Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DANMARK - AALBORG 15.-19. JULI

Rett ette Gatebil dro vi videre til Danmark. Vi skulle dra 10 for å ha 6 timer på oss fra Sarpsborg til Kristiansand, men alt, absolut alt gikk galt !

Kø, bomma på ferja, veisperring, vegarbeid. Yes you name it. Alt du kan tenke deg hente på denne veien. På en vei som skal ta under 4 timer brukte denne dagen 6 til 6,5 timer. Vi trodde vi ikke rakk det men håpet på at det gikk allikevell, ettersom Colorline sa vi fikk bli med selvom vi var der bare 10 min før (skal egentlig være en time før)

Kjørte alt vi kunne, men Sondre og Keven som kjørte litt bak oss, kom i enda en stillestående kø, rett etter at vi hadde kjørt forbi. De flyttet feja til "fra" Larvik, mens jeg fortsatte til Kristiansand. Jeg hadde kjørt for langt til å snu.

De kom med, men kjære meg rakk ikke ferja. Beskjeden som møtte meg. "Oi, hadde du vært her for et minutt siden kunne vi presset deg på, men nå er det dessverre for seint" Great et minutt!

Mye depping etter dette, men Fjordline redder ! Min helt ! Og Danmark turen ble en sucsess !

 

// "Gutter på tur" Når vi ikke gidder å kjøpe bestikk, brødkniv eller nok pålegg. Da blir det mange rare løsninger !


// Frokost på Jensens Bøfhus !

// Hyttekos ! Drikkespill, god mat og mye gøy !

// Fårup sommerland !

// Aalborg at night !

// Shopping in Aalborg !


// Siste morning og hjemreisen!

Minneverdig tur !

-Annelise

 

 • GATEBIL 13.-15. JULI!

  Digger gatebil ! Helga startet med en liten nedtur da vi ble nektet å komme inn på campen hvor folk hadde holdt av plass til oss. Men etterhvert når vi fikk bilene inn så var alt helt supert !

  // Starten av Gatebil, og campen vår.

  // Godt folk

   

  RÅBRA HELG !

  -Annelise

 • UKRAINA 13.-18. APRIL 2012

  Unnskyld for sein blogging om denne turen, men har lagt bloggen litt til side og hatt som fokus: Ha mest mulig GØY!

  Nedenfor kommer en hel del bilder fra Ukraina! Enjoy!

  På reise:

  Rundt om i Korosten:

  //En lekeplass, Togstasjonen, Lastebil og Minnesmerket etter Tsjernobyl ulykka.

  Et hjem for fysisk utviklingshemmede i Korosten:

  // Dette ga skolene jeg dro med, Gand og Åkra støtte til, og nå er det ikke lenge til det står klart. Blir gøy.

  En bytur:

  // Forskjellige steder i byen og på vei ned. Bilde helt nede til høyre er et gammelt bilde av hvordan Korosten så ut for lenge siden.

  På skolebesøk, skole nr.7:

  // Eleven var på skolen på deres Påskeaften kun pågrunn av at vi var i byen. De er også blitt støttet, likt som alle andre vi besøker der nede. Hadde danseshow, sang og spilte på instrumenter for oss. Skolene der nede har kun tall (derfor nr.7) Ingen skoler har navn, istedet har alle skolene i Korosten hvert sitt nummer.

  Olenas barnehjem:


  // Olena er en kjent dame i Ukraina. Hun var den første som tok andres barn uten foreldre, eller barn som hadde det vondt hjem til seg. Nå har hun dette barnehjemmet, hun har ca 8 barn hjemme hos seg som hun har adoptert og hun jobber med å få andre barn rundt om kring til å få hjelp, og dette nesten helt uten betaling. Kun litt støtte fra fylket, og ellers støtte fra Gand og Åkra videregående slik hun klarer å gi seg selv og alle barna mat og litt smått ekstra.

  På Bibelskolen: (Der vi bor i Korosten)

  På besøk hjemme hos to familier:  // Den øverste familien er litt rikere en den nederste, men i gjennomsnitt tjener en familie her ned (en fattig familie, som flertallet er) mellom 500 og 1500 norske kroner. Maten er en del billigere en i Norge, men klærne koster opp i mot våre priser (hvis vi regner H&M, Cubus osv..) Er det rart THK stiftelsen kjører lastebiler med klær ned til denne byen flere ganger i året! Det var utrolig trist å stå der, husene så ut som de skulle falle sammen, og de hadde nesten ingenting. Det er da du ser at du fint kan gi en person deres månedslønn, for en 500 lapp for oss Nordmenn merkes så vidt, mens for dem gir du dem mer en de kan tenke seg! Tenk deg om en person kom til deg og ga deg en norsk månedslønn rett i hånda. 20 000 F.eks Det hadde hjulpet en del det !

  Et "barnhjem/familie senter":


  // Fra Gand vgs, da jeg reiste for dem, da ga vi penger til dette huset. Det var helt falleferdig og alt var råttent innvendig. Nå kom jeg tilbake og det så helt utrolig ut i forhold. Her bor 2 familer i hver sin del. Det er en mann og kone, som har tatt til seg ca 10 barn hver. På enmåte et barnehjem, men de er adoptert for å kunne bo der så lenge de vil!

  Hjemme hos Olena:


  // Alle var ikke hjemme denne dagen, men her er noen av barna og dyrene deres.

  På rehab senter for narkomane men:

  // Her liker jeg meg,( som mange andre steder) På de fleste kan du se at de har hatt et hardt liv, alle ser ganske mye eldre ut enn de er, arr rundt over hele seg, blasse tatoveringer og "sletne" trekk i ansiktet. Allikevell, her står de å smiler som bare det, og forklarer hvordan dette senteret har hjulpet dem. Mange har truffet damer og fått barn etter dette, andre har giftet seg allerede. Rett og slett fått et helt nytt liv. Det er herlig å se, og alle absolutt alle er så utrolig snille!

  På en annen skole:

  // Disse har også fått mye støtte til kostomyer og  fritidsaparater. DE hadde stort danseshow, med folkedans og tango og sang!

  På resturant besøk:

  // Kjempe god mat her! Morsomt, Lyset gikk imens vi satt der, ganske lenge også. Så da satt vi der, med to stearinlys og spiste middag ! Koselig !


  Hjemreisen:

  Å reise og oppleve andre levevilkår, glede barn og voksne som ikke har det like bra som oss. Det er den beste følelsen jeg vet!

  Da er jeg hjemme, og har vært her ei stund. Så nå gleder jeg meg bare til å dra opp igjen neste gang, den gang det blir !

  -Annelise

 • 9 DAGERSKUR!

  I går var starten på en nidagers aloevera kur. En kur der du skal drikke 3-4dl aloevera juice vær dag. Hensikten er å rense tarmene for sopp og andre avfallstoffer. I gjennomsnitt har en person fra 3-7kg avfallstoffer i tarmene. Det er ekkelt det. Nå skal dette ut. Annen hensikt er at når du får bort disse avfallstoffer så fungerer magen bedre, og ettersom opp mot 70% av immungorsvaret ligger i magen så blir forhåpentligvis dette bedre også. Bedre fordøyelse, bedre immunforsvar; mer energi og ettehvert også mye bedre kosthold er mitt mål med dette! Det skal bli herlig.

  Q: Har du prøvd denne kuren?

  - Annelise

 • BLI EN FORHANDLER !

  Forever Living trenger deg og du trenger Forever Living!

  Er din drøm å ha et stort og fint hus, en ny bil, en rå motorsykkel, et eget firma uten risiko, økonomisk frihet, en herlig ferie eller det å være din egen sjef? Kunne du tenke deg litt ekstra lønn hver måned ? Da er dette noe for deg !

   

  Fordeler med Forever:

  - Forever er et AAA firma, som vil si ingen gjeld, sikker bedrift = ingen risiko.

  - Det er helt gratis, ingen startavgift eller skjulte gebyrer.

  - Det er ingen faste summer det må bestilles for pr. måned. Du bestemme selv når og for hvor mye du vil bestille for. Hvor mye du selv vil selge for og hvor mye du vil tjene i løpet av måneden.

  - Man er vår egen sjef og du bestemmer din arbeidstid akkurat slik du ønsker.

   

  I Forever jobber man i team. Du er din egen sjef, bestemmer dine arbeidstider og har økonomisk frihet. Allikevell jobber du aldri alene. Du har sponsor og upline som alltid er der for deg, for å hjelpe og støtte deg i din bedrift! Kurs kan du ta hjemme i stua og hvor du måtte ønske, gjennom internett. Dette kalles webinar og holdes vær Mandag 21.30-22.15. Du kan også lett ta en hjemme eksamen. Tre tynne hefter med info du trenger og du er klar til å få flere muligheter. Godkjent eksamen gir deg gratis hjemmeside.

  Du vil aldri føle deg alene til tross for eget firma. I tillegg til uplines som støtter deg har vi mange sosiale sammenkomster. Teamsamlinger, suksessdager i Oslo for alle norges forhandlere og Europeisk samling ++!

  Konkurranse er spennende og utrolig givende. Dette er noe du finner mye av som forhandler.

  Hver Onsdag holdes buisniss presentasjon på nett. Utenom er jeg og mine kollegaer glade for å møtes for en slik presentasjon hjemme hos deg eller ute på kafe. Kontakt meg på mail: annelisegjersdal@hotmail.com hvis du ønsker en plass på buisniss presentasjon på nett, eller treffes for en slik presentasjon.

     - Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits