Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Det er sommer!

Kanskje ikke helt sommer, men sol og rundt 15 grader i allefall. Måte nyte det fine været som var i dag ! Tur til Vedafjell ble det da, sammen med mange herligheter.

 • Lappen!

  Jeg har både fått sagt "Endelig billappen!" og "Endelig MC lappen!" (mellomtung vell å merke)

  I dag hadde jeg min første kjøretime på tilhenger, så nå kan jeg snart glede meg over å si "Endelig har jeg henger- og traktor lappen!" Det er så gøy.

  Føler jeg har fått gjort så utrolig mye av det jeg har ønsket meg en stund nå. Alikevell har jeg utrolig mye jeg fortsatt ønske meg og må vente litt med.

 • Aktiv styrkeløfter

  Som tidligere aktiv styrkeløfter som måtte slutte å løfte pågrunn av skade, så følte jeg det kriblet utrolig etter å løfte igjen i dag da jeg så RM i styrkeløft.

  Jeg savner det så enormt, men allikevell vil ikke tiden helt strekke til. Skulle virkelig hatt et-par-tre dager ekstra i uka og noen timer ekstra i døgnet ! Starter mest sannsynlig med styrkeløfttrening på Ålgård (her jeg bor) i nermeste fremtid og trener så ofte jeg får tid, for så å kanskje ta det til konkurransenivå igjen etter at formen er kommet litt tilbake.
  Var med i en benkpress konkurranse der jeg kunne vinne et års medlemskap på Hommersåk atlet klubb. Kanskje jeg er heldig å kan begynne å trene her gratis? Det er så utrolig dyrt å trene for tida...

  Trykk in her hvis du vil se filmer fra NM jeg var med på i 2010 og 2012.

   

  Vikrer dette spennede ut?

   

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits