Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

KREATIVITET OG BLOGGLYST!

Jeg er på den kreative siden for tiden, og sammen med kreativiteten ligger ofte blogglysten.

Jeg har tatt meg selv i å planlegge å poste et innlegg flere gangr i det siste. Etter snart års opphold. Det har vert litt befriende men savner det litt til tider.

 

For tiden går det kjempefint i motsetning til da jeg sist blogget "fast". Jeg har truffet en herlig gutt, reist på fine turer, gjennomført flere av punktene på min ønskeliste som ligger i innleggene nedenfor og ellers bare fått humøret og livsgleden oppover.

Dette får dere nok hørt en del om senere.


// Meg og typen i Spania i sommer - Noe av det som har hendt si sist oppdatering

 

Tilbake til de kreative:

Jeg hørte første gang om Mjød da jeg traff typen min, Har kanskje hørt om det før, men da ikke lagt så veldig godt merke til eller brydd meg om hva det er.

Siden den gang har det blitt nevnt mange ganger, dette skal vistnok være den beste alkoholholdige drikken i dette land. Har derfor hatt lyst å smake det ei stund nå, og når vi nå i helga dro opp til familien hans skulle jeg endelig få lov til det. Dette skjedde desverre ikke, ettersom jeg glemte det helt av osv... Men istedenfor å smake ga denne turen meg en idè. Jeg skal brygge mitt eget Mjød, Vikingdrikk!

Jeg har blitt helt hekta. Søker på oppskrifter, sjekker priser på forskjellig utstyr, leser om gjærtyper, honningtyper, lagringsmetoder osv osv... Bare jeg får det inn skikkelig nå så setter jeg igang. Gleder meg som et barn til å se hvordan resultatet blir, om det smaker godt eller bare må kastes. Håper selvfølgelig på førstnevnte.

Senere vil jeg også prøve nye oppskrifter på Mjød og forskjellig vin. Dette blir gøy!

 

Q: Har du noen gang prøvd hjemmebrygging?

Q: Har du noen gang prøvd Mjød?

 

-Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits