeg hater (litt) å ha det travelt i slike anledninger!


  Kan du gi meg et tips på en morsdagsgave?
  ...Og et tips på om jeg skal kjøpe gave eller ikke til Sondre! Om jeg skal, hva kan kjøpes?
  Hva skal du gjøre på Søndag ?
  Feire valentines day, fastelaven eller morsdag? eller kanskje litt forskjellig?

  -Annelise

 • EN VELDIG INNHOLDSRIK UKE !

  Uka starta bra, og komer til å bli mye mye bedre, men alikevell tviler jeg på at jeg får så mye tid til å slappe av, så når uka er over ligger jeg nokk nede i hele neste uke .

  Jeg var jo som alltid å danset fra 5 til 8 i går, elsker det, men selvfølgelig, det er jo utrolig slitsomt! I tillegg fikk jeg melling på jobb i dag ( hadde jobb dag isteden for skole) Silje, ene danse asistenten i Stavanger var syk, så Ragne lurte på om jeg ville danse i steden for henne, og siden far sa han kunne kjøre takket jeg ja. trenger penger vet dere !

  Jeg skal jo også danse på sola nå i morgen, så den dagen forsvinner også til trening, torsdag må gå ut på trening, og kansje jobb? (Hos far da denne gang) så må jeg også finne ut hva når jeg skal sette på håret, jeg må trene 3 ganger etter onsdag, skal i familie selskap på søndag, spise boller og krem på søndag, ut og spise med sondre på søndag og kanskje kino på søndag ! Lurer virkelig på hvordan uka skal bli !

  Men det blir uansett en koselig uke !


  -Annelise
 • FREIA PÅSKE EGG !

  Jeg leste et innlegg her nå nettopp der ei nevnte at freia påskeegg allerede hadde kommet i noen butikker. Kunne ikke vert gladere jeg, problemet er bare hvor? Hvilken butikk liksom ?

  Noen som har sett, si ifra. Jeg er seriøst gal etter de små herlighetene!! Sist år kjøpte jeg rundt 40 esker, eller mer?


  Andre en meg som bare må ha dem ?
  Hvilken butikk har starta å selge dem ?

  Besøk foresten denne bloggen, hun som tipsa om det, så hun fortjener en link !

  -Annelise
 • BILDER FRA HELGA !

  Her kommer litt bilder fra helga som jeg tilbrakte på hytta !

  På hytta var det jo mer snø en det har vert her hos oss !

  Snøen var like høy som mor ! I allefall her, var litt mange forskjellige høyder !


  Nydelige klær vi bruker, ikke at dett var så spesielt, di fleste klærne brker jeg jo hjemme, men de røde støvlene viser noe av det som er normalt !


  Fikk endelig litt tid til pleiing av meg selv ! Ansiktsmaske er alltid digg ! HaHa . eneste var at vannet hadde frøset så var bare så vidt jeg fikk skylt den av . haha

  Dette bildet er utrolig morsomt for de som vet hvordan det egentlig ser ut, dette er liksom egentlig ei elv, som har blitt helt tetta igjen av snøen, skulle barefortsatt like bred og dyo som den er helt i starten av bildet .

  Å så kommer den barnslige delen av turen! Langt aketog, 7 personer, der 2 er under 10 år !


  -Annelise
 • TRENGE DIN STEMME !

  For at jeg skal kunne bli med på Irlins konkurranse, trenger jeg din stemme, trenger kun 5, så om du gidder å bruke 1 minutt av livet ditt på meg, hadde det var utrolig koselig, og siden jeg ikke vet hvor mange jg har til nå så håpet jeg på at dere ville være litt snille !

  Trykk her, og skriv "jeg stemmer på annelisegj" i kommentar feltet !

  Be nice ! Please !

  -Annelise
 • BACK TO THE 80'S !

  ....kind a way !

  heihei, nå er jeg forresten hjemme ! Eller det har jeg vert ei stund, men vi var å spiste, og så var jeg litt hos Sondre i et par timer ! men nå er jeg hjemme, men siden jeg snart skal gå å legge meg orker jeg ikke legge ut bilder fra hytta.

  Var utrolig herlig å reise tilbake til hytta, føles liksom som jeg kommer tilbake til barndommen på en måte. Alle tør og være barnslige, og finner noen på noe morsomt å gjøre, blir alltid alle som kan med. Slik som i dag fant vi ut at vi skulle samle alle, gå opp til ei hytte en km oppforbi vår, og renne ned hel bakken i tog på akebrett. Pleide alltid gjøre det da vi var små, og viss du bare tørr å være barnslig er det utrolig gøy. aldri o jeg hadde fått med meg mine venner på noe slikt !

  Ellers koste vi oss med spill og kake i går, ikke noe tv titting der nei. HeHe . har sånn gammel hytte uten noe form for elektroniske ting, eller jo vi har jo taklamper, komfyr, kjøleskap, dysj osv.. men ikke tv og vaskemaskin og slikt ! Litt luksus men ikke så veldig. Det er faktisk litt greit å komme seg bort fra tv og pc noen få ganger, føler man går glipp av så mye med disse tingene. men for all del jeg hadde ke klart meg lenger en jeg må. HeHe.

  Har du noen plasser du avogtil reiser uten tv, pc og nesten uten mobildekning ? ( jeg har faktisk dekning da, men ingn anre i familien)

  -Annelise
 • GATULERER MED DAGEN FAR !

  HaHa .det er litt morsomt jeg har sottet her å trodd ( og sakt til dere ) at far fyller år på søndag, det er litt flaut ! Missforstå meg rett, jeg viste han fylte den 6. februar, men hadde regnet ut at det ble søndagen. Men har ikke så mye å si, jeg har jo kjøpt gave til nå, og det hadde ikke blitt en stor forskjell. Eneste er at om jeg ikke hadde hørt mor si gratulerer med dagen til ham, så hadde nok ikke jeg kommet på det i dag !

  Gratulerer med dagen !

  -Annelise
 • DAGNS OUTFIT !


   her var et litt sent dagens outfit ! Tskjorte er fra mitt nyeste kjøp. En av 2 til 99 !

  Blir nok min siste blogging før Søndag nå, vi skal nemlig stå opp i 8 tiden i morgen for å reise på hytta ! Så burde vell egentli ha sovet i min dypeste søvn i dette minuttet ! men skal sovne så snart jeg har postet innlegget .
  Som fortalt tidligere fyller nemlig far 41 på Søndag og derfor drar vi på hytta for å feire dagen med familie og venner ! ( eller egentlig bare familie) Blir koselig, så lenge siden jeg har vert der nå. Kun 2 negative ting, jeg må bruek en del tid med å skrive rapport, og jeg får ikke sveiset på håret mitt enda ! menmen . overlever jeg ! God helg !

  -Annelise
 • VINN KOSEDRESS !  Irlins blogg kan du vinne en kosedress fra Universty. Noe som jeg virkelig har lyst til, og har derfor bestemt meg for å melde meg på. Jeg har egentli gått bort fra å melde meg på slike konkurranser, ettersom så mange av dem er falske. Men Irlin er en så fornuftig og koselig person, at jeg virkelig tror på dette ! Så for å bli med må du lage et innlegg om hennes konkurranse. For å lese mer om konkurransen hennes trykker du på bildet ovenfor!
  Hvis 5 har stemt på meg, er jeg med i konkurransen.

  Noen som vil være en engel for meg ? Trykk her eller på bildet ! og skriv anelisegj.blogg.no eller bare annelisegj i kommetar feltet !

  -Annelise
 • HJELP MEG !

  Jeg har hatt det så utrolig travelt i det siste at jeg ikke kom på før i går at far fyller år nå på Søndag ! Å siden vi reiser på hytta i morgen tidlig er i dag etter skolen den eneste gangen jeg har tid til å kjøpe gave til ham, problemet er bare at jeg ikke har peiling på hva jeg kan kjøpe !! Noen som har noen forslag? Ingen forslag er for dumme her . Bare hjelp meg bittelitt er du snill !


  haha . ser gal ut

  -Annelise
 • YRKESMESSE !

  I dag reiste noen fra vår klasse sammen med Sondre og dem sin klasse til yrkesmessa i Stavanger ! Jeg vet jo egentlig hva jeg skal da, så trengtes ikke for min del, men greit å gå alikevell. Ikke hadde de noe bilrelaterte fag heller, det er drålig det !

  Et lite problem kun ! Jeg gikk bort til politi folka, og når de snakket om arbeidet og utdanning fristet det sykt ! Spesielt fengselsvakt ! Visste dere at fengselsvakter og politi folk har helt forskjelligeutdanninger? Hadde jeg aldri tenkt over ! Vanlige poltifolk går nemlig på høgskole i 3 år, eller tror de hadde et (eller no) "utplaserings" år. Mens fengselsvakter starter rett uti lære et år, så et med litt teori å sånt, å så må du jobbe normalt et år ! En stor forskjell er jo også at fengselsvakter får lønn med en gang de starter politiutdanning etter at de har fått studiespesialisering, mens politier må gå 3 år på skole uten en eneste krone ! Begynner å ha lyst til å bli en av de tingene også. Så nå må jeg finne ut om jeg skal gå påbygg alikevell, eller om jeg bare går ut i lære ! Hvorfor måtte jeg ha lyst til å bli med? Blir nok mest sansynlig ingen politi skole på meg, jeg tror nemlig ikke jeg orker gå påbygg, men alikevell ! Det frister !


  meg og random guy!

  Maiwand og Sondre !

  Gikk også forbi forsvarets informastion boks, der de hadde armheving konkurranse ! Måtte jo selvfølgelig prøve det, du fikk jo t-skjotre viss du klarte et spesielt krav som var 32, trodde jeg. Sto å så på noen gutter i starten og de måtte jo ta 32, så da jeg begynte tok jeg en del, 15-16, plutselig hørte jeg hu sa " ja 2 til nå" forstod ingenting, for jeg var jo på vei til 32, så jeg bare fortsatte siden jeg ikke viste om hun mente jeg hadde klart det. Så jeg fortsatte til 24 da hun sa, " du har klart det nå, du skulle bare ta 18, hvis du vil stoppe liksom" HeHe . så da ble det brifing med 25 armhevinger og ei t-skjorte !

  Tok også et bilde hos Norges kreative fagskole mens vi gikk rundt der !

  Sondre, meg og Maiwand !

  Samir og Daniel !

  -Annelise
 • DAGENS OUTFIT !


  Både vesten og den t-skjorten jeg har på meg, kjøpte jeg på tirsdag ! 2 for 99 !

  - Annelise
 • DÅRLIG TID ?

  Merker jeg har begynt å få utrolig dårlig tid til spesielt blogging. Eller blogginga er egentlig grei, men det er arbeidet rundt bloggen, ta bilder , legge dem inn på pc osv... Hadde egentlig tenkt å legge ut outfit bilde i dag, hadde ei utrolig stilig oransj bukse. En av plaggene jeg kjøpte for 2 dager siden ! Men det ble det ikke tid til. kunne vel egentli ha tatt bildet og lagt dem ut i morgen, men jeg orket bare ikke å legge ut alt forsinket !

  Disse plaggene var jo også noe jeg hadde tenkt å legge ut som "dagens innkjøp" eller " gårsdagens outfit" nå har jeg mer tro på at det blir noe lignende " sist ukes innkjøp" eller no. Føler ikke jeg får blogga om noe jeg har tenkt til lenger. Har så utroig mye å gjøre ! Tenk om det hadde vert ferie nå ? Det hadde vert fint det !  -Annelise
 • ALDRI, ALDRI IGJEN !

  Jeg følte meg utrolig smart, når jeg fant ei flaske med shampoo på trening, ( igjenn glemt i dysjen liksom ) å tenkte " Ja, da kan jeg jo vaske håret også siden Sondre og de ikke har "jente shampoo" Følte meg litt frekk der jeg sto, men jeg trengte virkelig en hår vask, og siden jeg ikke hadde tenkt å være hjemme før nå så tok jeg meg en rask dysj. Det skulle jeg aldri ha gjort !

  Men 16- grader ( eller mer ?) ute var det lite smart å gå ute med bløtt hår. Måtte jo gå fra trening til Sondre ! Ikke egentlig så langt men blir kaldt etter hvert ! Jeg hadde gått ut døra, tatt max 100 steg før jeg kjente at absolutt alt håret mitt hade frosset. Trodde jeg i allefall, men jeg merket fort at det var langt i fra frosset. Noe jeg merket da jeg hadde gått 100-200 steg til og begynte å høre klingelider, bokstaveligtalt ! Kanskje ikke klingelyder men dunkelyder, hver gang jeg beveget hodet og hårstrående dunket frem og tilbake !

  Hadde jeg stått på hode ei lita stund først er jeg sikker på at dette hadde gått ! bilde tatt fra google

  Jeg var livredd for at håret skulle brekke eller knekke av. Da jeg var liten husker jeg mor fortalte meg at jeg ikke måtte sutte på håret slik at det frøs fordi det kunne knekke ! Noe jeg syntes var skikkelig morsomt å gjøre, å da ble det liksom slik det var de første 50-100 metrene i dag. Så jeg mistet liksom troen på at det kunne knekke, men da det frøs og ble dobbelt så hardt, begynte jeg fatisk å lure ! Tenk hadde jeg mistet halve håret !

  Jeg skal aldri dysje igjen hvis jeg må gå ut i minus grader etterpå !

  -Annelise
 • VOLLEYBALL TURNERING !

  Tidligere i år ( skoleåret altså ) har vi spillt noen få volleyball kamper, som vi da vant. Og i dag skulle den " offisielle" volleybal turnering daen være! Så alle som hadde kommet videre tidigere, spilte i dag ! Først var det ca 16 eller flere lag, så var det 6 og så 4, og til slutt 2.  Var egentlig klasselag, men siden mange elever i vår klasse enten var skade ellr borte, måtte vi til med reserver ! Så ble et blanndings lag av vår klasse og Sondre og de sin ( de var en av lagene vi slo )
  Hadde egentlig ingen tro på at vi skulle gå videre en eneste gang, men vi skulle alikevell prøve! Så da første kamp kom, spilte vi og et dere hva? Vi vant !

  Andre kamp kom, og vi spilte like bra! Så var det tredje. Kun 4 lag igjen! OG alikevel vant vi ! Det var over alle forventninger. Da vi akkurat hadd kommet av banen etter den 3 kampen skulle finalen holdes, uten et minutt pause en gan ! Huff da, je hadde rødsprengt armer og følte jeg sto i ørkenen uten vann. Så var ikke like mye iver i denne kampen nei. menmen, Tape finalen når vi har et lag der ingen har spillt volleyball i sitt liv, tror jeg, Det er faktisk veldig bra det ! Kom så langt ! I tillegg fant jeg ut etterpå at 3 av de 6 vi spilte mot gikk på volleyball, så var ikke så farlig . Stolt av laget vårt jeg ! Bra jobba !  -Annelise

 • JEG ELSKER PAKKER I POSTEN !

  Jeg elsker virkelig følelsen jeg får når jeg ser en pakke ligge på kjøkkenbodet med mitt navn skrevet på ! Jeg hadde faktisk ingen anelse om hva det var, eller rettere sagt, jeg trodde aldri extentionet hadde kommet så fort, og det var jo det eneste jeg ventet !

  Men da jeg åpnet det å så to pakke med extention og ei smeltetang hoppet jeg av glede ! Litt merkelig for vi betalte bare kvelden før, de hadde sikkert sendt pakken før vi betalte. Det er br gjort det . Hadde tenkt å sende mail å spørre om de sendte det slik at jeg fik det før 12 februar ! ( til ballet liksom )

  Litt synd da, fordi det var ike helt den samme fargen som mitt hår, så vet ikke helt om jeg må farge det litt først ! OG extention skal ikke sveises i hvis du har nyfarget hår, hehe . står litt fast her nå jeg !


  Noen som har forslag til extention shampoo og slikt ? og hvor man får kjøpt dem ?
  OG noen som vet hvor de selger slik naturbørtse? Hos frisør eller alle anlige butikker ?


  -Annelise
 • KANSKJE JEG BØR SKIFTE YRKE ?

  Sondre prøvde å fikse håret, men av en merkelig grunn var det blitt altfor langt! Så da dette ble et problem var det bare å ta saken ( eller i dette tilfellet saksa) i egne hender ! Så jeg ( eller Sondre ) starta med å finne kam og saks ! HaHa . jeg måtte klippe håret med en sånn oransj stor saks som alle har ! Vet dere åssen jeg snakker om ? i allefall ei stor ei, langt i fra ei frisørsaks for å si det slik !

  Men syntes faktisk ikke det ble så altfor verst til å være første person jeg klipper ! Har klippet meg selv før, men det teller liksom ikke !

  Nettopp startet !

   

  Resultatet :  Hva syntes du ?

  Alle bildene ligger, fordi jeg sitter på en mac, som jeg ikke fatter en døyt av ! og dårlig kvaliet pga mobilbilde !


  -Annelise

 • JEG BLIR EN RIK JENTE...

  ...med veldig lite fritid !

  Som de fleste kanskje har funnet ut fra før, så jobber jeg på ragnes danseskole ! Jobber også på bilsenteret ålgård, men det er ikke så viktig i denne sammenhengen ! Til nå har jeg jobbet hver mandag ( i dansesesongen vell å merke), men nå trenger de en ny assistent på sola også, og siden de spurte om jeg ville, så sa jeg selfølgelig ja ! ( Ragnes danseskole er på mange forskjellige steder her i Norge ) Så nå skal jeg jobbe fra 17-20 på mandager og 17-19.15 på onsdager ! Blir gøy ! får aldri øvd for mye !

  I tillegg til det spurte far om jeg skulle begynne å jobbe hver tirsdag i noen timer nede på jobb, slik at jeg får litt opplæring før læretida også ! Og jeg kan nesten ikke si nei til dette heller, ettersom det egentlig for lenge siden var meninga at jeg skulle jobbe både tirsdag og torsdag ! ( jobbet begge dager ei lita stund, men så fikk jeg så mye lekser og slik at det ble avlyst !) Men alltid gøy med penger! I alle fall når du trenger dem !

  Så nå blir jeg som jeg sa: " rik jente med veldig lite fritid"

  Min ukeplan fremmover :


  Så det fristende ut ?
  Har du faste travle dager ?


  Men missforstå meg rett: Jeg vil vikrelig ha det akkurat slik som dette !

  -Annelise
 • JULEBORD !

  Julebord turen var skikkelig koselig, sunn at jeg måtte reise hjem på lørdagen. Kom hjem i går men gikk ut med en gang for å være me Jeanette.

  Vi kom opp fredags kveld, eller 7-8 tiden tror jeg. Da hadde hele jobben allered drukket gjennom hele bussturen, Yess og jeg er bare 17 å har med foreldrene. HaHa . så da ble det edru fest på meg, menmen gikk greit d . Gikk senere ned på after ski baren. Het rypereiret. passet skikkelig godt, tror det vare 6 jenter der. Å kanskje 30 gutter/menn, aldri sett eklere menn!
  Så bar det ut i trekket lørdags morning i noen timer før vi måtte dra hjem ! Elsker å stå på ski !

  PS: skrev dette innlegget på Lørdag, men bildene kom ikke inn før i dag, så poster det litt sent !


  Fikk en søt slikkepinne av sondre ! Var et helt hjerte egentlig da, men med en gang jeg åpnet plastiken ble det helt delt, så den ene delen har jeg i munnen når bilde bøe tatt!


  middagen på fredagen !

  Drikke konkuranse! 1.plass:glenn. 2.:far. 3. Kristian og Jone til slutt ! Å så Jone som starta hele konkurransen . hehe

  Glenn fikk seg en ny venn ! Eller hvar det kanskje han rare mannen som trodde han fikk seg en ny venn ved å sette seg på fanget til en helt random ?


  Utrykket !


  Forstår ikke jeg tør legge ut bildene !

  Mange rare utrykk ! HaHa . ser ut som jeg har redigert på et annet hår på meg selv ! ser ut som det er kutta litt av det osv . menmen .


  Det eneste bildet jeg tok i bakken ! Alex, Lene og far !

  Varmestua etter ei stund i trekket !

  nå får det vell holde ?

  -Annelise

 • TIDLIG SKOLEDAG !

  Timeplanen har skiftet. slik at vi nå må begynne klokka kvart på 11 isteden for 12. Slik at jeg var inne i skolebygget hall 11. Å vet dere hva ? Læreren hadde glemt at vi satt i en og en halv time i kantina. Kunne sovet en time lenger hadde jeg visst det ! Hater når lærere glemmer første time. Du blir så deppa når du vett at du ikke trenge ha reist når du gjorde. I allefall når jeg ikke fikk tid til å spise før jeg gikk !

  menmen, får løpe innom maxi i det kvarteret jeg har fri mellom skoledagen og teoritimen, og kjøpe meg noe mat !
  Foslag til små mat ?
  Sånn mat jeg kan spise i 1 minutters pausene når jeg danser, og små spise på på teorikurset ?

  -Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits