Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Fridag og hjemmekontor

Tok meg en fridag fra fulltidsjobben min i dag fordi jeg følte for det, trengte det og ville det. Noe som gjorde at jeg fikk god tid til å jobbe med Forever. Tid for Hjemmekontor, jeg elsker det! Det gjør at jeg virkelig gleder meg til at jeg kan ha dette som den eneste jobben i fremtiden. Usikker på når, 4 måneder, 2 år? Hvem vet? Kommer ann på hvor mye jeg vil, og hva jeg gjør med det.

Gleder meg til at Mandager blir en herlig dag, gleder meg til å kunne stå opp tidlig, men allikevell ikke for tidlig og det å slippe vekkerklokka. Det er så mange fordeler med å kunne styre hverdagen sin helt selv.

Startet dagen med en super start. Aloe vera bits´n Peaches og et glass med Argi+ sammen med frokosten. Etterfulgt av litt planlegging av månedene fremover, har fått ryddet stue og bad og ellers fått gjort det meste jeg har planlagt å få gjort. Fornøyd med det, så nå blir det en tur med min veninne Silje. Blir koselig.
 

 • Vår og motorsykkel tur

  Det er helt blå, skyfri himmel og sola er så vidt fremme. Tegnet på vår kan ikke bli tydeligere.

  Har aldri før hatt så lyst å ha sykkelen min ferdig som det jeg har nå. At jeg ikke bare kunne bestille alle delene litt tidliger? Jeg har nemlig kjøpt en krasjet sykkel, og ventet med å kjøpe deler til nå nettop, for ca to uker siden...

  Gleder meg til alt kommer og jeg får den i gang. Det blir et herlig øyeblikk!
 • Utdrikningslag for min søster

  På lørdag som var holdt vi utdrikninglag for min søster. Utrolig koselig og mye latter.

  Startet dagen med frokost hos forlover/søskenbarn. Hår styling, sminke og klesskifte sto som neste punkt.

  Skikkelig diva og langt i fra slik jeg kjenner min søster fra før. Utrolig uvant, men morsomt.

  Vi dro ut på rebus tur. Bind for øynene mens man kjente på ting som isbiter, gelè, mel osv. for å finne en brus kork.
  Første mann å spise opo lakrissnor uten hender, kakesalg for så å reise videre til Stavanger kickoff.

  Det var rått !

  Vi hadde tre aktiviteter mens vi var der. Rodeo, human table football og dobbel soumo kamp. Like morsome alle tre!

  Ble desseverre litt få bilder. Dette fordi det for det meste ble brugt et annet kamera, og disse bildene har jeg dessverre ikke fått kloa i enda.

  Etter kickoff dro vi hjem igjen for photoshoot, Quiz og andre morsome leker.

  Utrolig koselig dag, og håper Kristin koste seg like mye som meg!

 • Velkomsdrink

  Søsteren min gifter seg om under en måned. Temaet går i gult og grått, og jeg var den heldige som fikk oppgaven med å lage disse.

  Dette ble resultatet: En gul mango collins inspirert drink

 • Tidenes jobb!

  Akkurat nå! Nå har jeg det fint. Lå og tenkte en del i går kveld, og kjenner jeg ikke klarer annet enn å smile for tiden.

  Det er kanskje rart å være så glad for en jobb, det er kanskje rart å bli i bedre og bedre humør til mer jeg jobber, men slik er det faktisk! En vanlig jobb er grei den, om man liker yrket så liker man å jobbe, det blir rutine, helt greit. Noen blir kanskje lei av å gjøre det samme hele tiden, men andre liker yrket i lange tider. Kollegaene er også ofte (eller alltid?) det som gjør at man trives i jobben. Som oftest er det noe man liker med jobben og noe man overhode ikke liker, og sånn vil det være. I min jobb derimot liker jeg alt! Da snakker jeg om jobben i Forever Living. Jeg er virkelig så takknemlig for at jeg ble spurt om å bli med som forhandler.

  Jeg liker kollegaene jeg jobber med. Jeg elsker måten man jobber på. Jeg digger å hjelpe andre, og gleden man får når kollegaene lykkes er ubeskriveli, og jeg lyver ikke om jeg sier jeg blir minst like glad når mine kollegaer får til sine mål som når jeg får til mine. Jeg lærer så utrolig mye og får muligheten til så mye man ellers ikke ville fått muligheten til i en vanlig jobb.

  Muligheten til å jobbe hjemmfra, Muligheten til å oppfylle store ønsker som tidligere bare var fjerne drømmer. Muligheten til en god pensjon og en god arv til dine barn. Muligheten til å dra på luksusturer, betalt av jobben. Muligheten til å hjelpe fattige. Disse punktene (spesielt det siste) og mange mange flere er det som trigger meg, og alle oppturene med kollegaer og meg selv som lykkes. Det driver meg !

  Det høres kanskje ut som jeg roser det opp i skyene, og over det man burde...? men vet du hva? Så bra syntes jeg faktisk det er akkurat nå. Når jeg ikke klarer å la være å smile, og jeg bare må fortelle alle om hva jeg jobber med slik at de ikke ska gå glipp av å høre om det. Da vet jeg at jeg har den jobben jeg burde ha !  Det er ikke det at jeg er missfornøyd med de 3 andre jobbene, tro meg, jeg syntes det er kjempe gøy å skru å fikse biler, jeg digger fortsatt og danse og jeg har en stor interresse for det å mixe og finne på nye drinker. Allikevell trigger det meg ikke så mye som Forever gjør, jeg trenger forandringer og jeg trenger resultater av det jeg gjør!

  Et stort pluss er også at alle mine jobber blir mye kjekkere når jeg ikke lenger jobbe med alt, men heller jobber fordi jeg har lyst.

  Q: Har du en jobb du elsker, som du gleder deg å dra på hver dag, eller har du en jobb du helst skulle vært foruten ?

 • Fremskritt

  Det går fremover med leiligheten. I dag har vi vert ca 15 dugnadsånder som har stått på og fått isolert hele taket. Så gøy å se at det går fremover!

  Nå er jeg klar for kose demonstrasjon i kveld med ei god veninne (og kollega). Gleder meg til det !

  Ha en fin kveld!

 • Kontakt meg

  Mail:

  annelisegjersdal@hotmail.com

   

  Instagram:

  Annelisegj

   

  Foreverhjemmeside:

  http://myaloevera.no/agforever/hjem

 • Annelise Gjersdal !

  Mitt navn er Annelise Gjersdal. Jeg er født 23. August i 1992, hele 21 år. Kommer fra et lite sted kalt Ålgård der jeg fortiden bor i en kjeller til mine foreldre imens jeg venter på at min leilighet blir klar. Jobber fulltid som Bilmekaniker på Bilsenteret Ålgård, og jobber veldig aktivt med Forever Living; kosttilskudd, hår, hud og velvære produkter som jeg er utrolig glad i.

  Ellers er jeg også "ringehjelp" som danseinstruktør på Ragnes Danseskole og bartender på Krazy Bryne. 

  Trener så mye som mulig utenom dette, hip hop, poledance, håndball og styrketrening. Drev foresten tidligere aktiv med styrkeløft (Noe jeg savner noe helt enormt, men ikke har tid til)

  Veldig aktivt liv som jeg trives veldig med !

   

  Om bloggen min:

  Bloggen ble startet en gang i 2009, noen tider er den oppdatert veldig ofte, mens andre nesten ingenting. 

  Skriver om det som engasjerer meg, alt fra trening, bil, motorsykkel, klær, sminke osv. til mer seriøse ting som fattige barn, barnehjem og uland
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits