Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Mye trening og lite blogging

Jeg må nesten beklage at jeg ikke har blogga i det siste, men jeg har absolutt ikke tid nå i disse dager! HaHa . Jeg har så dårlig tid at jeg hadde glemt å sende timelista mi om hvor mye jeg har jobba til danseskolen, slik at jeg nesten ikke fikk lønna . Ikke bra . men om jeg ikke blogger så mye videre heller så er det pågrunn av lekser, innleveringer, fremføringer osv ...

Kansje også litt fordi jeg har starta å trene vær dag i uka, Ukas treningsplan så slik ut:
Mandag Dans: 17.15-20.00
Tirsdag Aerobic: 17.30-18.30 ( med herlig massasje fra massasjestol på treningsseteret etterpå. love it! )
Onsdag Styrkeløft trening: Fra etter skolen ( lang tur på over 1 mil ) ca 14.00-16.30
Torsdag styrkeløft trening : Noen timer i morgen i allefall. ?
Åsså helga skal brukes til å sage greiner i skogen på hytta -.-

Off blir nesten sliten bare av å skrive det . Noen som tror jeg har gansperr i dag eller ?
De som svarte ja på dette spørsmålet . 10 poeng til dere !
Men nå er det tid for soving om ei lita stund så God Natt !

Fortsatt ikke bilder på den bærbare pcen ;/

-Annelise

 • God morgen

  Jeg forstår ikke jeg orka . Vi begynner klokka 12 på skolen i dag og jeg sto opp 8 ! Altså jeg burde jo egentli det fordi jeg trengte litt øving til prøve ( den prøven som ble vlyst om noen husker den ) Men det har seg jo slik at jeg ikke har øvd noe nesten . så det var lite vits i det . menmen . nå har jeg god tid på alt annet da . Men må nok øve litt til mens jeg spiser eller no .

  Å nå gleder jeg meg virkelig til en ny anmerkning ! HaHa . den første timen vi har på mandager har vi en lærer du får anmerkning av uansett . Hva en du gjør finner han en måte å gjøre det til en anmerkning ! Hater han . Men nok om det !
  Her er dagens outfit : ( Vet jeg ser ut som jeg har fått et slag i hode på det første bilde . men det er outfit bilde så er ikke meninga dere skal se på fjeset )
  bilde 0611 bilde 0619 bilde 0616

  Litt bra å si at det ikke er fjestet du skal se på et outfit bilde, når jeg har et bilde med nesten kun fjeset . men samma det . La ut alle bildene som gikk an å se no på ! Resten av bildene var bevegelse bilder til 1000 !

  -Annelise
 • Bursdag, Jobb og Outfit !

  Da var jeg hjemme fra min ryddejob jeg har annenhver søndag ! Veldig slitsomt å litt kjedelig. menmen job er job :P
  Å penger er penger ! Hørtes litt ut som jeg kunne gjort hva som helst for penger, men jobben min er altså ikke så ille ;D

  Litt stress dag dette blir, skulle jo på jobb i dag tidlig, Åsså skulle jeg til Jeanette å klippe meg å i tillegg til det måtte jeg øve på prøve ! Men rett før jeg gikk på job ropte mor ned . husk at vi skal i sleskap til mormor klokka 3 . O shit kunne jeg høre fra hodet mitt i det øyeblikket . Allerede lita tid til prøven å sånt . Å Selskaper hos mormor pleier jo vare i mange timer !

  Men ble til at jeg måtte avlyse klippinga i allefall . Men nå tipper jeg det blir avlysning av øving også fordi jeg tror jeg kommer til å komme hjem så sent . Å om jeg ikke kommer så sent at jeg ikke kan øve så kommer jeg sikkert hjem så sent at jeg ikke orker å øve . MenMen . jeg kan jo en del av det fra før så håper det går greit om jeg ikke får tid også !

  Outfit for min mormors bursdag:
  bilde 0606 bilde 0608

  Så litt redd ut på det bilde til høyre . men hadde selvutløser på så bilde bra visst tatt akkurat når jeg skifta ansiktsutrykk eller no . Nå har dere også bilder av verdens beste seng med den søte bamsen min som alltid ligger å sover med meg ! HaHa .

  -Annelise
 • Min blogg er vurdert !

  Veldig fin måte jeg har brukt min lørdagskveld på ! Var hos Jeanette så satte vi oss ned å pussla . sånn stort 2000 brikkers pusslespill som var starta litt på . Så når vi først hadde satt oss ned s¨kom vi oss aldrig vekk ! Eller vi gjorde egentlig det når Terkel i knipe begynte på tv gikk vi bort ei lita stund .

  Men siden det i grunn egentlig er litt gøy å pussle ble det fort en fortsettelse rett etter at filmen var slutt ! HaHa . satt der å prata å koste oss med gotteri, brus og pusslespill . Kan tro Fredrik mente vi var rare . menmen vi hadde det i allefall gøy ! Første han sa da han kom bort første gang " Ok . litt av en ting å gjøre på en lørdagskveld " Syntes det var litt morsomt, for bare 1 min før hadde Jeanette sagt akkurat det samme .

  Ble også vurdert i dag av Maria Nguyen . Takker så mye for det !

  Å ved å trykke på hennes navn oppforbi kan du se den der . Eller du kan se rett nedenfor her om du vil ?
  Men du kan alikevell ta en titt på denne snille jentas blogg !

  28738011252745824046
  Annelise sin blogg Her.
  Førsteinntrykk:
  Første inntrykket mitt var headern din, den var utrolig fin!
  Design: 
  Designet ditt er søt. Grått er litt kjedelig egentlig, men den grå fargen du valgte passer egentlig til hele bloggen din, så det var jo fint. Selve headern var kjempe søt, likte den veldig godt, en liten pluss for det!
  Innhold:
  Du skriver ganske bra, du har overskrfiter som fanger oppmerksomheten til folk, det gjør du ihvertfall hos meg! Når det gjelder bilder, har du bilder i omtrent alle innleggene dine, og det er bra!
  Men du bruker ofte smaylis og det irriterer meg litt..
  Tips til forbedring:
  Ikke bruk for mye smayli.
  Karakter: 5-

  Likte denne tilbakemeldingen ! Å det med smilyiene vet jeg egentlig ganske godt . men siden jeg skriver så mye av dem på msn osv... er det vanskelig å få dem bort . Men nå skal det bli mindre !

  -Annelise
 • Jenta som lekte med Ilden

  Som di fleste har hørt er dette etterfølgeren av Menn som hater kvinner som var en stor suksess i sverige og Norge vertfall, sikker flere land også men det vet jeg ikke :P
  jentasomlektemed144526sMen denne filmen var uansett utroligbra ! Og bør sees uansett . Hvis du vi på kino i nermere fremtid. Gå på denne !
  Men kansje den er best om du har sett menn som hater kvinner også . da har den mer sammenhengende historie. Selvom etter hva jeg har hørt går det fin å se denne også uten å ha sett den første filmen først ;D Det er jo " to forskjellige " historier ( men med samme bakgrunn osv... ) Så gå å se den uansett om du ikke har sett eller har sett den første filmen . du kommer til å elske den uasnett ! Å om du ikke har sett eneren kan du jo bare se den rett før du går ;D ?
  Den før en sterk 5av meg ;D

  -Annelise
 • Kun 6 branner på omtrent 2 timer !

  Off . hva skjer med verden ? Nå i natt har hele 6 branner blitt startet bare 10-20 min herfra på sånn 2 timer . Noen mener jo det var samme person . Men er ikke helt sikker .

  Da jeg satt her på pcen i går kveld / Natt begynnte det plutselig å hyle fra fars rom å han kom springene ut . brannDet var nemlig alarmen som hadde gått, så han måtte avgårde i full fart . Han er nemlig brannmann om dere ikke sjønte det . Eneste er at han ikke er brannmann i sandnes ( hvor alle brannene var ) men her på lille Ålgård .

  Så da han sprang forbi rommet mitt å jeg hørte brann...sandnes... å mye annet utydelig begynte jeg å lure på hva det var som hadde skjedd nå når di ble kalt inn til sandnes også .
  Men trengte visst ikke lure lenge, fordi omtrent 5 min etter at jeg hadde logget på facebook kom det opp noen mellinger som folk hadde lakt ut f.eks denne og denne.

  Sykt egentlig at en mann om det er det da kan ha gjort det på så kort tid . Far mente jo at det ikke kunne være mulig, hvis "pyromanen" ikke ahdde blitt plukket opp å kjørt videre ettersom han gikk rundt siden han var så godt som stupfull. MenMen kan jo være . Får se om di finner det ut da . 

  -Annelise
 • Tjen penger på din blogg !

  For ei stund siden ble jeg medlem på frossle.com . som er ei side du kan få sammarbeid med andre sider, reklamere for dem å så tjene penger for det. Dette blir nok ikke noe jeg tror jeg kommer til å fortsette med så lenge . ville bare se hvordan en slik side var ;D
  Men hvis du vill tjene litt på bloggen, bli medlem her . di har mange forskjellige sammarbeid å velge mellom !

  Frossle.com


  - Trykk på bildet,
  - Så trykker du på Affiliate mitt på siden, da kommer du videre inn for å registrere deg
  - Skriv inn di opplysningene di trenger for at du kan bli medlem, om deg og din blogg. HUSK at du er privatperson ;D
  - Etter å ha gjort dette må du vente på å ha blitt godkjent før du kan gjøre no mer ( tar kansje en dag eller to ? )

  Når du er inne på sida...
  -Trykker du på linken Alla program under Program og sammarbeten i høyre kollonne.
  - Å velger et sammarbeid du vil ha
  - Når du har valgt et og trykket Ansök om sammabete, har du et sammarbeid og kan starte å tjene penger.
  -
  Du kan nå gå inn på Mina sammarbeten, trykke på Anonnser
  - Velg deg nå en annonse du vil legge på bloggen din og du er i gang med å tjene penger.

  Du får forresten 50 kroner i startpenger, og kan ta ut dine penger når du har samlet 300 kroner!
  Enkel måte å tjene penger på om du trenger litt ekstra ;D

  -Annelise

 • Kino time !

  bilde 0592Vet det har vert lite blogging i det siste, men jeg har vert så utrolig mye på jobb i det siste, så har hatt litt for mye å gjøre, men nå skulle jeg tro jeg var tilbake på heltid ;D

  Så etter en lang dag med jobbing, litt skap bygging og rydding, skal jeg nyte resten av dagen med min kjære på kino :) Skal se Jenta som lekte med ilden ! Gleder meg ! Så bra som menn som hater kvinner var så må denne være bra :)

  Får forresten kansje speilene mine i morgen, til skapet :)
  Da blir kansje skapet mitt ferdig snart . skal bli godt ^^ Får jeg ryddet bort litt skrap i samme slengen . Trengs virkelig om du hadde sett rommet mitt nå ! Slik ser det omtrent ut nå i allefall . ikke så mye igjen nå :D Eneste dere hører om nå for tiden er skapet mitt tror jeg . helt in love jeg så klarer ikke tenke på noe annet . neida eller kasnje litt sant?  Dagens kino outfit med mitt altfor gode mobilkamera !
  bilde 0597 bilde 0595

  HaHa . se den rå bilen som kom inn på jobb i dag . Rareste bilen som har vert innom disse to ukene :P
  bilde 0593 bilde 0590

  Åsså selfølgelig et " Digger meg selv bilde fra jobb "

  Da er det kino time så bloggest !

  -Annelise
 • Haste innlegg !

  Ble ikke no stort intressangt innlegg i dag heller siden jeg blogger så sent . Har kun vert på jobb, som vanlig i disse dager . Eller har vert en tur på Lonestar og spist også da . Forresten verdens beste mat !

  Så har jeg da brukt tiden fra jeg kom hjem, til rett før CSI til å fortsette på skapet :D Så nå har jeg bare en "kolonne" igjen og inrede + speila da, men di har ikke kommet enda så di får vente ei stund til :P men selvfølgelig finner jeg ikke mobilen når jeg skulle legge inn bilder, så dere får se hvor langt jeg har kommet i morgen i stede, trenger uansett å sove snart ettersom jeg alltid er trøtt om morningene så like greit egentlig ;D Tar alltid så veldig lang tid det der !

  Men var egentlig ikke så mye mer interressant å fortelle i dag, så ble et haste innlegg uten bilder -.-

  -Annelise
 • Min helg og denne dag !

  Da var jeg ferdig med dagens trening, så utrolig søte unger på 4-6 partiet !  Ei som satt å snakka om pappaen sin gjennom hele timen ^^ Litt stress med så mange små alikevell, å etter den timen var det jo bare 3 igjen ? Så er derfor rimelig klar for en tur i dysjen kan du si ! men før det skal det bli litt opdatering, hytteturen gikk for det meste ut på avslapping, film, klipping av kjelver og å spille Kjendisspill ;D Noe som jeg var utrolig dårlig på, men alikevell, det var gøy !

  Utenom det begynte jeg å sette opp skapet, som er grunnen til at jeg ikke blogga . Vi kom nemlig hjem i 9 tiden og brukte nesten 2 timer på å sette sammen bare en liten del av skapet, så da klokka var 11 orka jeg ikke noe, så da la jeg meg ;D
  Så slik har det blitt nå :
  bilde 0584
  Ikke så mye, men det kommer ;D

  Da jeg var på jobb i dag kom Far inn med 6 ventilhetter som vi kjøpte i Thailand (di "korkene" på ventilen til dekkene) med smiley face på . Stilig eller hva ? Prøvde dem på bilen min :P
  bilde 0581


  -Annelise
 • Nytt skap ! <3

  Endelig . mitt drømmeskap i hus :) Utenom akkurat det som gjør at det blir mitt drømmeskap :P Men det kommer neste uke :) Nemlig SPEIL dører :) Store rene speil dører :)

  Kan få se bilder når det er satt opp . men har ikke tid nå siden jeg skal på hytta nå ;D Der jeg blir til Søndag som da fører til at jeg ikke kommer til å blogge :P Ikke så rart når hytta ligger mitt uti ingenmannsland :) Men slik det skal være på hytter :) Men nå maser di så jeg må stikke ;D Bloggest :)
  (Sorry for veldig dårlig skrevet, men hadde dårlig tid)

  -Annelise
 • Dagens fantastiske slit er over :)

  Nå er jeg sliten etter nok en lang dag med jobbing, lurer på hvordan jeg blir når jeg begynner å jobbe for fult x) Kommer ikke til å gjøre annet enn å sove  på fritiden :P
  HaHa . men var i alelfall noe som var fantastisk gøy med denne dagen, jeg fikk nemlig skru på to fantastisk fine biler, lovely <3 En camaro og mors kjære corvette <3

  bilde 0564 bilde 0567
  bilde 0570 bilde 0574

  bilde 0573
  Åsså meg som istter å skraper vekk gammel pakning som har blitt ekkel og grapsen :) Med mye av det jeg skraper bort i trynet, MM love it <3

  -Annelise
 • One Tree Hill is back !

  Yeay ! One tree hill har begynt igjen :D Endelig . venta på det siden før sommerferien :P Å nå var den her . Var litt skeptisk til at Lucas og Peyton ikke skulle være med denne sesongen . Men det var egentli mest fordi jeg hadde hørt at det var Lucas å Haley .

  Tenkte liksom at om det var Haley og Natan eller Peyton og Lucas så gikk det liksom fint for di to kunne da bare ha flytta bort av en grunn . men om det var En fra vær "familie" ble det liksom litt teit, tenkte det kom til å ødelegge utrolig mye x) Men måtte jo gi det en sjanse, er jo tross alt min favoritt serie ! Å da den startet fant jeg jo ut at det ikke var Haley, men Peyton som sakt, så da går det bittelitt bedre, selv om One Tree Hill ikke blir det samme uten Lucas og Peyton !

  Ble faktisk positivt overasket over hvordan den episoden var, virka som denne sesongen kan bli bra alikevell . Det likte jeg , men får se, kan jo være den går mot det negative ? Men håper ikke på det å satser på det blir en ny fra sesong !
  Begynte jo nesten å gråte i noen scener, og det er første episode x) Kansje litt overfølsom ?

  one tree hill

  >Her< kan du se episode 1 i sesong 7, anbefales, og kos deg !

  -Annelise
 • Sliten uke :)

  Off jg er sliten :)
  Men egentli bra sliten . fo alt jeg har gjort i dag har vert kjekt :) Først var det jobb der jeg tok nesten en hel motor som var tatt fra hverandre og monterte den igjen :) Noe jeg aldri har gjort før som derfor ble veldig kjekt :) Så da jeg kom hjem var det rett hjem for ei skive åsså videre til Austrått for dans :)

  Har på følelsen at dette kommer til å bli en slurven blogg uke hviss vær dag skal være slik som dette :P MenMen får beklage det på forhånd i såfall så får vi se om jeg tenker rett eller ikke etter hvert :)

  Nå kom jeg akkurat fra dysjen som jeg delte med min beste venn akkurat på denne tiden :) Nemlig Barber høvelen :)
  Har mista min så følte meg som et hårete dyr som vandra rundt :)
  Men etter jobb fikk jeg tid til å reise innom butikken en sjapp tur slik at jeg kjøpte meg en ny :) Tror aldri jeg har vert så glad for å barberemeg x) HaHa^^

  Men nå vil jeg se resten av Hvem kan slå Ylvis så vi bloggest ;D

  bilde 0563

  Her er forresten bilde av den søte katten jeg og Sondre passet på :)

  -Annelise
 • Da starter vi :D

  Da var min første "danseitme" over . Eller  trening til dansetime . Men jeg kjente det var herlig å begynne å danse igjen :) Selvom det var utrolig slitsomt å danse i 4 timer i strekk :)
  MenMen . med de andre skoene og litt mat i mellom skall det gå litt bedre tror jeg ;D 
  JaJa . på den samme løpa igjen i morgen da ;) Da alle egentlig begynner :) Rett etter 7 timer på jobb x) blir i allefall slit :) MenMen blir jo sikkert gøy også så gleder meg alikevell :D

  Men nå vil jeg slappe av med mat å tven, så blogger jeg igjen imorgen eller no om jeg får id ;D
  *Jeg er igjen på den bærbare pcen slik at jeg ikke har bilder . Beklager det . men ingen har hjulpet meg enda -.-

  -Annelise
   
 • Da flytter jeg...

  ...for noen dager i alle fall . Så nå drar vi til min tante for å bo der i noen dager, å siden jeg ikke vet om di har internett, og ikke vet om jeg kommer hjem om så ofte, så er dette grunnen hvis jeg ikke blogger så ofte ;D

  Da blir det kjæreste kveld med pizza å film sikkert i dag :) Veldig ofte det er det da, men i dag også uansett :D Så dans øving i morgen, klarer ikke vente lenger :D Eller hverfall nesten ikke :)
  Men da bloggest vi en gang snart forhåpentligvis ;D

  img1122
  Random gammelt bilde, men må alltid ha bilder når det er en muligehet ;D

  -Annelise
 • Helt forferdelig; Hun ble kun 10 år !

  Off . mens jeg prøvde klærne mine hørte jeg fra stua " 10 år gammel jente kjørt ihjel av rally bil ", måtte bare inn å se det . Fikk en utrolig dårlig følelse inni meg av dette . nesten som jeg begynte å gråte uten tårer. Ikke så rart, ei lita uskyldig jente ble kjørt i hjel bare fordi hun ville se NM i rally i Larvik .

  Men det var ikke bare på hennes veigne jeg fikk denne følelsen, ikke misforstå for jeg har all medfølelse til henne og familien, men også til han som kjørte . Tenk, han kjørte bare slik han alltid gjør og slik han skulle, utenom at denne gang kjørte han av veien, slik alle kan gjøre, men untaket er at på denne turen ble han "drapsmann" . Det er da jeg tenker, det kunne like så godt vert meg? eller deg for den saks skyld. Stakkar bare for denne kjøreturen kommer han til å være ødelakt for livet fordi kun fordi han kjørte av veien akkurat der, og han kommer alltid til å tenke " det er min feil at så mange mista ei jente di var glad i "
  Bare en tilfeldighet og livet til mange personer er ødelakt ;/ Det er helt sykt å tenke på egentlig .

  Ønsker alt godt med familen til denne jenta, og sjåføren som nok aldri kommer til å bli helt normal igjen.
  uff

  Må bare gjøre det Helt klart, jeg er sterkt i mot folk som dreper, men ikke di som gjør det med en tilfeldighet som kunne hendt hve som helst.

  Du kan lese om saken >her<, >her< og >her<

  -Annelise
 • Trenger virkelig noe nytt !

  Da var jeg ferdig på jobb :D Eller egentli ei stund si . men har sittet her å sett episodene fra AF1 eller di to siste på nett tv, vet det er en barneserie, men syntes den var ganske koselig å se på :) Å siden vi dansa til sanger derfra sist år + di som er 8-10 om jeg ikke husker rett hadde også en sang der i fra :) Så måtte jo se hvor det kom fra :)

  Selvfølgelig var det en serie der du viste hva som skjer å sånt, siden den er beregna for litt mindre personer, men alikevell, den var bra da :)
  Sjønner hvorfor alle 10-13 åringene blir hekta for å si det sånn :) HeHe . Tipper jeg kommer til å se sesong 2 også når den kommer :P

  Off . Nå sitter jeg å sogler etter klær jeg vill ha, og sogler etter klær jeg ser andre bloggere har kjøpt. misunner di som kjøper noe nytt ! har så lyst å gå på shopping :D Har lyst å reise på kvadrat :) Men nå stenger det jo snart så blir ikke i dag :) Off . kansje jeg skal rydde i skapet mitt nå når jeg ikke har noe å gjøre, så kansje jeg får plass til noe nytt :D?
  på shopping snart !

  klær

  Dette kunne jeg lett kjøpt nå :)

  Høres ut som jeg er en standar shopaholic her jeg sitter, men nei det er jeg egentli ikke. Kjøper faktisk ikke så ofte noe, klær altså. Men nå fikk jeg bare utrolig lyst på noe nytt :D Tror jeg skal se om det er noe på nelly eller no istede for å rydde :)

  -Annelise

  -
 • Vinn gavekort på 600 kr på nelly :)

  Er med i en konkurranse til :D
  Her kan du vinne ( som overskrifta sier ) 600 kroner på nelly .
  Frister det, så bli med på konkurransen >her<

  nelly
  Eller trykk å bildet ;D

  Ikke at jeg egentli tror jeg vinner denne gangen, vinner aldri liksom . Men gjør i alle fall ikke det om du ikke prøver, så får se hvordan det går denne gangen :)

  -Annelise
 • Planlegger å bli dårlig eller ?

  GO morgen alle sammen :) Selv om over halvparten som kommer til å lese dette sikkert ikke leser det om morningen en gang :P MenMen . i går etter å ha vert hos sondre reiste jeg og far til Stavanger for å se hvor jeg skulle kjøre til Bekkefaret bydelshus der vi skal øve på dansene til Mandag :) Sånn i tilfelle det sjer noe slik at jeg må kjøre selv :)

  Så på hjemmveien dro vi innom ikea for å se på skap, noe som ikke var så smart ettersom det var fredag og nesten alle har fri :P SÅ for å få hjelp måtte vi stå i kø i omtrent 20 min, noe vi bare gadd i 3 min. Så ble ingen skap på meg i går. men far fant i alle fall ut at skapet faktisk ikke var så dyrt som hantrodde :D Så kansje jeg får et sånt skap alikevell :)? Med store speil dører <3

  Når jeg kom hjem der i fra reiste jeg og Sondre opp til Sissel ( min tante ) For å få nøkler å sånt til leiligheten hennes :) Vi skal nemlig bo der for noen dager mens hun å resten av familien min, inkludert mor å far er i Praha :) Det blir gøy :)

  Så ble det mye sånn å så, å så , å etter det, men fant ikke no bedre måte å formulere på så tidlig om morningen x)
  men etter at vi hadde fått vite hvor alt var slik at vi overlever der så dro vi opp til Roy, noe som ikke var det beste for meg. Vi var nemlig omtrent 15 personer der oppe, og når alle untatt 2 røyker, inne, så kan du tenkte deg selv at det blir røykfullt :P Fikk nesten ikke puste, så etter sikkert bare 2 timer måtte jeg gå igjen, følte det var rett før jeg strøyk med ;/ haha . ikke helt, men ble skikkelig dårlig for det .

  video:flyvende teppe
  Sondre tok Torry i "benk", ser ut som et flyvende teppe eller no :P
  Men nå er det ny dag og jeg føler meg bra igjen :) Noe som sikkert bare varer til jeg kommer ned på jobb. Blir litt sånn små uggen når jeg kommer ned til verksted lokta med en gang jeg har stått opp :P Nesten som jeg prøver å bli syk denne helga x) Først går jeg inn i et hus der du merker røyken med en gang du kommer inn ( og meg me di pusteproblemen så har du hørt åssen det går ), og så går jeg på jobb etter dette der jeg også blir "syk". JaJa tror jeg overlever det ;D
  bilde 0559

  Rå hatt x)


  -Annelise
 • Er med i ny konkurranse :)

  Konkurransen er >her< og går ut på at du kan vinne et gavekort på 150 kr på motehuset.no. Å siden det alltid er gøy med nye klær så må jeg jo bare bli med :D Du kan jo også bli med ;D Gå inn å sjekk den ut ;D

  konkurranse bilde

  Trykk på bildet for å finne konkurransen  :)

  -Annelise
 • ANNELISE !

  Ei smilende å nok så rar jente som når hele 157 cm over bakken ( Yes jeg er liten) som kom til denne verden for litt over 19 år siden. Kan være barnslig, kan være seriøs men å smile å le det er hun best til. Hun danser, og hun elsker det og driver også aktivt med styrkeløft (når hun ikke er skadet - som hun er nå). Noen som utgir det meste av året 4 styrkeløft treninger i uka + 2 med dans. Styrkeløften har også skyld i gull i NM 2010 og 2011 for denne jenta.

  Når hun har tid hender det også at hun spiller litt håndball i perioder, men dette kommer litt an på resten av treningsplanen.

  Bilmekaniker er hennes heltidsjobb og lærlingjobb, og Instruktør på Ragnes danseskole og forhandler i Forever Ling er hennes ekstra deltidsjobber. Midt i blinken.

  Kjæresten hennes er fantastisk å har stått ved hennes side i over 5 år, og lenger vil det bli.

  Dans, styrke, forever living og bil er hobbyer hun har enkelt og greit

  Og vennene er som for alle andre fantastiske i hennes liv

  Denne jenta, det er meg !

      
   

  -Annelise

 • Tidlig helg !

  Ble ingen prøve i dag :) Læreren kom over en halvtime for sent, så når det hadde gått 25-30 min gikk omtrent hele klassen untatt meg, Guro og Keven så når læreren kom fikk vi også bare gå :) Så den prøven blir etter at vi har vert på utplasering i 2 uker :) Skal jobbe der jeg jobber til vanlig di neste 2 ukene i stede for skole ;D Bilsenteret ålgård altså for di som ikke har fått med seg det ;D Det blir gøy da :)

  Tidlig helg da :D

  Så da får jeg noen uker til på meg på å øve, selv om jeg har liten tro på at jeg kommer til å øve så veldig mye x) MenMen . nå er jeg ferdig å rydde stua å badet som jeg gjør vær fredag så da stikker jeg ned til Sondre :) Taco time <3
  1005327 1005328
  Ikke mobb håret mitt . orka bare ikke fikse det kun for bildet liksom ;D
  men bloggest !

  -Annelise
 • Fremføring unnagjort !

  Da var fremføringen unna gjort, ble egentli ganske bra . tror jeg . Eller den var bra, da jeg øvde, men når jeg fremførte glemte jeg så mange ord og hva jeg skulel snakke om at jeg vet ikke, tviler på jeg år bedre karakter en 4 i alle fall x) Men får se . For alt jeg vet kan jeg jo få dårligere også med den læreren vi har -.-

  Off hater han læreren . Gidde meg fravær fordi jeg ikke stemte på skolevalget . Var ikke min feil at jeg ikke vet hvor noe er i det bygget -.- Å en annen lærer sa uansett at vi ikke trengte å stemme så forstår ikke hvorfor han skal være så prippen -.- menmen ingenting  gjøre med det .

  menmen . da er det bare prøve igjen . håper den går bedre :)

  Nå sitte jeg her i en utrolig kjedelig samfunn time, så derfor jeg skriver her . men skal visst lese høyt så tror kansje jeg må følge litt med ;/ off da

  mn skal i alle fal noe kjekt i dag :) Skal reise med far på ikea eller no for å kjøpe skoffer å knagger slik at jeg kan utvide skapet mitt . :) Ville egentlig ha mitt " drømmeskap" med store speil dører å mange hyller. Men tror det blir for dyrt ;/ (trodde først det kostet 5990 men ble vist litt dyrere med alle hyllene -.- ) Så nå blir det bare hyller å sånn kleshenger stang + et stort seperat speil, eller to ? som ikke henger på skapet nå da . men trenge speil til å danse i :) Men hvem vet . kan jo være alt jeg skal kjøpe nå blir like dyrt som skapet med speil at far kjøper det il meg alikevell (A)

  må bare si det: er ikke gøad for at jeg ikke leggr inn bilder ;/ men har ennå ikke klart å fikse mitt bilde problem så får ikke lakt inn noen ;/ Beklager, men i så fall kan jeg lege inn når jeg komer hjem . så blir det ikke så kjedelig :)

  -Annelise
 • Øving er KJEDELIG !

  Ble ikke så mye lesing, og den fremføring orka jeg bare ikke å begynne på heller :P Leste de 40 sidene vi skulle lese bare en gang . ikke at det er " nesten ingenting " for ei som ikke har lest mer en kansje 4 bøker. Men trenger nok egentli lese det mer.

  Men siden dette er noe jeg lærte av min far for ca 2 år siden føler ikke jeg at jeg trenger det så mye :P Selvom jeg har en liten tvil på om jeg klarer å forklare det med rette ord, ser liksom for meg at jeg skriver noe sånt som " i første takt åpner den som suger inn luft seg mens stemplet går ned så lukker begge di to på toppen seg før stemplet går opp igje osv . " (snakker om motor nå altså for di som ikke forsto det ) men dere forstår tegninga !? Som jeg sa tidligere . jeg er utrolig dårlig med navn på delene på biler . Liksom jeg kan lett forklare " den der gjør sånt å sånt, slik at det skjer osv ... " men det blir " den der" "det der" å sånt istede for ventiler, fordeler osv..

  Så burde nokk pugga litt på ord, men tenker som så at det er jo faktisk første prøve . den kan da ikke være så vanskelig vell ? Så da nøyer jeg meg med det jeg kan fra før :)

  Så etter å ha lest igjennom det en gang, var det tid for litt basket med Sondre og Mladen ( litt Ine også, men hun gikk nesten med en gang jeg kom ) men det ble fort kjedelig for meg også etter hvert så jeg maste meg til at de skulel gjøre noe annet slik at han kunne kjøre meg hjem :D Fordi jeg måtte jo begynne på det prosjektet . hmm det ble visst glemt ja ;/ uff da . men får i alle fall litt tid i morgen før fremføringa, får håpe jeg blir klar på den tida da ;D
  1003890
  Begynner å bli litt manko i bilder ( om det er noe som heter manko da ) haha . vertfall begynner å veldi lite bilder igjen å poste ;D Så legger ved et morsomt bilde sammen med min kjedelige dag :) Digga det håndkleet :) Var fra selskapet til Linn for ei stund siden :)

  -Annelise
 • Snart blir det dans !

  Jeg løy til dere i sta . Ble vist ikke dysjing å øving på meg enda :P Satt her å leste alle innleggene på " venners innlegg" og glemte meg helt ut, så gikk det videre på andres blogger og her sitte jeg enda, ender alltid slik . Men etter å ha sett alle blogger som virka interresange og sett alle bilder på facebook tenkte jeg, " å (I) kansje jegf har fått mail fra Ragne :)?"

  Ragne er dama som starta ragnes danseskole som jeg nå skal begynne å jobbe på :) Gleder meg ! Vi fikk tidligere en mail om at vi skulle møtes søndag 13. september for å gå gjennom dansene :) Som vil si, at vi faktisk begynner om kun 3 dager :) Har gleda meg siden vi slutta sist sesong :D

  Men problemet var på den tidligere mailen at jeg ikke viste når og hvor det skulel være :P Så jeg har liksom gått rundt å vert litt usikker på om jeg kommer meg frem :) Men nå har beskjeden kommet og jeg skal finne frem i tide :) Klarer nesten ikke vente på å starte :D
  ragnes danseskole
  Trykk på bildet eller navnet i teksten lenger oppe for å se om ragnes danseskole er i nærheten av hvor du bor :)

  men nå må jeg virkelig komme meg i gang med oppgavene mine :P Så igjen bloggest ;D

  -Annelise
   
 • Bil og øving !

  Må beklage for ingen innlegg i går. men syntes ikke dagen var så spesiell og interressant så jeg lot bare være. Det eneste jeg gjorde var å trene fra rett etter skolen til halv 6, før jeg dro hjem og stresset som en gal med å gjøre ferdi engelsken. Å så etter middag tok jeg å far en liten tur nedom jobb for å prøve å starte bilen med den nye delen som hadde kommet ;D

  Men fant ut at det kun gnistrer fast i en sylinder, mens di andre tennpluggene gnistrer bare di gangene di føler for det :P Så må ha en ny fordeler eller no . husker ikke helt var det var :P Utrolig dårlig med å huske navna på delene. men det kommer seg :P haha :P Så hvis bare den delen vi trenger nå kommer i hus så tror jeg nesten bilen min kan begynne å kjøre litt :D
  1005326
  Sliten å klar for en lang dysj :D

  men nå har tida kommet der vi starter med prøver på skolen -.- Så nå skal vår første prøve og første fremføring være i morgen . så må øve nå snart :) Blir mye å øve på nå synes jeg -.- Gruer meg . men skal i alle fall ta meg en dysj før, kom akkurat fra en hard gymtime, med mye løping så lukter sikkert verre en et grisehus x)

  men vi bloggest ;D Å ønsk meg lykke til :)


  -Annelise
 • Lyst på gratis klær, sko eller sminke?

  Bi med på dissesidene da:
  Gratis sko, Gratis make up og Gratisklær ( trykk på navnet om du vil inn på sida  og bli medlem ;D)

  Dette er sider hvor du kan bli mdelem og samle poeng, Når du har samla 400 eller 600 poeng kan du veksle dem inn i gavekort på:
  Gratis sko: Din sko, Bianco og Nilson
  Gratis mae up: H&M, Kicks, Nelly og Ahlèns
  Gratisklær : Dressmann, G-sport, H&M og Nelly

  Det er mange måter og samle poeng og du får et poeng bar for å logge inn . så lett måte å få gratis ting på + du starter med 50 poeng ;D

  Egentli var det ikke meninga at jeg skulle reklamere på min blogg, men siden jeg er så fornøyd med disse sidene, ettersom di er på norsk og lette å forstå så gjør jeg et engangsuntak ;D
  Meld dere inn . det er helt gratis ;D

  -Annelise
 • Her kommer vintern, her kommer den kalde gode tida !

  Ikke helt sant akkurat, men det føltes sånn når jeg skulle sove i går kveld ;/ Fra jeg la i fra meg pcen til jeg sovna lå jeg å frøys å hakka tenner som bare det . Noe som gjorde at jeg nesten ikke klarte å sove . Det tror jeg også er en av grunnene for at jeg ikke har blogga før nå i dag , sovna nemlig med en gang jeg kom hjem fra skolen i dag . Der jeg lå til klokka var omtrent halv 5 x) HaHa .

  Skulle jo egentlig jobbe med bilen i dag også . men siden vi ikke hadde fått den nye delen ble det utsatt til i morgen ;D Kan tro jeg ble glad for den beskjeden :) Satt å grua meg til å ringe til far for å spørre, for var redd for han skulle si jeg måtte komme ned med en gang :P

  Så da brukte jeg heller resten av dagen på å ha besøk av Ingrid, slappe av å se filmer :) å på filmer som dansevideoer av folk og så så vi Another Cinderella Story ^^ Gøy film :) Hadde nesten glemt den filmen :) Når den kom ut så jeg den hver dag i ca 5 dager, før jeg tok en pause helt til i dag :P haha

  Men da CSI begynte kom Sondre og Mladen opp, mens Ingrid sykla hjem ;D å siden CSI nå er slutt gjen sitter jeg her alene igjen :P så blir nokk snart sove tid for meg ja :)

  Off. håper virkelig ikke det blir like kaldt i natt :) men God natt :)

  Sitter igjen på den bærbare pcen der "bilde" mappa ikke kan åpnes så kan ikke legge inn bilder her :) Så di får komme i morgen ;D Hvis dere ikke har et tips på hva jeg kan gjøre for å fikse det ? Problemet er at hver gang jeg trykker på " bilder " så klikker hele pcen, slik at eneste mulighet for å få normal pc igjen er å skru av pcen med " av " knappen :P Sånn hvis jeg har noen pc geeker som lesere :)?


  -Annelise

 • Søte dyr <3

  Da var jeg hjemme fra jobb, eller jobb er et fjernt begrep :P Jeg var på Bilsenteret, men jobba ikke :P Jeg og far + litt Sondre prøvde å fikse bilen min :) Nå har vi i allefall fått den til å kjnne, vet ikke helt åssen det skrives, men brummer i alel fall om det sier mer, eneste er at den dauer etter kun kort tid, så fortsatt mye å gjøre ;D Men har god tid så skal få den ferdi før min  18 års dag i alle fall :)

  bilde 0540bilde 0545

  Før "jobb" var jeg en liten tur hos Jeanette etter skolen :) Måtte jo se den lille valpen, aw ^^ Aldri sett en så søt hund ! Kunne du sett at dette var en naken hund :P haha . så morsomt å si nakenhund med pels, tenker liksom det er sånn merkelig hund uten pels men så er det en sånn søt som dette :) Jeanette; vær forberedt, jegkommer til å bruke resten av dette året i huset ditt :) Nei egentli ikke, men hadde ikke hatt problemer med det :D

  bilde 0537
  Jeg smelter ! <3

  Siden jeg nå har lakt inn bildene fra mobilen kan dere få se sigurds søte kattunger også, bildene er veldig dårlige så ser di ikke så godt . Men her er di i allefall :)

  bilde 0524bilde 0533

  Årh . jeg vill ha søte baby dyr :) Alle dyr er så søte som " små dyr" <3

  -Annelise


 • Nytt design !

  Har skifta en del på Designet i kveld, ble selv veldig fornøyd, selvom jeg måtte gjøre alle tingene omtrent 5 ganger. Hørt om å lagre eller :P?
  Jeg forhåndsviste det, å når jeg var fornøyd, så gikk jeg et annet sted for å endre noe annet, slik at det ikke ble lagra :P Trodde jeg lagra hele tiden, men kan tydeligvis ikke ha gjort det :P

  Ble veldig fornøyd med dette designet ( intill videre ) Mangler nemlig fortsatt " kategori bilder" på toppen i stede for linker på sida :) I teorien skulle jeg hatt det nå, fordi det ligger inne der jeg redigerer ( lagra er det også, så sjønner ikke hvorfor det ikke vises ) men alikevell kommer det ikke opp -.- JaJa . får jobbe litt til me det etter hvert ;D Det meste av design tipsa eller html-koder om du vil fikk jeg herfra.

  Headeren er også laget av Ellinor Sande, stor takk til henne :)

  design

  Hva synes du :)?

  -Annelise
 • Upperdog !

  Upperdog må ha vert en av di beste norske " ikke-skrekkfilmer " jeg har sett. Den var ikke så god som 5-6 terningkast slik som den har fått av alle, men den var ganske bra alikevell :)
  Følte det mangla litt i den, selvom jeg ikke klarer å ordlegge hva det er .

  Filmen handler om 2 søsken som ble adoptert som småbarn. Men di ble adoptert til forskjellige familier som ikke ville holde kontakt :) Slik at de ikke vet hvem hverandre er etter hvert :) Og av en spesiell grunn finner di ut om hverandre. Skal ikke si så masse om den, ettersom det ikke er så lett å si mye uten å røpe hele filmen :)

  Men uansett , bra film ( til norsk å være ) Å hadde jeg vert deg hadde også jeg gått å sett den, for å ha sett en bra norsk film ;D
  upperdog  -Annelise
 • Rolig kvedl !

  Da var jeg hjemme for første gang siden i går :)
  Sov hos sondre i natt, og så da klokka var 3 reiste jeg, sammen med mor å far opp i bursdags selskap til tante :) Så koselig med familie selskap :)

  Sto også opp i dag tidlig for å se reprisen til Melodi grand prix junior :) Var meninga å se det i går siden Ingvild fra Ålgård var med :) Men gikk i stede å så upperdog på kino :)
  Så da ble det i dag jeg satt å heia på hu :) Som desverre ikke hjalp fordi hun ikke kom lengre enn den finalen med 5 stykker :)
  Syntes hun var flink nok til å komme på i alle fall 2. plass :) mn samma det . Blir sikkert noe stort ut av henne uansett ;D
  Syntes i alle fall hun var bedre en de som kom på 2. plass nå ( da snakker jeg om den norske sangen deres ) menmen . alle kan ikke vinne :P

  Ellers går nok kvelden bare ut på å sitte her resten av kvelden å CSI selfølgelig :D Har egentlig ganske lyst til å gå ned til Jeanette, de har fått valp i dag, så den vil jeg se :) Kommer til å være så søt ^^ Sondre også vil ha besøk v  meg, men blir nok ingen steder jeg går :P Det regner -.- ! Men skal nok overleve her inne også . kan jo se valpen i morgen også :D
  csi

  Har ingen nye bilder av meg, så blir et kjedelig et :P

  -Annelise
 • Bursdags fest, kino , film og avslapping !

  HeiHei :)
  Sorry for seint innlegg . men har ikke hatt tid før.

  Selskapet gikk omtrent som planlakt i går :) Var omtrent 20 stykker :) Veldi lite søling og knusing å sånt som vi håpet på. Men på en "fest" blir det alltid litt søling slik at det ikke gikk helt etter " perfekt planen " Men det var veldig gøy uansett :D
  Så da er det bare ca 360 dager til en ny bursdagsfest (H) HoHo . Alerede planene klare :P

  Fikk ei T-shorte av Kristine og Even og en plasma ball av Kissa og Kåre :) Ellers fikk jeg en del penger :) Tusen takk til alle igjen :D  Veldi fin kveld med alle mine venner, og noen til x) Så i går kveld var vi hjemme i halv 3 tida der jeg og Cathrine sovnet nesten på minuttet vi hadde gått inn døra på rommet :P HaHa .

  Å med en gang vi sto opp var det tid for turen tilbake til Sigurd for å rydde å vaske, noe det ikke ble så mye av siden Sigurd å Kåre hadde rydda en del før vi kom :) Men spiste i allefall kake rester, og koste med de søte katt ungene sigurd å dem har fått ^^ Gud så nydelige <3

  Etter å ha rydda, spist is, panta flasker, sett kill buljo og Twilight var det tid for hjemreise for Cathrine. Men selvfølgelig siden jeg er utrolig dårlig med å følge med på klokka ( tydeligvis Cathrine også )
  Så begynte vi å gå slik vi hadde kun 6 min på oss, turen tar egentlig ca 10 min. å da er det uten en gedigen bag som veier 20 kg. Så ja tror derer vi nådde den eller ? Nei ikke det.

  Men siden jeg og Sondre skulel se Upperdog klokken 21.15 Så satt hun på med Sondre i Mopedbilen, og jeg kjørte mopeden ut ( som var iskalt, og pining for meg, men må jo overleve litt )

  Bilder fra gårsdagen:

  10051881005204

  Sigurd fikk en søt liten venn, med navn                     Kristine og Meg <3
  AnneCath ( Gjett hvor den fikk navnet fra :P? )
  1005299
  De fleste folka som var der, om ikke alle ?
  10053091005312
  Meg og Cathrine <3                                           også var det tid for å prøve AnneCaths klær (H) ( med sigurd som linselus)

  1005318
  Godt fornøyd med AnneCath :)
  Å hvis ingen noen ikke fant det ut før nå så kom navnet fra de 4 første bokstavene i Annelise og Cathrine :) Men det tipper jeg endel sjønte ;D

  Da var gårsdagen og denne dagen ferdig, så nå setter nok jeg og Sondre på en film, før vi sovner for natta;D


  -Annelise


 • Stress i dag også :)

  Jeg blir gaal ! Skal feire bursdagen min med en kompis i dag. Å vi har nå bestemt oss for å lage pizza, å siden vi ikke hadde tomat purè eller gjær gikk jeg ned for å kjøpe det. Men tenkte at siden jeg har litt dårlig tid fikk jeg bare gå ned å håpe på at mor kom hjem slik hun kunne plukke meg med på vei hjem igjen. Men nei. mor er ikke å få tak i i det hele tatt . å d samme er far . Hørt om å ha med mobile eller ?

  Jeg skal liksom ha med meg kake å ingredienser, trenger virkelig noen til å kjøre meg. Årh . hva skal jeg gjøre? allerede seint nå å jeg må gå bort med alle tingene. I tillegg til det må jeg vente på Cathrine som kommer til meg snart :P

  Endelii . mens jeg satt her å skrev kom akkurat mor inn dørene :D Så nå kan jeg kasnje lage pizza deig her hjemme å i tillegg bli kjørt bort :)
  Litt bedre tid alikevell :)
  men har dårlig tid så stikker :)

  bilde061

  Et bilde av meg å Cathrine :)
  -Annelise
 • Raskt kort inlegg ;D

  Da var jeg dysjet etter gymmen i dag å klar for å sy mine kjære clips som er ødelakt og arbeodsboksa mi :)
  De nye var nemlig litt for lange, da snakker vi 20-30 cm for lange :P HaHa . hørt om å vokse eller ? Virker ikke slik :D
  Skulle egentli ha vert på jobb nå, men har litt sånn "kom når du vil arbeidstider" så det er ikke så farlig ;D Dere sjønner det at da jeg kom hjem å skulle gå inn å sjekke små ting på pcen, som ble til omtrent en time for lenge, og ikke nok med det satte jeg meg ned på sofaen for å se litt tv, og der lå jeg i enda en time, med lukkede øyne å helt i min egen verden.

  Men kom meg i allefall i dysjen etter ei stund, så da er det tid for litt rask sying og litt rydding før jeg skal ned for å male på det nye verkstedet på jobb :D HaHa . lurer på hvordan dette skal gå, har liksom omtrent aldri sydd en eneste ting :P Men får se, kansje jeg er et naturtalent til å sy? eller kansje ikke :P

  Pcen min har klikka så blir desverre ingen bilder ;D

  -Annelise
 • Hvor er sjorta mi ? :)

  Må beklage de få innleggene mine i det siste, men grunnen for det forklarte jeg vel egentli ganske klart i går :)
  Jeg var nemlig hele dagen i går med far å kjøpte klær til skolen, åsså med Cathrine til jeg måtte hjem.  Å så, som fortalt før var jeg på kvadrat i dag :) Kom hjem for litt siden, men gikk rett til Sondre slik at jeg ikke fikk blogga før nå ;D

  Kjøpte egentlig ingenting på kvadrat, noe som faktisk heller ikke var meningenen ( egentlig ). Men de siste timene var det litt planlakt at jeg skulle kjøpe en skjorte.

  Fortellingen om den skjorten kommer her ;D
  I går da jeg venta på far før han henta meg på skolen gikk jeg innom vågen å prøvde en skjorte, faktisk i herre avdelingen, men likte den, så jeg ville kjøpe den :P
  Men siden jeg viste at jeg skulle på kvadrat, å viste derfor at jeg kom til å ville kjøpe noe utsatte jeg den, "de har jo tross alt H&M på kvadrat også" tenkte jeg for meg selv før jeg gikk ut. Å siden det var over 3 skjorter i str. S tenkte jeg at jeg ikke trngte legge den av, big mistake! Rett engelsken om den er helt feil ;D
  Men ja . da vi kom på kvadrat og hadde gått gjennom alle herre klær, og likevell ikke funnet skjorta mi, bestemte vi oss for å gå innom vågen på vei hjem :D Veldig glad for det.

  Helt til vi kom inn og alle de 10-11 skjortene som hadde hengt der i går var borte. Nedtur JA ! Så da ble det ikke den skjorta på meg -.- Men kjøpte den samme da, bare i sånn grå grønn, fin den også, men ønsket meg virkelig den lilla skjorta x)

  Nok klaging fra meg, men her er i allefall bilde av den jeg kjøpte ;
  1005183
  haha . den sotinga virka ikke helt fint, men ansiktsuttrykket ser ikke så fjernt ut her :P
  Hva syntes du om skjorta :)?

  Hvis derer la merke til alle gangene jeg sa skjorte i dette innlegget så se for deg hvordan jeg nå stresset når jeg fant ut at skjorte ikke skrev sjorte eller kjorte :P HaHa . måtte sitte å putte bokstaver inn i alle ordene :P Ikke døm meg, er bare ikke så god i rettskriving :P

  -Annelise
 • Stress faktor!

  Stress! På lørdag avtalte jeg med Jeanette at jeg skulle være med henne på kvadrat en gang i uka, men viste ikke helt når. Så spurte far i går om jeg kunne være med å kjøpe ny arbeidsklær til meg i dag. å selvfølgelig spurte jeanette rett etterpå om vi kunne reise på kvadrat i dag, så jeg stressa som en gal for å finne på en mulighet for å klare begge tingene.

  Jeg klarte det å skulle snakke me jeanette i dag om min løsning å da hadde hun å maiken funnet ut at vi heller skulle i morgen fordi maiken ikke kunne i dag x) Å i morgen skulle jeg være med Cathrine så jeg kunne ikke da x) Ingenting som passer sammen denne uka :P
  Men så etter litt spurte Cathrine om å være med meg i dag istede, noe som faktisk passa litt bra siden kvadrat var avlyst.

  Det er altså ikke slutt med overlappede avtaler ennå, så håper du følger med :P For nå nettopp sendte far melling om at han ikke kunne bli med i dag, vi måtte heller gjøre det i morgen . Typiskt ! men jaja . da kunne jeg jo være med Cathrine lengre så jeg sendte melling om det til henne. Å tror du ikke det ble en feil til? Jo, far sente nemlig melling om at han hadde fått litt tid alikevell . Så jeg måtte da igjen sende en ny melling til Cathrine om at planene ble endret igjen x) haha . kan det bli mer slitsomt ? Jaja . tror i alle fall alt er fikset nå da så håper på det, og at alt blir slik som nå ;D
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits