Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

GRILLFEST 27.05.2012

I går var det grillfest hos katrine. Mye god mat og mange herlige folk! Perfekt avslutning på ferien!

- Annelise

 • ARGI+ - VIL DU ORKE MER ?

   

  ARGI + er forever livings nyeste produkt. Dett er et kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin. Den er spesielt viktig når du er aktiv med sport og mosjon. I tillegg består ARGI + av et vitaminkompleks som gir deg den daglige dosen av de viktige vitaminenen C, D, K, B6, B12 og B9 (folsyre). Du får sunne plantestoffer fra en rekke frukter og bær som Blåbær, Bringebær, Kirsebær, Bjørnebær, Solbær, hyllebær og vindruer.

  ARGI + giir deg mer energi og passer for deg som vil yte bedre på trening eller bare orke mer hjemme etter eventuelt skole eller jobb.

  Den anbefalte dosen ARGI+ gir deg 30 energifylte dager pr. boks. 

   

  - Annelise

   

   

   

   

   

 • TIDENES KONSERT!

  Jeg har ikke ord på hvor bra konserten var i går. Lite vits å gå på noen andre. Inentibg kan bli bedre. At kritikere fra VG ga 4er. Det er rart det. Sto med frysninger nedover ryggen 90% av tiden!

  AWESOME

  //Alle sammen samla

  - Annelise

 • 20 ÅR

  Min kjære er 20 år i dag! Metallica må være den beste måten å feire dagen sin på.

  Gratulerer med dagen!

  -Annelise

 • METALLICA, METALLICA, METALLICA!

  Nå er vi klar til en kveld vi skal huske for resten av livet. 3,5timer til så kommer de gående ut på scenen, Skal blir konge !
  VI GLEDER OSS !

  -Annelise

 • HERLIG DAG!

  Nydelig vær ute hele dagen. Vi er i Oslo. Nydelige leilugheter vi sover i. Hard rock cafe blir flittig brukt som spise sted. Dagen har vært herlig! Livet er herlig akkurat nå!

  -Annelise

 • DA VAR VI HER

  ...på flyplassen og venter for boarding. Supergira!

  -Annelise

 • REGNFULL 17. MAI

  Hørt rykter om at denne 17. Mai var tidenes kaldeste noen gang, og det tror jeg på! Tok bilder med kameraet og mobilen. Dette er mobilens bilder. Men dekker det meste :

  - Annelise

 • TESTER 4HJULS TREKK

  Ola og jeg var nettopp og hentet arbeidsbilen hans etter reperasjon. Så da måtte 4hjulstrekken testes. Skogsti ble det vi kjørte på. En meter brei. Det var stilig det. Kom oss frem over alt.

  -Annelise

 • SOMMERFEST BILDER

  Her er noen bilder fra gårsdagen :

  Slik våknet jeg opp i dag. Mitt kne akkurat nå :
  PS. Kan inneholde sterke bilder...

  God kveld

  -Annelise

 • SOMMERPARTY

  Sitter på vorsh i dette øyeblikket før fest på sommerparty. Strawberry dacury i hånda! (vet det ikke skrives slik ) Smaker godt! Tidligere var det selskap til mitt søskenbarn på 10. Nå er jeg rimelig klar for party!

  Vorsj gjengen:

  -Annelise

 • FERIE - 12 DAGER FRI

  16. Mai var siste arbeidsdag før min ferie på 12 dager. Nå er det bare 9 dager igjen vel og merke, men allikevell... FERIE. Elsker lyden av det ordet !

  Ferien min skal bli brukt på Oslo tur og Metallica og ellers bare slappe veldig av. Det blir herlig !

   

  - Annelise

 • SLEEPOVER MED GUTTA !

  Nå sitter jeg her med Sondre, Mladen, Keven og Roy. Her har det vært sleepover i natt. HeHe . Kanskje ikke helt slik sleepover dere tenker på når dere hører ordet, og ikke slik sleepover som jeg tenker på heller om noen sier sleepover party.

  Greia er altså at vi var ute i går. Vorsh hos Kåre før vi gikk videre på fest hos en i nabolaget til Sondre. Etter mye tull og politi besøk der gikk vi for narsj og overnatting hos Sondre. Ganske greit å ha et ekstra soverom og to ekstra senger...

  Koselig dette her.

  // Morgen meg, De andre venter nede, tid for frokost !

  Q: Hva vil din dag bringe ?

  -Annelise

 • SONYA MAKE UP! FØR - ETTER

  Den beste sminken jeg vet er Forevers "Sonya Make up collection". Dette er mye av hovedgrunnen for jeg startet som forever forhandler. Første gang jeg prøvde denne sminken fikk jeg bokstaveligtalt hakeselpp. Hadde bihulebetennelse, så ikke ut, og etter å ha blitt sminka så kunne man ikke tenke seg at jeg var en smule forkjøla en gang. Den røde nesen var borte. alle ugjevnheter var borte og posene under øynene var helt borte. Det beste var at jeg ikke følte jeg hadde sminke på i det hele tatt. Helt lett ligger det på fjeset.

  All forever's sminke er basert på vår aloe vera gel.  

  All forever's sminke er nikkelfritt.

  Vårt mineralpudderet har kun mellom 5-10% bismuth isteden for andre merker er basert på dette og kanskje har 50-60%. Bismuth er et stoff noen produsenter bruker for at produktene skal sitte bedre og fargen skinne mer. Problemet med det er at bismuth ikke er bra for huden, det tetter porer som resulterer i kviser og uren hud. Dette trenger du ikke bekymre deg for med vår Sonya make up fra forever. Sonya mineralpudder fungerer som concealer, foundation og pudder alt-i-et og virker slik at huden får en naturlig, fin og jevn finish. 

  Maskaraen er utviklet for ømfintlige øyne.

  Kunne nevnt så mye mer om vår sminke men tar dette i inlegg om hvert produkt etter hvert...

  Vår make up kollektion inne holder:

  - Sminkefjerne

  - Øyenskygger i mange forskjellige farger

  - Maskara

  - Eyeliner

  - Lipliner

  - Concealer hjul

  - Forndation

  - Mineralpudder

  - Leppestift

  - Lipgloss

  osv...osv... Så utrolig mye og så utrolig mye bra.


  FØR: Absolutt helt ustelt... Gammel sminke, stygt hår...  ETTER:  Forskjell eller ?

  Alle våre forever produkter er laget for at det skal være best mulig for din hud og din kropp både invendig og utvendig.

  -Annelise

 • KOMMENTAR NUMMER 1100...

  Som sagt bytter jeg linken under bildet til høyre vær 100 kommentar. Denne gang på 1100 ble det  www.hrms.blogg.no som ble vinneren. Gratulerer med link på min blogg.

  -Annelise

 • MIN 17. MAI

  Å stå opp etter to timer for å se barnetoget det var visst ikke mulig. Hørte aldri vekkerklokka. Våknet isteden av korpset da de gikk nede ved veien utenfor vinduet. Da var det åpne vinduet å se fra senga. Så å si med en gang de hadde gått forbi var det natt natt for meg og sov til klokken 12.

  Da var det hjem å hente badetøy for å ha Vanngymnastikk ala atleten i Løgnastoget. Det var rått da, men jeg som var forkjølt fra før så var nok ikke dette det smarteste jeg har gjort i mitt liv. Nå hoster jeg mer en noen gang, menmen, det er bare å bite tennene sammen.

  Vi var hjemme her i fra, jeg kledde på meg en kjole og dro ned til mormor for pølser og is. Kl. 4 var det tid for folketog i et helt forferdelig vær. Etter å ha stått ute i 20 kinutter med jakke og hansker hadde jeg nesten frostskader på beina og naglebet i fingrene. Det var ikke gøy det...

  Bilder kommer. Strømmen på mobilen er gått og har ikke ledningen til kameraet her.

  Q: Hvordan var din 17. Mai ?

  -Annelise

 • X- RUSSEKRO !

  17. Mai og det var siste dag for årets russ til å ha på den røde,blå, grønne eller sorte russebuksa i dag. Da benytter jeg sammenhengen med en fest for oss som savnet 2011 russetida.

  11. Mai var det booket for X-russekro. Da var det på med den gamle russebuksa, alkoholen i hånda og mye energi. Her skulle X. russeknuter tas, og jeg kan vel si meg enig i at jeg tok litt av her.

  Kos dere med bilder:


  // Russ 2011

  // Meg

  // Outfit, Russebukse og fars gamle dongerivest, digger den.

  // Siril og Anna Thora

  // Elise og Sigurd

  // Shot dart  // Kåre

  // Kåre og Keven

  // Anna Thora

  // Me

  // God gjengen

  // Meg og Sigurd

  // Fotoshoot på biltur...

  // And again.... Siril, Sunniva og meg

  // Snart der....  // Body shot

  // min tur

  // De beste!  // Sa man knute kjøkken ?

  Råbra kveld !

  -Annelise

 • TO TIMER SØVN - 17 MAI FEIRING

  Ønsker dere alle en riktig god 17. Mai. Måtte dette blir Norges beste bursdag.

   Da klokka var 5, og jeg enda ikke var trett, var planen at jeg skulle holde meg våken til barnetoget/skoletoget kl 9. Deretter gå å legge meg frem til 12.00. Men nå er jeg usikker det er fortsatt nesten to og en halv time til jeg tenkte å stå opp og alle jeg var på narsj sammen med er enten gått hjem eller sovnet. Så da tror jeg nesten døgnets søvn blir disse to timene. Lite vits å sitte våken to timer alene.

  Spørsmålet er da bare; Vil jeg klare å stå opp etter to timer med søvn ?

  Hva tror du ?

  -Annelise

 • MIN 16. MAI NATT

  Jeg startet som sagt hos Jeanette med henne, Kristina og Mariama. Før jeg forflyttet meg til Keven og gutta.
  Timer her og vi ville videre. Slutten av 20 års dagen til Glenn ble det, storkos. Fest me kompiser, foreldre og anbulanse arbeidere. Spesielt.
  Nå sitter vi på narsj som minner mer om midten av en fest hos Sondre ( uten tanke på meg som blogger ) Kjenner det blir en bra kveld og har vert en bra kveld. Blir vanskelig å stå opp i morgen til barnetoget. ..!

  -Annelise

 • 16. MAI

  Hele norgest "offisielle drikkedag". Så godt som alle har fri 17. og da blir det vel en selfølge og feste mange sammen. Med eller uten alkohol så blir det fortsatt en dag der ganske mange av vennene dine kan finne på noe sammen med deg. Alkoholen står hjemme i dag, har blitt så veldig mye av det i det siste, men jeg skal allikevell finne på noe. først blir det i allefall ned en tur til Jeanette, der hun og Kristina sitter. Så får vi se hvor jeg ender opp etter hvert.


  // HaHa. Ingen bilder som passet, så da gikk jeg like godt helt tilbake da vi gikk i 3.-5. klasse... god gjeng

  Blir en koselig kveld dette.

  Q: Hva skal du bruke kvelden til ?

  -Annelise

 • ABC PARTY I BILDER !

  Beste Ingrid ble 20 år den 29. April. Dette ble feiret kveld og natt til 1. Mai og ABC var temaet. Anything but clothes. Du kan ha på deg hva du vil, unntatt klær. Jeg valgte da: Sølvteip og engangshansker, andre valgte noe helt annet. Det var stilig det.


  // My outfit !

  // Ingrid - bursdagsbarn (aluminiumsfolie topp, tyll skjørt og Slikt stoff som man legger under bark i bed for at ikke ugress skal komme opp i mellom)

  // Kristine

  // Meg og Sondre

  // Anna Thora

  // Siril

  // Anna Thora

  // Anna igjen - LAken kjole, med håndavtrykk til alle barnehage barn.

  // Ingrid, Anna Thora og Siril

  // Siril, Ingrid, Meg og Anna Thora

  // Tommy bada i iskaldt vann. (Ikke frivillig vell og merke)


  // Tommy

  // Crazy Ole

  // Frida og Ingrid

  // Meg, Ingrid og Frida

  Over gjennomsnittet bra bursdagsfest !

  - Annelise

 • BLI PUBLISERT PÅ MIN BLOGG

  Det nermer seg kommentar nummer 1100. Hvert runde tall blir publisert på min blogg som vanlig.

  Kommenter i vei på innlegg nedover.

  ( Som alltid, er den 1100 kommentaren noe som dette:. Jeg vil bli linket, jeg vil bli publisert på din blogg eller kult jeg vil på dette inlegget publiserer jeg den nermeste som skriver noe om de normale innleggene mine)  Kos dere i dag !

  -Annelise

 • MIN FØRSTE TOPP 8 DEMO

  I dag skal jeg ha min første skikelige demo i forever.  Har hatt en sminke før, men da var det uten hjelp, og uten egentlig å ha gått gjennom noe mer en hva jeg kan selv før selve demoen. Så dette blir spennedne. Demoens tema er topp 8. De 8 produktene som vi selger mest av, og Cathrine skal komme for hjelp. Gleder meg !

  FOREVER TOPP 8:

  Aloe Vera Gel

   

  Aloe Bits n Peaches

   
  Aloe Berry Nectar


  Aloe Vera Gelly


  Propolis Créme

  Heat Lotion


  Forever Bright Toothgel


  Aloe Lips

   

  Q: Prøvd noen av disse produktene ?

  -Annelise

 • LØRDAGSKOS !


  // Vorsh

  // Lucky guy...

  // ... or not ?

  // Boks tårn

  // Og det blir høyere...  // Tonje

  // Meg og Kristian

  // På tide å skifte ut kameraet mitt kanskje ?  // Armbak

  // Godgjeng


  -Annelise

 • WHITNEY PORT VEKSE !

  Var på kvadrat med Kristine i dag. Tilfeldigvis var det åpning på Whitney Port kolleksjonen, så det måtte jo utforskes. Prøvde en av kjolene, men denne passet ikke. Ble ei veske i steden. Likte den veldig godt jeg !

  Q: Fikk du med deg hjem noe av denne kolleksjonen ?

  -Annelise

 • JAKKEN SOM BRENNER !

  "Det lukter rart her var det første jeg sa". Litt etter fikk jeg en kommentar tilbake "Det lukter på en måte svidd, men hva kan det være?"

  Jeg ser ned på gulvet og under jakken min ser jeg et svakt lys. Løfter jakken og lampen følger litt med opp før den slipper og faller på gulvet. Det ble et lite hysterisk øyeblikk her hjemme. Lampen ble fort dratt ut fra stikkontakten og jeg kjempet meg gjennom hele jakken med blikket og hendene for å se hvor den var smeltet. Det lå nemlig en stor bit igjen på lampen som var smeltet.

  Heldigvis var det bare litt hår og en bit fra hetta som var borte, dette viser ikke så ofte. Jeg er nemlig veldig glad i denne gode og varme jakken min.
  // Mitt beste sad face. HaHa...

  -Annelise

 • DET SØTE LIV !

  Så mye jeg ville skrevet om akkurat nå som alltid, men jeg får bare ikke den tiden til bloggen som jeg skulle ønsket.

  Det har de siste ukene vært mye innhold i ukedager og helger. Blandt annet har jeg:

  ... vært på dette ABC partyet som jeg tok mange bilder fra og fortalte om i et av de siste innlegg. Var utrolig gøy !

  ... Jobbet mye med forever, forberedelser og forever kosekvelder. Noe av det kjekkeste jeg gjør for tiden.

  ... Vært på Ålgårds (også kjent som Stavangers) Landstreff i kongeparken. Tinie Tempah er min største levende helt. Ingen går noengang forbi Michael Jackson selvfølgelig, eller Queen for den saks skyld

  ... Var også på herlig tur tilbake til Ukraina etter to år. Fikk se mange fattisge familier, barnehjem, fritidshjem og mye mer som vi i Norge har hjulpet med. I tillegg fikk jeg kjøpt drømmekjolen. Brudekjole til den dagen i fremtiden jeg forhåpentligvis gifter meg .

  ... Stått vakt på Street Legal Dragrace.

  ... Vært på min aller første visning på hus.

  ... Selvfølgelig har det blitt litt trening i tillegg, mye jobb, mye besøk og vennesammenkomster.

   

  Med pause i styrkeløft og dansing har jeg faktisk tid til forskjellige aktiviteter etter jobb. Dette er noe av det herligste jeg vet !

           

  // ABC party - Ingrid 20 år                     // Fotball på barnehjem i Ukraina

  You know you're happy when you can't fall asleep because the reality is finally better then your dreams ?

  -Annelise

 • TACO, JORBÆR OG VANILJESAUS

  Sitter her med Kristine. Taco er nettopp spist opp og nå er det dessert tod med jorbær og vaniljesaus. Herlig!

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits