Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

NYE SYPROSJEKT PÅ GANG!

Var en tur på stoff og stil i går for å kjøpe noe stoff. Og når jeg først var i symodus fant jeg ut at jeg like så godt kunne kjøpe meg en egen symaskin !

Så nå har jeg trippet og klødd i fingrene i hele dag for at arbeidsdagen skulle bli over, og jeg kunne starte å sy ! Gjett hva jeg gjør nå?

Har så mange små i nærmiljøet som enten nettop har kommet eller som snart ventes, så da kan jeg sy litt til dem. Den viktigste av alle, mitt kjære tantebarn får det første jeg nå syr, så får vi se hvem nestemann blir ! Blir spennende å se hvordan resultatet blir

 • I'M JEALOUS OF PEOPLE WHO GET TO SEE YOU EVERY DAY!

  Jeg har det ikke helt forferdelig uten min kjre hjemme, men jeg har det fortsatt s mye bedre sammen med han. Jeg kan ta meg selv i smile bredt, kun av det ligge i armkroken hans se en film, og jeg kan hulk grte bare ved tanken p at han snart skal reise igjen.

  Normalt er jeg ei jente som trenger nrhet, trenger ha noen sove sammen med, noen som klemmer meg om jeg ikke har det s bra eller noen dele gleder med, og ingen er bedre gjre det med en han.

  For at dagene skal g bra, prver jeg holde meg opptatt. Treffe venninner, kompiser, se filmer, rydde, g turer, jobbe osv. osv. alt som holder fokus, og som fr humret opp, og alt i alt gr det som regel bra! Prver nyte det jeg har, istedenfor savne det jeg til tider ikke har. Det er s mange som har det verre en meg!

  Denne langhelgen har vi gjort minst mulig. Mest mulig avslapping og nyte tiden vi har sammen, og minst mulig stress. Det fr vi begge nok av til vanlig, noen mer enn andre. For til tross for at jeg er hjemme i normale tilvrelser stresser jeg unormalt mye selv ogs.  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits