Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

FERIE OM ET KVARTER !

Nå er det kun 15 minutter til påskeferie !

Som jeg skal tilbringe på hytta og delvis på jobb ! Gleder meg faktisk utrolig, selvom jeg skal være første helga helt alene med mor og far på hytta, men men , blir nok mye kjøring da !

Elsker ferie, i allefall når jeg tenker at den varer i 12 dager, 2 dager på skolen, etterfulgt av 4 dager utplasering, så UKRAINA ! Love it !

-Annelise
 • DAGENS OUTFIT !  Slik går jeg kledd i dag !

  -Annelise
 • DET VAR LITT SKREMMENDE ! SVIDD I PHONE !

  Jeg gikk inn på VG for å ta en kikk på de siste nyheter, og vet dere hva? Akurat det samme som hendte med min mobil for kun 2 uker siden, hendte nå med en I phone til en eller annen rundt her i Norge.
  Eller ikke helt det samme, han slapp i allefall å våkne med å brenne seg på fingrene, og få helt panikk. I steden våknet han med at mobilen var glovarm, og laderen var svidd ! Altså med svimerker rundt laderen og i vinduskarmen der den stod !

  Det er utrolig skremmende å lese at det faktisk hender ganske ofte ! Ofte kan vell diskuteres, ettersom det bare har skjedd med 2 . Men når du tenker at mitt tilfelle ikke havnet på VG, så havner nok ikke alle andres der heller ! Så hvem vet, dette kanskje faktis ha skjedd med mange ?

  Les om han som våknet med svidd I phone her: http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=585448

  -Annelise
 • LAKERING OG NULL ØVING !

  Klokka er blitt hall 9, og jeg har prøve i morgen. Gjett hvem som enda ikke har begynt å øve ? Yes, du gjettet riktig; meg!
  Så nå siter jeg å stresser med å finne fakta til prøven, vet verken hvilke sider vi skal lese, eller hvor jeg finner di arkene som læreren har sagt hun har lagt ut ! JaJa . sikter vi til en 1er eller? Ja . tror nok det !

  Men noe positivt er det jo med at jeg ikke har øvd, fordi grunnen til lite øving ( nerme sagt; null øving) er at jeg har vert på jobb. " Ja. fordi jobb er så gøy" tenker nok de fleste, men ja, jobb er gøy, spesielt når du får lakere ! Digger det. Nå skal mitt "mesterverk" henge på en manns hytte . tenk så stilig! Å for di som har lakert så vet de at det er altfor lett og få renninger, og jeg fikk bare en eneste liten renning. Til å være andre gang med lakering syntes jeg det var ganske bra jeg ! Litt enig ?

  Grunning ;
  HaHa. dette er faktisk helt sort ! Kunne ikke se meg selv i lakken engang, og her ser det ut som speil ! morsomt

  Så sort skulle det sett ut på bildet over !

  HaHa . kommer til å angre på at dere fikk se dette bilde, ser ut som en liten unge med bolleskinn !


  -Annelise
 • JEG ER OVERLYKKELIG

  ... over at jeg må gjøre 33 oppgaver ! Tipper alle der nå, tenker " What, for en geek liksom" Men grunnen for at jeg er glad, er at vi fikk gjøre disse oppgavene, isteden for å ha en prøve på fredag på 50 sider ! Da høres faktisk ikke 33 oppgaver så mye ut, i allefall ikke når du har gjort 18 av dem for ei uke siden, mange oppgaver i timen vi nettopp hadde og har nå bare 7 igjen. Herlig ! Har virkelig grydd meg til den prøven i lang tid, og nå slipper vi den . Happyface på meg !

  Fulltime reading !

  Og litt smil for å vise hvor glad jeg er !
  Har du store prøver denne uka ?

  -Annelise
 • GÅRSDAGEN I BILDER ! - 2 GANGER !

  Litt morsomt å ha akkurat den samme overskrifta i 2 innlegg på rad, men det er jo fakta da, gårsdagen i bilder !
  Jeg har ikke orka å blogge i dag før nå, satt på pcen, i sånn 4 timer, men orka bare ikke begynne å skrive noen gang, hadde så alt for lite energi, så det får bli nå etter at jeg har jobba i 2 timer, og sortert de 11500 bildene jeg har på pcen. (har ikke telt dem, så er ikke sikker, men er nok neppe mindre en det jeg tippet på)

  Skulle ikke tro jeg hadde mer energi nå da, men jo det har jeg faktisk.
  Så... her har dere noen bilder;  Koselig kveld, litt morsomt fordi vi kjente bare 3 personer som var der vi dro, og det hørtes ut på dem som om di bare kjente dem så vidt ! menmen, koselige folk så det gikk greit !

  -Annelise
 • GÅRSDAGEN I BILDER !


  Bursdagsbarn ! <3

  HaHa. hadde bare skoene jeg gikk med i går da jeg og Sondre dro opp til meg i dag. Selvfølgelig måtte vi jo gå ute offentli akkurat denne gang ( måtte hente noen ting som var glemt hos tante ) I fin sko og joggebukse jeg lånte av Sondre. Gjett om jeg følte meg fin ? O yah, snakker vi ny trend ?


  Frister det ikke litt å gå slik i morgen ?

  -Annelise


 • BRØDRISTER I FLAMMER !

  Vet det virker logisk ut, å ikke snu brødristeren mens den står på og du kan se de varme stengene gløde, men i det jeg snudde den virket det ikke logisk i det hele tatt ! Fordi da tavo skjellet falt nedi, virket det som den eneste muligheten, og for at det ikke skulle bli helt svidd, tok jeg tak i risteren og vridde om. Gjett hva som skjedde ! Hørte bare "WOOOF" og der stod det en lang tykk flamme opp fra brødristeren.

  Fikk helt panikk jeg, så var på vei for å hente et glass vann til å hele over ! Veldig smart Annelise ! Strøm og vann ? " neeh . aldri hørt om det "


  ble et random bilde fra google! Siden jeg ikke akkurat tenkte på å ta bilde da flammene sto !

  -Annelise

 • LOVET DERE BILDER !

  ... men må nok skuffe dere ei lita stund !

  Jeg skulle legge inn bilder fra festen i går, enten sent sent om kvelden i gpr, eller i dag tidlig. Men det klarer jeg ikke holde. Planen var egentlig og reise hjem etter festen, men ble heller igjen hos Sondre, og siden jeg ikke får lagt inn bildene her så må dere nok vente litt ! Selvom jeg skulle gjort mye for å ha hatt kamera ledningen her nå, da kunne jeg nemlig fått noe å gjort i steden for å bare sitte her å vente !

  Beklager peepz, men det må bare bli slik !

  -Annelise
 • LOVE THE DRESS !

  Etter å ha sett så mange bloggere legge ut "dagens drømmeantrekk" måtte jeg inn å sjekke hva det egentlig var for no de brukte for å lage det, så jeg gikk inn å fant dette utrolig flotte fest antrekket ! Digger kjolen, og digger skoene. VIL HA !


  GIEF TO ME !

  -Annelise
 • JEG SULTER I HJEL !

  Sondre dro på basketkamp rundt klokken 8 i dag tidlig, så da jeg sto opp var den eneste tingen jeg kunne gjøre å se på tv her oppe. ( gikk til han etter 18 års dagen til Jeanette )
   Eller ... kan jo selvfølgelig gå ned, men føler alltid det blir sånn pinlig stillhet eller no når jeg snakker med foreldrene hans alene.

  Å seriøst, jeg dør av sult, sitter her å håper på at han snart kommer hjem slik at jeg kan få spist noe ! 
   
  For i tillegg til at det blir pinlige stillheter, der alle prøver å si noe, kun for å si noe så går jeg jo bare i morgen kåpe. Kan skifte til klærne, men det er fotsatt fin klærne fra i går, så føler meg litt teit hvis jeg kommer der ned, u stelt i fjeset og håret, men har på meg skjørt osv...

  Huff da . satser på at Sondre snart er hjemme så vi kan dra til meg å spise taco !

  ATM - ustelt og i Sondres gode morgenkåpe !


  Hva skal du i dag ?

  -Annelise
 • OUTFIT !

  Her er outfitet for i dag !

  Ble det nye rosa skjørtet, sammen med nagle skoene, og belte !


  Men da må jeg nesten gå, så bloggest !
  Kommer nok mange søte bilder fra kvelden i morgen ! Eller kanskje kanskje i dag hvis jeg er i stand til å legge ut bilder på den tiden !

  -Annelise
 • 18 ÅRS DAG !

  Skal være klar til å dra i 18 års dag nå om 2 en halv time, så må nesten hoppe i dysjen !
  Har enda ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg, men tror det må bli det nye sora skjørtet, sammen med en eller anne  genser eller singlet ! Får se , outfit komme ut når jeg har fått det på, så får se da hva det blit til ! Eller. nå skal jeg ikke love, for føler jeg har litt dårlig tid, men om jeg klarer det så kommer det ut !

  Men da er jeg her igjen, mest sannsynlig om en times tid !


  Kanskje det blir noe slikt som dette ?

  -Annelise
 • KYLLING-KJØTTEIG ! FØRSTE TANKE: EKKELT !

  PS: Inlegget ble skrevet i går kveld, men før jeg fikk postet det røk strømmen på pcen, så kommer nå i steden !

  I dag har jeg og Sondre bodd alene i 6 dager, men alikevell er det første dag vi har laget og spist middag selv ! Enten har vi blitt invitert hjem til meg, eller vi har spist noe alene fordi den ene av oss ikke var hjemme !


  Så i dag ble det kylling-kjøtteig, ris, tomat og gulrot ! Faktisk overaskende godt med kylling kjøtteig, tenkte det skulle smake merkelig og ekkelt, men nei ! Det smakte faktisk bedre en vanlig kjøtteig ! Tror jeg ... Spørs nok hva du har sammen med den !


  Selvom jeg sov fra klokka 2 til 5 i dag, føler jeg dagen har vart utrolig lenge, vi har spist middag, og 2 måltider med skiver, sett mye på tv, både house, cold case og the listener ! Rydda litt, Vært hjemme hos Sondre litt og masse små ting . Elsker slike dager der man ikke føler at dagen går for fort forbi  !

  Noen gang smakt kylling-kjøtteig ?
  Likte du det ?
   


  -Annelise

 • GENILA KATT !

  Utrolig morsomt ! I går kveld var Sondre kald så han varmet opp stua . Og for at det skulle gå fortere hadde vi alle dørene igjen, inkludert døra ut til mat skåla osv til katten ! På samme tid som Dina ( katten )var inne i stua ! Og hver gang hun sto med døren og mjauet slapp jeg henne ut til maten ! Men problemet hennes var jo at med en gang hun gikk ut lokket jeg henne ute der ! hehe . hva annet er det å gjøre ?

  Maten ble litt sensurert ! Tror neppe dere eller han vil se hva han spiser ! Litt uheldig med bildet kanskje ?


  Men tror hun skjønte dette, så til slutt mjauet hun som en gal slik at jeg skulle åpne, hun gikk ut døra, og inn i gangen, men i det jeg begynte å lukke døra bråsnudde hun, løp tilbake og stilte seg fin mellom begge rommene og døra ! Slik at det var umulig å lukke døra uten å klemme henne flat ! Genilat eller hva ? Hadde virkelig ikke no valg da nei ! om jeg ikke dytta henne bort da, men så slem kan man da ikke være . på en måte !


  Ble også brukt litt som kløpinne ! Søtt ! Skulle sett det når hun vrengte seg helt rundt foten og seg selv og kløddde seg, kunne ikke holde meg for å le, men kameraet var for treigt så kan ikke få vist det !


  -Annelise 
 • SÅ UTROLIG KOSELIG !

  Fikk endelg litt tid til å treffe Edel igjen ! SÅ utrolig lenge siden! Faktisk tror jeg sist gang var i sommerferien ! O shit, lenger enn jeg trodde ! Skulle jo egentlig vært med henne på Søndag, men kom ting i veien, så ble avlyst! Men ble noe i dag da, så det ble utrolig gøy !
  Ble laget litt Brownies ! Veldig veldig gode ! Lover dere ! Edel spesial på en måte!

  Prøvde å finne år gamle bilder av meg og Edel, men har bare bilder fra 2010 på denne pcen, så ble litt vanskelig ! Men da fikk dere bilde av bare Edel i steden ! Trykk på navnet hennes helt i starten av innlegget, og sjekk ut bloggen hennes !

  Skal prøve meg på oppskriften, men jeg lover ikke at den blir helt riktig, så ikke prøv den før den er rettet på ( om det trengs)

  ? dl mel - dette blir rettet når jeg får snakket me Edel !
  6 dl sukker
  8 SS kakao
  300 g smør
  ca 2 ts bakepulver
  ca 2 ts vaniljepulver
  4 egg

  EDIT: her er den ekte oppskrifta som hun selv la ut på bloggen sin ! (edelmarlen.blogg.no)

  5-6 dl sukker
  3,5-4 dl mel
  4 egg
  6-8 ss bakekako
  300-400 g smeltet smør
  1-2 ts bakepulver
  1 ss vaniljesukker

  Rør alt sammen, og smør den ut i en vanlig plate !
  Stekes midt i ovnen på 175 grader i 20-30 min !


  Så det ikke fristende ut ?

  Ble desverre ingen bilder, ettersom kameraet mitt lå oppe i leiligheten her vi bor denne uka !
  Men får bli litt random bilder !

  -Annelise

 • SYK ! UTEN Å VITE DET ?

  Treningen var virkelig slitsom i dag, ikke bare var det første styrkeløft trening etter stevne, jeg var også langt i fra i form! Har en tendens til å ta mer en en uke "fri" blir oftest nermere 2-3 uker ! Men har jeg pause så nyter jeg det ! Men nå er jeg tilbake !
  Alikevell var det forferdelig ! Helt ærlig ! Jeg klarte så vidt å gjøre noen ting !
  Fulførte treningsprogramet, det gjorde jeg , men det var bare såvidt, og i allefall ingen ting mer en det som måtte gjøres!


  skulle likt å tatt den armheving testen i dag ! Aldri om jeg hadde fortjent t-shorta vi kunne "vinne"

  Alle treningen denne uken har vert slik, og jeg begynner virkelig å lure på om jeg egentlig er syk . Bare at jeg ikke vil inse det selv . I går klarte jeg så vidt å løfte begge armer når jeg dansa, det sier vel litt ?

  -Annelise
 • ER INTERNETT BLITT UINTERRESSANT ?

  I det siste har jeg skrevet en del innlegg, men fått så å si null respons ! Om jeg skriver dårligere nå enn det jeg gjorde for 1 måned siden vet jeg ikke, men skulle ikke tro det !
  Lurer virkelig på hva grunnen til det er. Noen som vet svaret ?

  nice pic, right ? Just kidding ! 

  Det samme gjelder også facebook, der er det også blitt skikkelig dødt ! Lite oppdateringer, lite publiserte bilder... nesten som om internett er litt glemt ? jeg skulle neppe tro det, men begynner å lure ? I tilleg har jeg lest på andres blogger at de mener det samme, og det samme har hendt med andre !

  Har du mistet mange lesere osv... den siste måneden ?

  -Annelise

 • FILMANMELDELSER OG FILMKRITIKK !

  Film er noe jeg bruker utrolig mye av tida mi på, og som dere sikert har fått med dere så, skriver jeg disse såkalte "filmanmeldelsene" Men nå lurer jeg litt på en ting. Til nå har jeg skrevet nesten kun om de filmene jeg har likt veldig godt ! Veldig mye fordi jeg anbefaler dere å se dem på det sterkeste! Men vil dere egentlig få høre ting om dårlige filmer også ?  Nå går det ofte lang tid før jeg legger ut nye anmeldelser ! Dette fordi jeg ikke så ofte ser like bra filmer, som jeg vil at alle skal se, men om det er noe dere ønsker, kan jeg jo alltids ta meg litt tid til å kritisere filmer også ?

  Skal jeg fortsette å tipse om bra filmer ? Eller skal jeg begynne å "anbefale" dårlige filmer også, slik at dere vet hva dere bør holde dere unna ?

  -Annelise
 • TIDSFORDRIV !

  Hver uke sitter jeg på skolen, i ca 2-3 timer etter skletid, og nå begynner dette å bli utrolig kjedelig ! Til nå har jeg vert på shopping (uten penger) Sikkert 15 ganger på 2 måneder, jeg har gjort litt lekser, hver å spist på mc donalds et par 10 ganger osv... osv... mye unødvendige kjedeige greier ! Så da håpet jeg virkelig at dere ville hjelpe meg til å komme på noe nytt å gjøre i disse timene ?
  Noen tips ?  Må liksom være her også, ettersom jeg skal jobbe klokka 5, og siden det enten er på sandnes, eller lenger borte fra mitt hus så går det ikke å reise hjem. Først må jeg ta buss i en haltime hjem, så må jeg gå til huset i en halvtime, gå ned gijen til bussen og ta den tilbake til Sandnes ! Skjønner hva jeg mener eller ? Lite vits i å bruke 2 timer frem og tilbake, for å kunne være hjemme i en halvtime !

  Yes . skal bli gøy med lappen !

  Less på med tips, blir jeg desperat nok, funker alle tips uansett ! Om det så var å løpe rundt og rundt i kantina å synge på julesanger !

  -Annelise

 • LOVE MY TATTO ?

  Siden jeg var 14 år ( eller mindre) har jeg vert helt sikker på at jeg skal ha en tatovering, ikke mange og ikke store, men skal uansett ha en. Og nå di siste årene har jeg vert helt sikker på hvilket motvi jeg skal ha også. Eller jeg evt hva jeg skal ha, men ikke helt hvordan det vil se ut . Så en gang i forrige uke satte jeg meg ned og begynte å redigere bilde slik jeg har sett for meg tatoveringen vil se ut .  Tror jeg skal få en av di som tatoverer til å teine den for meg, slik at den kanskje blir litt finere, men ca slik vil min tatovering se ut om mindre en et halvt år ! Vet faktisk ikke hvor jeg skal ha den, tenker litt på leggen, og litt på skulderbladet, kanskje i nakken eller på håndleddet. Lyst å hjelpe meg ? Ellers har jeg jo god tid til å finne det ut .

  Hvorfor akkurat denne tatoveringen lurer nok mange på? Det er jo to stjernetegn ? Ja det er to stjernetegn, og ikke fordi det er meg og typen min, nei jeg er ikke så dum!
  Jeg skal ha dem begge fordi jeg er begge stjernetegnene. Hvis du åpner 5 blader, og leter deg frem til horoskop, vil du garantert se at bursdagen min, 23 august er litt på løven og litt på jomfruen. Men ettersom jeg mest steder er løven, og fordi jeg egentlig forbinder meg selv med løven så er løven fremderst og vises best, mens Jombruen ligger litt i bakgrunnen! Syntes det er litt stilig jeg, og det er det som er grunnen til at jeg velger akkurat denne tattoen !

  Tips til hvor jeg skal tatovere den, hvor på kroppen liksom ?
  Like It ?

  -Annelise
 • JUSTIN BIEBER; DØD !

  Serriøst, jeg har sottet her i maks 10 minutter, og allerede har det kommet 4 innlegg av at Justin Bieber er død ! Tilsammen er det kun kommet 8-10 nye innlegg mens jeg har vert her inne, og 4 av dem er om justin biebers død. Ikke kan jeg finne noe om at han er død på internett, men alikevell har halve blogg.no funnet ut at han er død ?
  Egentlig bryr jeg meg lite, vet så vidt hvem han er, men når så mange skriver om kun dette så begyner jeg å lure hvor dere har det fra !  Hvordan vet dere dette ?

  EDIT:
  fant den internett sida alle ar lest om dette på. Trykk her for å se siden! Om du ser i "link ruta" helt oppe ser du at det ikek står noe om vg nett i den linken, tror det er en person her som syntes det er ganske gøy å se hvor mange han klere å lure ! I tillegg er innlegget skrevet av mora di og vegard møller ! Trenger jeg si noe mer ? En tin btw; BULLSHIT !

  -Annelise
 • UNTAK; GØY PÅ JOBB ?

  Jeg likte meg utrolig godt på jobbi dag . Pleier egentlig ikke gjøre det fordi jeg blir så fort lei av å gjøre like ting hele tiden. Å på jobb gjør jeg akkurat det samme (hver) annenhver søndag. Så pleier å kjede meg ganske mye, men i dag gikk det både fort, og jeg hadde ikke en følelse av at " jeg må hjem nå før jeg dør av kjedsomhet " Tvert i mot, jeg jobbet faktisk litt ekstra før jeg måtte hjem for å spise middag !

  Synd at det ikke ble noe med Edel i dag ! Hun kom seg ikke ut her, eller kom seg ikke tilbake heter det vel ?men men, vi får ta det en annen dag !

  -Annelise
 • HOW SHE MOVE

  Raya blir tvunget til å flytte til bake til stedet hun vokste opp da hennes søster dør. Det samme stedet som hun har jobbet så mye med for å komme bort fra.

  Men når hun nå er jeme, er den eneste sjansen for å komme seg vekk igjen å vinne den såkalte "step monster !" En stor konkurranse der de kan vinne 50 000 dollar ! Hun få være med på et lag, men når det går dårlig blir hun kasta ut og må starte på ny, og det fortsetter med nedturer på nedturer.
  Men om det går bra ? Det må du finne ut selv !

   

  How She Move

  Det jeg syntes var utrolig gøy med denne filmen var at de ikke danset ren hip hop, de danset noe jeg vil kalle step hip hop. De danser så å si uten musikk, der det eneste av musikk som er på når de danser er trampene, klappene og lydene de lager selv med munnen. Litt musikk har de kun når det er store konkurranser. Så de må både lage danser som ser bra ut og musikk til i koeografien!

  Imponerende !
  Siden jeg ofte bruker dansefilmer til å finne egne steg til danser jeg lager, eller skal lage, så var ikke dette den beste, fordi det var helt annerledes men det var lievell superstilig !

  Karakter:

  -Annelise

 • JOBB TID !

  Da var jeg klar til å jobbe i noen timer . Litt kjedelig egentli, så gruer meg litt, men pleier å gå ganske fort så får håpe det gjør det denne gang også !

  Etter på skal jeg sikkert være med Edel ! Blir koselig ! Viss det ikke kommer noe i veien da . Men da må jeg løpe, far er her nå !

  No make up, lovely !
   tror nesten jeg skal gå sånn resten av dagen !  -Annelise
 • SIDEN JEG HAR LITE Å GJØRE !

  Dina ( katten vi passer på) kom bort til meg da jeg satt å så på youtube filmer, å la seg på sofa ryggen, så søtt ^^ Så her istter vi å ser filmer sammen ^^ HeHe . syntes det var litt søtt jeg ^^

  - Annelise
 • NORSKE TALENTER REPRISE ?

  Når jeg bestemmer meg for å se noe i f.eks helga på en mandag ! Kommer jeg alltid på det igjen dagen etter at det har vert på tv . Noen so kjenner seg igjen ? I går skulle jeg nemlig se norske talenter ! Det samme skulle jeg sist fredag, men det har seg slik at jeg kom på det nå for ca en time siden, at det var i går ! Juhu, god hukomelse eller hva ?

  Noen som vet når reprisen for i går er ?
  Sist uke er jo døfødt å finne reprise på, tror jeg, så sitter å ser den episoden her på youtube. men er vel fortsatt sjanse å se reprise for i går ?

  -Annelise
 • JEG VIL HA SJOKOLADE !

  Jeg er så utrolig godteri syk nå ! Og her vi bor i denne uka er det ikke en enste sjokolade eller brusflaske eller noe søtt ! Hjelp meg ! Fan en smurf eske med 4 sånne dropser igjen, men om det var nokk ? Langt i fra, jeg vil ha sjokolade !

  Klare snart ikke sitte her lenger så godteri syk jeg er . Huff da. hørres ut som en godteriman ( om det er noe som heter det da?) men føles nesten slik også nå, sånn " helt avhengig av sjokolade og sukker, ellers får jeg anfall" eller no slikt som det. Tror jeg snart må gå ned til butikken !

  I tillegg til dette er jeg totalt selskaps syk, Sondre har dratt for å spille kamp, og her sitter jeg helt alene ! Kjeder meg . Så får håpe Jeanette snart har stått opp slik at jeg kan gå ned dit . Det trenger jeg før jeg blir helt gal!

  VIL HA !


  -Annelise
 • THE PROPOSAL !

  Kan bare si en ting . Utrolig bra film, som bør sees!
  For en gang skyld kunne jeg ikke vært mer enig med flimanmelderne som mener at dette må bli årets komedie!
  Av et tilfelle lo jeg å lo jeg helt til det hente noe morsomt igjen, og det skjer ikke ofte for meg ;D Uten om den ene hendelsen var det så klart mye morsomt til som skjedde, men den ene kan ingenting måle seg me . ikke om alle har lik humor som meg i alle fall ;D Hvis det er noen som har sett den, så kan dere jo jette hvilket tidspunkt jeg snakker om? Kansje dere har lik humor som meg ?

  Kort fortalt handler filmen om ei veldig sjefete dame som jobber som forslagskonsulent og hennes asistent, som hun til alle tider plager livet av! Hun er immigrant fra canada, og når hun får beskjed om å flytte tilbake, tvinger hun andrew til å gifte seg me henne. Dette godtar han, men me noen villkår. Resten av filmen sjer mens de er hos familien hans for å fortelle den "fine" nyheten om forlovelse og det er også her alt det morsomme kommer inn ;D

  Anbefaler denne filmen på det strekeste!
  the proposal

  Karakter:  -Annelise
 • DAGENS INNKJØP !

  For under 24 timer siden hadde Vero Moda på kvadrat mange, og da mener jeg mang,e slike gensere jeg ville ha ! Hvit enkel genser med puff armer, og vet dere hva, da jeg kom der i dag hadde de bare 2 igjen, seriøst, de har sikkert solgt 15 slike gensere på under 24 timer ! Dårlig gjort mot meg ! For begge di gensrene som var igjen var størrelse XL .
  JaJa. De hadde sort da, så ble den jeg kjøpte i steden, men skulel virkelig ønske det var en hvit igjen !

  I tillegg til det, så vi også på sånn wannabe "onepeace" som var i samme butikk, kanskje 10 stker som jeg tenkte å prøve i dag å bare se hvordan jeg så ut med dem. Men di hadde ikke noen igjen av dem heller ! Eller . di hadde en ( XL den også ), men alikevell, trodde ikke det var så mange som shoppa på en dag i en butikk . JaJa . Hadde ikke hatt godt av å kjøpe alt heller så like greit ! X-Large ble liksom litt sotrt

  men var jo litt søt i den da ? ^^


  Dagens kjøp !
  Tycks ?

  -Annelise
 • PUFF ARMER !

  Som di fleste sikkert har fått med seg i det siste har jeg lite penger, veldig lite penger ( akkurat nå på denne tiden) men da vi var på kvadrat i går ( jeg og Sondre) for å klage på den brente mobilen min, gikk vi innom veromoda. Der jeg fant en veldig fin enkel genser med små puff armer, digger di med små puff armer, når de blir store blir det litt for mye !

  Men siden jeg ikk hadde penger orka jeg ikke prøve den siden jeg unasett ikke kunen kjøpe den, men jeg klarer bare ikke å glemme den, så nå etter skolen skal jeg reise til kvadrt igjen, prøve den og mest sannsynlig kjøpe den ! Gleder meg ! Håper den passer da, den bør virkelig det ettersom jeg kommer til å drite meg ut der jeg går. Må liksom ha på meg et tonn med kjøreklær ! Kjøreklær og shopping hører absolutt ikke sammen ! memen. det kommer til å bli verdt det !

  Slik som dette er for meg "litt for mye" men kan alikevell passe mange, bare ikke meg !


  -Annelise
 • NY JAKKE + OUTFIT !

  Jeg skal flytte ut i dag . Eller for ei uke ! Der jeg skal bo med typen hos tanta mi, mens hun er på ferie ! Blir gøy. Har vert "barnevakt" for huset og katten hennes noen få gangr før, og det er utrolig gøy egentlig, å se hvordan det er å bo alene, måtte lage mat selv og komme meg fra sted til annen av meg selv ! En liten utfordring blir det vel nesten?

  Tanta mi jobber i et firma der di selger klær, og siden jeg likte så utrolig godt den ene jakken hun selger, sa hun at jeg kunne få den når jeg passt katten dene uka ! Så i går da jeg var oppe å hentet nøkkelen, fikk jeg også med meg denne fine røde jakken hjem ! Var den ikke fin ?


  Dette er også dagens outfit !
  Hvit tights, sort singlet og den nye røde jakken fra green house ( tror jeg det heter)

  -Annelise
 • HERLIG KJØRETUR !

  I går regnet det som bare det, og siden snøen smelter av regn( som alle sikkert vet), tenkte jeg at siden jeg uansett må komme meg på skolen alene ( ta buss, kjøre osv...) så kunne jeg likevell ta min første kjøretur dette året !
  Så da klokka var 9 sto jeg ute i garasjen og sjekket mopeden, om alt var riktig, og om noe var blitt ødelagt av at den sto i ro hele vinterent.

  Den eneste feilen jeg kunne finne var at mopeden ikke klarte starte seg selv ettersom vinteren har tappa mye strøm ut av batteriet. Men siden det var bittelitt strøm var det nok til at jeg kunne løpe min herlighet i gang. Selvom den mest sansynlig trenger strøm igjen nå når jeg skal kjøre hjem ! Så det ble virkelig en herlig men iskald tur til skolen i dag !

  Nice driving outfit ! eller hva ?  -Annelise

 • GRATULERER MED DAGEN !

  11. mars tror jeg må være den dagen jeg kjenne mest personer som fyller år på samme dag ! Er ikke sikker, men tviler ikke, ikke at det er så mange, men alikevell, det er flere enn det pleier å være.

  Det er Jeanette sin bursdag, Senita sin bursdag og Silje sin bursdag. Tror egentlig det er Tommy's bursdag også, men gratulerte ham ikke ettersom jeg ikke er helt sikker .
  Men gratulerer dere alle med 18 års dagen ! Have Fun !


  Jeanette(over) og Senita (nedenfor) <3


  -Annelise
 • SA DU SLITEN ELLER ?

  Det er nesten slik at jeg føler jeg ikke har gjort noe annet en å trene de siste dagene, det er jo nesten slik også. men jeg mener virkelig hele tiden ! Jeg har kommet hjem sent hver eneste dag nå denne uka, og jeg har vert så sliten at jeg ikke har orka å gjøre noe som helst ! Ikke en gang sitte med pcen ! Er det mulig liksom ? At jeg ikke orker å sitte med pcen ? Eller jeg har sottet her litt da, har orka å lese di faste bloggene jeg leser, men ikke orka å skrive noe innlegg selv ! men her har dere da grunnen ! Jeg har vert så utrolig trett !


  Snakker vi random bilde eller ? og gammelt ?


  Egentlig er jeg like trett nå, men nå har jeg sovet litt, i tillegg til at jeg har slappet av siden hall 2. Så tenkte jeg måtte oppdatere dere litt ! Jeg har faktisk dansa i over 4 timer hver eneste dag siden søndag ! Er det ikek god nok grunn til at jeg er trett vet ikke jeg . hehe . men det er jo gøy da, så det er verdt det !

  Andre som er like slitne som meg kanskje denne uka ?

  -Annelise

 • GRATULERER MED DAGEN !

  Må få gratulere alle kvinner med dagen i dag. Siden jeg kom på det (igjen) nå når det kun er 15 minutter igjen av dagen ! Nyt di siste minuttene av kvinnenes dag ! HeHe ^^

  Gratulerer med dagen !  Hatt en fin dag ?

  -Annelise
 • GOSSIP GIRL I KVELD !

  Jeg er skikkelig sliten tter å ha dansa i mange timr i to dager ! Så nå, etter å ha bare sottet her i mange timer uten å gjøre noen ting, skal jeg gå å legge meg å se en eller flere episoder med gossip girl ! Blir herlig !
  Andre som digger den serien ?  Hva e din yndlings serie ?
  Hva bruker du kvelden på ?
 • STEP UP 2: THE STREET !

  Step up 2 er som det står i navnet. 2-eren til Step Up. Egentlig har de to filmene veldig lite sammenheng fordi det er skiftet folk, og en helt annen historie, men alikevell er det samme skole, og handlingn er om dans (selvfølgelig) ogTyler fra Step up får du også treffe en liten stund.

  Andie er med i dansegruppa 410, en dansegruppe der målet er å vinne the street. Og få "stastus" blandt andre dansere ! Når "foster mora" til Andie finner ut hva gruppa har gjort, blir hun lei og sender Andie til faren (?) det eneste som kan hindre henne i å reise er at hun begynner på Maryland school of arts.

   
  Alikevell drømmer hun om fortsatt å være på med i dansegruppa og bli med i the street ! Men etersom hun alltid komemr forsent, eller ikke kommer i det hele tatt, blir hun sparket fra "laget". Noe som fører til at Andie lager sin egen dansegruppe av elever på skolen, men dette kan bli problematisk !

  De kommer i mange små problemer, og er ikke sikker på hvordan det skal gå, men de jobber for det og prøver ! Kankje de kommer seg til The Street denne gang ?

  Karakter:

  -Annelise
 • WORKSHOP I NOEN BILDER !

  Jeg sitter her, helt utslitt og vil bare sove ! men før jeg går å legger meg skal jeg dele noen bilder fra en fin opplevelse !


  Har ikke så mange bilder . men har en hau med filmer !
  Hadde jeg bare hatt video redigeringsprogram til å reigere dem i ! Så spør igjen. noen som har et gratis bra video redigeringsprogram utenom windows movie maker ?
  Hadde vert fint ! da kunne dere faktisk fått sett litt av dansene !

  men da sier jeg godnatt ! Og håper dere har hatt like gøy dag som meg !

  -Annelise
 • MOBILEN MIN KUNNE BLITT MIN DRAPSMANN !

  Jeg var tom for strøm allered klokka 5 i går, men siden jeg ikke hadde tilgang til noe lader måtte jeg vente til jeg kom hjem med å lade telefonen !
  Jeg satte laderen i telefonen og stikkontakten og la meg til å sove, med mobilen fint plassert under hodeputa og hånda med et godt tak rundt !
  Da kolla var 5 på natta våknet jeg brått, jeg brandt meg nemlig på mobilen min ! Ja dere hørte riktig, jeg brant meg på mobilen ! Går det ann liksom ? Brant meg faktisk så mye at jeg fikk vondt i fingrene og lurte på om jeg hadde fått vannblemmer etter ei stund ?
  http://tecnologia.bicodocorvo.com.br/blog/wp-content/uploads/2009/12/samsung-corby.jpg

  For å si det slik, jeg har ofte hørt at du ikke skal sove med telefonen som er på lading, men siden jeg har gjort det så ofte tenkte jeg ikke over det !
  Men da den var glohet la jeg den i det åpne vinduet, og til og med etter 5 minutter i vinduet var den enda litt varm ! Jeg er sikker på at om jeg ikke hadde holdt på mobilen hadde jeg nok ikke våknet før puta mi brandt ! Noe som kunne blitt verre en bare brann i ei pute ! Jeg tipper at om jeg ikke hadde holdt rundt mobilen hadde puta tatt fyr kanskje mindre enn en time etter. så varm var den faktisk !

  Når mobilen da var full ladet, uten svidde merker, eller no som kunne se ut som om mobilen hadde begynt å smelte, tok jeg den med meg på workshop. Ikke senere enn kanskje 10 over 12 i dag tidlig virbrerte mobilen. Da var mobilen allerede tom for strøm ! Gjett om jeg skal klage !

  http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2009/09/SAMSUNG_CORBY.jpg

  Sier det bare: ALDRI SOM MED MOBILEN PÅ LADING !

  Jeg klarer faktisk ikke slutte å tenke over at om jeg ikke hadde brunnet meg, hadde jeg kanskje aldri våknet i dag ? Jeg skal i allefall aldri ha med meg mobilen i senga en gang !

  -Annelise
 • DOBBEL 18 ÅRS DAG I BILDER !

  Fant ut at det var så mange bilder, at det var lurere å bare lage noen fotomontasjer !

  Herlige personer !

  Digger mine sexy danseuttrykk! Gjør ikke du ? haha
  Koselig kveld ! Føler jeg skriver det på hvert innlegg nå ! Kosleig dag, koselig opptreden, koselig kveld osv... osv... osv... menmen. det er jo sant da !

  -Annelise
 • EN FIN HYLLEST TIL MICHAEL JACKSON !

  Litt bilder fra Michael Jackson showet vi var på, har en del filmer også, men har nesten gitt opp å prøve å få dem til å fungere !
  Elelr i det hele tatt si at de kommer ut senere, fordi jeg aldri holder mine løfter når det gjelder film ! Men slik er det når du har 2 pcer, og ingen av dem godtar filmene !


  nice ticket or what ?

  blitz i fjeset ! Nydelig meg,når det ser ut som jeg er tatt ut fra 30-tallet med hvit pudret ansikt !


  Utrolig mange flinke sangere og dansere !

  En fin hyllest til Michael Jackson !

  -Annelise
 • GUROS 14 ÅRS DAG !

  Eller feiring av dagen i allefall !

  Blåsing av lys ! Gratulerer med 3 års dagen ! Kind'a way !

  Cato og Glenn

  Meg, guro, cato og glenn

  Guro og Kristin


  God dessert før Michael Jackson show !

  -Annelise
 • I FARTA !

  I dag har jeg faktisk ikke tid til å oppdatere dere fra i går, eller ikke før i kveld. Jeg har nemlig så vitt tid til å skrive dette !
  Jeg skal nemlig dra på workshop nå ! Gleder meg noe helt sinsykt ! skal bli så gøy !
  Litt trøtt kanskje siden jeg kom hjem litt sent i går, men men , man må overleve det. hehe

  men da stikker jeg . Bilder kommer senere ! Forhåpentligvis !
  En liten smakebit  !:


  -Annelise
 • OUTFIT !

  Det ble sot kjole, røde sko, rød neglelakk og rød leppestift som ble outfitet for dagen ! De fleste som "stemte", mente det så da hører jeg på dere !  men da må jeg nesten gå ned å se om mor har kjøpt sikerhetsnåler, endten det eller sy kjolen fast, for jeg har nemlig ikke tenkt å risikere å miste kjolen ned til magen ! Hadde tatt seg ut !

  Hva syntes du ?

  -Annelise
 • HANNE, KÅRE OG GUROS BURSDAGSELSKAP OG MICHAEL JACKSON SHOW !

  Da er det snart tid for å reise til Guro som skal feire brusdagen sin i dag ! Før vi alle drar videre til et Michael Jackson show i sandnes. Gleder meg så utrolig mye til å se dette !

  Å i det showet er feridg bærer det rett i 18 års dag til Hanne og Kåre ! Skal bli utrolig gøy kveld !

  Håper bursdagsbarna også får en fin dag !

  Og alle dere som leste dette innlegget også!

  -Annelise
 • WORKSHOP !

  Som sakt skal jeg på workshop på Søndag ! men noen av dere har spurt hva workshop egentlig er, så tenkte at je skulle forklare det litt enkelt her !

  En workshop er et dansekurs. Et kurs som går over en eller to dager. Denne gang er det bare en dag, 5 timer med 3 forskjellige dansestiler. Hip Hop, Hip Hop Ladystyle og Michael Jackson
  Her lærer du en "enkel" koreografi, noe enkelt og noe vanskelig, slik at det passer til de fleste.
  Irlins workshop skal passe til de fleste, og det pleier andre koreografer også å tenke på, enten er det kurs for alle, eller så deler de opp timer med vanskelig og lett !

  Tidligere har jeg vert på en workshop d jeg var liten, der jeg storkoste meg ! Dette var laget for 8-12 år slik at det var veldig lett, så lett er ikke helgas workshop, men kanskje du klarer deg fint om du er fra ca 12 år.
  Var også for ikke så lenge siden på en workshop med proff koreografen Remo ! Det var virkelig gøy! Da lærte vi koreografer som beoncé har lært ( eller ganske lik den ) og mange andre koreografier. På Remos workshop lærte vi utrolig mye nytt, av en utrolig god koreograf. Ikke så rart når han har jobbet med beyoncé, rihanna og mange flere kjente personer.


  workshop med Remo

  Hvis du ikke har tid til å gå å danse hver uke, men alikevell elsker å danse ( eller bare liker det ) anbefaler jeg dere virkelig og finne ut om det finnes en workshop i nærheten av deg, og gå på den ! Det er utrolig gøy, og fin opplevelse !

  -Annelise

 • HVILKET OUTFIT ?

  Tenkte å bruke en av di 2 nye plaggene jeg kjøpte på tirsdag, men trenger deres hjelp med å bestemme hvilket ! Og hvordan det skal brukes !
  Jeg har funnet noen forslag her, men er nok mange til å velge mellom, si hva du syntes! og om du har bedre tips!
  F.eks skift sko, ha av/på leppestift osv osv...

  Sort topp, rosa skjørt og rosa sko. Uten den røde leppestiften på bildene ( tok disse bildene etter de nedenfor)

  Svart kjole, med røde sko og røde lepper. Av eller på med rød genser ?

  ...eller skal jeg gå for røde sko, sort kjole med rød singlet under ?

  Eller kanskje du har en bedre idé?

  -Annelise
 • GÅRSDAGEN I BILDER !

  Sondre dro på kino med faren i går, så da tok jeg turen til Lillian med Ola, Sigurd og Torstein. Koselig kveld !


  Alle sammen. Nice wall right ?

  Så ble det litt billiard !

  Hardinger ! HeHe

  Torstien og Frida

  Selv digger bilde av Sigurd, og meg !

  HaHa . 4 stykker satt di i denne sofaen, trangt og koselig
  Og rett på siden sto denne sofaen....

  med kun Torry sittende i. Tenkt på å flytte dere litt ?


  Koselig kveld !

  -Annelise
 • LITE POSTEDE INNLEGG MEN SÅ MANGE SKREVNE INLEGG !

  Jeg hadde serisøt mange innnlegg jeg hadde skrevet nesten ferdig, som jeg skulle poste i dag ! Men ettersom jeg ikke har kommet hjem før nå gidder jeg ikke sitte å lese gjennom alle, og legge til bilder. så di får komme i morgen !

  Pleier alltid å skrive ting jeg vil fortelle eller dele med dere om jeg kommer på dem, men siden jeg skriver på skolen får jeg ikke tid til annet enn å bare skrive. Kan liksom ikke sitte å lese et innlegg i 15 minutter midt i en skoletime !

  Så spørsmål om forskjellige outfit kommer i morgen, litt om workshop osv... osv... Får se hva det blir !
  men nå vil jeg sove, har utrolig vondt i ryggen på grunn av all hostingen jeg har vert gjennom i kveld . Tror egentlig jeg burde holdt meg hjemme  !

  -Annelise
 • SNART HELG

  Eler egentlig atfor lenge til, ikke før kvart over 3 faktisk ! Hater det ! Men alikevell er jo bare dette faget igjen da, så er ikke så lege !
  Hater å slutte så sent som det på en fredag ! Får liksom ikke tid til å gjøre noe før kvelden . SLutter skolen, kommer hjem 4, så spiser vi, derretter må jeg rydde og så er plutselig klokka blitt 7-8. Tenkt de gangene fester og slikt er på Fredagen ! Blir mye worsh på meg da kan du tro ! Heldigvis er 18 års dagen i morgen og ikke i dag!
   Men nå skal dere ikke høre mer syt av meg !  Ha en fin helg for di som får helg nå snart ! Eller har fått helg ?
  Slutter dere også sent på fredager ?

  -Annelise
 • CREAPY MANN !

  Jeg satt alene på et bord, mitt i et stor kultur hus. Det var hauer av bord rundt meg men alikevell kom han bort til akkurat meg.
  Hva hadde du gjort om det første en person sa til deg " En venninne av meg ble slått ihjel i går i kjøbenhavn" ? Det var nemlig det han sa til meg, før han sa hei, eller om han kunne sitte ned eller noe slikt, det var denne setningen! Jeg ble jo helt satt ut, begynte å lure på om det var en saicko mann som bare måtte ha noe å snakke om, men håpet på det beste, så jeg snakket litt med ham.

  For de som har hørt om det var det " hun som ble knivstukket eller no i kjøbenhavn, på 42 år og var flyvertinne i SAS"

  Bare at denne mannene var veldig bestemt på at hun var like gamel som han, altså 35, og hadde blitt drept med en jernstang som ble slått i hodet . Og han sa det var ei vennine?
  Uansett. Etter litt snakking begynte han å gjenta og gjenta " du dreper ikke ei flyvertinne fra SAS", " du går bare ikke å dreper ei flyvertinne" eller " hallo, hun var liksom ei flyvertinne" Det skremte meg, er det liksom greit å drepe, bare det ikke er ei flyvertinne ?
  Jeg vet ikke jeg om han bare var helt satt ut siden vennina var drept, eller om han var gal og stalker av denne flyvertinna ! Creapy ! I tillegg da han skulle fortelle når han hadde truffet henne var det kun på flyturer!


  Stalker fra google.com

  En annen ting med denne mannen som skremte meg var at han satt og forklartei detaljer noe lignede dette " en gang sa hun til meg at om det kom noen plagsomme folk på flyet skulle hun kakke dem i hode, knytte beina og armene sammen, åpne flyet i lufta, og lesse ham av flyet og ned i vannet" så avsluttet han " tror du jeg hadde blitt tatt om jeg hadde gjort dette? Nesten som han fant på hele greia . men prøvde å se om jeg trodde han hadde blitt tatt hvis han gjorde noe slitk !

  Ikke vet jeg, det var i allefall creapy å sitte der med ham.
  Tror du at han bare var litt dum, satt ut, eller faktisk gal ?

  -Annelise

 • JEG ER PÅ TOPPLISTA !

  ...ei topp liste i allefall !

  Jeg kom på 13 plass på Malins topp 25 liste ! Vet ikke om det er så mye å skryte over, men jeg syntes det var gøy at jeg i det hele tatt kom med ! Så skjekk det ut, mange bra blogger der !

  TOPPLISTE  -Annelise
 • SE HVOR SNILL SØSTER JEG HAR !

  Min søster kom hjem fra Praha på Tirsdag, der hun har vært med typen + søskenbarn og typen ! Og gjett hvor snill hun var! Hun hadde nemlig kjøpt en sjokolade, som så ut som et kunst verk, og et nydelig smykke til meg ! Tusen takk !  Hun er lite hjemme hos oss for tiden, ettersom hun bor på folkehøyskole ( og går der selvfølgelig) Langt borte, så de gangene hun er hjemme er hun som oftest hos typen,  som er en grunn for at jeg ikke fikk dette før nå, eller i går kveld da, men for sent til å blogge om (om dere lurte på det !) hehe. Er litt for rolig når hun bor borte egentlig, menmen, kommer jo snart hjem igjen da. Bare 1-2 måneder til skolen slutter ! Savner henne en gang i blandt !  Sjokoladen smakte forresten nydelig ! Trodde den kom til å være så god og elegant at den smakte ekkelt ( om du skjønte hva jeg mente ?) men nei, den smakte faktisk bedre en melkesjokolade, og jeg elekser melkesjokolade !
  Har nesten lyst å spare den slik at jeg kun tar litt å litt av den, får nyte den så mye jeg kan, men det er vell ikke akkurat så altfor lurt ! Tilslutt smaker den kanskje helt ufyselig ?  Fint! eller hva ?

  -Annelise
 • NICE UTTRYKK !

  HaHa . jeg snakka med Sondre på msn med web cam på.
  Selvfølgelig hang cammen seg opp, og slik ble bilde som sto fremme i over 10 min, faktisk står det der enda når jeg så etter ! Ser utrolig hissig ut !

  Måtte bare legge det ut for jeg holdt på å le meg i hjel når jeg så det selv !

  -Annelise

 • KAKAO, MIN KJÆRE OG CSI !

  Nå har jeg laget meg en kopp kakao og ei skål med krem til, ikke at jeg trenger ei skål, men lager alltid for mye !
  Så gjett hvaem som skal kose seg nå, med kakao, sin kjære og CSI !


  Ja dere jettet riktig ! Meg !

  -Annelise
 • GÅRSDAGENS SHOPPING !

  Siden jeg ikke fikk tid til å legge inn bilde fra hva jeg kjøpte legger jeg det ut nå !
  Forran:

  Bak:
  Høyt skjørt - Bik Bok - 149
  Kjole - Carlings - 99
  Sko - DNA - 299

  Bildene til Guro har jeg fortsatt ikke fått, men får vurdere om jeg skal legge dem ut når jeg får dem ! spørs litt hvor lenge det er til !

  -tycks ?

  -Annelise
 • SHOPPING TUR OG SLITNE BEN !

  Kvadat turen gikk strålende. Fikk kjøpt meg et nytt skjørt, en kjole og et nytt par sko ( huff da. klarte hviss ikke holde meg )
  Veldig fornøyd egentlig, kostet meg bare 550 kroner til sammen ! Å så har jeg et nytt outfit for 18 års dagen på Lørdag !

  Vi reiste ut i 2 tiden og var ikke hjemme før 8-hall 9. Gjett om jeg har vondt i føttene, føler jeg har gått på høye hæler i hele dag ! Syntes virkelig synd på Guro som faktisk gikk på høye hæler !

  Guro tok noen bilder mens vi var der, men ikke at det var noe å skryte av. Ble vell 5-6 bilder? men alikevell, det er jo noen ! men... siden jeg ikke har dem velger jeg å poste dem i morgen, sammen med innkjøps bilder ! Orker ikke sitte her nå lenger. Har lagt meg etter 1-2 siden Søndag ( kun 2 netter men tærer på det også, tåler ikke å legge meg så sent jeg ) Så nå vil jeg faktisk legge meg så fort som mulig !  -Annelise

 • WORKSHOP MED IRLIN

  I ei stund nå har jeg lest Irlins blogg, ei jente som mange kjenner fra Norske talenter ! For ja hun er et norskt talent. Jeg følgte henne også gjennom norkse talenter, men alikevell fant jeg bloggen helt tilfeldig, og startet å lese, først etter noen daqger kom jeg på at det var henne . Syntes det var litt morsomt jeg, at jeg fant den samme jenta to plasser og ble fasinert av det hun holdt på med !

  Men nå 6 mars skal jeg som nevnt tidligere på et Michael Jackson show. Her skal også hun være med. Gleder meg til å se dette, og alle de andre på scenen.
  På bloggen har hun ei stund nå snakket om en workshop hun skal ha i sandnes å stavanger området Om huin klarte og få det til!

  Trykk på bildet for å komem til workshop hjemmesiden !

  Da jeg var hos tanta mi/søskenbarnet mitt i går, fortalte søskenbarn at hun skulle på en workshop i Sandnes den 7 Mars, og vi gikk inn på sida hu hadde funnet dette for å se hva det var, dette var nemlig workshopen som Irlin skulle ha. Ser hvor mye jeg får med meg når jeg ikke har pc, mer enn akkurat de minuttene jeg blogger selv. Så hadde ikke sett det.

  Så mye som jeg har gledet meg og håpet jeg kunne komme på den workshopen, ble jeg nesten litt paff når jeg trodde jeg hadde gått glipp av den ( for mange påmeldte liksom, siden det hadde gått litt tid) Men vet dere hva ? Jeg sendte en mail, og det var fortsatt plass, Så nå skal jeg på workshop den 7 mars ! Gleder meg som en liten unge. Workshop er alltid så gøy !

  Noen andre som har vært på workshop ?
  Hos Irlin eller noen andre ?

  -Annelise
 • PRØVE OG SHOPPING !

  Jeg dør ! Vi skal ha prøve nå om ca 10 min og jeg kan ikke et ord, eller kan litt men husker ingen rare ord, å da kan jeg egentlig ingenting.
  Hvilke innsprøytningsdyser har vi?
  Insprøytning med ettelerannet, insprøytningsdyse ed noe annet og innsprøytningsdysermed noe annet en det igjen, men alikevell ganske likt ord ! HaHa . skjønner dere hva jeg mener ? Vet liksom det er 3 forskjellige, men aner ikke hva de heter ! Dette kommer til å bli den verste prøven dette året !

  Fikk jo ikke øvd noe i går, var på jobb til 8, og rett etter dro jeg, mor og far til tanta mi siden hun fylte året i går, derfra var vi hjemme halv 12, ( også grunnen for ingen blogging) og da gadd jeg heller ikke begynne å øve. Så her sitter jeg, kan ingenting, men må likevell ha prøve. Hvem vet? Det kan jo gå like bra som sist gang jeg trodde jeg skulle få 2er ? Fikk 5 . Ble litt sjokka kan man si. men tviler på det går likt nå egentlig, men kan jo håpe ?


  meg og Guro i sommer

  Men bare denne prøven er over går det fint! Da har vi bare en time igjen, så er det tur til Kvadrat med mitt søskenbarn, Guro ! Gleder meg ! Skal bli gøy ! Ikke at jeg har så mye penger å bruke, har jo vert blakk i en måned nå, menmen, noe blir nok kjøpt !

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits