Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

FOREVER; MIN FØRSTE DEMO

Det blir ikke helt riktig å si dette er min første demo. Jeg har nemlig hatt hauevis av dem tidligere. Men i min fallende periode, med dårlig humør la jeg Forever litt til siden.

Nå er jeg endelig på plass igjen og skal ha min første demonstrasjon på nesten et år, nå i kveld. Det blir spennede men er også litt skremmende. Gru-gleder meg!

Så her finner dere meg. Bak notatene mine for å friske opp litt i hukomelsen og se om det er noe som er glemt!

Q: Hva skal du gjøre med din Halloeween kveld?

-Annelise

 • THE RESAULT

  Jeg ble kjempe fornøyd !

  -Annelise

 • DET LANGE HÅRET SKAL BORT!

  Siden den gang jeg bikket 12 år har jeg hatt lyst på kort hår, og med kort hår snakker jeg om bob ! Så når håret mitt la seg som om jeg hadde bob i helga kom jeg inn på tanken igjen. To dager tok det for meg før jeg hadde bestemt meg og nå sitter jeg her i stolen. Soent på å se resultatet !

  Dette håret skal klippes bort og bli noe lignende det nedenfor:

  Hele mitt liv har jeg hatt den samme frisyren den samme lenden med bare bittesmå justeringer. Nå skal det bli godt med en forandring !

  -Annelise

 • MJØD PÅ FLASKER

  Da var Mjødet tappet over i flasker å satt i kjøleskapet for lagring ! Vinen er kommet så langt at jeg har hatt oppi gjæringstoff. Men den skal fortsatt ikke tappes på flasker før om et par/tre uker. Brygging er gøy!

  -Annelise

 • MJØD SNART FLASKE KLAR

  Mjødet har nå stått og gjæret en tid. Til nå er den kommet opp på 12-13 prosent alkohol. Synes det er litt interressant at man kan få alkohol ut av vann, honning og gjær... (Husk at det fortsatt er 18års grense på alkohol så ikke prøv dette om du fortsatt er under denne alderen) Mostverket, for de som vet hva det er, viser 0. Skulle godt tenke meg det var på + siden (Altså søtere) men har ikke funnet ut om det er mulig å tilsette sukker nå så da tør jeg ikke! Få som lager Mjød i Norge så lite som står om slikt.

  For tiden skifter jeg lagringskanne 2-3 ganger til dagen for å få bort gjærsmaken og klargjøre for å tappes på flasker! Gleder meg til å smake når dette har stått på flasker i en måneds tid!

  -Annelise

 • SUSHI

  Dagens middag. Sabi sushi take away! Love it<3

  -Annelise

 • MJØD OG VIN

  Skikkelig bryggdilla. Har som sagt brygga Mjød, men nå i går startet jeg og min veninne Silje på en kiwivin ! Skal øyeblikk tilsette litt mer vann og sukker osv... Jeg synes dette er så spennende !

  -Annelise

 • MJØD OG GJÆRING

  Prøvde meg å brygge Mjød nå på Mandag. Første gang, så har ingen erfaring om det blir vellykka. Må si jeg ble litt skeptisk når jeg nå var nede for å se til det ! Nesten som om det har stått ut som en vulkan av trykket fra gjæren. Det lå nemlig noe seigt, honingluktende men spylignende gushe på hele hylla, over to stoler og utover alle tingene i hylla ! YEAY. Her har jeg en vaskejobb å gjøre !

  Q: Har du laget/smakt Mjød?
  Q: Er denne hendelsen noe du er kjent med ?

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits