Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

FOREVER LIVING - MY LIFESTYLE !

Så lenge jeg kan huske har Forever produkter vert i hus. Tannkrem, håndsåpe, Aloe vera juice og lips spesielt, men andre produkter har også vert innom å kjent på varmen. Det var liksom det jeg kjente Forever som og ikke noe mer. Greie produkt, men helt ærlig brydde jeg meg lite på den tiden om hva jeg brukte og ikke. 

Jeg møtte opp på en sminke kveld med Forever produkter, nermere bestemt sonya sminkeserien. Følte meg elendig, med bihulebetennelse og stor mulighet for feber i tillegg. Var kjempelite motivert og ikke så veldig interressert i den tilstanden jeg var i da. Allikevell skulle jeg være der, jeg hade jo tross alt sagt ja. Vi var bare veninner tilstede så vi sminket hverandre istedenfor å sitte med speil. Etter at min venninne var ferdig med meg var jeg klar for å se resultatet. Jeg fikk sjokk, sto rett og slett bare å måpte i flere minutt. Det røde, trette ansiktet var omvandlet til et friskt og naturlig ansikt. Fra denne dag var jeg overbevist, jeg viste det meste var bra, men så bra?

Ble faktisk så fornøyd at jeg valgte å kjøpe alt jeg hadde prøvd den dagen, rensesett og sminke. 2200,- ble brugt den kvelden med stort smil! 

Denne kvelden ble jeg også spurt om å selv bli forhandler, et klart nei kom ut fra meg. Jeg var langt i fra en selger og ikke hadde jeg tid heller. Heldigvis ble ikke det endelige svaret helt slik. Jeg fortsatte som før, men nå med en kjempebra sminkekolleksjon som jeg var superfornøyd med. Alle jeg kjente skulle prøve, og alle jeg kjente fikk høre om den. Tanken slo meg plutselig en dag etter X antall anbefalinger av nettop denne sminken "Det jeg gjør nå er jo det eneste jeg behøver å gjør som forhandler" Jeg prøvde produktene, var stårlende fornøyd, og delte mine erfaringer med alle. Det var da svaret mitt skiftet fra nei, til "det kan være spennende, har litt lyst"

Den tanken holdt jeg på, det å være min egen sjef, jobbe hvordan, hvor og når jeg ville, etterhvert få mye mer fritid i forhold til lønn, gi mine (trolig) fremtidige barn en sikker fremtid og sist men overhode ikke minst kunne tjene penger nok til å hjelpe barn i fattige land. Det trigget meg det

En fin ettermiddag i April 2012 var jeg registrert som forhandler, og har aldri angret siden!

Trykk her å se vår katalog! (2012 katalogen ettersom de nye katalogene ikke ligger på nett )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIN FØRSTE TOPP 8 DEMO

Den 14. Mai 2012 hadde jeg min aller første demo. Demo, bedre kjent som vertinne kveld, homparty osv. Etter dette har det blitt mange mange flere, og jeg syntes det er kjempe kjekt ! Treffer så mange interressante nye personer når jeg er på jobb !

Som oftes er det en demonstrasjon avvåre topp 8 - Bestselgere. Helt fantastiske produkter. Kan snakke i timesvis om mine og andres erfaringer, og hvor fornøyd jeg er.

Bestselgerene er:

Aloe Vera Gel

Aloe Berry Nectar

Aloe bits'n peaches

Aloe Vera Gelly

Aloe Propolis Créme

Aloe Heat Lotion

Forever Bright Toothgel

Aloe Lips

 

Q: Prøvd noen av disse produktene ?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SONYA MAKE UP! FØR - ETTER

Den beste sminken jeg vet er Forevers "Sonya Make up collection". Dette er mye av hovedgrunnen for jeg startet som forever forhandler. Første gang jeg prøvde denne sminken fikk jeg bokstaveligtalt hakeselpp. Hadde bihulebetennelse, så ikke ut, og etter å ha blitt sminka så kunne man ikke tenke seg at jeg var en smule forkjøla en gang. Den røde nesen var borte. alle ugjevnheter var borte og posene under øynene var helt borte. Det beste var at jeg ikke følte jeg hadde sminke på i det hele tatt. Helt lett ligger det på fjeset.

All forever's sminke er basert på vår aloe vera gel.  

All forever's sminke er nikkelfritt.

Vårt mineralpudderet har ingenting bismuth, men andre merker er basert på dette og kanskje har 50-60%. Bismuth er et stoff noen produsenter bruker for at produktene skal sitte bedre og fargen skinne mer. Problemet med det er at bismuth ikke er bra for huden, det tetter porer som resulterer i kviser og uren hud. Dette trenger du ikke bekymre deg for med vår Sonya make up fra forever. Sonya mineralpudder fungerer som concealer, foundation og pudder alt-i-et og virker slik at huden får en naturlig, fin og jevn finish. 

Maskaraen er utviklet for ømfintlige øyne.

Kunne nevnt så mye mer om vår sminke men tar dette i inlegg om hvert produkt etter hvert...

Vår make up kollektion inne holder:

- Sminkefjerne

- Øyenskygger i mange forskjellige farger

- Maskara

- Eyeliner

- Lipliner

- Concealer 

- Forndation

- Mineralpudder

- Leppestift

- Lipgloss

osv...osv... Så utrolig mye og så utrolig mye bra.


FØR: Absolutt helt ustelt... Gammel sminke, stygt hår...ETTER:Forskjell eller ?

Alle våre forever produkter er laget for at det skal være best mulig for din hud og din kropp både invendig og utvendig.

-Annelise

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARGI+ - VIL DU ORKE MER ?

 

ARGI + er forever livings nyeste produkt. Dett er et kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin som omdannes til nitrogenoksid i kroppen. Den er spesielt viktig når du er aktiv med sport og mosjon. I tillegg består ARGI + av et vitaminkompleks som gir deg den daglige dosen av de viktige vitaminenen C, D, K, B6, B12 og B9 (folsyre). Du får sunne plantestoffer fra en rekke frukter og bær som Blåbær, Bringebær, Kirsebær, Bjørnebær, Solbær, hyllebær og vindruer.

ARGI + giir deg mer energi og passer for deg som vil yte bedre på trening eller bare orke mer hjemme etter eventuelt skole eller jobb.

Den anbefalte dosen ARGI+ gir deg 30 energifylte dager pr. boks. 

 

- Annelise

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

EVER SHIELD - DEODORANT


Laget med stabilisert Aloe vera gelé. Ever shield deodorant inneholder ikke det skadelige aluminium saltet som er i mange andre deodoranter. Denne milde blandingen av ingredienser gir effektiv, "all day" beskyttelse mot lukI tilleg kan den påføres rett etter en dysj eller voksning av armhuler. Ever shild smures på lett som silke, smitter ikke av på klær og i deodoranten brukes mer av egenskapen til aloe vera på samme tid som man tar bort ingredienser som kan være skadelig for din helsen.

Absolutt en bra investering. Har ikke vært mer fornøyd med en annen deodorant selv. 

Q: Prøvd den før ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varelager

Syntes det er så utrolig greit å ha et lager hjemme. Nå kan jeg yte god service med at kunden får produktet sitt med en gang isteden for å vente til jeg sender inn neste bestilling. Super greit !

Lageret ser litt annerledes ut nå ettersom jeg har flyttet ned i kjelleren etter dette bildet ble tatt, og om et år vil det være enda større forandring. Jeg tenker nemlig å ha et eget Forever rom/Kontor når jeg flytter ut!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EGEN FOREVER HJEMMESIDE

Besøk min Forever hjemmeside! Du kan lese om produkter og om det å være forhandler, og du kan lage din egen bruker om du ønsker å bestille produkter av meg. 

http://www.myaloevera.no/agforever/hjem

Besøk den så mye du vil !

-Annelise

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 • ABC PARTY

  På vei hjem fra jobb, i hånda bærer jeg ei eske med blå engangshansker og sølvteipen er kjøpt i hus for noen dager siden. Kan nesten ikke vente med å lage kveldens outfit. Anything but clothes er det ABC står for. Vi skal altså kle oss i hva som helst bare det vi tar på ikke ligger under kategori klær. Et ord; Råkult!

  Q: Har du vært i et slikt selskap før?
  Q: Hva hadde du på deg, eller hva ville du hatt på deg?

  -Annelise

 • RØDSPÆTTE I BILDER - 2!

  FORTSATT I ÅLBORG:
  // En pitteliten dør...

  // Jeg er 157 høy, tenk deg for liten den døra er da...
  // Fikk litt besøk

  // Klar for oppvarming  // Fest klar hjemme.  // Gogjeng <3

  // Dagen derpå  // Tur i Danmarks gater  // HaHa, en dysj i danmark og håret mitt sto slik dagen etter. Hva er i det vannet som ikke er i norge ?  PARTY AGAIN:
  Dey var dey. Null mer bilder nå.

  -Annelise

 • RØDSPÆTTE I BILDER

  Påsken ble tilbrakt i Danmark for meg. Spilte håndball og koste meg med mange fantastiske folk.

  Skriver ikke så mye, men dere kan få en del bilder å se på:


  // Soving i bilen...  // Frokost


  // Mega stor pizza på siden av en helt vanlig stor pizza,.

  // Hytte bilde. Alle 6 fra vår hytte . Ole, Sondre, Meg, Ingrid, Trine og Morten
  ÅLGÅRD HK PÅ INMARSJ:
  Hjemme i hytta igjen:
  // meg i nr 22 drakt

  ÅLBORG EN TUR:

  // Min dessert på Jensens bøfhus, rakk bare å ta bilde av menyen .

  // Dette er hva man kaller stor cola.

  Har en del bilder til men begynner å få dårlig tid til jeg skal videre til Ukraina så må få resten senere.

  Enyoi

  - Annelise

 • SÅ MYE Å BLOGGE OM... SÅ LITE TID !

  Har gjort utrolig mye i det siste som jeg gjerne skulle ha blogget om, men desverre har jeg ikke hatt tid. Skyldes kanskje det at jeg faktisk har gjort så mye ?

  Om kort tid sitter jeg i bilen på vei til flyplassen. Jeg skal nemlig avgårde til Ukraina. Gleder meg som et barn. Baggen er ferdig pakket og det eneste som mangler er at klokka skal gå litt fortere.

  - Annelise

 • RØDSPÆTTE

  Vi er i danmark for håndballturnering. Kjørte fra Ålgård omtrent midt på natta, og har siden vi krysset grensen for landet fått handlet mat for påsken, fått litt tid i leiligheten, kjøpt oss tidenes største pizza og ellers slappet av en del. Før vi nå snart skal på innmarsj!
  Tror påsken kommer til å bli awesome!

  - Annelise

 • HELE 5 ÅR!

  Tenk at tiden kan gå så fort. Denne måneden ble jeg og Sondre sammen for 5 år siden. Så da ble det koselig hyttetur med bare oss to. Egentli ble vi sammen den 13. Altså om ei uke å litt. Men da reiser jeg til Ukraina så vi feiret litt på forskudd.
  Storkoste meg. Elsker gutten min <3

  -Annelise

 • JENTETUR!

  Var egentlig ment å poste dette for en stund siden men ble utsatt gang på gang. For på denne turen var det faktisk ikke jeg som tok bilder. Så planen var å vente til bildene var å få tak i, men følte det ble litt sent ettersom jeg allerede har rukket en hyttetur til siden da. Bildene kommer ettehvert tror jeg!
  Kjempe hyggelig tur med noen herlige jenter!

  -Annelise

  //liten sammenheng mens vi venter på bildene. Her rett etter at vi hadde kommet hjem. Fine familien!

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 år.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits