Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

NYE SYPROSJEKT PÅ GANG!

Var en tur på stoff og stil i går for å kjøpe noe stoff. Og når jeg først var i symodus fant jeg ut at jeg like så godt kunne kjøpe meg en egen symaskin !

Så nå har jeg trippet og klødd i fingrene i hele dag for at arbeidsdagen skulle bli over, og jeg kunne starte å sy ! Gjett hva jeg gjør nå?

Har så mange små i nærmiljøet som enten nettop har kommet eller som snart ventes, så da kan jeg sy litt til dem. Den viktigste av alle, mitt kjære tantebarn får det første jeg nå syr, så får vi se hvem nestemann blir ! Blir spennende å se hvordan resultatet blir

 • I'M JEALOUS OF PEOPLE WHO GET TO SEE YOU EVERY DAY!

  Jeg har det ikke helt forferdelig uten min kjære hjemme, men jeg har det fortsatt så mye bedre sammen med han. Jeg kan ta meg selv i å smile bredt, kun av det å ligge i armkroken hans å se en film, og jeg kan hulk gråte bare ved tanken på at han snart skal reise igjen. 

  Normalt er jeg ei jente som trenger nærhet, trenger å ha noen å sove sammen med, noen som klemmer meg om jeg ikke har det så bra eller noen å dele gleder med, og ingen er bedre å gjøre det med en han. 

  For at dagene skal gå bra, prøver jeg å holde meg opptatt. Treffe venninner, kompiser, se filmer, rydde, gå turer, jobbe osv. osv. alt som holder fokus, og som får humøret opp, og alt i alt går det som regel bra! Prøver å nyte det jeg har, istedenfor å savne det jeg til tider ikke har. Det er så mange som har det verre en meg!

  Denne langhelgen har vi gjort minst mulig. Mest mulig avslapping og nyte tiden vi har sammen, og minst mulig stress. Det får vi begge nok av til vanlig, noen mer enn andre. For til tross for at jeg er hjemme i normale tilværelser stresser jeg unormalt mye selv også.

   

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits