Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Halloween party here I come !

Da ble det halloween fest på meg alikevell, så nå har che brukt den siste timen på bade. Har ikke tid å skrive så mye siden vi skal gå om noen minutter, men slik ser jeg i allefall ut:
picture0018


Har tatt bilde med kameraet også, men di får jeg ikke inn på pc før jeg kommer hjem i morgen . Da kommer også flere bilder. men blogger igjen da.

-Annelise
 • Halloween !

  Ja da var halloween her ! Ikke at det har så mye forandring på meg ettersom jeg ikke skal noe spesielt . Er jo ingen som skal ha halloween fest . Kjedelig. Eller det er en, men tror han glemte oss, eller har veldig mange som skal komme, så blir nok ikke til at vi går der. MeMen. kan jo være det dukker opp noe vi kan gjøre ?

  Har aldri feiret Halloween før, men akkurat nå frister det å kle seg ut sammen med venner og kose meg litt !. MenMen neste år skal det i alle fall bli noe, å om det ikke blir skal jeg arrangere. kansje ikke men jeg vil . Får se hvordan det blir.
  Men da stikker jeg ned å spiser frokost, sulter som en vaskebjørn i ørkenen !

  halloween


  -Annelise
 • Skriving Skriving og enda mer Skriving !

  Nå vil jeg virkelig hjem til helg ! Er utrolig sliten, fredagen har vi bare teorifag, og i både norsk og samfunn har vi skrevet artikkel. Akkurat det som jeg er så god på liksom, OR NOT ? Kan ikke no. tror jeg har skrevet ei hel side i en annen sjanger. Akkurat nå føles det som allmenn jeg går på, i alle fall ikke kjøretøy, skal ikke kjøretøy være slakt egentlig ?
  neida, men slakkere en dette i allefall !

  Off, i dag skulle jeg samle inn pengene fra i går, er tillitselev så det er liksom min oppgave. Men problemet var at da jeg kom bort med pengene manglet 200 kr, kan tro jeg ble sjelven og rar . Liksom jeg hadde telt pengene da alle la oppi og hadde vert nøyen med å skrive og slikt. Så visste jo ikke hva jeg skulle gjøre . måtte jo betale selv om jeg ikke fant dem. MEn så fant jeg løsningen, for spøk så spurte jeg en i klassen om han hadde fått 200 for mye, så sa han nei men jeg skrev 300 men betalte bare 100 eller no, missforståelse altså, siden jeg trodde han la oppi 300, mens han bare la 100. Så da han begynte å skrive 100 på arke retta jeg ham å sa han skulle skrive 300, haha . hele feilen var jo egetlig min feil da . 
  Huff da . dette ble rotete, men dere forsto kansje poenget ! Eller hvordan jeg følte det når jeg mangla 200 kroner som fattige barn skulle få bare fordi jeg ikke hadde fulgt med, eller fordi jeg hadde mista dem.
  jaja . alt skal ikke være lett, heller ikke nå siden jeg må være her helt til 3 . Hvordan skal jeg overleve ?
  meg


  HaHa . alle di 128 bildene eller hva det var . måtte jo prøve ut kollasj !

  -Annelise 
 • Tsjernobyldagen, trening og Mobilkamera !

  Nå er jeg sliten. Har akkurat kommet hjem fra trening . Var ikke egentli så slitsom trening, men alikevell, etter en lang dag på jobb er det slitsomt å trene uansett !

  Hadde denne såkalte OD dagen eller Tsjernobyldagen som det heter på vår skole. Der vi samler inn penger til de som bor der, siden det for mange år ble sluppet ut litt av ei atombombe eller no. Tror jeg skal søke om å få være med på turen bort dit. Har så lyst å se hvordan di har det. Kommer til å bli utrolig trist da, men alikevell. Føler jeg begynner å bry meg en del mer en det jeg gjorde før om andre. Noe som jeg ser på som veldig positivt altså, ikke missforstå, men det er bare rart å tenke på at for ikke lenge siden ( eller noen år siden kansje) så brydde jeg meg ikke om noen utenfor min vennekrets ( nesten ) mens nå går jeg å synes synd på omtrent alle som lider av noe!

  Blir derfor egentlig ganske sur når halvparten av de i klassen min sier " jeg gidder ikke ikke gi penger til de barna der borte, jeg trenger penger like mye som dem" eller " jeg vil heller ha skulk, de sender jo ikke penger til oss, vi bøle også rammet av det utslippet" blir litt provosert av det ja. men men, kansje di også skifter mening etter ei stund! Så forresten en film om denne byen, der var det ei lita jente på sånn 5-6 år som hadde blitt kasta ut av foreldrene sine på 5 års dagen hennes, så nå levde hun bare på gata! Stakkars liten!

  img1746img1753
  HaHa . kjeda meg litt kan du si, så tok omtrent 124 bilder av meg selv :P Det til høyre; Kun fordi mor hadde en 10 minutters lang samtale om at jeg ikke kunne være på jobb uten hansker fordi det så så utrolig stykt ut med skitne fingrer når jeg var jente, kan forsåvet være enig, men trss alt er jeg jo en bilmekaniker spire, så det hører jo litt med i jobben da !

  Ellers om noen lurer på hvorfor jeg bloger så lite for tiden er det fordi mitt kamera er ødelakt, og jeg vet jo hvor kjedelig det er å lese på blogger uten bilder. Men siden jeg ønsker meg kamera til jul, og forhåpentlig vis får det så kommer jeg til å blogge mer da ! Nå er det liksom bare gamle bilder som blir lakt ut hvis jeg har, eller avogtil nye bilder som jeg har tatt med mobilen eller mine foreldres kamera som jeg egentlig ikke skal bruke! Noen som vet om Sony Ericsson U10i eller Sony Ericsson U1i tar veldig bra bilder ( da mener jeg kamera bra bilder ) slik at jeg kansje bare kan ønske meg mobil og kamera i et ?
  Eller kansje en annen mobil som tar kamera bra bider ? ( Vil ikke ha i phone så den teller ikke )

  sonyericssonu10i01sonyericssonu1isatiobordeaux6360104440
  U10i                                                                 U1i

  -Annelise • Bowling night!

  Selvom jeg egentlig har tatt en pause så hadde jeg veldig lyst å dele disse gamle bildene ! Egentlig kun siden jeg fikk dem i går å siden jeg lovet at di skulle komme ut for omtrent 100 år siden ! + at personene betyr så mye for meg !

  1013418093691618264894118243861772015876n

  1013418093696618264894118243861856522995n

  101341809370261826489411824386193899245n

  1013418093710118264894118243862036859942n

  1013418093718618264894118243862161397571n

  1013418093722618264894118243862221486397n

  Ellers sitter jeg her med syk gansperr i rompa, låra, ryggen, magen å rettåslett hele kroppen. Noe jeg fikk fra i går, da vi danset fra hall 4 til 7 i går med en veldig veldig god danser fra tyskland. Utrolig kjekt å jeg gleder meg til jeg skal tilbake i dag å slite meg ut like mye ! Tror jeg skal prøve å filme litt i dag, hvis jeg får lov av han da. Så kansje det også kommer ut etter litt !

  -Annelise
 • En god latter forlenger livet !

  Har egentlig blitt veldig lei av å blogge i det siste, som er grunnen til at jeg ikke har blogget på ei uke. Men dette jeg fant nå må jeg bare dele !

  Da jeg og min tidligere besteveninne gikk i 3 klasse hadde vi en såkalt " hemmelig perm" som vi skrev og la ting inni som inegn skulel se . Å nå mens jeg ryddet rommet mitt fant jeg da denne permen . haha . Står bare sånn hun liker han å han liker hun. hun å hun er kulest i klassen ( selvfølgelig meg og min BFF ) å sånt . sitter nesten å ler meg i hjel om igjen og omigjen for hvert ark jeg tar opp . Huff da . denne må vises neste gang jeg snakker med henne i alel fall .
  bilde 0639  Har dere også slike rare ting som dere laget fra dere var små eller ?
 • Birthday party !

  Jeg føler meg passe redusert her jeg sitter etter kvelden i går . Litt bedre etter noen glass med vann, og litt mat. Men passer dårlig for meg at jeg må jobbe noen timer i dag . Huff da ! MenMen det må til . Men før det skjer blir det nok noen episoder til med american shopper, orker virkelig ikke enda.

  Når det var bare 30 min til vi måtte gå opp til bursdagsbarnet hadde jeg og sondre fortsatt ikke kledd oss . laget mat og i tillegg til det måtte vi hjemmom meg før vi var helt klare . Men hva stoppet oss . vi klarte det alikevell . Her sitter jeg å spiser etter 20 minutter . Klar til å gå å begynnt å spise . stolt av oss . ( Litt sene ble vi alikevell da . men hadde ikke så mye å si, vi var jo først alikevell )
  1005374


  Går kvelds outfit :
  1005375
  Skinnjakke fra cubus - 600 kansje ? 4 år gammel eller no så husker ikke helt
  Kjole/tunika fra illusion - husker ikke hvor mye
  Tights fra cubus - 129
  Sko faktisk fra Spar kjøp - ca 200 !

  Å litt flere bilder fra kvelden:
  1005392

  1005431
  Bursdagsbarnet og meg !
  1005435
  HaHa . meg og Ole
  1005445
  Gutten min og meg + bakhode til Mladen som følte at det passet der .

  -Annelise

 • Ming House, Bowling og Nemo <3

  Rett etter å ha sakt her at jeg skulle reise til politi stasjonen for å melde førerkortet ( lommeboka ) stjålet, så jeg noen ubesvarte anrop fra et ukjent nummer. Å siden jeg ikke fat det på gulesider måtte jeg jo bare ringe til bake av ren nysjerrighet ! Å gjet hvem og hva de ringte for ? Det var en bakeriet på magneten som hadde fnnet lommeboka mi ! Gjet om jeg ble glad, selv om jeg syntes det var veldig rart at den lå der, ettersom jeg aldri var der den dagen lommeboka ble stjålet, argo den var faktisk stjåletogså . ikke bare mistet .

  Men da jeg kom ned å hentet den, virket det som om den som har tatt lommeboka ikke tok den for å stjele no, bare for morro skyld liksom, siden ikke ei krone var borte . rart ! MenMen . jeg er fornøyd jeg så skal ikke klage !

  Å som sakt etter at den var hentet reiste jeg og Sondre på trening ;D Etterfulgt av kina resturant besøk med Kristine og Even. Veldig koselig, og jeg likte faktisk maten også ;D Tror det er første gang jeg har bestilt noe annet en kylling og pommes frites på over 10 år . hehe . Etter maten ville vi finne på noe mer så vi dro bort på bowlingen en tur, å fy jeg følte meg dårlig. Fikk ikke over 100 poeng i noen av rundene. MenMen nesten et år siden jeg spilte sist så jeg føler jeg ka unsjulde meg med det, var i alle fall gøy å bowle igjen med de søte folka !

  Ble virkelig en sen kveld i går, dro hjem til Kristine da bowlingen stengte å satte oss å så nemo. aww . diggr den filmen " Åå, du fikk meg til å blekke " Yndlings replikken ! Å etter filmen var det videre på singstar til stemmen sprakk før det var gitar hero med mye annt småprat til klokka ble omtrent halv 4 ! Veldig morsom kveld, men som også gjorde at jeg sov helt til klokka ble 2 . Liker ikke ! Aldrig sovet så lenge før . men fikk litt nytte av det, følt jo jeg måtte få mye ut av dagen siden jeg sto opp så tidlig, så jeg rydda mye av rommet, rydda stua og badet, og så starta jeg på gym innleveringen min ! Stolt !

  Å resten av dagen ble med Sondre hos Tante der vi nå har sett Die Hard å litt andre random tv program ! Kos er det!
  Åsså bilder fra kvelden i går !:
  Eller ikke, jeg forstår nemlig ikke sondres I phone slik at jeg ikke klarer sende bildene hans ver på pcen gjennom bluethoot, så de får komme når jeg sitter på pcen hans der han har lakt dem inn ! Så håper jeg det går greit, selvom dere hele tidene må se bilder senere en dere burde ;D

  -Annelise
 • En mistet lommebok !

  Nå er min første stressfrie dag her, og jeg har enda ikke kledd meg , tror ikke det er helt sundt å ha fri dag for meg . men jeg liker det slik så det får bare være ! Fant også ut at jeg starta et nytt innlegg, slik at det andre ikke skulle bli så alt for langt !

  Her er forresten det jeg kjøpte på kvadrat i går !
  Kan ikke finne kamera kabelen noe sted akkurat nå så får vente til senenre !
  1005366

  1005370

  Vintersko fra økonomisko ? - 399 kr
  Undertøy fra H&M - ca 250 kr
  Blomstritte tight fra cubus - 129 kr

  Ble ikke så mye fordi jeg brukte halve dagen på å finne noen andre vintersko jeg ikke fant og en slik tights jeg tilslutt kjøpte ! Gikk også innom Magneten etterpå ( et lite kjøpesenter her jeg bor ) For å se om di hadde skoene jeg lette etter, åsså måtte jeg bare se litt på klær også når jeg først var innom. Fant verken sko eller klær jeg ville ha, men ble i stede frastjålet min lommebok med hele livet mitt i ! Kun for den lille ekstra turen jeg ville inn for, mistet jeg bankkortet, penger, respten min ( som jeg aldri har klart å ha lengre en den første av fire ganger jeg kan bruke den, kom jo som et sjokk at denne også skulle forsvinne da ) førerkorte mitt ble også stjålet, og busskortet, solkortet, treningskortet og alle andre kort jeg lever av ! Huff da, blir stress å få alle di kortene tilbake !

  Men en opptur var at jeg fikk disse gavekortene som jeg fikk brukt på kvadrat da:
  1005357  Men da er det tid for å melde førerkortet stjålent, få skattekort og trene med typen ! Etterfulgt av "dobbeldate" med Kristine og Even på Ming House på Bryne ! ( Si i fra om jeg sa feil Kristine )

  -Annelise
 • Stress å måtte stå opp tidlig !

  Denne ferien har bare vert utrolig slitsom til nå . misforstå meg rett . den har vert gøy . men har nesten ikke hatt noe fritid . Å med fritid mener jeg være våken lenge og stå opp når jeg vill ! Ble litt mye rot i den setningen men poenget er at fra dag en av ferien ( altså fredag har jeg hatt tider på å stå opp vær dag ) Jeg pleier ikke sove lenge til vanlig, men det blir litt annerledes når ejg må såt opp tidlig, fordi da må jeg legge meg tidlig slik at jeg er sikker på at jeg klarer å stå opp !

  Fredag startet med at jeg passet katten til tante, og sov derfor over der. Klokka halv 11-11 skulle mor komme å hente meg og Sondre fordi vi skulle videre til Hytta så tidlig som mulig . Søndag, Mandag og Tirsdag måtte vi stå opp i 10 tida da også fordi vi skulle ut å jobbe i skogen ! Ja dere hørte rigtig, jeg var en liten tømmer jente i starten av denne ferien ! HaHa . Ikke at jeg gjorde så mye . kjørte bare firhjuleren opp og ned me tynne trær som var kappet ned ! MenMen . jobbing er jobbing . og jobb er slitsomt !

  Tirsdage dro jeg hjem, og da startet jo egentlig fritida mi, men alikevell måtte jeg stå opp tidlig. Det var frivillig, for noe veldig kjekt. Nemlig shopping på kvadrat ! Veldig kjekt men alikevell, igjen måtte jeg stå opp tidlig, jeg skulle nemlig møte sondre på sandnes klokka kvart på 10 slik at han ikke trengte reise hjem etter kjøretimen !

  Så i dag er første dag i ferien jeg fikk sove så lenge jeg ville å kunne være så lenge jeg orket våken kvelden  før ! HaHa . men alikevell sto jeg opp 10 da . men føler ikke jeg har press på meg når jeg våkner av meg selv på det tidspunktet . Det er noe annet når jeg må haste meg av gårde rett ette at jeg har tatt beina ut av senga .
  bilde 05631004465

  Bilde av katten jeg passet på, som jeg også skal passe på i helga som kommer, og honda til meg og søskenbarne mitt som er på gulvet i løa ! Ble random bilder siden jeg ikke har så mange bilder her for øyeblikket !

  -Annelise
 • Outfit !

  Nå sitter jeg her å pakker for skal sove hos min tante å passe katten hennes i natt , så reiser vi videre i morgen tidlig til hytta så blir fortsatt lite bloggging fra min side . Men kommer sterker til bake om litt ! Kom akkurat hjem fra selskapet til mitt kjøre søskenbarn nå. Og her er outfitet :
  bilde 0634 bilde 0631  Har litt dårlig tid så ble bare liten opsumering

  -Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits