Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

LA DET SVINGE !

Humøret ror seg oppover ettervert. Ikke helt på topp, men jeg ser et lysglimt ! Så har dere den oppdateringen.

Funny thing. Jeg skal på svingkveld i dag ! Snakket litt om det i går men ikke mer enn det, og fant ut for ca 5 minutter siden at jeg skulle dit. Gru gleder meg. Vet det blir utrolig morsomt. Men med mine fraværende svingkunskaper så kommer det til å bli ekstremt flaut om jeg treffer noen proff svingere. Nydelig ord.

Har danset sving to ganger i beruset tilstand, og noen få ganger med min far for morroskyld. Men aldri har jeg blitt forklart hvordan trinnene er og hvordan hendene skal holdes. Dette blir råbra. Elsker å få til ting, men enda bedre, elsker å drite meg ut. Forhåpentligvis skjer begge deler om hverandre .

Med en del dansekunskaper fra før i andre dansestiler så håper jeg jeg lærer meg noe. Sving må gå an å plukke opp mens man danser hvis jeg tidligr har danset HipHop (som for den del ikke er noe likt) Boogie woogie, salsa og ellers litt av alt. Satser på det !

Wish me luck !


// I slutten blir min dansing slik. Gleder meg til det !

-Annelise

 

 • HVORDAN?

  Hvordan se lyset i tunellen når alt fremover virker mørkt? Hvordan se lyset i tunnellen når alle valgene du gjør, føles feil? Hvordan se lyset i tunellen når du føler du har mistet deg selv, som om kroppen og du ikke lenger henge sammen? Når hver eneste tanke ikke finner svar? Hvordan?

  Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre, hva jeg kan gjøre for å komme ut av denne sirkelen?

  Ofte har jeg følt det akkurat slik som dette i små perioder, men tilslutt ser jeg alltid lysglimtet langt der borte og løper etter. Nå er det ingen lys, ikke et lite glimt eller noe som kan minne om starten på et lys. Det er mørkt og tomt! Hva gjør jeg nå?

  Jeg vet at jeg finner en løsning en gang snart, det gjør jeg alltid, men akkuratt nå klarer jeg ikke se noe.

  Kroppen føles tung, skjelver ukontrollert. Klumpen i magen vokser og jeg føler meg syk, veldig syk! Svetter og fryser ukontrollert, hvordan kan tanker gjøre slikt mot deg? Er tankene våre bakterier? Det er slik det føles. Jeg vil kunne holde et ark uten at det ristes, jeg vil ha normal kropstemperatur og jeg vil ha bort det som klemmes i magen, den bakterien må bort !
  -Annelise

 • VALEN SHOW!

  Rimelig klar til å se Kristian Valen underholde oss i kveld!
  Men nå først blir det dolly for å senke sulten!
  Blir kos!

  Q: Hva skal du i kveld?
  -Annelise

 • FOREVER SUCCESS DAY - INSPIRASJON !

  At helga som var inspirerte meg noe helt enormt. Det er klart, og det har dere allerede fått høre ! Nå skal dere få se bilder av den helga som trolig får meg og sondre til å lykkes veldig bra med vår Forever bedrift. Det er iallefall det målet har blitt !

  Etter å ha sjekket inn på hotellet dro vi ned til sentrum for å spise på Jensens Bøfhus. Elsker og da mener jeg Elsker maten på jensens bøfhus!

  Eagle team fest på VU !


  Lørdags success day:

  Hawaii party:  Søndags presentasjon av nye Fleur de jouvence:


  // Før - etter bilder. Syk forskjell!

  Inspo, inspo, inspo !

  -Annelise

 • INSPIRERT !

  Å se suksessfulle folk stå på scenen å fortelle hvordan de har lykkes og hva de har gjort det inspirerer. I allefall når di har klart noe som mange ville sagt var umulig, mens egentlig er mulig å gjøre for både meg og deg akkurat denne måneden ! Det er inspirerende det !

  Det å vite at om du bare bestemmer deg kan du få en økonomisk frihet du aldri trodde du ville ha, en fritid som du bare kunne drømme om og et liv du rett og slett elsker !

  Jeg har satt mine mål. Nå skal jeg ta tak i disse og få det livet jeg aller helst ønsker meg, det livet som til nå bare har vært en drøm!

  Du har en gave fra Forever foran deg hele ditt liv. På din 18 års dag får du lov å åpne denne, om du gjør det eller ikke er opp til deg! Men om du gjør så skal jeg love deg at det blir spennende og utrolig gøy tid etter at papiret er revet av.

  -Annelise

 • BURLESQUE PARTY !  Konge kveld !

  -Annelise

 • VANNFESTIVALEN I BILDER !

  Bursdagsvorsj for Hanne, Fredag:

  Ingenting konsert:

  Øl teltet:

  Øl teltet, Lørdag:

  Narsj:

  Fin fin helg med mange godfolk !

  -Annelise

 • FOREVER STAND !

  Som nevnt tidligere hadde jeg og Ingrid med litt hjelp fra Sondre, stand på vannfestivalen i midten av August. Nermere bestem 17.-19. August. Det var vår første erfaring med stand og vi var ikke akkurat ny polert og alt gikk ikke som tenkt. Men som første gang var vi fornlyde. Været hjalp oss ikke heller spesielt når det høljet ned. Hvem stopper opp i regnet ? Nettopp, ingen!

  Søndagen, om det var vår erfaring etter to dager eller det at sola var fremme det vet jeg ikke. Kanskje litt av begge deler. Men denne dagen gikk det i allefall en hel del bedre. Mange fylte inn spørreskjema og mange stoppet opp for å høre om våre fantastiske produkter.


  // Vår stand

  I løpet av helga ble veldig lite solgt ut, men vi fikk en sikker demo, fikk levert ut to lånebagger og noen som vi kan ringer til. Så alt i alt ble det en suksess, men tror neste gang må man få standen et sted inne og et sted folk faktisk er der for å hørre om produkter eller har tid til å stoppe. Blir nok gjentatt men da kanskje på et kjøpesenter?

  Har du erfaring med stand (trenger ikke være med forever) men stand generrell ? Va har du erfart av det og hva var feilene du kanskje gjorde?

  (Resten av vannfestival bilder kommer - it's partytime)

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits