Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

HALV DANS I BOKS

Måtte lære meg en halv dans bare i går, en dans vi har på showpartiet på ragnes danseskole. Og siden det ikke kom nok folk til det måtte vi avlyse i stavanger. Så til nå har jeg ikke lært meg noe av den dansen. Men siden sjefen nå er ny operert måtte jeg komme i dag og lære alt de andre har lært frem til nå. Det var stress det, men det gikk . Ble ganske greit egentlig til slutt. men slet litt med å henge med i starten. Må ha vert dritt for de som skulle se på meg, når liksom "instruktøren" gjør feil hele tiden. Må nok øve litt mer til neste gang.
For slik som det ser ut nå, ser det ut som jeg må på alle de neste mandagene. Nedtur, fordi jeg egentlig ikke har tid. Men en liten opptur i det er at det  bare er 4 uker igjen ( og at det er gøy da selvfølgelig). Men når man ikke har tid så ødelegger det jo planer, og da blir det litt mer nedtur.

Supersliten, gleder meg til senga !

-Annelise

 • SØNDAGS BOWLING

  Var hos Farmora til typen noen timer i går, ettersom hun fylte år på Lørdag. Var en hel del folk der da, men siden UKM , så reiste vi innom en tur i går i steden

  Etter det dro jeg og Sondre til Guro, mitt kjære søskenbarn som bare er i denne delen av landet en brøk del av året. Så da må det utnyttes så jeg får sett henne så mye som mulig. I tillegg er typen hennes med ned her denne gangen. Så det var jo koselig. Vi 4 dro på bowling. Verdens dårligste dag på bowling fra min side, men gøy var det da.


  // Guro og Emil


  // Sondre in action

  // Emil in action

  // Sondre

  // HaHa . må virkelig alltid ha en superdålig runde  // Faktisk så vant jeg her, men spilte fortsatt veldig dårlig i forhold til hva jeg pleier.

  -Annelise

 • RUSSEKLÆRNE ER KOMMET !

  På lørdag fikk jeg en søt liten lapp, som sa jeg kunne hente en pakke i posten. Da hadde jeg ikke peiling på hva det var, men når jeg kom ned fikk jeg en stor pakke fra russedress.no. Kjempe gøy!

   
  Skulle egentlig ha sort lue, men fikk rød i steden. Så får se om jeg bytter den eller ikke? Har sort bukse fra før av hjemme, som jeg kjøpte på tilbud etter 2010 russen som jeg egentlig skal bruke, men måtte kjøpe ei til nå med grunnpakken så da ble det ei rød. Sikkert derfor di tok feil lue. Rød bukse og sort lue? Make no sence at all !

  Men da ble det ny bag, belte, fløyte, russelue, singlet, joggebukse og rød russebukse på meg. Happyface !

  Q: Er du russ i år ? Har du fått klærne ?

  -Annelise

   

 • UKM FILM

  Her kommer filmen fra Xopós på UKM

  Q: Hva syntes du ?

  -Annelise

 • UKM; HERLIG OPPLEVELSE!

  Å stå på scenen å kjenne at alt svartner, du skjelver og føler alt kommer til å gå feil vei og du starter dansen kun av ren refleks, for så å forandre disse følelsene til at du bare koser deg, og tenker dette går jo helt fint. Det er herlig det ! For oss gikk det helt fint i dag. Langt i fra perfekt, for det ble mye småfeil rundt om i dansen, som når jeg skulle opp på ei hånd og måtte trø til med ei ekstra, eller når vi bomma litt på sangen. Men det er helt greit det. Vi er ikke perfekte og reiste heler ikke ut for å være perfekte.


  // Woodbear Experience (?)

  // Iselin, June, Cindy og Elisabeth (?)

  // Elisabeth og Emilie


  // Rett før oppvarminga starter

  // Og der var vi ferdige, hele forestilling 2

  // Andre siden av forestilling 2

  // og vår side igjen


  // The end av forstilling 3


  // Forestilling 3 igjen
  // Det ventes på forestilling 4

  // ...og man venter fortsatt nr 4

  // Eksos

  // Programlederne

  // The end of forestilling 4  // Shakedown dreads, som kom videre til fylkesmønstringa

  // ble ikke så mange bilder, for filma det meste i steden.

  På kvelden var det party for alle deltakerne, der det ble kåret hvem som gikk videre. De heldige fra vår kommune ble Jørgen, en awesom gitar spiller og Shakedown dreads, utrolig gode dansere som virkelig fortjente å komme videre. Etter hvor mye de har jobba for dette, og hvor hard dansen virka. Ønsker de lykke til videre i fylkesmønstringa.  Filmen kommer ut så fort som mulig ! Men ikke akkurat nå .

  Q: Har du sett eller deltat på UKM i år?

  -Annelise

 • UKM I DAG !

  Nå skal vi snart gjøre oss klare til å dra, Har strøket alt av trykk på buksene, klippet t-skjortene greit, sminka oss og øvd litt på dansen. Så nå skal vi være klar!  Ønsk oss lykke til !

  -Annelise og Edel

 • GENERALPRØVE UNNAGJORT !

  Da var generalprøven over . Nermer seg virkelig nå. Heldigvis gjor jeg ikke så mye feil på prøven, så kan tyde på at det vil gå bra. Men musikken var litt rar og så fikk vi litt kort tid på oss i tillegg, så vi fikk ikke kommet til "det viktige" i dansen før vi avslutet. Fikk liksom ikke dratt av t-skjortene, eller testa om talkum pulveret fungerte på scenen. Var liksom det som var hele generalprøven for oss. menmen vi får bare håpe på det beste å ta det med i showet uansett !


  // Hadde ikke med kamera på prøven så blir et øvingsbilde !

  Skal gå så fint så. Har jo tross alt fra vi står opp til 13.00 å øve mer så... ikke så lenge, men kanskje lenge nok ?

  -Annelise

 • KUN EN DAG IGJEN !

  Nå er det siste dag før UKM . Starter å grue meg som fy nå. Jeg vet liksom at det er ting jeg ( og vi) sliter med enda i dansen, og så har vi bare noen timer å øve på igjen . To timer i dag kanskje hvis edel skal til ei veninne rett etter vi kommer hjem senere, og litt i morgen før vi drar utover !

  Så er det i allefall ikke lenge til General prøven, skal være på bryne ( 20 minutter herifra) om mindre en 2 timer. 17.00 skal vi møtes, så starter general prøven 17.15. Stress ! Men gleder meg alikvell sinsykt !

  -Annelise


 • GÅR DÅRLIG MED KONKURRANSEN!

  Hvis noen husker det så fortalte jeg at jeg var med i en skritt teller konkurranse på dytt.no. Skal jeg være syk mye lenger kommer jeg snart til å slite med den. Hver dag må du gå 10 000 steg i gjennomsnitt, og nå når jeg ligger hjemme blir det så vidt 2000 steg. Har mye å ta igjen i allefall !

  men skal klare det alikevell, wish me luck !

  Q: Har du noen gang testet hvor mange steg du ta i løpet av dagen ? Hvor mange ligger du på i såfall ?

  -Annelise

 • DET VAKRESTE BILDET AV MINE BESTEVENNER

  Jeg er en person som har utrolig mange forskjellige venner som jeg er kjempe glad i, å når man har mange venner, kommer man ikke så veldig nært så mange av dem.

  Men jeg har vennere jeg vet er bedre en andre, og venner som er litt bedre en dem igjen.

  Liker dette bildet her, Et bilde fra 17 års dagen til meg og Sigurd ( som er en av de som jeg ser på som bestekompis) Her er alle de beste samlet på et bilde (unntatt Sondre som sov) så dette vil jeg si er det fineste bilde av mine bestevenner.

  // De beste på bildet: Anna Thora, Ole, Ingird, Cathrine, Sigurd, Kristine, Jeanette, Mladen og Ola

  Men siden de har mange fine bilder av seg selv, skal dere få noen enkelt bilder.

  Kristine;


  // Elske dette bilde av henne, hun passer så godt slik hale. Litt annerldes en slik hun går normalt. Men jeg husker at første gang jeg så det var det eneste jeg tenkte " Wow, det var et fint bilde" Så da måtte jeg jo bruke det

  Kristine er en av mine bestevenner, men utrolig synd at vi ikke treffes så ofte. Har ikke hvert med hene på over en måned. Men det blir jo litt slik når man har det så travelt. SAvner deg jenta mi !

  Ingrid:


  // Bildet fra skoleballet i 2009, Elsker kjolen så det gjør bildet automatisk kjempe fint, I tillegg ser Ingrid strålende ut i den ! Klarte ikke å velge et nyere bilde når jeg så dette !

  Ingrid pleide jeg og typen bruke nesten vær ledige dag på ( Ingrid og hennes type) Det ble liksom alltid dobbel date, kind off. Men nå i det siste har det altid kommet så mye i veien at vi har vært minimalt med de også i det siste. Fikk heldigvis en dag for ikke så lenge siden sammen oss fire. Kjempe koselig.

  Anna Thora:


  // Dette bildet så jeg nå nettopp. Syntes det var kjempe fint av henne !

  Dette er vel jenta jeg egentli føler er min aller beste veninne, selvom jeg egentli ikke er så veldig god veninne med henne lengre, rettere sagt, er ikke så mye med henne lenger så er ikke så mye jeg får med meg av hennes liv. Men denne jenta har jeg opplevd så mye med i løpet av livet og kjent i så mange år at jeg tror at hadde jeg mistet alle vennene mine unntatt en person, tror jeg det må ha hvert henne som var igjen hos meg! Barndomsveninner er som oftest de beste!

  // Og mens jeg så på bilder fant jeg dette, alle mine 3 besteveninner og min aller bestevenn og Kjæreste, sett et nydeligere bilde ?

  Ellers har jeg alltid hatt mange gutte venner, og de to beste vennene mine er Ola og Sigurd. Har det ikke med intime jente greier eller sminke å gjøre så kan jeg så å si snakke å tulle med dem om alt!

  // Følte det ble litt teit å plukke ut de fineste bidene av kompiser. Det hadde ikke egentli hvert no galt i det for jeg plukket jo ut fine bilder av veninnene uten at det mener noe, men folk ser ofte verre på det om det er guttevenner der jeg har type, og de kind of har ei dame begge to... så... Ja . så liker jeg dette bilde, litt Humor, haha

  -Annelise

   

 • SERIER ONLINE ?

  Før pleide jeg å se One Tree Hill online, men plutselig en dag sluttet det å komme ut nye serier, så jeg sluttet å gå inn på den sida jeg brukte. Som igjen førte med seg at jeg glemte nett adressen. Så... Har du ei side der man kan se serier online ?

  -Annelise

 • DET BESTE MED MEG SELV

  Hater slike "spørsmål" . Klarer liksom ikke å skryte av meg selv. Jeg vet hva andre pleier å si som er positivt om meg, men alikevell blir det fort teit å si det selv... Men det er ofte lurt å tenke slik, hva er bra med deg selv ? Det kan øke selvtiliten...

  Men en ting, hvis jeg må si noe, så må det være at jeg ler mye, og ofte/nesten alltid er glad og positiv, lett å snakke med og bli kjent med osv...Positiv, livlig og snill person enkelt og greit. Vet ikke om alle er enige, men håper nå det, i allefall det jeg prøver på!


  // meg og Edel en dag i Desember 2010

  Q: Hva er dumest fornøyd med med deg selv ? Utsende eller personlighet ?

  -Annelise

 • DETTE MISLIKER JEG MEST VED MEG SELV...

  Et random innlegg... I "oppgaven" skulle jeg egentli poste et bilde av den delen av meg selv jeg hater mest, men det kan bli litt vanskelig. For det jeg misliker mest ved meg selv tror jeg neppe kan festes på et bilde. Det er ikke nesa, ørene, rompa, lårene eller tærne.

  Med meg selv er jeg mest misfornøyd med at jeg lager meg så sinsykt mange planer, det er planer på planer slik at jeg får minimal med tid med mine venner. Det er det verste jeg vet ! Enten er det trening, jobb eller bilen min. Og da er det egentli alt jeg får tid til... Må virkelig få endra litt på timeplanen fremover.

   

  Q: Er du misfornøyd med noe ved deg selv?

  -Annelise

 • TEEN MOM !

  Tror jeg har sett alle episodene av dette programmet nå. Satte det på rett etter filmen jeg så i dag tidlig, å så har det hvert maraton me teen mom siden det. Må være over 4 timer jeg har sett det. Begynner å bli rimelig lei av sutringa... hehe

  Q: Har du sett Teen mom ?

  -Annelise

 • FORDELER MED Å VÆRE SYK!

  - Du kan se mange bra filmer som du ellers ikke får tid til å se

  - Du kan lage god smootie til frokost (eller annen god mat)

  - Du kan få gjort ting du ellers ikke får tid til

  Dette kan du i allefall gjøre viss du er syk slik som meg. Veldig dårlig avogtil som er dritt, men så littbedre der du kan gjøre noe.

  Nå er et smootie og Street dance som står på planen...

  -Annelise

 • LITT SYKERE ENN JEG FØRST TRODDE!

  I går fortalte jeg at jeg var syk, men alikevell gikk jeg og dansa osv... er jo aldri syk mer en noen timer, max en dag. Nå er det annerledes. Jeg kom hjem i går kveld og klarte nesten ikke å bevege meg, derfor bar dt til sengs allerede klokka 8. Ble ikke så mye bedre av den grunn. Først fikk jeg ikke sove og når jeg først sovna, våkna jeg igjen eter 2 timer med en mage som var så blåst opp at jeg er sikker på at den holdt på å sprenge. Herlig...


  // random bilde av meg, for et bilde av hvordan jeg ser ut nå, det kommer bare ikke ut her...

  Etter mye oiing, sovnet jeg tilslutt igjen, men fortsatt bare for noen få timer, da våknet jeg av at jeg måtte spy, noe jeg aldri gjorde, men måtte alikevell hente ei bøtte til å ha med senga. Mye brekninger, men ingen spying, nesten verre slik. hehe Slik som dette var det om igjen og om gijen hele resten av natta. 

  Når jeg våkna var magen bittelitt bedre, men langt i fra god, isteden var jeg varm og super ekkel svett, aldri lukta så ekkelt i mitt liv før. haha .

  Misunner du meg nå ?

  -Annelise

 • RUNE HOVE'S GARASJE

  Etter dansing med Edel var jeg innom hos Rune en tur, en kompis av far som vi har tilbragt en del tid hos opp gjennom livet mitt. sist mandag fikk han hjem 15 nye biler (4 var allerede solgt) og de måtte jo sees. Så nå ser garasjen hans ut slik som dette!


  // HaHa . han hadde kjøpt inn en ny velkomstkomite... De skjelver når noen kommer...

  -Annelise


 • GODNATT

  Da legger jeg meg. er så sinsyktdårlig etternoen timers dansing, og en times tid på bil titting hos en kompis av Far. Blogges i morra om jeg får tid. Men nnå kjenner jeg spya langt ut på tungespissen...

  Wish me luck!

  Ha en fin kveld videre for dere som fortsatt er oppegående !

  -Annelise

 • SYK FAKTISK !

  Jeg er som regel aldri syk, og sist jeg husker at jeg var syk var i 8. Spy syka i en dag, og hele den dagen tilbrakte jeg på en håndball turenering. Så ja . når jeg er syk er jeg aldri så altfor syk.

  Det samme er det nå. Jeg hadde vondt i magen ( da snakker vi skikkelig vondt i magen) fra ca 9, men var ikke hjemme før halv 12 fordi jeg ikke gadd å gå hjem. I tillegg skal jeg danse senere i dag, og siden det er så liten tid til UKM så må jeg nok ut selvom jeg er dårlig. menmen jeg overlever det også.

  Her sitter jeg i allefall hjemme på ocen å kjeder meg...

  -Annelise

 • LYSERE HÅR !

  Var hos Jeanette i går og stripte håret på ny. Ble fortsatt ikke helt lyst, men lysere. Blir en runde til med striping og så er det stopp. Men syntes det ble litt fint nå også jeg .

  FØR:


  UNDER PROSSESEN:

  ETTER:


  Dårlige bilder i forskjellige lys . så ser ikke så godt hvordan de ble. men at det som var litt lyst er blitt veldig lyst, og det som var mørkt er litt lysere.

  Q: Hva syntes du ?

  -Annelise

 • BOWLING OG KINAMAT MED GANDDAL AK

  Etter at alt var rydda fra stevnet dro vi hjem en rask tur for å dysje før vi tok turen tilbake kl 8. Da var det mat på kinaen som sto for tur. Måtte ha en liten sosial sammenmkomst med klubben.

  Da maten var spist opp og betalt for bar det videre til Bowling ! Kjempe hyggelig med alle Ganddal AK folka ! Koste meg masse. Tror jeg så de 3 rareste bowling metodene i går. En som så ut som han trena til ballett når han kasta, en som prøvde å kaste kula på kjeglene uten å treffe bakken først, og en metode som ikke helt kan beskrives men bare så veldig veldig rar ut. Men man skal ikke klage, deres metoder funka jo faktisk ganske greit ! hehe

  Å så var det bilder:


  -Annelise

 • NY NORSK REKORD !

  Som dere kanskje leste så prøvde jeg å gå ned i vekt den siste uka, og spesielt Torsdag og Fredag. Og jeg klarte målet mitt.... på vår vekt: 52.0. Problemet var bare det at vår vekt var 0,5 kg for tung. Så når jeg møtte opp til inveiinga vare det bare å springe i vei. Disse grammene skulle vekk ! Jeg løp og løp, og veide så inn igjen. 52.3 var vekta denne gang. Og tredemølla sto klar for meg igjen. Sliten og trøtt ble jeg, blod smak og spysmak i munnen fikk jeg, og dotter i ørene følgte med sammen med alt. Da var det stopp, jeg ga opp. Når vekta viste 52,15 kg. Så smart å gi opp når jeg var så nært. Kanskje ikke ?

  Men da kunne jeg i allefall spise, mat er aldri bedre enn når du har sulta deg til et stevne.

  Etter at hornet var spist opp, da kom jeg på det ! Hele pointet med å stresse sånn for å gå ned i vekt var litt prinsipp sak, men viktigere... Jeg skulle ta norgesrekorden som var i den klassen. I 52 var det 125kg i mark, mens i 57 var det 130kg (persen min var 125 kg.

  Det var for sent å tenke på det nå så fikk bare gjøre så godt som mulig i denne klassen også. Knebøyen tok jeg personligrekord på 107,5 kg, 2,5 kg over personlig rekord. Benk gikk litt dårligere, tok 60kg, mens jeg tidligere har tatt 62,5 på stevne og 67,5 på trening. Ikke så fornøyd med den. Men siste løft, Mark, den ble jeg veldig veldig fornøyd med. Måtte prøve på mark rekorden her også når jeg først hadde ødelagt sjansen i den andre klassen, noe som gikk ganske så bra. Så da ble det 130,5 kg på meg, og ny norsk rekord ! Veldig fornøyd sammenlagt !

  Knebøy: 107,5kg

  Benk: 60kg

  Mark: 130,5

  Sammenlagt: 298,5

  Poeng: Husker ikke helt . kommer tilbake til den ...

  Kommer litt bilder her. men tok veldig få bilder . Får prøve på en film senere...


  // Før stevnestart  // Premie for RM i fjor på en spsiel gren eller no ( ble ingenting av det den gang)

  // Gull i min klasse

  // Beste mansprisen av alle damer !

  -Annelise

 • STEVNESTART OM 3 TIMER !

  Klokka er 8 på en Lørdag og jeg er lys våken! Stevne start om tre timer og inveiing om en. Så da er det bare å pakke mat til hele dagen og hoppe i bilen.

  Gleder meg til jeg kan spise igjen. Om jeg klarer vektklassen på "første forsøk" Så er det bare ca en time og ti min til jeg får stappet i min første matbit på 17 timer. Blir herlig. I går ble det nemlig bare tre hele knekkebrød på meg, og ei hånd med tør All Brain frokostblanding. På en hel Fredag med arbeidsdag. Sick human ! haha neida.

  Ønsk meg lykke til !

  -Annelise

 • CREAPY FILM !

  Kom akkurat hjem fra verdens ekkleste film, 127 timer ! Kjempe bra men seriøst spyende ekkel. Om du er av dem som liker skikkelig nøye laget til av en mann som kutter av sener og kjøtt på sin egen hånd, eller av den typen som elsker å se folk drikke sitt eget piss etter mangel av væske. Da er det den perfekte film for deg !

  Jeg derimot satt med svimlende følelse når han snakket om mat og vann mangel ( Kanskje ikke så rart når jeg har spist 3 knekkebrød i løpet av dagen ) men i tillegg hadde jeg spya i halsen når han trakk sitt eget 1 dagers gammelt piss, og ble i tillegg passe kvalm når man så blodet sprute og armen falle av !

  Kanskje rart at jeg faktisk anbefaler filmen etter å ha nevnt alt dette, men så er det det, sammenhengen var veldig bra. Her klarte de å lage en interressant film som bare foregår et sted til noe interressant. Likt som the phonebox ( eller hva den heter og Buried. Alle disse filmene = Kjempe bra . Men det er en film man bare gidder å se en gang. Har du sett det så vet du hva som skjer. Ikke fullt så interressant !

  Får vel en 4-5 av meg !

  Q: Sett denne filmen ? Hva syntes du ?

  -Annelise

 • DET NERMER SEG !

  Og når jeg sier det, så mener jeg med bilen min . Det nermer seg med stormskritt at jeg kan begynne å cruise rundt i den. I går brukte jeg nemlig en hel del timer ute i garasjen der jeg dro ut seter, deksler sov fra begge biler.

  Så nå er det kun igjen og legge opp annlegget, som trolig skal gå ganske raskt når ingenting står inni bilen. Har igjen og legge opp coupe varmer og sist men ikke minst, montere alt av dashbord stoler osv. inn igjen. Men alt er fort gjort ( tror jeg i allefall ) Kanskje den er ute å kjører før Mars har kommet hallveis. Målet er i allefall før 1. April ! Da skal den være ferdig og tilsvare min drøm !


  // Panseret  // Fra siden

  // Coupeen uten seter, eller dashbord

  // Basetet. haha

  // og her ligger delene, noen som har lyst å putte dem inni ?


  -Annelise

 • DA FIKK JEG PÅSKEEGGENE I DAG ALIKEVELL

  Jeg klarte ikke holde meg, måtte bare ut å kjøre tur til butikken . Påskeegg pakkene måtte i hus, slik at de står klare til Lørdags morning etter innveiinga !


  // Sogle, Sogle !

  -Annelise

 • FREIA PÅSKEEGG !

  Jeg er desperat, jeg vil virkelig ha dem NÅ !

  Men så er det dette med at jeg ikke spise slikt nå som det er stevne på Lørdag. I tillegg har jeg ikke funnet dem heller . Men har fått tips om hvor jeg skal lete nå. Så får reise opp å kjøpe meg noen pakker som jeg må spare til Lørdag. Blir herlig . Har lett litt rundt nå og da i det siste i håp om at de hadde kommet . Selvfølgelig kommer de ut akkurat den ene uka jeg ikke spiser godteri. Sjipt. Men så er det bare 2 dager igjen da så er jeg der !

  I tillegg har jeg vunnet en konkurranse som gjorde at jeg skulle få 2 pakker ! Lucky me. En av sondre og en av sigurd !

  // Får vann i munnen her jeg sitter !

  Jeg gleder meg virkelig . ingenting er bedre en disse eggene!

  Q: Elsker du dem likt som meg ?

  -Annelise

 • VALENTINES DAY !

  Som de fleste har fått med seg er valentines dag i dag !


  Egentlig er jeg ikke fan av Amerikanske høytider som halloween, fordi for meg er denne dagen kun en dag der unger tigger, og når det ikke er vår egen tradisjon en gang dropper jeg den.
  Men valentines dagen er en anne sak, den vil jeg faktisk feire. Jeg elsker å bruke tid sammen med dem jeg er glad i, selvfølgelig spesielt min søte kjæreste ! Men er ikke så ofte vi faktisk finner på noe bare vi to, for å kose oss, er en kino tur sånn avogtil, men ikke noe spesielt.
  Så valentines dagen for meg blir egentlig ikke " høytidsdagen", blir mer en huskelapp som sier! I dag er det en romantisk dag og du skal finne på noe sammen med din kjære, KAN IKKE UTSETTES" på en måte, om dere skjønner greia?

  Så i dag har jeg og Sondre laga middag sammen, kjempe god stekt ris, sett Love and other drugs her hjemme og bare snakket og kost oss. Elske min kjære <3

  Q: Hva brukte du valentines day til ?

  -Annelise

 • MIN FØRSTE HEADER !

  Litt stilig at jeg faktisk hadde den. Spør du meg var den super bra ! Paint er vikrleig tingen når man lager header . NAT . big blog fail....


  // HAHA

  Har du bilde av din første header liggende i arkivet fortsatt ?

  -Annelise

 • KORT MEKKING, BOWLING OG TURGÅING I BILDER

  Det startet med noen timers kort mekking, der inbydelser og bordkort skulle lages til Guros konfirmasjon. Kjempe stilige kort ble laget og vi koste oss masse.


  // Morsdagskort, mangler litt men ser ca slik ut


  Da kort mekkinga var ferdig bestemte vi oss for å dra en tur på bowling, hår fått skikkelig dilla på det nå for tida. Går virklig i perioder det her. Men siden jeg er med i en skritt teller konkurranse som jeg fortalte om så måtte jeg gå litt ekstra. Hadde nemlig bare gått 4000 steg i 8 tida. Så da tok jeg og guro beina fatt og gikk oss en tur bort til min tante Anita. En tur på 8000 skritt. Liker det !


  // Første runde ferdig  // Nice. 3 strike på meg etterhverandre. likte den  // spare in action
  // Likte denne runden. alikevell klarte Sondre å gå forbi meg på slutten . dabba litt av når jeg fant ut jeg hadde vunnet. Så gutta slo jentene med et eneste poeng. Skikkelig dårlig gjort!

  // Real spare runde

  // Gjemme kulene sine er alltid lurt så ikke naboen stjeler dem . hehe

  // HaHa . 3. runde er over. Dårligste runden på livstid,.

  // meg på tur...


  Men så fant jeg ut i dag at 2 timers bowling kan regnes om til 6000 steg. Så der dreit jeg meg selv på draget. Gikk visst egentli 18000 steg i går. JaJa . greit nok det.

  -Annelise

 • DYTT; SKRITT TELLER KONKURRANSE

  Sveuiseteknikk og Veldikehold er et firma far har helt alene. Og siden Jeg og min søster, typen hennes og vårt søskenbarn ville være med på en skritt teller konkurranse for Bedrifter melte vi oss inn som arbeidere i denne bransjen. Litt morsomt hvis de hadde sjekka opp bedriftene og Sveiseteknikk og Vedlikehold bare har en ansatt med 4 påmeldte, men tror egentlig ikke de bryr seg så mye.

  Uansett... Konkurransen går ut på å telle skritt hver eneste dag siden i går (11. Februar) til 11. April. Der man må gå i gjennomsnitt 10000 skritt i øpet av en dag for å nå målet. Starta dårlig med 8969 i går, men er det så rart når man sitter på UKM møte, sitter å spiser i selskap, sitter å spiser taco og sitter på Kino. hehe . Men jeg kommer sterkere tilbake resten av konkurransen.

  Har testa litt i ei ukes tid nå. Å har sett at normalt har jeg gått 12-13 000 hver dag. så skal nok gå bra å sanke inn di tapte fra i går .

  Q: Er du med på dytt.no sin konkurranse ?

  -Annelise

 • LITEN OPPDATERING ENKELT OG GREIT !

  Da fikk jeg faktisk tid til å være på UKM møte, være med Ingrid og dem og reise en tur innom Guro, som hadde familie selskap. Di som ikke forstår noe kan lese mitt forige innlegg. Var koselig og være der når resten av familien var her også.

  UKM møte var helt ok. fikk litt informasjon og fikk sett oss litt rundt som vi ville. Veldig morsomt var det da en komiker kom og hadde et lite innslag. Viste mange rare dansestiler på en natt klubb. Dreit seg skikkelig ut akkurat slik de skal gjøre. Hadde nesten litt lyst å se hele showet hans som gikk senere på dagen. Men hadde jo ikke tid, så fikk holde med det lille.

  Med Ingrid og Ole spiste vi 4 (med Sondre) Taco på starten av "daten", så ble det mye snakking og kos før vi dro på Kino å så "Jeg reiser alene" Utrolig rå film. Har savnet å være med disse to herlige så var kjempe koselig kveld.

  // Genial man han der

  Nå er det bare en times tid så reiser jeg ut til Guro igjen, for å lage litt konfirmasjons innbydelser og bordkort/sanghefter til hennes konf og for å få hvert litt med henne før hun reiser hjem igjen i morgen.

  // Meg og Guro når vi støypet betong i sommer

  // Tok selvfølgelig ikke med meg kameraet denne kvelden så ble ingen bilder fra gårsdagen

  Q: Hva skal du i dag ?

  -Annelise

 • HALVTIME IGJEN, SÅ HAR JEG PLANER HENGENE OVER HVERANDRE...

  Om litt mindre en 30 minutter drar jeg til Bryne for et informasjonsmøte til UKM. Edel måtte jobbe så hun kan ikke være med, men men skal nok gå alikevell. Når dette slutter farer det rett hjem til Sondre for taco hos Sondre, med Ole og Ingrid... Skal bli skam kos ettersom vi ikke har vert med dem på 2 måneder. Før var vi liksom uadskillelige par. hehe

  Etter å ha spist litt barer det til Sandnes for forhåpentligvis både Kino og bowling hvis vi får alt til å klaffe.

  Ikke nok med det, men familien er også inviteret til å "ferie" søsken barnet mitt sin bursdag, hun fylte år for en måneds tid siden, retteter sagt 13. Januar men siden hun for det meste bor på Østlandet har vi ike truffet henne før nå. Å skulle gjerne fått littegranne tid til å være der litt også. Men så traff jeg henne i går da, og skal være med henne meste parten av dagen i morgen også. så er kanskje ikke livsviktig å komme akkurat i dag også. Får bare prøve om det går.

  Da snakkes vi i allefall i morgen ! Tviler på det blir mer blogging i dag !

  -Annelise

 • FAIL, KINO PÅ TYRKISK !

  Jeg og Sondre skulle på kino i dag . Faktisk på en tegnefilm (trodde vi)... Helt til vi kom inn i salen, som var helt stapp full med utleninger, og det starta utenlandsk reklame. Yeay. helt den filmen vi trodde det var. NAT. Det verste var at på filmen snakka de tyrkisk, indisk eller et annet uforståelig språk, med kun engelsk tekst. Heldigen meg som ikke forstod et ord av filmen. Drit dårlig

  Sier det bare. Aldri se Ulvenes dal: Palestina... Så ikke palestina på navnet før vi gikk inn . Trodde det var en tegnefilm om ulver vi .. hehe.

  -Annelise

 • GOD BLOGGER ? KANSKJE IKKE...

  Jeg merker at me mye å gjøre i løpet av dagene og når jeg sover over hos Sondre eller han sover hos meg omtrent hver natt, så får man ikke akkurat god tid til å blogge. Så... selvom det er litt teit, og dårlig blogging kommer jeg til å komme med en slik 30. dagers random blogging .

  Jeg legger nok neppe ut et innlegg hver dag, med random stuff og ingen normale. Men bruker denne måten de dagene jeg kankje får 2 minutter på pcen, kun til å poste et innlegg . Høres  det greit ut ? Jeg gjør det alikevell jeg ! Må bare få skrevet noen av dem først . Så blir det i allefall litt mer blogg innlegg i løpet av uka.

  Over til akkurat nå... Jeg er skikkelig sliten og kunne ikke gleda meg mer til dysjen, og en times tid med sofa avslapping og CSI. Hørtes herlig ut etter intens dansing i 2 timer.

  Ha en fin kveld !

  -Annelise

 • TODAYS'S DANSETRENING I BILDER


  // Prøvde en funksjon på kameraet . stilig


  Pole dancing på en kleshenger !

  Edel:
  Meg :


  Alltid morsomt å danse med Edel ! Er ikke bare seriøst .

  -Annelise

 • OUTFIT 6. FEBRUAR


  Outfit for dagen - sykt uklart

  -Annelise

 • KAKEBAKING

  Litt i dag og litt i går har jeg holdt på å lage verdens beste kake. Nemlig oreokake. Ettersom min far har bursdag og vi får besøk må man jo ha litt kaker.

  Så da ble det denne herligheten. Får vann i munnen av å tenke på kaka .


  // Med bånnen, krem og sjokoladepudding.

  // Smurt på krem pynten

  // og pynta med knust oreo kjeks

  Lagde en bitteliten i tillegg som jeg kunne spise før alle andre kom. Så i går kveld satt jeg å kosa meg med den. Sukker sugen eller ?  Så søt den er....

  -Annelise

 • BOWLING NIGHT I BILDER

  To år siden var jeg på bowling så å si en gang hver eneste uke. Plutselig sa det bare stopp, og jeg har ikke satt min fot innenfor en bowling hall etter. Nå var det på tide å få fikset på det. Det er jo så utrolig kjekt. Så i går kveld etter at jeg og Edel hadde dansa i en til to timer dro vi to sammen med Sondre og Cathrine til Sandnes for å bowle. Super gøy.

  Filma masse rart, så kanskje det kommer en samla film med det. men får se eter hvert. Nå skal dere i allefall få noen bilder av mine crazy venner . hehe.


  // Me in action

  // Edel in action

  // Sondre aka Alfi in action

  // Cathrine in action

  // Edel pose med kulå si

  // Oi der traff me iche heilt som me ville

  // Første runde er over og Sondre ble vinneneren. ikke spør meg hvorfor han het Alfi,men slik ble det bare.

  // Herlig med kort bukse og tights under. Super sexy. syntes ikke du også det ?

  // Edel og Sondre

  // Cathrine og Edel

  // Helt normalt

  // Meg og Cathrine, fint smil eller ?

  // Her ville Edel sitte.

  // It's me

  // Andre runde er over. OG jeg ble vinneren denne gangen.

  // En ny måte å uttrykke at det ikke gikk som planlagt

  // Du er søt Cathrine. Ny måter å bowle på blir alltis oppfunnet

  // Bowling pose....

  // Tredje og siste runde er over, og Sondre ble vinneren på siste runde også.

  Koste meg kjempe masse i går med kjempe gode venner og kjæreste.

  Q: Lenge siden du bowla sist ?

  Q: Liker du å bowle?

  -Annelise

 • GRATULERE MED DAGEN

  I dag blir min far hele 42 år. Så da blir det besøk av mormor, tanter og onkler av de som vil komme. Blir sikkert gøy. Håper du får en fin dag far !

  // Familien Gjersdal på Hard rock café i Polen i sommer


  // Far som lakkerer bilen min

  Gratulerer med dagen !


  -Annelise

 • INNKJØP

  Var på Sandnes for å finne singlet til den nye gjennomsiktige kjolen, og kjøpte med meg 2 skjorter i tillegg .

   

  Syntes di var ganske stilige jeg. og elsker  rutete skjorter

  Q: Hva syntes du ?

  Q: Rutete skjorter. Hot or Not?

  -Annelise

 • GÅRSDAGEN I BILDER !

  I går var det feiring av Sunniva og en av mine bestejenter Anna Thora sin 18 års dag. Egentlig fylte de i November og Desember. Men travle jenter må utsette ting. Så da ble det nå isteden. Var kjempe koselig .

  Orka ikke legge ut alle bildene så lagde noen kollasjer av nesten alle isteden.

  // I starten rundt om på de forskjellige bordene.  // Dansing utover kvelden.

  // Litt random rundt over alt


  // Nermet seg slutten av kvelden...

  Kjempe kjekk kveld !

  Q: Hva gjorde du i går kveld ?

  -Annelise


 • OUTFIT 04. FEB. 2011


  Kjole - Superkul (Gjennomsiktig)

  Singlet under - Bik Bok

  Sko - Friis and company

  Belte - Mor sitt gamle ( fra 16 års alderen )

  Armbånd - Bik Bok

   

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits