Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

LEILIGHET FREMSKRITT!

Har fått begynt litt med taket i leiligheten nå. Har kommet et stykke, men dessverre en del igjen også...

Foreløpig resultat vises på bilder, så blir d mulugens litt mer fremskritt i morgen !

-Annelise

 • FOREVER STAND!

  Fra 11-17 var vi i Varhaughallen. Det er nemlig Jær messe og jeg og gode kollegaer holder stand!

  Kjempe gøy, men også ganske slitsomt. Man treffer mange smilende og positive personer, får nye kunder og får dele våre favorittprodukt og arbeidserfaringer. Nå sitter jeg hjemme, utslitt, tett i hodet og sliten rygg. Det tar på å være på topp !

  Q: Har du hørt om Forever Living før?
  Q: Har du prøvd noen av produktene? Hvilke?

  -Annelise

 • VIKINGKJOLEN KOMMER SEG!

  Å sy er enkelt. Helt til man skal ha på armer...
  Først sydde jeg armen dobbelt, så jeg fikk en fin (les grusom) brett bak på kjolen. Deretter sydde jeg inn skulderen i armen.
  Noe skylded at d var vanskelig og noe skyldes nok min lille erfaring med symaskin. Lite hviste jeg at deler av symaskinen kunne tas av når man skal sy i  ring.
  Tror resultatet ble bra til slutt.

  Nå gjenstår halsen, (som jeg foreløpig ikke vet hvordan den skal se ut) lengden på armene og lengden på kjolen. Før jeg kan sette i gang med hetter og muligens en vikingtunika til min kjære

  -Annelise

 • PRODUKTANBEFALING: BB CREME!

  BB Creme er blitt mitt nye favorittprodukt. Delt med aloe vera juice, argi+, maskaraen og propolis!

  Utrolig lett pfre, det gr raskt, og du trenger s vidt jobbe med det for f det jevnt. Det smelter nemlig utrolig godt inn i huden.

  BB creme dekker ikke absolutt alle prikker og ujevnheter, men det er ikke langt i fra. Ikke minst ser det utrolig naturlig ut!

  En kjempe god primer, concealer og makeup base, som tilfrer fuktighet, som jevner ut hudtonen og beskytter for solen!

  Alt i ett!

  -Annelise

 • SYKEDAGER

  På dager som dette er det greit med en serie å følge me på.
  Kavet meg til butikken og fikk tak i litt eplemost, cola, ritz kjeks og kremost. Ingen sykedag er bedre en det. Mye godt for magen, hit the floor på skjermen og en stor, god og myk genser!

  Man må gjøre det beste ut av situasjonen.

  Har hatt antydning til migrene i hele helga, og i går kjente jeg at magen ikke helt ville spille på lag med meg. Ikke så rart ettersom vi var i barneselskap i går og tre av oss nå er kvalm eller ligger å spyr...omgangsyke som går ser det ut som.

  -Annelise

 • BACK TO THE 80'S!

  En travel jente for tiden, dette er grunnen til den dårlige blogg oppdateringen.

  Siden sist innlegg (foruten om mitt innlegg i går kveld) har jeg rukket å bli et år eldre. Dette måtte selvfølgelig feires, med back to the 80's. Det har vert rydding, planlegging, besøk osv. Osv. Så da ble bloggen plutselig nedprioritert. Beklager det!

  Jeg hadde tenkt å si at bilder fra bursdagen kommer snart, men jeg, gammeldags som jeg er, bruker fortsatt kamera istedenfor mobil på festligheter. (Kan diskutere om det er bra eller dårlig) For tiden er det ganske negativt, for uten pc er det vanskelig å laste opp bilder og har derfor verken bilder fra bryllup eller bursdag tilgjengelig for opplastning... kan prøve, men lover lite.

  Et uklart bilde av kveldens outfit.

  En av de morsomste bursdagene jeg har hatt. 80 talls klær og 80 talls musikk. Kan det bli bedre? Sjeldent har jeg sett så mye bra(?) dans.
  Om jeg tenker godt er det kun min 20 års dag med burlesque tema som kan nerme seg like festlig, tror disse temafestene ligger ganske gjevnt!

  Jeg er en av dem som elsker å kle meg ut, og har ofte tema på bursdagsfesten min. Blir nok aldri helt voksen på det området!

  Q: Liker du temafester? Hva var ditt kjekkeste tema?

  -Annelise

 • VIKINGKJOLE - SYPROSJEKT

  Når man får til å sy det man vil, er det utrolig gøy! Fikk sydd litt mer på vikingkjolen min i kveld, og det gikk overaskende bra.

  Min kjæres farmor var så snill å låne meg en symaskin som faktisk fungerer. Plutselig var nesten hele kjolen ferdig på kun få timer. Tidligere har jeg ikke laget mer en to sømmer på tilsammen 10cm på to kvelder. Hurra for en bra symaskin!

  Tror jeg er hekta på å sy. Stor sjanse for at det blir fortsettelse i morgen !

  Q: Har du sydd noe ?

  -Annelise

 • NÅR LIVET SMILER !

  Jeg husker det nesten ord rett hvordan jeg beskrev humøret mitt og livssituasjonen min for litt over et år siden. Alt var bare mørkt, og lyse i tunellen var så godt som borte. Jeg sa da at jeg viste det fantes et lys et sted langt fremme, men det var mest en tanke og et ønske ikke noe jeg trodde fult og helt på.

  Nå tenkte jeg derimot å beskrive den rake motsetning, for å prøve å få ut hvordan det kan forandres!

  Nå er livet så og si perfekt. Jeg har en kjæreste som virkelig finner smilene mine, herlige venner, har fått mulighet til å reise mye dette året og har en jobb jeg virkelig elsker!

  Jeg kan jobbe hver dag, nesten hele dagene og allikevell koser jeg meg! Det eneste jobben innebærer er å snakke med kjente og kjære. Hvem kunne vel ikke tenke seg en jobb som det?

  Det eneste som kan toppe livet til perfekt i denne tidsepoken av livet mitt, er at leiligheten blir klar og den dagen jeg kan si opp den vanlige jobben min, og starte fulltid med Forever. Det satser jeg på at ikke blir særlig lenge til !

  Misforstå meg rett, jeg syntes det er kjempe kjekt å skru på biler, finne feil og få biler og motorsykler til å svive igjen. Men, det finnes et men, det er lite som er så kjedelig å gjøre etter endt arbeidsdag som å jobbe enda lenger med det du har jobbet med hele dagen, uten å få betalt!
  Om jeg hadde hatt mer fritid og en annen type jobb, da hadde det vert kanongøy å fikset min egen bil, jobbet med prosjekter og fått litt leketøy på hjula igjen!

  Jeg drømmer, og disse drømmene skal snart bli virkelig!

  Livet smiler !

 • MORGEN TIMER

  Var i bryllup til mitt søskenbarn Marielle og hennes nåværende mann Ole Andreas i går.
  Tok dessverre minimalt med bilder med telefonen. Men dere kan få en liten smakebit fra bildene til min kjære før seremonien i kirka.

  Flere bilder kommer etterhvert !

  Nå er en ny dag startet og vi er på vei til kickoff, inspirasjonsmøte med Forever. Gleder meg ! Etterfulgt av en tidlig feiring av bursdagen min i kveld.

  -Annelise

 • BYGGEPLANER OG FLYTTEPLANER

  Jeg har muligens fortalt det fr, men jeg kan nevne det igjen. Tviler p at det er s mange av dere som har lest bloggen min fast hele denne tiden hvor jeg nesten ikke har oppdatert.

  Jeg bygger nemlig leilighet, som jeg gleder meg utrolig til kunne flytte inn i. Selve leilighetens beliggenhet blir de, uten noe srlig naboer av noe slag, men har tro p at den blir stor, fin og grei til leve i i noen r fremover.

  N er vi kommet s langt at det snart er tid for bestilling av kjkken, bad, walkin closet osv. Derfor bruker jeg det meste av min ledige tid til sette opp dette. Det blir Ikea kjkken og skap. og med den geniale (men sinnssykt trege) 3D planneren deres er det ganske gy planlegge. Helst skulle jeg nske jeg var bitte litt mer kreativ slik at det kunne blitt ekstremt fint i forhold til at det nbare blir snn middelmdig (Om det er et norskt ord?)

  Forelpig har jeg ftt snekra sammen disse kjkkenene:


  // Har nok enda mange forslag komme igjennom fr jeg bestemmer meg helt, men fler i alle fall jeg har en liten start

  For bare f r siden kjpte jeg meg et stort klesskap fra ikea, dette tenker jeg at blir med til walkin closetet, mens resten av rommet trenger nye hyller:

  // Mangler fortsatt mye p skapet, men her vises i alle fall litt.

  Synd det ikke er bedre bilder p hvordan det faktisk vil se ut, men det er vel kanskje det beste som gr for n.

  Gleder meg til jeg har bestemt meg, og til begynne sette alt p plass !

  -Annelise

 • VIL DU BLI KONOMISK FRI?

  Drmmer du om et stort og fint hus ved sjen, en ny bil, hjelpe fattige barn i uland, en ekstra ferie eller rett og slett bare noen tusen ekstra i mneden for f pengene til strekke til?

  Drmmer du om kunne vre hjemme med barna dine litt mer enn det du rekker n, f med deg fritidsaktivitetene de driver med, kunne drive med en ekstra aktivitet eller kanskje bare trappe ned litt i stilling p jobb ?

  Da har jeg lsningen for deg!

  Hvis du er over 18 r og har lyst p nye utfordringer, mer tid, bli konomisk fri, f fantastiske produkter til innkjpspris og kanskje ogs en bedre helse. Kontakt meg om du vil alt dette (eller bare noe av det) S kan jeg hjelpe deg f dette, og til n dine ml!

  Du er din egen sjef, du jobber nr du vil, men allikevel har du et fra team i ryggen som backer deg opp nr det trengs. Du str aldri alene, men du bestemmer alt selv. Hres ikke det fantastisk ut? Jeg sker nemlig personer som har lyst vre forhandler for Forever Living, og alle stillinger er ledige for deg !

  // Vi har det alltid like gy p jobb !

  Forever Living Products

  Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er dermed verdens strste dyrker, produsent og distributr av Aloe vera. Produktene er basert p kologisk dyrket Aloe vera fra foretakets egne plantasjer. Fordi Forever eier hele produksjonsprosessen, fra plante til ferdig produkt, kan foretaket kontrollere og garantere hgste kvalitet.
  leve aktivt og ta vare p seg selv er og blir stadig mer populrt, og flere og flere er interesserte i naturlige alternativ som gir de bde kvalitet og resultat. Forever er i dag Skandinavias strste direktesalgsforetak innen kosttilskudd og hudpleieprodukter basert p Aloe vera.

  -Annelise

  Kontakt meg: annelisegjersdal@hotmail.com

 • RUINERT FOR MÅNEDEN!

  Da var stoffet handlet. Fikk nok synlig hakeslepp da jeg så prisen. Jeg som så sjeldent (les aldri) har kjøpt stoff, hadde ikke forventet meg den prisen. Menmen, nå håper jeg virkelig jeg klarer å sy vikingkjole og hette.

  Som sagt skulle jeg også levere inn pcen min, tror jeg måtte stå en, nesten to timer i kø, kun for det... Glede.

  Ettersom de må ha pcen inne i rundt to uker kjøpte jeg meg en jalla erstatning av en tab. Et billig nettbrett men en veldig gammeldags type skjerm. Så billig at jeg ikke har hørt om merket før en gang. Men den fungerer OG jeg kan jobbe litt smått på den ! Da er jeg fornøyd, intill videre


  -Annelise

 • SÅ GIRA AT DET NESTEN GJØR VONDT

  Kjenner du til den følelsen?

  Kroppen dirrer og det er minst nitti-ni sommerfugler i magen, jeg bruser over av energi. Så gira er jeg!

  Hvorfor så gira?

  Jeg vil nemlig hjem fra jobb for å jobbe MER! Ja du leste riktig, jobbe mer! Hvor mange jobber skjer det i?

  Det er nemlig en stor forskjell på en jobb du har for å tjene penger for å overleve, og en jobb du har fordi du har lyst og for de den gir deg muligheter du ellers bare kan drømme om!

  Det er ti tusen ting jeg vil gjøre i dag for å få foretningen opp og frem!
  Gleder meg virkelig til å komme hjem fra jobb og kvadrat.

  Vil du også gjerne ha en slik jobb, og jobbe sammen med meg? Ta kontakt da vel. Forever Living har ledige stillinger til alle (over 18år)

  -Annelise Gjersdal

 • KREATIVITETEN SPIRER

  Jeg er skikkelig kreativ for tiden. Vil lage alt, gjøre alt, og tiden strekker virkelig ikke til.

  Nå har jeg tegnet mønster til en babydress jeg skal sy, ettersom jeg plutselig fikk lyst å begynne å sy for en liten stund siden. Vet ikke til hvem, men det finner jeg ut når den e ferdig.
  Og ikke nok med det;

  Forige gang jeg og typen var i Sogndal hos hans familie ble jeg inspirert til å lage hjemmelaget Mjød, og denne gang va var der var det vikingkjole jeg fikk utrolig lyst å lage, etter at vi var på vikingmarked i Gudvangen med dem.

  Så i dag reiser jeg ut på kvadrat kjøpesenter for å kjøpe lin stoff til kjole, ull til hette og for å levere inn pcen min til reperasjon eller kjøpe meg en ny etter total krasj i går! Can't wait to start !

  Bilde er fra wardruna konsert som var samme helga som vikingmarked i Gudvangen.

  -Annelise

 • DET KRIBLER

  Kjente det begynte å krible i fingrene etter å skrive litt igjen. Satte meg ned å skrev noen linjer, og poff! Der var det svart !

  Jeg tror jeg har et eller annet anti elektrisitet gen i meg. Jeg klarer nemlig å ødelegge absolutt ALT av elektriske gjenstander. Mobil, pc, kamera og alt annet du kan tenke deg. Setter jeg en finger på det kan du banne på at det ikke varer lenger enn noen måneder, samme hvor nytt det er!

  Så nå sitter jeg her å trykker på mobilen istedet, ikke like gøy men det fungerer.

  Hele temaet jeg egentlig skulle skrive om ble dermed ødelagt og har nå glemt alt som var i tankene. Heldigvis har jeg tenkt på å begynne å skrive ei stund nå, så det kommer nok ut litt mer snart!

  Slenger med et random bilde av meg og min kjære fra ferien bare for å ha et bilde!

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen N

  Jeg heter Annelise Gjersdal og er 21 r.

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits