Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Julestemning kaker !

Nå er julen her, jeg har nettopp tatt min første bit av mors spesial julekaker ! Elske dem. Seriøst ingen bedre julekaker i denne verden ! Aner ikke hva de heter, men inneholder i allefall mandler og sjokolade, eggedosis og noen små ingredienser til!
Alle burde lage disse kakene i julen, det er de som gjør at jeg kommer i julestemning helt i starten.
pictures6

Mmmmm <3

img2073

Love them <3
Kanskje jeg lurer inn oppskrifta en dag snart, men får se.

-Annelise
 • Julekonkurranser !

  dd5299354f582eb44ff30424636f208d

  Nå når det snart er jul, kommer jeg nok til å bli med i mange konkurranser. Så vær forberedt. Den første julekonkurransen jeg er med i er khanhi sin, der 3 stykker kan vinne hvert sitt valgfrie gavekort på 200 kr. Ved å trykke på bildet kommer du til hans konkurranse.  -Annelise
 • Begge danseoppvisningene er unnagjort !

  img2034Oppvisningene gikk som planlakt de, ikke store tabber og feil, så kan vel regne det som godkjent show. Litt mye små feil da, men kan unsjulde meg med at jeg danset rundt 15 forskjellige danser i dag !
  Film av en eller noen av dansene fra i dag, kommer nok ut i morgen, orker ikke vente på at de blir lasta opp å sånt nå, alt for trøtt for det.

  HeHe . merker hvor mye trøttere du blir av å trene på dager som dette. Lå nesten å sov i den lille pausen vi hadde. Å i tillegg til det, da vi kom til mormor etterpå lå jeg å hall sov der også før vi reiste hjem 9. Gjett om jeg la meg fort. ca 10 min etter at jeg hadde dysja ferdig, omtrent kvart over 9 gikk jeg å la meg ! Det er lenge siden.

  Alikevell sitter jeg her enda, ble nemlig litt forstyrra av en telefon, eller forstyrra å forstyrra, ville jo snakke liksom. Men siden jeg egentlig skulle blogge da ble jeg litt forsyrra, men nå er det i alle fall senge tid for meg . Å jeg som kan sove i hele 12 timer. Skal nytes, det lover jeg ! BEgynner nemlig ikke før 12 i morgen på skolen, i likhet med alle andre mandager. Ah ! Love it !img2038
  -Annelise
 • Tid for danseoppvisning !

  Da drar jeg for å ha danseoppvisning med de minste partiene, blir gøy kan jeg tro.
  Ønsk meg lykke til. Snakkes !

  img1751  -Annelise
 • Luftslottet som sprengtes !

  Dette må være den beste tredje film jeg har sett. Aldri før har jeg sett en film serie, der 3en er like bra som 1en.

  Handlingen til Luftslottet som sprengtes skjer på sykehuset etter slutten av 2en. Der hun blir trent opp for å bli normal etter å ha hatt et en kule fra et skudd i hodet. På sykehuset skjer det en del som har en sammenheng med faren og henne, og hun bruker også mye av tida på å forberede seg til rettsak, den hun må i ettersom hun tidligere prøvde å drepe sin far.

  Videre i filmen får du se rettsaken som er veldig spennede og ineterrssant. Noe jeg likte veldig godt i denne filmen, var liksom veldig spennede å se hvilke argumenter de fikk frem.

  Resten vil jeg ikke si noe om, men anbefaler dere uansett å se denne filmen også, men bør kanskje se menn som hater kvinner og jenta som lekte med ilden først !

  Filmen varte kanskje litt lenge, men det var ikke noe du merket. 2 timer og 40 min er ikke så mye om filmen ikke er langtrukket, noe denne ikke var. Skjedde noe hele tiden, slik at jeg ikke merka at den varte så lenge før etterpå når vi så på klokka !
  luft


  Karakter:
  5

  -Annelise
 • Jeg elsker Lisbeth Salander !

  Eller i allefall filmene om henne! Nå har jeg nettopp sett den tredje filmen i den serien "Luftslottet som sprengtes" , og jeg kan virkelig ikke forstå hvordan svensker klarer å lage en film serie på 3 filmer der alle blir like bra, Ikke missforstå meg med svensker. Ingenting i mot dem, men liksom sammenliknet med alle de filmene som blir laget i USA så kan jeg egentlig ikke forstå det. Jeg har anbefalt jenta som lekte med ilden tidliger, på "filmanbefalinger" og jeg anbefaler denne også! Den var jo egentlig utrolig lang da, nesten 3 timer. Men alikevell, du merket ikke at du satt i kinosalen i 3 timer, fordi den var så bra.

  luft  Men da er det Gossip Girl time! Kan ikke være våken så veldig mye lengre liksom, må være litt opplagt til danseoppvisning !

  -Annelise
 • Irlin skal ha Danse julekalender !

  Irlins.blogg.no skal ha julekalender der hun legger inn et nytt dansetrinn, eller en liten koreografi hver dag, og for at hun skal gjøre dette håper hun på at mange vil ta seg tid til å se dette. Ettersom hun bruker mye tid å energi på det.
  Så om du går inn her, eller her så kan du høre om hva hun har tenkt å gjøre, og hva du kan gjøre for å få flere seere til hennes kalender !
  Hun er en utrolig flink danser, og jeg håper virkelig at det blir mange som vil se dette slik at hun utfører det, fordi jeg skal i allefall sitte hver dag å titte da !
  Hjelp henne litt du også om du interresserer deg for det !
  img0935

  Å når vi snakker om dans gruer jeg meg utrolig til i morgen og Søndag, skal nemlig ha danseoppvisning da, og er ikke helt sikker på om jeg kan alt skikkelig . menmen går nok bra .

  Tror snart jeg skal dra på den der 3en til menn som hater kvinner, og jenta som lekte med ilden ! Blir utrolig gøy !

  -Annelise
 • Kaos på Ålgård !

  Yes ! Nå fant jeg nettopp ut at mine sko ikke er kommet inn enda, som da er grunnen til at de ikke blir sendt enda. Får jo ikke brukt dem neste helg da, ettersom de blir sendt i uke 50, men jeg får dem i allefall nå ! Før jul da i allefall ! Gleder meg til det ja !

  Er helt rart her på Ålgård i dag, kjører sykebiler poltibiler og brann biler, helikoptere og båter på vannet, etter hva jeg har lest leter de etter to jenter. I starten virka det som de leta etter dem i elva siden de lyste fra helikopter ned på elva, men på internett sto det at de var i sentrum av figgjo! HeHe. akkurat nå når jeg satt å skrev dette, kom det opp på nyhetene " de to savnede jentene på figjo er nå funnet " Er jo bra da ! Selvom jeg har en mistanke om at de egentlig hadde rømt eller no. Men ja, da kommer vel kanskje far også hjem, begynte nesten å lure på om han ikke kom hjem for natta!
  fbwebleting2


  Gjett hva jeg så da jeg skulle finne et bilde fra denne "nyheten" . Skal ikke nevne navn, men jeg kjenner nokså godt personene som politiet hadde funnet jentene. Dette kan bare ikke være bra !

  Men da er det tid for Gossip Girl ! God Natt !

 • Det verste jeg vet er å vente !

  Jeg hater å vente, og jeg blir gal av det! I dag e det 18 dager siden jeg bestilte skoene i dette innlegget. Og de har enda ikke kommet hjem til meg, tror jeg må få sendt en mail eller ringe i morgen å høre hva som sjer ?
  -Noen gang sjedd noe slikt me deg ?
  -Kom di i posten til slutt, eller hadde de glemt det av?
  Begynner nesten å lure på om d er det som har skjedd, Bare de kommer til 4 Desember da ! Var da jeg tenkte å bruke dem.

  Har i tillegg til det bestilt en del sminke fra Elf som jeg gleder meg til å få testa ut. Finne ut om alt det positve stemmer ! Kan dessverre ikke si hva som ble bestilt ettersom jeg kanskje gir noe i gaver, og siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen min, velger jeg og ikke si noe !
  Egentlig ikke så veldig smart å bestille noe fra elf da når du ikke klarer å vente andre ganger, dette vet jeg jo tar lang tid . MenMen skal overleve det, kanskje skoene kommer i mellomtiden slik at det demper ventinga litt ! Håper det.

  Men tror nesten det er tid til å sove lit, er så utrolig trett om dagene nå for tiden ! Så God natt !

  -Annelise
 • En evig blondine har blitt Brunette

  Eller blir vell egentlig ikke Evig blondie, når jeg er brunette nå. Ikker er det egentli brunette heller fordi fargen så ikke bare ut som den ble sort slik som jeg sa, den ble faktisk sort også . Så fra å gå til nesten hvitt hår til sort, det er forskjell det. Men selvom jeg ikke føler det passer meg, kan dere se og fortelle hva dere syntes. Så her kommer før etter bilde !

  Før:
  img1986

  Etter:
  img2020img2016img2018

  ( Vet snorene henger ut av genseren, men gadd ikke ta nye bilder for det) Føler ikke fargen er helt meg da, men kanskje bare uvandt ?

  -Hva syntes du ?

  -Annelise
 • Hårfarging

  Jeg gadd ikke vente på svar om noen ville svare, så jeg tok et veldig spontant valg og fikk mor til å farge det nå nettopp, så nå sitter jeg her med en farge som ser ut til at det blit sort! Spennende å se hvordan det blir. Plis ikke fortell meg hvorstor tabbe jeg gjør om dere mener det, jeg må tross alt uansett ha brunt nhår til Tirsdag !

  image200911220002

  image200911220001

  Bildene kunne ikke sett verre ut, men samma det, her står i allefall fargen i !
  Men må gå å vaske det ut !
  Så får dere sikkert snart se hvordan det ser ut . Om jeg tørr å vise det da .

  -Annelise
 • Hjelp meg !

  Planen i dag var å trene, farge håret og gå på kino, treninga ble fullført ( eller ble i allefall trening ) og det samme ble kinoen . Men hårfarginga ble det lite av, den kommer, men jeg trenger deres hjelp. Da jeg sa til mor at jeg skulle kjøpe hårfarge, sa hun overaskende nokk " skal du farge det brunt da?" Hadde jeg aldri trodd, men alikevell, da hun foreslo det virka det egentlig ganske gøy ut. Hele livet mitt har jeg liksom hatt hvit eller blondt hår, så dette kommer til å bli en STOR forandring på meg. Så spørsmålet er bør jeg farge det brunt ? Eller bare bleike det mer heller ? Svar alle som har en mening. for om det blir ja gjør jeg det i morgen ! Skummelt, men interressant ! Å når man har kjøpt en hårfarge må den vel brukes ?

  img1998

  Outfit for i dag ! Og kanskje siste bildet med blondt hår ?

  -Skal jeg farge det brunt?
  - Eller blondere?
  - Om jeg skal farge det brunt, skal jeg da stripe eller farge det ?
  Si din mening !

  Ellers må jeg bare si Twilight var veldig bra ! Reis å se den!
  Eller om du ikke likte 1en så er det nok ikke smart, men jeg syntes denne var litt bedre, men det var kanskje kun pga. "kvaliteten"

  -Annelise

 • Yesterday's Outfit !

  Da er gårsdagen outfit ute nå som jeg er litt mer våken.
  outfit2
  I går gikk mesteparten av dagen til å være med Sondre Ole og Ingrid, vi starta med The core som førstefilm, gikk ut å satte oss i Jakusien helt til jeg var så varm i hendene at jeg ikke klarte å sitte der lenger. Å siden vi har bestilt billetter til Twilight i dag måtte vi jo se 1en før vi dro hjem, sovna litt snn avogtil, men så den i allefall. Så nå gleder jeg meg til hall 5 i dag !

  Etter skolen i går gikk jeg også innom Bikbok før jeg reiste hjem ettersom det var 30% på hele butikken, da kjøpte jeg denne lovley kjolen ! Elsker den!
  Prøvde den egentlig for lenge siden i rødt, men kjøpte den ikke da ettersom jeg ikke trenger klær, men når den koster nesten 100 kroner mindre kunne jeg ikke la den gå fra meg. Eller den rød hadde jo på en måte det da, men fin den hvite også. Eller hva syntes du ?
  outfit1

  Nå er det nok snart tid for trening, etterfulgt av hårfarging, og så er jeg klar for Kino ! Wish me luck, for ikke å bli kylling !

  -Annelise
 • God Natt !

  Skulle egentlig blogge litt nå når jeg kom hjem, men er faktisk s¨trøtt at jeg ikke orker! Liksom redigere bilder + å skrive osv... Men tenkte at ettersom jeg ikke har blogga så mye måtte jeg jo innom en liten tur uansett !
  Men kan egentlig bare si God Natt, alt jeg orker for dagen. Mine outfit bilder fra i dag kommer + pluss bilde av min lille shopping i dag . men desverre ikke før i morgen .

  untitled

  -Annelise
 • Vinn en Blackberry Curve 8520

  idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til det.

  Hadde virkelig vert gøy. ettersom min mobil snart ikke kan klalles for en mobil, den er nemlig mer av en på siden den skrur seg av hver gnag jeg legger den i fra meg, og klikker annehver gang jeg skriver en melling . Så om den blit min hadde jeg hvert veldig takknemlig ja. Ikke at jeg tror det hender men kan vell alltids prøve ?
  blackberry8520

  -Annelise
 • Travel dag ?

  Jeg klarer virkelig ikke å "vedlikeholde" bloggen min . Hvis noen i det hele tat forstod hva jeg mente med det da?
  For de som ikke gjorde så mente jeg at med så mye å gjøre å så lite fritid, klarer jeg ikke skrive så ofte som jeg vil her inne. Eneste gangene jeg får skrevet en del er om det er helg eller hvis jeg en gnag ikke trene eller har mer tid av en anne grunn.

  Uke planene mine for tida er liksom:
  Mandag - skole og dans til hall 9
  Tirsdag - Skole og 1 times trening 7 tida + at jeg di fleste ganger må jobbe
  Onsdag - skole, trening rett etter, hjem og dysje åsså blir det liksom ikke så mye tid mellom der
  Torsdag - Skole, så trening, å hvis jeg får tid må jeg jobbe
  Fredag - Skole, middag hos Sondre, rydding hjemme osv...
  Lørdag - Fri
  Søndag - Fri annehver søndag, jobb anen hver søndag.

  Det blir liksom kun god tid til blogg en dag hver uke, og 2 annehver! Jeg skriver ikke dette for å komme med noe Hade blogg greier, fordi jeg har fortsatt tenkt å ha den, men det er en grunn for at jeg ikke blogger så ofte. Begynner liksom å bli litt lei av å skrive " beklager for lite blogging" og setninger i samme sjanger omtrent annenhver dag . Så om dere ikke hører fra meg en dag, er det fordi jeg har en travel hverdag for tiden ! Hørtes litt ut som en Buisniss dame der ( aner virkelig ikke hvordan buisniss skrives, men satser på slik ) Eller fordi jeg ikke blogger mens jeg er med typen, eller andre venner for den saks skyld !
  image200908190004
  Kanskje ikke så travel som jeg vil ha det til!

  Har du det også slik noen uker ?
  Eller dager ?


  -Annelise
 • Outfit !

  Ble vist ingen outfit bilder i går, var nemlig ikke hjemme noe av dagen i går, men det kommer nå istede.
  Dette er vel egentlig i dag, men jeg gikk med omtrent d samme i går, utenom at den toppen som nå er rosa var gul i går !
  outfit

  Var egentlig meninga at jeg skulle trene i dag, men siden Sondre ble sykere å sykere på skolen og dro hjem, kune jeg ikke trene noe! Så kommer nok bare til å bruke dagen min på å sitte her !
  Kanskje jeg finner noen som vil være med meg da, men får se hvem som er hjemme !

  Noen som har forslag på hva jeg kan gjøre alene ?

  -Annelise


 • Tidlig buss ?

  Tror jeg skal komme på skolen hall 8 vær tirsdag fra nå av, ikke at eg tror det blir utført, men egentli ganske greit! Da starter jeg liksom med å bli kjørt ned til bussholdeplassen av mor når hun skal på jobb. Det er jo uansett samme tid som jeg pleier å gå, så må liksom stå opp på samme tid uansett. I tillegg til at je slipper å gå slipper jeg også å sitte i en så full buss som dette:
  full buss
  Det pleier ikke være helt så fullt, men det er ikke langt i fra. Jeg slipper også kø, og jeg slipper å løpe til skolen når bussen er kommet 5 min for sent til skolen ! Å nå mens jeg sitter her har jeg også tid til å gjøre noe før skolen begynner! Veldig praktisk. Så er det bare å se om det faktisk blir utført eller om jeg kommer løpende til skoen kvart over 8 neste Tirsdag ?

  Hadde egentlig kommet inn i en rutine der jeg hadde begynnt og ta litt outfit bilde, men det gikk ikke i dag, har alt for dårlig tid om morningene, utenom på mandagen da. Kanskje når jeg kommer hjem ?

  Jeg HATER virkelig at tilbake/viske knappen er over enter! TRor jeg har trykket på den i steden hver eneste gang jeg har skrevet et innlegg i bpde denne og sist uke! Heldigvis blir en del lagra, men må alikevell skrive litt ! Hurra for at blogg.no lagrer og "Buuing" (haha det hørtes litt merkelig ut) for at tilbake knappen ligger over enter!

  -Annelise
 • OUTFIT !

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  12. Oktober 2011

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  5. Februar 2011- med den svarte skjorta

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. Februar 2011

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  31. Desember 2010

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  26. Desember 2010

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  25. Desember 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. Desember 2010


  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. November 2010

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  23. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  16. April 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  25. Mars 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  19. Mars 2010

  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   12. Mars 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  6. Mars 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  27. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  13. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  12. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  5. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. Februar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. Januar 2010

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  3. Januar 2010  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  31. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  28. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  26. desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  24. Desember 2009


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  23. Desember 2009  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. Desember 2009

  pictures8


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. Desember 2009

  fotomontasjer3


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  3. Desember 2009

  pictures7


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  21. November 2009

  outfit2


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  18. November 2009

  outfit

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  16. November 2009
  pictures3

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  15. November 2009
  pictures2
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  9. November 2009

  pictures1


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  11. Oktober 2009

  1005375
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  2 Oktober 2009

  bilde 0634
  bilde 0631

  -Annelise


 • Outfit !

  pictures2
  Behagelige klær til bare å være hjemme i ! <3

  Slik blir jeg etter en dag uten luft, og med et kamera .

  -Annelise
 • NM og E.l.f !

  Nå har jeg ligget i senga mi siden 10 i dag tidlig og sett på NM i styrkeløft live ! Ettersom typen er i Alta nå måtte jeg jo se hvordan det gikk. Gikk nok ikke helt som han hadde håpet nei, men men fikk i allefall personlig rekord i benk da. må jo telle litt ? Men det var bra uansett så håper han ikke ble veldig sur for det.

  n41931916716908

  Men huff nå føler jeg nesten jeg har kasta bort dagen litt. Klokka er 3, og jeg har enda ikke stått opp skikkelig. Det sjer ikke ofte. mn har jo faktisk kledd meg da så er ikke så galt, på en måte. Lurer litt på hva jeg skal gjøre i dag da. har ikke hørt om noen er hjemme enda engang. Har vert helt oppslukt av styrkeløft, og av elf sin side!


  Har nemlig sittet på e.l.f hver gang det har vert pauser fra folk jeg kjenner! Å jeg er helt oppslukt av det. vil jo ha alt. Er det noen som vet noen bakdeler med sida eller sminken slik at jeg ikke går på et stort bomkjøp ? For har virkelig funnet sminke til 300 eller no, begynner å bli en del nå !

  -Noen tips til veldig bra sminkeprodukter på e.l.f ?
  -Eller noe jeg absolutt ikke bør kjøpe der ?

  -Annelie
 • Vinn clip on extention!

  Kjører to konkurranser i et nå jeg. Så skal dere slippe å lese om det på ei stund! Trykk på bildene for å komme til pilus.no.
  pilus

  Ved å trykke her kan du lese hvordan du kan bli med i konkurransen om å vinne 5-delers clip on sett i valgfri farge. Om du trenger extention så kan det jo være lurt å bli med, kanskje du blir vinneren!
  Dette er en konkurranse som Malin har i sammarbeid med pilus.no.

  pilus

  Tror nesten jeg kan kalle bloggen min noe lignende dette "Annelise- hele blogg.no's konkuranser" snart !

  -Annelise
 • Lyst på falske øyenvipper++ ?

  31992091257326518590


  Jeg er i veldig sån konkurranse humør for tiden egentlig, å nå er jeg med i en ny. Denne går ut på å vinne:
  - URBAN DECAY - Hall of Fame  
  - 4 par falske eyelashes
  - DUO Adhesive lash glue.


  Trykk på bildet for å komme til konkurransen.
 • Laaang tur til Kvadrat!

  Er egentlig utrolig trett etter en dag på kvadrat, Kino og ellers bare slappet av hjemme og med Kristine !
  HeHe . Jeg spurte Ingvild om hun ville være med på kvadrat i 2 tia eller no, å siden hun ville det tok vi bussen videre klokka halv 3. Den første turen fra Ålgård til Sandnes gikk jo selvfølgelig greit, men så var det neste buss. Ikke så bra kan du si !

  Vi så nemlig akkurat da vi gikk av 23 bussen ( ålgård-sandnes buss) at det sto en buss på holdeplassen der kvadrat bussen går, så vi sprang bort til den og satte oss ned. Etter litt kom d en buss til som pleier gå til Kvadrat rett forran så satt vi å tulla om at vi skulle skifte å sånt, men gjorde det aldri! Stor tabbe må jeg bare si !
  For den vi satt i skulle nemlig ikke til kvadrat, men stavanger. Så da vi fant ut at den seriøst ikke skulle til kvadrat løp vi bare av på første stopp, haha, å siden vi ikke viste helt hvor vi var begynte vi bare å gå i den retningen vi trodde var nermest kvadrat. Hadde blitt en lang tur å gå om vi ikke hadde funnet vår livs redder. Bussholdeplassen! Etter å ha gått et bittelite stykke så vi et bussskur der det sto at bussen sulle gå derifra å til kvadrat om 3 minutter! Yeay. da slapp vi å gå ! Virkelig glad for det når vi så hvor langt det var igjen.

  Kanskje lurt å se hvilken buss man går inn i når vi skal et sted eller ?
  nskeliste
  Laget ei lita ønskeliste nå nettopp, mn mangler en del da. Har du noen tips til no mer jeg kan ønske meg ?

  Men ellers etter litt mindre en to timer måtte vi hjem igjen da. fikk liksom ikke så god tid. menmen fikk da kjøpt gaver til en del da så var jo ikke så forferdelig å bare være der så lite. Like greit egentli siden da kjøpte jeg ikke noe ubrukelig til meg selv heller ! Trenger virkelig ingenting jeg for tida!

  Etter dette gikk turen til Kristine, der vi fant ut at vi skulle reise til Sandnes for å se Couples retreat, som vi tok med oss Even og Joakim (?) på! Koselig film det. Kasnkje litt langtrukken i begynnelsen men jeg likte den jeg ! Hørtes ikke ut som alle var like enige, men men skader vel ikke å se den !

  couplesretreatho151463d

  Har du sett couples retreat, hva syntes du ?
  Hva ønsker du deg til jul?

  -Annelise
 • Yeay me!  NOT !
  Jeg beklager at jeg bare så vidt har vert borti bloggen i dag, og at da jeg først var inne skrev jeg ingenting .
  Men grunnen til det er at da jeg var inne her, var jeg på skolen, og om du sitter å skriver og skriver på skolen kommer di å sjekker hva jeg gjør.
  En anne grunn er at med en gang jeg sto innenfor døra hjemme måtte jeg starte å rydde før Katti skulle komme! Da hun kom gikk vi en lang lang tur med hunden hennes.

  Hun tok bussen hjem og da gikk jeg inn på mega for å besøke Anna Thora på jobb og for å hjelpe henne å rydde! Ca 15 min etter at vi var kommet hjem gikk vi ned til Anja der mange personer samlet seg! Tror vi var rundt 20 stykker, kun rundet et lite bord. menmen . koselig det også !

  Men til poenget, der satt jeg altså helt til nå. Så bare for å blogge en gang i dag skrev jeg dette helt uintressante innlegget, jeg kan i allefall gi meg selv en medalje"jeg har skrevet det mest uinterressante og dårligste skrevet innlegg noensinne på blogg.no" Takk for den !

  For all del dagen var skikkelig koselig ! Men for dere som leser ble den bare utrolig kjedelig !

  Lurte litt på om jeg skulle fortsette med å gjøre det enda kjedeligere uten bilder; men da tror jeg nesten noen hadde blitt sure! Så her er noe å smille av forhåpentligvis:
  dsc01621

  Takk gud for midtskill og slengbukser <3

  -Annelise
 • Vil dere høre noe virkelig interressant?

  ... det klarer jeg deverre ikke nå! men alikevell en hallveis oppdatering.

  Det var nå nettopp da jeg først fikk tid til å sitte på pcen i det hele at jeg fant ut " Jeg har faktisk ikke blogga de to siste dagene" Lurer dere på hvorfor ? Det er skikkelig interressant, nemlig, i går brukte jeg omtrent hele dagen in på å trene p skrive en forferdelig tekst om New Zealand på Engelsk. Og i dag var det på den igjen og skrive en lang tekst om råning på norsk. I tillegg til at jeg har vert på jobb. Planen var også å trene men tror faktisk ikke jeg har tid, eller orker. Kan jo trene nå da, men frister liksom ikke når du har sittet å skrevet en halv dag og holder på å sovne.

  Det positivet er jo at nå er jeg i alle fall ferdig da. Kjenner det kommer noen artikkel "regler" eller hva det kalles her jeg sitter å skriver. Det positivet, på den annen side og noe negativt osv... Det positivet var det jeg kom frem til som var minst lik artikkel. Sier litt om hvor mye jeg har skrevet !
  Men på den annen side ( haha, mptte bare ) så orker jeg heler ikke skrive så mye nå siden jeg er såååå lei av å skrive for denne dagen !

  2502352186b6e677c05

  Lurer på hvordan hånda mi hadd sett ut nå om jeg skule skrevet alt for hånd! Tanken streifet meg liksom litt emd dette bildet !

  -Annelise
 • Vinn en julegave!

  Nok en konkurranse jeg er med på, men alle liker vel gaver så hvorfor ikke ?

  Denne gangen er det Ida Jakobsen som har konkurranse der du kan vinne en julegave som inneholder slettetang, krølltang, krepptang å kansje noen andre ting. Så om dette høres ut som en interresang presang til jula så kan du bli med du også. Alt du trenger å gjøre er å trykke på bildet nedenfor, og skrive et innlegg om hennes konkurranse på din blogg. Linke til ditt innlegg og du er med !

  638bc35b769e56022645da6295a147ef

  Trykk deg inn og bli med !

  -Annelise
 • Inspirert av Voe!

  Stter her i slakki klær etter en lang treningsøkt. Herlig !
  Men som overskrifta sier ble jeg inspirert av Voe da hun skrev om å lage egne øredobber, så da jeg og Ingrid var på magneten kjøpte jeg noen deler til å lag øredobber, så nå er jeg i gang, mens jeg venta på at pcen slo seg på fikk jeg faktisk laga en ! Så da er det bare en igjen av den. Å så har jeg tenkt å prøve å lage noen som kan passe til de nye rosa skoene som jeg skal bruke på jul ! Hvis det passer

  img1862
  Fant noen gamle perler fra da jeg var liten+de delene jeg kjøpte i dag !
  img1865
  Slik var planen...

  img1868
  ...og slik ble den ene! Hva syns dere ?

  Jeg må bare si at jeg er vedig glad for at blogg.no lagrer innleggene sånn avogtil, glemte nemlig g kopiere det jeg hadde skrevet da jeg trykket "Lagre+publiser" Slik at jeg trodde jeg måtte skrive alt på ny . Men her lå det lagra, eller måtte skrive litt som ikke var lagra, men det meste var i allefall !

  -Annelise
 • Vinn goodibag til en verdi av 500 kr!

  Celin har en konkurranse der du kan vinne en goodibag til en verdi av 500 kroner. Trykk på bildet eller navnet for å lese mer om konkurransen. Jeg er i allefall med. bli med du også !

  5513004dcdadd68d4222d16710bb8a22


  -Annelise
 • Todays Outfit!

  pictures1

  Er akkurat kommet på skolen nå. Var egentlig meninga og poste outfitet hjemme, men siden pcen var pakka ned venta jeg til nå . Men er i allefall her nå. Noen som vil skrive en New Zealand tekst for meg ? Hadde ikke hatt noe i mot det, sliter som bare det! En annen grunn for denne pausen . menmen . får fortsette da .

  -Annelise
 • Law Abiding Citizen !

  Om dere ikke har sett denne enda, bør dere reise å se den i løpet av denne uka! Om dere ikke kan det anbefaler jeg dere i alle fall å se den en gang når dere kan! Det var nemlig den beste action filmen jeg har sett på lenge .
  lawabidingcitizen150401d
  Den handler om en mann som mister sin kone å datter av at de blir drept, mens han overlever. For at advokaten skal vinne saken inngår han en avtale med den ene morderen om at han skal vitne mot sin partner slik at de får buret inne en av dem, eller gitt han dødsdom? Dette fører til at Clyde som er hovedpersonen blir utrolig sur ettersom at han som egentlig drepte alle får gå veldig tidlig ut av fengselet.

  Han vil derfor gi regjeringen, politiet og alle de som har noe med dette å gjøre en lekse, og starter en stor krig som er mellom ham og alle disse. Etter litt blir han arrestert for mord, men alikevell fortsetter de tingene han har planlagt og flere personer dør på grunn av ham. Å finne ut hvordan han klarer dette er det filmen går ut over!

  Jeg kan virkelig ikke sakt det nok ganger. Gå å se Law Abiding Citizen!

  Klart terningkast:
  6

  -Annelise
 • Utfordring

  Jeg har blitt ufordret av Amalie Victoria

  Regler:
  1. Skriv 10 ting om deg selv.
  2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner, Fortell om det.
  3. Også ett bilde du IKKE liker og et du liker.
  4. Så utfordrer du 4 til


  - Jeg danser hip hop/ showdans
  - Går på Kjøretøy på gand
  - Veldig vimsete
  - ...og rotete
  - dette var vanskelig ... jeg er 17 år ?
  - Standard: Elsker typen og mine beste venner ( glad i venner også, men når jeg starta med elsker ble det liksom litt for mye fjortis skriving om jeg sa typen og alle vennene liksom)
  - Blondt hår
  - Blå øyner
  - 157 høy, eller lav ?
  - Å så siste; hmm. trener styrkeløft .

  Hadde ikke trodd det skulel være så vanskelig og finne ut 10 ting jeg kunne skrive om meg selv .

  balle 12 april 057


  Etter Vårballet i 9. da jeg ble sammen med Sondre! Er 1000 andre bilder jeg også kunne valgt, men dette var det første jeg kom på ! Kansje det sier at det er det beste minnet ?

  Et jeg liker:
  1013418093728118264894118243862316133178n
  meg og Kristine på bowling

  og et jeg ikke liker: ( kunne egentlig tatt det fra ballet, men finner et annet .
  photo0051
  haha . ler meg ihjel!

  Så utfordrer jeg:
  www.mstrand.blogg.no/
  www.chuppaa.blogg.no/
  www.martinedg.blogg.no/
  www.masn.blogg.no/

  -Annelise
 • Kjapt innlegg før jeg går !

  God morgen . Har egentlig vert våken ganske lenge nå da, men Sondre har aldri latt meg sitte på pcen, men nå gikk han på do eller no, så får inn et lite kjapt innlegg før vi går.
  Skal nemlig reise til besteforeldrene hans om veldig kort tid, så skal ikke informere dere så mye. men kommer nok moen filmanmeldelser og slikt når jeg kommer hjem, vært litt slarven med det siden jeg starta det. Mn skal prøve nå. mn da må jeg gå. snakkes !

  Noen som har gitt noe til sin far i dag ? eller hva ?
 • Outfit og nye sko!

  Tror jeg har kommet inn i en ny fase med skodilla . Kjøpte nemlig et nytt par med sko i dag også !
  Men tror begge kjøpen var bra kjøp. gikk nemlig og sogla over disse også noen dagrer før jeg kjøpte dem, så dem på tirsdag tror jeg, å retsne av dagene har jeg prøvd dem en eller flere ganger. hehe .

  Men her er di nye herlighetene !
  bilde 0684

  Åsså dagens outfit:
  bilde 0683
  Selvfølgelig med dy nye skoene !

  Tror jeg må ta dem av meg nå snart da, siden jeg kansje skal jobbe i noen timer, men antrekket og skoene kommer fint tilbake når jeg og Sondre skal på kino senere ! Er nemlig sånn kino dag i dag, så alle filmer er på halv pris. skal derfor se This is it og Law abidin citizen eller no sånt ? Litt lenge å se film kansje, 7 til 12 eller no, men går nok fint ! Gleder meg faktisk, endelig skal jeg se this is it !

  Minner dere også på å gå inn for å stemme på meg i blogg vs blogg her. om dere vil være noen engler ?

  -Annelise
 • Sko på vei !

  Da var et av skoene kjøpt ! ville egentlig ha begge, men siden mot ikke gadd bestille for meg da så måtte jeg velge?
  Unsjull men jeg hørte ikke på flertallet av di som sa sin mening! men grunne til det var at jeg har utrolig mange sorte sko men ingen rosa. Så når jeg tenkte slik ble det litt lettere å velge, så disse rosa herlighetene blir snart sendt hjem til meg !
  dxl7957382053017226999

  En annen grunn var vell egentli også at det var når jeg så dem i rosa jeg falt for dem. Sorte ville jeg bare ha siden di passer til alt liksom, Så nå får jeg dra på leting etter no accessories som passer til dem.

  -Annelise
 • Im in love !

  Satt på klessider og lette etter noe fint å kjøpe ( selv om jeg allerede har for mye ) Så kom jeg over disse lekre skoene. Tror jeg vil ha en av dem, mest av alt vil jeg ha begge, men det tror jeg nesten blir litt sløsing, går ikke så mye på høye hæler liksom. Men problemet mitt er at OM jeg bare skal ha et av dem, hvilket burde jeg velge ?
  dxl7957382009090226996dxl7957382053017226999

  Nå vil jeg ikke dere skal ta hensyn til at di svarte passer til mest, se på det som om jeg har like mye som passer til begge skoene! Help me!
  I'm totaly in love !

  -Annelise
 • Noen gang sovnet stående ?

  Tror aldri jeg har vert så trøtt som jeg var i dag på skolen, etter at jeg la meg i 2 tida i går kveld. Jeg sto inntil ei bildør på skolen, så tok det ca 3 min så holdt jeg på å sovne. Stående, trodde aldri jeg skulle klare det. Å jeg er sikker på jeg faktisk hadde sovna der om ikke læreren hadde sakt jeg måtte begynne å jobbe.

  Men siste time var det utføring av det jeg skreiv i går, å siden jeg skulle danse, fikk jeg gå hjem å gjøre det. Så ble en litt slapp gym time, men jeg gjorde i allefall en del da, så mye at jeg ble veldig sliten i allefall . Men tilslutt ble jeg så ør i hode at jeg bare måtte legge meg på sofaen med tven litt. Å det var nå jeg skulle sove . Våkna av at Sondre hadde kommet inn, og vekket meg med at han kysset meg, stokk sånn at jeg skalv i mange minutter etterpå . HeHe . var litt morsomt da!

  Nå har vi to akkurat sett den nyeste episoden av One tree hill, og skal ned å bake brownies . Jammie ! Så jeg blogger nok igjen senere.

  picture0003
  Kan ikke akkurat si at Sondre har pcen med mest bilde her. Har nemlig nesten bare di vi tok den dagen han fikk denne pcen. Så nå gravde jeg frem det styggeste av dem alle, så dere hadde noe å le av . Have fun!

  -Annelise
 • Natt bilder er alltid gøy !

  dance

  Hadde egentlig ikke tenkt å poste dette, men siden jeg først la det inn så hvorfor ikke? Hvis dere ikke likte det så er grunnen at jeg tok dem nå for bare 5 min siden. Grunnen til det er at siden jeg ikke gjorde noe på gym innleveringen i går eller når det var jeg skulle, så måtte jeg gjøre alt nå . Å nå har jeg skrevet 3 sider 3 ganger, fordi di har sletta seg når pcen har klikka. begynte nesten å gårte når jeg så klokka var 12 og sidene sletta seg for 2 gange. Huff da. ikke helt gråte, men kjente jeg fikk en lei følelse inni meg ! Kind off.
  Men nå vil jeg i allefall legge meg, eller etter at jeg har kopiert det bilde over på den andre pcen da, å printa ut selfølgelig. FØR PCEN KLIKKER IGJEN !
  Må beklage om det er skrivefeil, men har ikke tid å sjekke gjennom ;D Godnatt, gleder meg til å sove !

  -Annelise
 • Jeg er med i blogg vs blogg !

  Denne snille jenta plukket meg ut til blogg vs blogg, noe jeg syntes var veldig koselig. Å jeg syntes det vill bli veldig koselig om du som leser dette har lyst å gå inn å stemme på meg ! Hadde vert gøy å vinne !

  For å komme til innlegget trykker du enten på " denne snille jenta" eller bildet nedenfor!
  55654071257336795010
  Gå inn å stem ! Å du er en engel !

  -Annelise
 • Redigere design !

  For å være helt ærlig ble designet dårligere nå, men noe som er litt rart. Jeg lagde helt ny link til sånn meny på toppen, fordi det kunne jo være jeg hadde skrevet no feil. Men problemet er at nå kommer di ikke frem en gang, typisk !

  Å i tillegg til det kom jeg på at det ikke er denne pcen jeg har skrevet det gym greiene, slik at jeg ikke kan fortsette på det, Så nå sitter jeg her igjen uten noe å gjøre. Eller kan jo selvfølgelig fortsette å redigere designet, men mista litt snisten for det når ingen ting fungerte.
  Til og med en liten endring som ramme rundt hvert innlegg kom ikke frem. Jeg har liksom lagt den inn, men den vill ikke komme frem. Er det bare meg eller er det noen ting blogg.no ikke registrer at er lagt inn eller lagret, fordi nesten hver gang jeg regierer mye, er det alltid en eller to ting som kansje kommer en gang, men aldri mer, og noen ting som aldri dukker opp! Kjedelig !
  mg sm lit 001 2

  smile from me to you !

  -Annelise
 • Innlevering eller Bloggdesign ?

  Her sitter jeg dysjet og sliten etter trening, å gjør absolutt ingenting, har liksom ingenting å gjøre. Eller har både egentrening innlevering til gymmen, en samfunns artikkel og fikse bloggsiden min som jeg kan gjøre, men får meg liksom ikke i gang .

  skulle liksom ha endra på menyen på toppen av bloggen slik at den står der elv om du kun er inne på et innlegg, er liksom ikke vits med meny når du kun kan gå inn på en link men ikke ut igjen . Men så er det slik at etter trening er jeg lat å giddelaus slik at jeg ikke orker å stresse .

  Men blir endten det eller den gym inlevringen vi skal ha til torsdag jeg starter på i dag før CSI, men klarer ikke bestemme meg, noen som vil hjelp ? Ikke at jeg tror det er noen, men skader ikke å spørre . neida dere skal få slippe .
  Tror jeg går for blogg design i første runde, kan jo være jeg finner ut av det fort å så kan jeg fortsette med innleveringen ?
  SÅ ønske meg lykke til å det blir sikkert siste gang jeg skriver før kvelden, så kos dere og God Natt !

  -Annelise
 • Kjedelig !

  Har egentlig verksted time nå, men siden jeg måtte sjekke hvor hart ei skrue skulle skrus til her på pcen, gikk jeg inn på bloggen med det samme . Egentlig tror jeg ikke det har så myeå si, sitte bare å måler uansett. Er sånn 8 sider som skal fylles ut med ting jeg har målt på deler til motoren. Kjedelig !

  Det er dager som dette jeg finner ut hvor lite det er å gjøre på pcen. Når jeg ikke har noe å gjøre å vil sitte på pcen . Men når det er skoledag skjer det utrolig lite på blogg.no og facebook, så det er liksom ingenting å se på ! F.eks. det som tar 1 time eller mer å se gjennom om kvelden tar max 3 min på en skoledag!

  JaJa, da får jeg heller finne et spill å spille . Noen forslag på internett spill?

  -Annelise
 • Tror jeg har byttet kropp med ei gammel dame ?

  Da var det tid for en eller flere gossip girl episoder etter en har dag med dansing og mye stress. Det har seg nemlig slik at jeg klarte å forsove meg slik at jeg hade et kvarter på å komme meg til skolen, når bare kjøreturen egentlig tar 10 min-et kvarter, og i tillegg til det så fant jeg ikke lommeboka slik at jeg trodde jeg ike kune ta buss eller kjøre selv. Men så smart jeg var så fikk jeg far til å kjøre, eller han skulle det, helt til jeg fant lommeboka å kjørte selv. Og utrolig nok kom jeg faktisk bare 5 min for sent ! Nesten for lite til å ha stressa så mye.

  Forstår egentlig ikke at det kunne gå. Mandager begynner vi liksom ikke før 12, og jeg pleier å stå opp før 10 hver dag i helgene ? Noen som kan finne et logisk svar på det ?
  Skylder på vinden til noen finner et bedre svar, våknet nemlig en del ganger av den i natt!

  Men nå føler jeg meg som ei gammel bestemor, uten et eneste ledd som fungerer skikkelig, å det gjør det ikke bedre med denne måten jeg ligger å skriver på. Så good nigh blogg, and hello Gossip Girl !
  gossipgirl

  -Annelise
 • Vil du ha flere lesere ?

  Denne siden skal som den sier gjøre at du får 100 lesere bare av å bli medlem. Er egentlig skreptisk til det, fordi jeg egentlig mener det er teit å gjøre slik bare for å få bloggen din litt kjent . Men siden den garanterer det måtte jeg bare prøve, tror ikke det er mer nysjerrig jente en meg ?`Noen som er uenige ?

  Men alikevell, siden det står at om jeg reklamerer osv får jeg flere så skal jeg teste det også. ( hvis jeg forsto det skikkelig da.) Er jo svensk, å jeg forstår ikke helt den svensken i skrivemåte ! Har ikke akkurat funnet ut enda om de 100 leserne kommer, men kan jo vente å se. så skal jeg fortelle om det funker etterhvert !

  Her er i allefall siden du kan gå inn på :

  468x60

  Å nei. dette gjør jeg faktisk ikke for å få flere lesere, bare for å teste om det faktisk funker.
  Så får vi se, men da er det sove tid for meg så God Natt !

  -Annelise

 • Last night !

  Gårsdagen ble jo grei den, men kunne lett blitt bedre! På en måte. Starta utrolig bra med vorsh eller hvordan det skrives hos roy, før vi dro ned til Alex der halloween bursdagsfesten var, huff det ble et langt ord. Starten var grei der, og veldig koselig med mange stilige kostymer, men etter at folka ble fullere å fullere ble det så stress at jeg nesten fikk et ADHD anfall uten ADHD . If you understand ? Folk begynte å dytte (eller falle om du vil) å venner begynte å slå å klage ? Hva skjer liksom? Men siden det var en annen "fest" et annet sted, eller i allefall etter informasjonen vi fikk. Så gikk vi opp ditt, langt å gå i regne, men mye bedre en slik det var hos Alex den siste timen.

  Da vi kom opp var det ikke akkurat fest da . Var sånn 4-5 stykker som satt å drakk, greit egentli, fikk roet meg ned litt da . Men litt langt å gå for denne festen . Var liksom helt på andre sida av der vi var. MenMen . sånn gjennomsnittlig var det veldig gøy i går .

  HeHe . åsså Sondre bor rett oppforbi Han vi var hos i starten i går, Alex altså. Å i dag tidlig tidlig i spnn 5 tiden tror jeg hørte jeg de bråka der nede enda. Lurer på hvor seint jeg hadde lakt meg om jeg hadde blitt der hele kvelden .

  men her kommer bildene:


  My outfit!

  Roy, med sondre i bakgrunnen !

  Vorsh

  Meg og Sondre, hehe, så søtt <3  The viking, eller huleboer ?

  Alle liker rød leppestift, or what ?

  Likte den maska jeg . Kind of!

  Hit Man Bursdagsbarn

  And the scotish! (kom i litt sånn norsk engelsk mood, så ikke mobb om jeg skriver helt feil)
   


  Åsså til slutt selvmordsbomberen .

  Får virkelig ikke til å snu bildene uansett hva jeg prøver.

  Der ble det mange bilder, men slik det går når du kan laste opp mange bilder i stede for bare et !
  Sikkert gøy å se for dere også, så kanche ikke så farlig ?

  Men da er det filmkveld hos Roy så må stikke .

  -Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits