Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

AT DET GÅR ANN ...

Jeg gikk innom en tur på vg.no. Og leste om norsketalenter "stjernen" Tord. Der det sto 3 millioner wiews på 1 uke. Og måtte selvfølgelig sjekke det ut. Jeg ble helt målløs her jeg satt ! Går det virkelig ann å være så liten å være så god å danse ? Å på bare 7 uker. Naturtalent!

http://www.youtube.com/watch?v=cwn26OwascU&feature=related

Om du ikke har sett den, ta en titt å sitt med åpent gap i minst 10 minutter etter!

-Annelise

 • OSLO 25.-27. MARS - BENK NM I BILDER

  Her er bilder fra Benk NM og resten av Oslo...

  Fredag :


  // Kjent bilde fra togturen bort fra et tidligere innlegg !

  // Framme i Oslo, og hotell letingen startet...

  // Nydelig utsikt fra hotell rommet !

  // Vinduskarmen ble brukt som mitt private kjøleskap.

  // Me at the hotel rom
  
  // Oppvarming

  // Og så skal skjorta på...

  // For andre enn bare Sondre. Her er det Kristoffer sin tur..

  //Sigurd på 4. og Sondre på 5.  // Kristoffer på 2.

  // Kim på 3.  // Gull

  // med medaljen på !

  // Sara med søvmedalje  Seniorene klare for start ...

  // Nydysja så ser litt merkelig ut.

  // Ganddal AK på restaurant

  // HaHa . så merkelig ut på alle bildene som ble tatt av meg i Oslo

  // Vorsh hos Mads. Sara, sigurd, Krissi og Henrik

  // Å enda et merkelig bilde av meg !

  // Natt mat etter hjemkomst fra byen

  // ByeBye, til Mads og Henrik
  
  // Gruden på 5. plass

  // Sigve på 1. plass

  // Arnfin: 2. plass

  // Morten med sølv

  // Peppes Pizza på Oslo S før hjemreise

  // Peppes

  // Pizza på toget også.

  // Yes it eas good.

  Hadde en fantastisk tur !

  -Annelise
  

 • NORGES MESTER !

  Da var jeg blitt norges mester i benk !


  // Premie utdeling !

  Var alene i klassen min siden jeg var blitt for tung. Men syntes det er bra allikevell fordi hadde jeg vært i klassen jeg pleier så hadde jeg hatt en konkurrent, og henne slo jeg! Så hadde vunnet uansett ! Digger det ! Så ble jeg nr. 4 av alle jentene i junior ! Hvis jeg ikke husker rett hadde jeg tatt 3. plass om jeg hadde klart siste løftet mitt .

  Ganke så fornøyd nå ! Å så har jeg fortsatt noe å strekke meg til !

  -Annelise

 • PRØVE ØVING !

  I morgen er det Prøve igjen på lærling skolen. Litt mer krevende innhold denne gangen men skal nok gå fint . Men må i allefall øve i en times tid i dag ! Så velkommen til info arka, og good night pc !

  Bilder og det fra NM kunne jeg desverre ikke legge inn i dag ! Pcen og kameraet mitt er hos Sondre! Så følg med i løpet av helga !

  -Annelise

 • NM, DONE !

  Med 5 timer søvn på øyet sist døgn, og 5 nå denne natta. Så er ikke et langt å innholdsrikt innlegg det første som står på "to do lista ".

  Men kan jo prøve å skrive noe i allefall !

  Kom hjem i går klokka halv 2, da var det inn døra, og i seng knappe 4 minutter etter det. Gjett hvem som var trøtt. Yes it was me ! Helga var stor kos, og det ble mye gøy i en smekk. NM i benk, besøk hos Mads. Ut på byen med Sondre, Sigurd, Mads, Sara, Krissi og Silje. Tog tur, som faktisk ble ganske gøy både bort og hjem. og litt annen sigtsing i Oslo.


  // Middag med klubben, Lørdag

  Når jeg sitter her å skriver så rister jeg på hode på samme tid. Jeg klarer virkelig ikke å skrive i dag ! For trøtt ! Bilder og annen oppdatering kommer !

  Unnsjull og God natt !

  -Annelise 

 • ELSKER Å BARE SOVE 3 TIMER EI NATT...

  For så å være kjempe dårlig og lysvåken når du våkner ! HaHa . Våkna sikkert 5 ganger i løpet av de timene, og når jeg da våkna for ørtende gang hall 9, klarte jeg ikke sove lengre. I tillegg glemte jeg jo selvfølgelig å få instrukser om internett, og tv før jeg la meg i går/dag ( hall 6 tia i dag) Så nå sitter jeg på min kompis sin pc som snart går ut for strøm, for den var en pc med lagra internett. hehe.

  Så har vel internett i 15 min til, å så er det nok absolutt ingenting annet å gjøre på frem til resten av gjengen står opp ! Får bare vente å håpe på at jeg snart får selskap!

  Kort innlegg uten bilder siden jeg ikke akkurat har et stort utvalg av bilder på andres pcer...

  -Annelise

 • TOG BILLETT FAIL !

  Glemte noe veldig morsomt på sist innlegg !

  Toget gikk 14.15 i dag, så da møte alle fra ganddal opp ved billett kiosk greiene på Sandnes litt før to. Vi gikk til skranken for å få skrevet ut billett... og gjett hva ?

  Treneren hadde bestilt billett for alle, men med en liten feil. Han bestilte nemlig for 24 mars i steden for 25... Så da sto vi der en dag for seint. FAIL. Heldigvis hadde de ledige plasser klokka 4 i dag isteden. Så det gikk nokså fint. Men kommer jo frem litt senere da. Å nå sitter vi bare 4 og 4 og ikke 8 samlet. menmen. vi skal vell bare være glade vi faktisk fikk en plass !

  // random billett fra google.

  Q: Har du noen gang bestilt billett til feil tog eller fly du skal ta, eller har noen andre bestillt feil til deg ?

  -Annelise

 • LITEN HILSEN FRA TOGET !

  Yey . er internett på toget så da er det jo noe å gjøre, i allefall til strømmen går ut, 42% igjen !  Men blir ikke et langt innlegg for bruker heller strømmen på en film enn face og blogg akkurat nå !

  Men her har dere bilder av min verden akkurat nå.
  // HaHa . ser kjempe tykk ut . og slask...

  Q: Hva skal du ikveld ?

  -Annelise

   

 • TROLIG ET SIOSTE INNLEGG !

  ... men bare for helga ! HeHe . Er ikke sikker på hvor mye nett det blir i Oslo. så tviler på jeg får blogga ! Men dere får bare kikke innom å se !

  Nå drar vi om ca 20 minutter ! Kjedelig å vente når jeg ikke har noen ting å gjøre. Alt ble ferdig pakka for timer siden, så nå er det liksom bare å sitte her !

  Q: Syntes du det er like kjedelig som meg å vente slik som jeg gjør :)?

  -Annelise

 • PAKET OG KLAR !

  Når er jeg ferdig pakka, og Oslo og NM kan øsnke meg velkommen.

  Så da sitter jeg egentlig bare å venter på å reise til tog stasjonen ! Vi skal nemlig bli frakta med tog i 8 timer . Det kan bli spennende. hehe . alltid mye dumt som blir sagt og gjort på så lange turer. Men.... Det er gøy !  // min bagasje. Ryggsekk ble det. skal jo trolig gå et helt stykke med bagasjen .

  Cam bilde måtte til . har pakka kameraet.

  -Annelise

 • NM I HELGA !

  Gleder meg som et barn til i morgen ! Endelig Oslo igjen . hehe.

  Har ikke orka å pakke enda da, bare skrevet ei liste over hva jeg må ha med meg . Men håper jeg husker alt alikevell. Må vel snart få gang å starte ! Heldigvis har jeg fri i morgen fra jobb før vi reise så har egentli ganske så god tid da også !  Can't wait !

  -Annelise

 • KINO !

  Nå må jeg bare hoppe i dysjen og stelle meg ca 2 sek. etter det. For om 30 minutter reiser vi på Kino. Da er det "No strings attached! som skal rulle over sjermen. Ser kjempe morsom ut, så jeg gleder meg !

  Endelig skal vi også være med Ole og Ingrid igjen ! Blir gøy !

   No Strings Attached (norsk pl.)

  Q: Har du sett den ?

  -Annelise

 • ROCK FOR YOUR LIFE !

  Nå har jeg stått her å rocka i 20 minutter i strekk, med kun et par sekunders pause for å skifte vei. Litt stolt faktisk. Måtte få i gang treninga på flere måter enn det jeg trente på Ganddal i dag . Skal jo nesten ikke trene noe styrkeløft nå siden det er NM i benk i helga !

  // Google bilde av rockeringen min !

  Q: Hva skal du i helga ?

  -Annelise

 • MEKKING PÅ RUSSEBUKSE !

  Sein oppdatering, men vil dere høre grunnen ? Jeg, Sondre og Sigurd lager nemlig en blogg nå om russ og russetida. Så lager mest på designet på den for tida for å få den klar. Det er nemlig en superknute å opprette og vedikeholde en blogg. Så all pc fritid har gått til dette. Sorry. Har ikke blogga noe ennå. bare lagt litt design. Så hadde ikke blogga mye her heller om jeg hadde brukt tiden på dette isteden.

  Men

  På Søndag var første dag med maling av russebukse. Så da kom det en mustang og hip hop merke på mi bukse ! Ble faktisk veldig fornøyd. Dette ble gjort sammen med mine kjære blogg kollegaer. hehe. Koselig. Blir nok en del til mekking på disse buksene fremover. Å dere vil nok få se fremgangen !

  // Tegningen helt nede til høyre er slik sondre sin tegning kommer til å bli.

  Et spørsmål til dere ! Jeg vil ha en stor/lang tegning på baksiden av foten. Forslag til hva ! En som liksom fyller hele den ene foten. Søstera mi har ole, Dole, og Doffen som sitter på skuldrene til hverandre. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Noe lignende det bare noe helt annet. skjønner ? Forslag ?

  -Annelise

 • MOTORSTOPP

  En kompis fikk ikke start på bilen ! Så måtte jo selvfølgelig opp og hjelpe. Å jeg var ikke alene om å tenke sånn . Vi sto vel tilslutt 8 stykker der oppe å prøvde å finne feilen ! Å de var 2 stykker i bilen fra starten av ! 6 Biler kom kjørende opp bare for å hjelpe. Creds til oss! HaHa

  Så her mangler det ikke på hjelp om du ikke kommer deg noen vei !

  -Annelise

 • ANSIKTSMASKE FAIL !

  Cathrine sov hos meg til i går, og når vi sto opp var det tid for chilldag ! Så et par halve filmer, tok ansiktsmaske og spiste usunn mat ! Før vi reiste hjem til henne og så en halv film til ! Har en greie med det å bare se halve filmer ! neida.

  Men greia var . når vi skulle ta ansiktsmaske hadde cathrine tatt med seg så mange (4). at vi ikke helt viste hvilken vi skulle bruke ! Så genial idé, "Vi smører halve fjeset med ei maske og halve med den andre." Kunne vært smart utenom at jeg fikk hallveis allergisk reaksjon av den ene, så resultatet ble et halvt helt rødt ansikt når vi vaska maska av !

  Har dessverre ikke bilde av ansiktet etterpå . kom ikke på det . men se for deg at det er slik som med maska på. Bare at ene siden r det vanlig hud, og på "sjokolade" sida er det ild rødt ! I like ! NAT

  Q: Har du hatt ansiktsmaske og blitt ca helt rød i ansiktet etterpå ?

  -Annelise

 • HOLLYWOODS HOTTESTE

  Det er så mange forskjellige syn på hollywood kjendiser på oss ungdommer. Noen digger macho mans som Vin Diesel, Johnny Depp osv... andre liker unge kjendiser som Zack Efron, Taylor Lautner osv... Jeg er av den typen jente som digger macho man.

  Vin Diesel er hot.

  Andre kjendiser er også good locking, men tror Diesel tar tronen. Selvom det egentlig er sykt ekkelt at jeg mener han er nice når han ca er like gammel som min far. HeHe. asj.

  Ellers er den hotteste hollywood dama  definitivt denne dama !

  // Megan Fox

  Q: Heller du mot de unge eller de gamle kjendisene ?

  Q: Hvem er den fineste kvinnelige og manlige hollywood kjendisen ?

  -Annelise

 • SHOPPING 17. MARS

  Var en tur innom Kvadrat i går, og fikk bytta den ene veska jeg kjøpte i Oslo . Var ikke helt fornøyd alikevell.

  Så da ble det ei bok, som skal brukes til oppskrifter, og ei ny veske. Var så uheldig og rive av hempen til glidelåsen i Oslo, så nå får jeg nesten ikke veska opp og igjen. Og når ei stilig veske ikke koster mer enn 149kr, da er jeg solgt !

   
  // Assoceries

  // Bag and Beauty - 149kr

  -Annelise

 • OSLO SHOPPING !

  Ble litt shopping også på meg i Oslo. så dette ble med meg hjem...


  -Tycks ?

  -Annelise

 • JEANETTES 19 ÅRS DAG I BILDER

  På Fredag var jeg å feirte bursdagen til min søte Jeanette, og som dere så så hadde jeg ikke tid før i går å poste bilder bra Oslo, så da hadde jeg heller ikke tid før nå å poste disse.

  Men her var di da ...


  // Jeanette, Beate og Susi

  // Kine, Camilla og meg  // En av Vera's mange mislykkede forsøk på å stå på hendene!

  // Mitt Outfit

  // Meg, Jeanette og Melinda

  // Tonje, Jeanette og Fredrik

  // Søstre. Camilla og Jeanette

  Lagde også super gode muffins . Brownies muffinsen. Skal definitivt lages mer en en gang til.


  Q: Hva gjorde du i helga ?

  -Annelise

 • OSLO I BILDER

  Lørdag...


  // Bilde tatt fra flyet ca kl 8 om morningen

  // Operaen


  // Comfort Hotell, her sov vi

  // Meg på Opera taket

  // Movin in the window

  // Karl Johan

  // Litt dessert

  // Kontiki museumet

  // RA 2  // Mor foran Stortinget

  // meg og far på Peppes Pizza

  // Drink på Hard Rock

  // Middag på Hard Rock

  // Herlig mat !

  // Guns n´ roses gitar

  // meg før We will rock you !

  // Fikk ikke ta bilde på forestillingen, så ble kun scene teppet

  // Skulptur av Freddie Mercury

  Søndag...


  // min familie foran folketeateret.


  // meg som nyhets leser og Kristin som spiller inn...

  // Værdame

  // Innspilling som værdame

  // Alfa

  // Skofus (?)

  // Radiohuset

  // Her spilles det inn radio skuespill

  // Gamle tv apparater

  // Pausefisker . haha . noen som har hørt om dem ?

  // Studio nr 1  // Kristin foran VM "båsen"

  // Pause i sport/nyhetene  // NRK garderoben

  // Kappen i reisen til julestjerna


  // Nyhets studio

  // Kontroll sjermene

  // Aker brygge

  // For rett på Firday´s

  // Dessert på Friday´s

  // Oreo kake på Friday´s... Hadde middag også, men da glemte jeg kameraet...


  // Dessert

  // Kafeen som man ser fra Vinduet til Mads. Denne kafeen sitter de på i Max manus... noen som husker det ?

  // HaHa . de hadde kledd på trærne

  // Mads

  // Slottet

  // Hjemreisen.

  Q: Pleier du være i Oslo ?

  -Annelise

 • OSLO

  Kom egentlig hjem på Søndag nær dagsskifte, men har ikke orka/ hatt tid til å blogge før. Jobb, dans å rett i seng i to dager nå.

  Men Oslo var amazing! Følelsen av å gå rundt midt i byen å bare se på bygningene, sitte på Kafé og går rundt og shoppe er ubeskrivelig. Den samme følelsen får jeg uansett hvilken storby jeg er i, om det er Oslo, London, Paris or what so ever, Storby er Storby og det er herlig ! Følte savne komme med en gang jeg gikk av flyet her i Stavanger !

  Stor fordel er at uanset om vi bare var der i 2 dager så virka faktisk dagene utrolig lange. Vi fikk liksom så utrolig mye ut av hele dagene. Før klokka var 12 på Lørdag hadde vi reist fra Stavanger til Oslo, funnet hotellet, gått på Operaen og hvert på Kontiki museumet. Etter dette ble det bare mer festligheter. Det var Shopping i noen timer, turer rundt om i byen, café besøker, Hard Rock Café besøk, We will rock you musical, omvisning på nrk huset, møte med Mads (kompis som har flytta til Oslo) middag på Akerbrygge og hjemreisen.


  // Meg på We will rock you !

  Nå gleder jeg meg til neste helg ! Tilbake til byen !

  -Annelise

 • DA REISER JEG !

  Om ca 3o minutter til en time er jeg på flyplassen for å reise til Oslo.

  Gleder meg, selv om det bare blir et døgn !

  -Annelise

 • OSLO HERE I COME !

  Nå er det legge tid, jeg skal nemlig opp klokka fem i morra tidlig for å pakke ferdi å dra til flyplassen. Da er det Oslo time, We will rock you time, og andre shopping og morroheter som står for tur. Gleder meg som et barn, digger Queen, så det blir helt sikkert awesome med Queen musical!

  Kommer til å være stuptrøtt i morra tilig, men det får bare være, her skal det gå fra "serverdighet" til "serverighet" i et i 2 dager !

  Q: Hva skal du i helga ?

  -Annelise

 • JEANETTE 19 ÅR !

  Jeanette jenta mi har bursdag i dag og det skal feires i kveld ! Skal bli konge !

  Så nå har jeg hvert og kjøpt bursdagsgave til henne, og skal snart ( hvis jeg får tid) bake ei kake å ta med ned til henne.

  //merker jeg har lite bilder på denne pcen når det kommer 2 like bilder på 2 innlegg etter hverandre...

  Gratulerer med dagen Jeanette ! Håper du koser deg i dag !

  -Annelise

 • ANLEGG I BIL !

  Nå går det sikkert 15 minutter så står jeg ute i garasjen og jobber med bilen ! Anlegget skal kobles... Gleder meg så ufattelig mye til bilen er helt klar og jeg skal starte "råninga" hehe. Hadde jeg ikke hatt noe jobb eller annen hobby etter " hovedjobben" hadde jeg vert i garasjen så å si hver dag tror jeg . Isteden blir det ca aldri fordi jeg alltid skal trene eller danse.  YeaYea . Nå blir det i allefall noe !

  Q: Har du prosjekter du aldri blir ferdig med ?

  -Annelise

 • GAVETIPS !

  Jeg trenger det vikrelig . Jeg skal i bursdagfest til min herlige veninne Jeanette i morgen, og vil egentlig gi henne no mer en bare penger, Så... Har dere gavetips. Litt sent men har ikke hatt tid til å tenke på det før nå. Så er nokså desperat !

  // Jeanette, Vera og meg i min 18 års dag !

  Vær så snill og kom med litt tips !

  -Annelise

 • KINO HERE I COME !

  Kan ikke huske sist gang jeg fikk tid til å trene, komme hjem og spise middag å så gå på kino i en ukedag. Har faktisk litt tid til overs nå etter at jeg har dysja. Det er herlig med vinterferie på dansinga. Da får jeg plutselig mye bedre tid. men hadde alikevell trodd jeg skulle få mer fritid denne uka.

  Nå venter jeg bare på at Sondre skal bli klar så barer det av sted til Rango. Ser awesome ut !

  Rango

  Q: Har du sett den ?

  -Annelise

 • HYTTETUR I BILDER !

  Da var jeg hjemme igjen og tilbake på jobb. Hadde en følelse av savn med en gang jeg satte beina utenfor bilen når jeg kom hjem. Det er så utrolig avslappende å være på hytta. Man tenker ikke på noe, trenger ikke planlegge noe og tenker kun på det som skjer akkurat der og da. Om det er en tur, baking, jobbing i skogen eller faktisk å sove midt på dagen så spiller det ingen rolle. Det er herlig når man ikke trenger å tenke på noe...

  Startet med litt rakettoppskytning.


  Lørdagsmorning satt der to ekorn om hverandre rett ved fuglebrettet  Making cookies... Kjempe gode

  // Pølser og grill trengs på hyttetur

  // Grilling  //... og litt tøying

  // Bilkjøring på isen

  // Tacokveld

  // Dette bildet ble tatt halv 8 om morningen, utrolig at jeg sto opp av meg selv og gikk ut...

  // Fastelavensøndag, og bolle baking

  // Herlige  // Cookies

  // Jobbing med ved

  // meg og Sondre
  // Bål brenning, og flamme bilde  // Fikk tilbake min gamle barnebok, og måtte jeg bære den ned kunne jeg likså godt lese. haha  // Nydelig utsikt på vei hjemover...

  Q: Liker du hytteturer ?

  -Annelise

 • HYTTETUR, EVIGHETER SIDEN...

  Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var med på hyttå vår sist. Det er trist det, så derfor gleder jeg meg som en 4 åring til å komme opp nå.

  Da blir det "nyttårsfeiring", med rakettrestene, firehjulings kjøring, boller med krem og forhåpentligvis også kanskje crosser kjøring. Skal bli herlig alt det og følelsen av å være fri! Nå føler jeg meg ikke akkurat så bunnet her hjemme, men det er faktisk uforklarlig herlig å reise ut i skogen, på ei hytte uten tv og internett, med minimal mobildekning og leve litt som de gjorde i gamle dager sammen med mange i familien. Høres ikke helt topp ut kanskje, men det er det !


  // It's heaven. Elske det stedet. Helikopteret er ikke vårt, det er bare på besøk.

  // Helikopter foto. Vår hytte og onkel og dem si hytte !


  Snakkes på søndag !

  -Annelise

 • Å STÅ Å VIPPE MED BILEN UTFOR EN KANT... PRØVD DET ?

  Jeg har ikke bilde av det (eller mobilen, men me oldingsmobil blir det ikke bra bilder) men det føltes helt sykt. Nå var det ikke så høyt heller så jeg var ikke i fare, men du kan tro hjertet banka når jeg så ut døra og det ene hjulet hang der i løse lufta, og det andre sklei sånn halveis på en stor stein, som da holdt ca hele bilen. Viste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Helt til lærling læreren min kom ut med jekk, for å hjelpe.  Vi måtte jekke hele rompa på bilen opp, for at steinene ikke skulle holde meg igjen når jeg begynte å kjøre (den steinene det ene dekket sto å hang på hang også kanalen på bilen på) Da var det bare fram dekka som var i bakken, mens bakdekka hang over en meter oppe i løse lufta. To mislykkede forsøk måtte til der jekken plutselig falt bort, og bilen bompa ned på igjen, men så gikk det til slutt . Og glad for det. Heldigvis er ingen skade skjedd med bilen min nå etterpå heller ! Så jeg var heldig med den !

  Q: Har du krasja eller kjørt utfor et sted med bilen din ?

  -Annelise

 • 24 PÅSKE EGG PAKKER !

  I går gikk det plutselig opp for meg at jeg nesten ikke har kjøpt noen påske egg pakker, tror jeg til nå har kjøpt 4 pakker tidligere. Å alle er spist opp. Null på lager rett og slett. Så fikk litt panikk og tenkte jeg skulle kjøpe til å ha hjemme i lang tid.

  Tror jeg var i litt impuls modus der og da. For det ente nemlig med at jeg kjøpte hele 24 påske egg pakker. Blir nesten litt overaska selv her jeg sitter å forteller det. Men så har jeg i allefall påske egg til påsken da ! Så blir det nok neppe mange flere påskeegg pakke shoping .  Q: Har du hamstra i år eller andre år ?

  -Annelise

 • FØRSTE PRØVE PÅ 1 ÅR

  Siden jeg nå går i lære sier det vel seg selv at jeg ikke akkurat har prøver hver uke. Men siden jeg nå for tida går på lærling skole en gang i uka så skal jeg ha prøve i morgen . Er rart å faktisk øve til en prøve etter så lang tid, og blir rart å ha prøven i det hele tatt.

  Prøven er trolig ikke vanskelig, men jeg gruer meg litt !

  -Annelise

 • XOPÓS I AVISA !

  Ikke så stort som det høres ut, for vi var bare på et bittelite bilde i lokalavisa, men allikevell, vi kom i avisa etter helgas UKM opptreden !
  Q: Har du hvert i avisa før ?

  -Annelise

 • TV SERIER JEG ER AVHENGIG AV

  For 1 år siden hadde jeg ikke klart å bestemme meg hvilken tv-serie som var min topp TV- serie, da var jeg totalt avhengig av både Gossip Girl, One Tree Hill, Veronica Mars, Ugly Betty og CSI. Men nå har de fleste seriene dabbet litt av, så så mange serier at jeg aldri huska hva jeg hadde sett, så vær gang jeg skulle sette på en episode måtte jeg se litt av den forige på ny, om ikke hele. Da ble det fort ganske kjedelig så gidde opp så å si alle seriene. Men en serie jeg ikke kunne legge i fra meg var CSI, på meg er det både CSI Las Vegas, Miami og New York. Og jeg blir virkelig aldri lei. Så her i huset er det CSI Tirsdag og Onsdag halv 10 og så ofte som mulig på MAX kl 20.00.

  Q: Hva er din(e) yndlings TV serie akkurat nå?

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits