Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

SKOLEN GJØR MEG DEPPA !

Første skoledag etter utplassering var i dag, og omtrent det første vi hører når vi kommer inn i klasserommet er " Heldagsprøve på fredag, Heldagsprøve på tirsdag, prøve da og prøve da...." Jeg blir rett og slett deppa. Denne delen av skoleåret er den verste. Blir for mye stress og bekymringer ! Føler alltid jeg har så lite fritid når heldagsprøvene kommer ! I tillegg kan jeg komme opp i så mange eksamener som jeg ikke kan noe om !


Sier bare en ting - Gruer meg !

Stresser du også i eksamen og tentamens tidene?

-Annelise
 • GÅRSDAGENS FESTLIGHETER !

  I går gikk det meste av dagen min ut på å være i konfirmasjonene til mitt søskenbarn, koselig å treffe familien igjen. Er jo ikke så ofte det skjer nå når jeg har andre ting å gjøre utenom! Kjente det ble litt mer mat en det bunad belte mitt tålte til slutt, måtte nesten ta det av. Huff da, spise man så spiser man !

  Linn Kristin og meg ! 

  Kristin ( min søster ) bakte kake til Linn Kristin ! Smakte utrolig godt ! 

  Å tilslutt ble det litt dart spilling . HaHa . så morsomt det var, pilene var så lette at jeg heiv dem rondt meg som fjærer, en gang gikk den rett i bakken en meter forran meg og en gang gikk den en meter oppforbi dartskiva !

  .. Etter mye mat og kakespising var det tid for å dra opp til Ingrid, der det ble jakuzi bading ! Digger det ! I tillegg fikk vi prøvd sånn kjøre greie du står på ! Bra forklaring eller ? Aner ikke hva det heter, men en slik som er på bildet nedenfor. Det var drit rått !
  Ingrid, ole og Sondre

  HaHa . ser ut som en gomp ! Lover deg, det var drit gøy alikevell!


  -Annelise
 • DAGENS OUTFIT !

  Da var jeg pyntet å klar til å dra i mitt søskenbarns konformasjon! Siden den ikke begynner før 3 i dag fikk jeg gleden av å ha litt hjemmespa, med ansiktsmaske, lang dysj, hårkur, barbering og alt som hører til hjemme spa. Herlig !

  Outfitet for dagen blir selvfølgelig bunaden som blir dratt fram 3 ganger i året ! Som jeg faktisk digger ! Elsker å gå med bunad, føler meg så pyntet med den. Hvis du ser bort fra den gigantiske konerompa !


  Digger bunad lua og jeg, så kanskje jeg skal ha den på i dag, men føler den er så lite praktisk når den er løs, og kan falle av når som helst, og i tillegg har den noen lange snorer som skal komme borti alle lys og sauser. så får se .
  Husker det var den j

  eg alltis lånte av mor da jeg var lita, sprang rundt i en fin lyseblå sommerkjole og bunadlue ! Stilig !

  -Annelise
 • TORSDAGENS INNKJØP !

  Som sakt i tidligere innlegg var jeg på en liten shopping tur da vi dansa på kvadrat på Torsdag, og dette ble med meg hjem den dagen !


  Kjole - JC - 299
  Belte - 99 - Gina Tricot
  Strikker - Bik Bok - 19
  SMinkekoster - H&M - 19
  Smykke (NO og Gevær) - Bik Bok -  49
  Smykke (anker) - Bik Bok - 99

  Tycks ?

  -Annelise
 • 18 ÅRS DAG; Tone Iren og Charlene

  Gårsdagen gikk ut på å jobbe til klokka var halv 8,etterfulgt av å dra hjem, dysje, sminke meg, kle meg og fikse håret på 10 min (Dysjet ikke håret siden jeg hadde litt dårlig tid)! Men alikevell, syntes det var litt bra gjort ! Skulle nemlig i 18 års dag rett etter jobb. Veldig koselig fest, med mye dansing. Var litt lite bekjente fra min side, så da jeg ikke dansa ble det avogtil litt kjedelig. Men veldig gøy med dansing uansett !  -Annelise

   
 • GÅRSDAGENS OUTFIT; 18 ÅRS DAG !

  Kjøpte meg en nydelig kjole ( I mine øyne) da vi danset på kvadrat på Torsdag ! Lime grønn/ Lyse grønn ! digger den ! Så siden det var 18 års dag i går, brukte jeg anledningen til å bruke den !


  Resten av kjøpet kommer senere ! Når jeg bare får tatt meg litt tid .

  -Annelise
 • FIKK NESTEN SJOKK...

  Da jeg våkna i dag å møtte dette synet når jeg titta ut vinduet...


  Det var snø, og faktisk over 3 cm også !
  Trodde sommeren hadde kommet jeg, kanskje jeg tok feil eller... ? er strålende sol nå utenfor, så vet ikke helt ?

  Snødde det hos deg i dag ?

  -Annelise

 • MOTEOPPVISNING I UNDERTØY !

  Magneten (Kjøpesenter i nærheten) har blitt 15 år, og feirer dagen/året, med tilbuder i butikkene, og forskjellige show i gangene ! Denne dag var det litt moteoppvisning fra 3 klesbutikker ! Fame, B- Young og Mister ! Måtte jo få med meg dette da, morsomt ble det! Med litt .... ehm ... blotting ? Neida . men litt kles manekeng i boxere !  Hatt en fin dag ?

  -Annelise
 • SÅ IRITERENDE ...

  Jeg har prøvd å få lagt inn bildene fra mobilen i over en time nå, men hver gang minnebrikka blir lagt inn, klikker pcen . Hjelp meg !

  Tror det skal fungere om jeg seter i ledningen . ( bruker bare minnebrikka rett i pcen nå ) men problemet er bare at den ligger på lading nå, så kan ikke få dem inn, men da er det i allefall sikkert at det blir noen dager gamle bilder og storyer her på bloggen i morgen eller no !

  Bestemte meg forresten også at dere får sett dansene etter Torsdags danseoppvisning! Skal nemlig ha en danseoppvisning til på kvadrat nå på Torsdag !

  Må bare beklage null bilder for denne gang !
  Men jeg kan bare ingenting for det !

  -Annelise
 • HAPPY DAY !

  Fikk melling av Vidar i dag ( leder av stiftelsen vi reiser til Ukraina med ) Kan vel egentlig tenkte dere sånn hallveis hva det sto ettersom overskrifta lyder slik den gjør ! Ja . nemlig en glad melling som sa at vi snart tok ny planlagt tur ned over til Ukraina . Slik at den 5. Mars ( Edit: 5. Mai selvfølgelig ) er jeg på vei ned, om det ikke sjer noe helt rart med den vulkanen i dagene fremover nå !
  Satser på at det går fint.

  Da må jeg  vel nesten begynne å pakke alt i kofferten igjen da ? Heldigvis ligger litt der fortsatt, slik at det ikke blir så mye å pakke !

  Selvfølgelig måtte turen komme akkurat den datoen jeg nevnte at jeg minst ville reise, Kristines bursdag. Men jeg får bare trekke det positive frem og feire bursdagen hennes alene en annen dag, hørtes greit ut for meg! Skal uansett bli gøy !

  Gleder meg som en liten unge igjen ! Denne gang skal det gå bra, om jeg så må dytte flyet til Ukraina !

  -Annelise
 • FERDIG MED 7 TIMERS DANSING !

  Da var jeg hjemme fra en 7 timers lang dag med dansing . gjett om det var slitsomt ? I allefall med bare et knekkebrød, noen få druer og vann ! Huff da må virkelig lære meg å smøre matpakke !

  Egentlig sluttet jeg for noen timer siden, men ble med Cathrine hjem for å se den super søte lillesøstera hennes som kom hjem fra sykehuset i dag !

  Aww ... jeg bare elsker små unger !

  Dansinga gikk greit, litt feil her å der, men i helhet gikk det veldig bra, kommer kanskje en film etter hvert, selvom jeg har glemt bloggen en del i det siste. Skal prøve å huske det denne gang !
  Dårlig blogget ? Ja jeg vet . jeg sovner snart med pcen, men tenkte at siden jeg ikke egentlig har opptadert dere no serlig i løpet av helga så kunne jeg jo gjøre det nå !


  En liten smakebit !

  Var foresten å spiste Kina mat med Kristine og even i går, etterfulgt av film, og hårfarging ( av Kristines hår) hos Even. Så fikk dere det i allefall med dere selv om det ble lite oppdatering.

  -Annelise
 • KLAR FOR DANSE SHOW!

  Da er det snart tid for å dra på første del av sesongens danseshow, de minste fra Sola og Stavanger skal danse sammen i dag, så er det nytt danseshow i morgen for sandnes partiet fra 4-10 år og alle de eldste fra både sola stavanger og Sandnes ! Can't wait !

  Litt dancemoves poser fra dansene i dag .
  Gud det er herlig og se di små med disse dancemovsa !


  -Annelise

 • OUTFIT - GO BLACK !

  Da jeg fant frem klærne jeg skulle ha på meg hadde jeg ingen anelse om at jeg faktisk kun plukket ut mørke klær . men men slik ble det i dag . Go black girls !  -Annelise
 • STOR ULEMPE FØRER MED SEG SMÅ FORDELER !

  Jeg var akkurat ferdig med å pakke de siste tingene til Ukraina. Selv om jeg vel egentlig viste at det ikke kom til å klaffe med naturens tankegang. Men siden jeg har en liten optimist inni meg håpet jeg jo på at dette skulle gå riktig vei ! Noe jeg ikke trengte tenkt, det var nemlig i det jeg pakket toalettveska i baggen ( den siste gjenstanden jeg skulle pakke at vidar ringte meg for å gi meg den triste nyheten " det blir ingen tur i denne omgang, vi kommer oss ikke frem "
  Gjett hvem som sitter her deppa i dag ?


  Er vel bare å pakke alt på plass igjen da ?

  Men alikevell, en fordel er det med dette. Turen blir ikke avlyst, bare flyttet, så nå kan jeg være med på danseshowene som jeg måtte avlyse på grunn av turen, og i tillegg kanskje en 18 års dag jeg gikk glipp av ! Tipper at jeg har en glad sjef når hun åpner meldingen fra meg om at jeg kan bli med alikevell. Alle som kunne komme av innstruktører er nemlig litt skada på hver sin måte! Huff da det hørtes frekt ut ! sånn kneskader og slikt, hvis dere skjønner hva jeg mener !


  Bare siden dere har så utrolig lyst å se mitt utrolig skitne og sjoldete fjes ^^ HaHa slik ser du ut etter en arbeidsdag på bilverksted!

  Håper den nye turen blir på et bra tidspunkt da, slik at jeg slipper å avlyse nye planer ! Men alikevell, en slik tur kan gå forran mye ! Det verste må bli hvis det krasjer med bursdagen til min besteveninne Kristine, eller i et bryllup jeg skal servere i ! Men vi får se hva som skjer ! Den tid, den sorg !

  -Annelise
 • VIL DU HA DENNE KJOLEN ?

  Da må du bli med på Ida Jakobsen's konkurranse, ved å gå inn her. og følge hennes "instrukser"

  Det er en utrolig bra blogg, som jeg anbefaøer dere å følge! Om ikke følge, så i allefall stikke innom å se hva hun skriver, kan nesten garantere at dere vil fortsette å lese !


  -Annelise
 • HVA HAR JEG GJORT FOR Å FORTJENE DETTE ?

  Jeg aner ikke hva det er, men noe må jeg ha gjort. Sjebnen ( om det finnes ) vil virkelig ikke at jeg reiser til Ukraina i morgen. Først på Mandag denne uka, eller før ble jeg utrolig forskjøla, og snufser som en gal, noe som også førte til at jeg lå våken meste parten av natta tirsdag til onsdag. Det ble verre og verre for hver dag, og jeg begynnte å lure på om jeg tilslutt måtte blir hjemme pågrunn av sykdom, men etterhvert ble det bedre og jeg snufser kun litt avogtil nå.  Så da jeg var sikker på at "Yes, da kan jeg uansett få reise denne gang" måtte selvfølgelig en ny hindring komme, nemlig denne askeskyene som sannblåser hele flyene! Jeg skal fortsatt pakke å møte opp, men etter hva de smarte meteorologene sier kan jeg vell bare glemme det. Jeg håper på det beste, at vi er nede i Ukraina i morgen kveld !
  Wish me Luck ! Det trengs nå !

  Så får jeg fortsette pakkinga mi !

  -Annelise • SOMMEREN ER HER !

  Helt klart, sola er kommet for å bli denne gang !
  Jeg var ferdig på jobb, og kunne ikke bli henta ( løgn; jeg kunne bli henta, men da måtte jeg ringe til tanta mi som skulle på besøk til oss ) Å siden jeg ikke orka det, så ble det til at jeg gikk. Hadde ikke jakke, men sola var jo her så tenkte det skulle gå greit, selvom det var litt vind som kanskje kunne være litt kald! Eller ikke, jeg gikk utrolig seint, med mye vind blåsene forbi meg, men alikevell holdt jeg på å smelte bort ! Elsker det !
  BTW; sjekk ut dette innlegget og gi meg litt tips ! Tanks !

  -Annelise
 • BADETØY

  Sitter å kikker litt på badetøy å fant en utrolig stilig og fin badedrakt /bikini,  Kalles dette badedrakt eller biki ? Satser egentlig på badedrakt, men blir litt usikker når den kun er hel på ene sida !
  Tviler egentlig på at jeg hadde brukt den mye, men syntes den var utrolig stilig uansett ! Om jeg hadde hatt den i skapet eller på meg ! Me like and me want !

  -Annelise
 • MEG OG SONDRE - 3 ÅR !

  Tirsdag 13. april har jeg og Sondre vært som klistret sammen i 3 hele år! Det er nesten rart å tenke på, men det stemmer ! Nå trenger jeg deres tips til måte å feire det på, og kanskje hva jeg kan gi ham, eller lage til ham ?
  Vi har nemlig ikke planlagt noe, men hadde litt lyst å overaske ham!  Kom med tips alle som har et lite eller stort !

  -Annelise
 • PÅSKE SHOPPING !

  Litt sent siden det snart er ei uke siden jeg kjøpte alt, men bedre sent en aldri ! Eller er det ikke det man sier ?
  I de 2 dagene jeg var hjemme fra hytta, fikk jeg litt tid til å ta en shoppingtur, da ble det hyller, tigts og øredobber!
  Etter å ha kommet hjem igjen, og var ferdig med bilteorien var det tid for å svi av litt mer penger, da ble det armbånd, smykke, tigts, skjorte og 2 par sko på meg. Men nå har jeg virkelig alt for mye! Så det er offisielt shoppingstopp på meg for ei stund ! I allefall en måned ! ( skal prøve på 2)  Ser litt dårlig hva det står men skal være:

  Sebra sko - H&M - 99kr
  Armbånd - H&M - 79 kr
  Smykke - Gina Tricot - 79 kr
  Øredobber - Gina Tricot - 129 kr ( tror jeg )
  Tigts - Lindex (barneavdeling) - 129 kr
  T-Skjorte - Cubus - 20 kr
  Skjorte - JC - 299kr
  Leo Tigts - JC - 129 kr
  Kawasaki sko - En butikk jeg ikke husker navnet på - 299 kr
  Sko hyller - Ikea - Ca 40 kr pr stk ( 3 stk )

  Hyllene er enda ikke montert da men blir 6 hyller isteden for 4 slik det er nå .

  -Annelise

 • DESIGN !

  Da var det blitt gjort noen design endringer også! Er enda ikke ferdig, men header og meny er i allefall på plass. Resten kommer nok i løpet av helga hvis jeg får tid !


  Tycks ?

  -Annelise
 • TOMMEL OPP !

  For en herlig følelse å trykke "avslutt" å se en stor hånd med tommelen opp komme frem på sjermen ! Det var nemlig det jeg fikk etter å ha tatt bil teorien i går, grua meg som en gal, i frykt om å stryke, men siden jeg ikke gorde, har jeg nå null teori å grue meg til videre, og kan gjøre resten av prøven kun i praksis .

  Eller ? er vel noe teori du må snakke, men det skal gå fint !

  Hadde forresten kun 3 feil også ! Stolt nå ja ! Litt morsomt også, du kan bruke 90 minutter på 45 spørsmål, og da jeg hadde tenkt å avslutte prøven hadde jeg bare brukt 12 minutter . Hadde jo ventet 5 ganger så lenge, bare for å komme inn! Men siden jeg hadde så god tid brukte jeg 3 minutter for å dobbelt sjekke alle svar !


  Har du tat bil teorien ?
  Eller annen teori ?
  Bestod du ?

  -Annelise
 • HYTTETUR !

  Påskerien min ble tilbragt på hytta, med unntak av mandag og tirsdag i forrige uke og denne uka ! Da var jeg hjemme, men orka bare ikke å blogge . det var jo tross alt ferie, og hadde mye å gjøre !

  På hytta ble det grilling, mye besøk ettersom søstera mi fylte 20 år, litt fjell turer, kort spill og det som hører til htter i ødemarka ! Koselig er det !

  På vei opp til pila ! Ei pil som står øverst på en fjelltopp og viser hvor vinden kommer fra !


  Utsikten fra pila og ned på hytta vår !
  selvutløser !


  Så videre til "pyramiden" - navnet kommer fra en stor sten, fjell lingnende ting som ligner på en pyramide fra den ene siden !

  Slitne kom vi tilbake fra 2 turer ( eller ... kanskje ikke så slitne) men alikevell. vi satte da i gang å bake noen muffins som skulle pyntes med søt glassur !
  Kristin - 20 år !

  Påskeaften var det tid for å spise frokost i heia . Så da klokka var halv 8 sto jeg og Guro opp for å bli med onkel ( guros far ) til moi for å handle ferske rundstykker til turen (+ litt ingredienser til glassur og annet til frokost og middag osv...) Da klokka slo 11.30 startet turen, og vi var oppe i hytta i heia omtrent 30 minutter etter, med god mat, nugatti og Cola !

  Fjelltoppen du kan se bak stian, gruo og Sondre er der Hytta i heia står !
  Pynting av Muffins !  Etterfulgt av påske egg jakt !  Du blir aldri for stor for påske egg !

  ... og før kvelden var over måtte vi selvfølgelig ta en runde slåball !


  Var du på påskeegg jakt ?

  -Annelise

 • MÅNEDEN SOM GIKK: SHOPPING OG HENDELSER - MARS

  Et lite sammendrag av måneden som gikk, kanskje jeg starter hver måned med dette. Litt sendt kanskje, men har vert borte i hele ferien !

  5 Mars - Party hos Lillian


  6. Mars - 3 bursdager og Michael Jackson show
  Guros bursdag


  Michael Jackson show


  Hanne og Kåres bursdag


  7. Mars - Workshop ( og mobilen min prøvde å drepe meg !)


  12-19. Mars - Bodde i egen leilighet !


  19. Mars - Bursdags party til Jeanette


  20. Mars - Party på Sandnes !


  26. Mars ++ - Påske ferie på hytta !


  MARS SHOPPING :
  Genser med puff armer fra vero moda

  Rød Jakke fra Green House

  Kjole fra Carlings
  Skjørt fra Bok bok
  Sko fra DNA


  Hva har du gjort denne måneden ?

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits