Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

HVORDAN KAN MAN MOTSTÅ DETTE ?

Som sagt tidligere så har jeg vedda imot min mor om at jeg med min skogalskap kan lavær å kjøpe nye sko fra ca November 2011 til 1. Juni 2012. Fast bestemt på å klare det, men når jeg kikker på disse herligheten vet jeg virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg  ! Pleas noen, kjøpt dem til meg i gave !!!

Sko fra superkul:


Sko fra Nelly.Sykt, kun sett på to sider og sikler på alle disse nydelige skoene. Help me ! Hva gjør jeg nå ?

Q: Hvilke var finest ?

-Annelise

 • EN DAG LANG HÅNDBALLKAMP !

  Ble lite oppdateringer her i løpet av helga og uka... Det vil si enda mindre oppdatering en vanlig. Noe som skyldes at Fredags kveld skjedde absolutt ingenting, i allefall ikke noe å bruke et helt innlegg på. Lørdag var det kamp, før jeg måtte rett hjem for å lage kake, dysje og stelle meg før 20 års dag. Mens så og si hele Søndagen ble brukt til håndballkamp så langt borte som Ølen.

  For dem som ikke vett avstanden fra mitt hjemsted Ålgård og Ølen så tok det ca 3 timer opp og 3 timer hjem igjen. Pluss litt venting på ferje. Så som sagt. hele søndagen ble brukt til det. Reiste 11 om morningen og vra hjemme igjen 8. Sier seg selv at det ble lite bloggtid.

  Nok om det... her kommer bilder fra vår lille tur

  Kampen gikk desverre ikke som håpet på, men men, lite å gjøre med det nå...

   

  -Annelise

 • JEANETTE 20 ÅR - BILDER

  Herlige Jeanette feiret 20 års dagen sin på Lørdag, med mange herlige jenter. Kos ble det !

  Stjal noen bilder fra Kristina på facebook....:

  // De fleste av jenetene som var der i løpet av kvelden

  // Åge og Jeanette

  // Bursdagsbarnet  // Folk tar med seg bokser eller flasker... Jeg er ikke fornøyd før jeg har med en hel bøtte...

  // Meg og Kristina

  // Vera and me..

  // Meg og Melinda

  HAPPY TIME !

  Q: Hvilke festligheter brukte du helga på ?

  -Annelise

 • ENDELIG HER IGJEN !

  Lukta av Taco åler seg opp gjennom gulvet og i sprekker til dørene. Det er lukta av helg det ! Herlig !

  Helga skal bli brukt til:

  - Tacoen jeg har prata om nå oppforbi

  - Hjemmekamp mot Sokndal med håndballaget

  - 20 års feiring for fantastiske Jeanette

  - Bortekamp mot Ølen med håndballaget.

  - Forhåpentligvis en tur til Sondres besteforeldre

   

  Mye koselig og mye gøy.

  -Annelise

 • NYTT ER GANSKE GREIT!

  Elsker nye ting. Nå nylig fikk jeg hjem produkter jeg kjøpte fra forever. Ansiktsrense sett, foundation, pudder, serum for hår, neglebånd og å fukte sminke og søtt rosa rough! Elsker resultatet

  - Annelise

 • 18 ÅRS DAG OG RAVEPARTY - BILDER

  Kvelden startet med vorsh hos steffen, videre til stavanger på XLNT for å feire 18 års dagen til Edel. Etter bare det til Kristines 20 års dags feiring med Rave sopm tema.

  Vorsh:


  // CRAZY !!

  // Skål !  // Flexing
  18. Års dagen til Edel på XLNT:

   

  Raveparty for Kreistine:
  // Sliten etter en lang kveld...

  Herlig kveld med supre folk !

  -Annelise

 • RAVE OUTFIT !

  Var på raveparty i går, og dette var mitt outfit for kvelden. Veldig fornøyd med hvordan det ble til slutt egentlig. Først var det vorsh hos Steffen, deretter "mellom fest" å feiret 18  års dagen til Edel for så å kjøre videre til Sviland for rave !

     Q: Hva syntes du ? Vært på rave før ?

  Bilder fra kvelden kommer etterkvert... Foreløpig kan dere sjekke ut en liten del av kvelden på http://www.eedeel.blogg.no 18. års dagen til Edel.

  -Annelise

 • TORSDAGSKOS

  Etter trening Torsdag, ble det dysjing i hallen før vi reiste rett opp til Kristine for Millionær spilling, kakespising og kaffe og cola. Kjempekos!

  - Annelise

 • SOMETHING NEW!

  Mitt nye innkjøp som jeg bruker i dag!

  - Annelise

 • VASSENDGUTANE I BILDER

  Som jeg så vidt nevnte i går var Vassendgutane kommet til lille Ålgård. Arrangert av vår håndballklubb så da måtte det dugnads vakt til. Digger den musikken.... en gang i blandt!

  //Ghost bilde av mor og far som danser....

  -Annelise

 • VASSENDGUTANE KONSERT!!!

  Dugnadsjobben på konsert med harrygutta er over. Stress, gøy, kos og rå musikk. Kjempesliten, så jeg og Ingrid har edru narsj med verdens beste kakao :-)

  - Annelise

 • MIN VINTERFERIE !

  Tok meg noen dager fri fra jobb i vinterferien, i tillegg til dagene jeg var syk. Så fikk faktisk en hel uke fri selvom jeg egentlig bare skulle ha to dager.

  Tida nesten uten sykdom ble brukt sammen med familien på ei koselig hytte til mors jobb, rett ved siden av trekket! Så da var det spill, god mat og mye brett og slalom kjøring ! Elsker vinteren, og i motsetning til de fleste andre håper jeg at snøen ligger til langt uti april. For meg er det enten bare helt vinter, eller helt sommer som gjelder. Vår og høst kan jeg klare meg uten. Derfor liker jeg det at i Norge kan man faktisk ha vinter en dag, mens uka etter går man i T-skjorte ettersom det er så varmt.

  Tilbake til ferien... Det var herlig !

   
  Have a nice day !

  -Annelise

 • INNKJØP 2. MARS

  Rave party nermer seg, Kristines bursdag feiring, og jeg og Ingrid var på Kvadrat for å kjøpe inn litt klær og dill til kvelden. Elsker sterke, selvlysende farger så dette var midt i blinken ! Ellers var det noen småting ekstra også som måtte bli med meg hjem !

   


  // Skal fikses og klippes litt i...


  Glemte å ta bilde av noen sjokk gule øredobber, så de får ventes med å vises....

  -Annelise

 • A NIGHT AT SIGURDS PLACE !

  " En seiers fering etter RM" 18. Februar var kvelden, og fest skulle det bli, og det ble det ! Masse supre folk kom og gikk! Jeg storkoste meg .


  // Hvor mange ekle gummikrokodiller får du i munnen på en gang ?

  // 6 Stykker

  // 10 stykker  // Kvelden er over, og vi har sovna !

  -Annelise

 • A NIGHT AT INGRIDS PLACE !

  Ikke min beste dag, men koselig var det. Dette var dagen før RM, en dag dere som leser min blogg sikkert ikke lenger husker, men som jeg skrev en liten snutt fra. Fredagen før den 18. Februar. Da jeg spiste dagens eneste måltid kl. 11.30 tidlig om morningen, ekke en matbit eller en liten dråpe med drikke etter det. Argo; Sliten, svimmel og kvalm (I tillegg til begynnelse av bihule betennelse) Great !

  Kvelden ble i allefall brukt på kos med gode venner, men måtte takke for meg litt tidligere enn planlagt allikevell.

   
  // Hvor mange druer får du i munnen på likt ?


  - Annelise

 • HUKOMELSESTAP, SKUMMELT !

  Det skumleste hendte ! Etterpå følte jeg meg rett og slett psykisk syk. Den type der du kan virke helt oppegående og bevist på hva du gjør for andre, men i neste sekund har du ikke peiling på hva du nettopp gjorde.

  Jeg var på jobb og skiftet dynamo på en bil (bilmekaniker er jeg for de som ikke vet det). Prøvde å løfte den opp, men mistet den gang på gang ettersom jeg skalv så inmari mye. Tilslutt var den ute og jeg forsøkte på et nytt oppdrag: Plasere den nye på samme plass som den gamle nettopp var tatt ut fra. Fikk den nedi, men da skalv jeg så mye at jeg ikke var i stand til det minste lille arbeid etterpå. Satte meg derfor ned i ti minutters tid. 

  Litt mindre risting i fingrer og kropp, så bestemte meg for å fortsette å montere. Det var da jeg merka det. Jeg hadde ikke peiling på hvor jeg hadde lagt to av boltene. Ikke husket jeg at jeg noen gang hadde tatt dem ut, og ikke husket jeg hvor jeg hadde lagt dem. Akkurat som om jeg begynte å demontere. Tia stoppet, noen andre demonterte resten, tia startet og jeg løftet ut dynamoen. Alt, absolutt alt av hukomelse mellom de punktene var borte ! Hvordan skjer slikt ? Skummelt !


  // Er jeg syk ?


  I tillegg lå boltene et sted jeg ikke viste jeg hadde vært den tida på dagen ! Kan ikke si noen annet. Gjentar; Skummelt !

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits