Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DANS SOM MOTIVERER !

Det er lenge siden at jeg virkelig ( virkelig ) har gledet meg til å danse. De vanlige dansetreningene der jeg er Instruktør/assistent og underviser andre er gøy det, men langt i fra så gøy som å lage egen dans, på samme tid som jeg koser meg med ei go veninne og lærer nye måter å danse på hver gang. Det er motivasjon til å danse det ! Det er nå jeg kan at jeg virkelig elsker dans, og mene det helt og fylt ut !

Nå som vi har hatt avslutningen for dansinga for sesongen får jeg endelig tid til dette også. så da ble det at jeg henta Edel på kvadrat for så å dra på L54 å danse litt, planlegge litt, kose meg og le en hel del ! Så hyggelig .

// ser passe dopa ut, men det er i allefall en illustrasjon av planlegging til danseoppvisning...

// Myke jenta mi !

// og ikke fullt så myke meg kanskje ?

Siden det bare var edel som tok bilder mens vi var der, tok jeg meg friheten til å stjele bildene fra hennes blogg! Håper det gikk fint :)? - Trykk på setningen for å komme til hennes blogg !

Kanon koselig dag, gleder meg virkelig til neste gang vi skal danse videre !

Q: Driver du å danser? Hjemme for gøy, på danseskole eller som danse instruktør ?

-Annelise

 • MIN ØNSKELISTE !

  Her er litt av det jeg kan tenke meg til jul i år !

  Q: Hva ønsker du deg til jul ?

  -Annelise

 • BILDER FRA 80-TALLS KRO !

  Det var 80-talls musikk, 80-talls klær og 80-talls frisyrer på en November dag i 2010. Å jeg stor koste meg ! Var skikkelig stilig å gå på en fest der det ikke bare var bumpy ride, dynamite og like a g6 som sto for fullt i høytalerne . Heller litt gammel Michael Jackson sanger og Spice girls ! Da er jeg i slaget !


  // Litt workout før fest skader aldri . iallefall ikke når treningsklærne er på !

  // Av en eller annen grun så nekter dette bildet å snu seg, jeg har snudd det 100 vis av ganger, men hver gang blir det lagt ned igjen . menmen . Sondre og Sigurd BTW.


  // Folksomt lokale !  // Sigurd meg og Kissa  // Dancing in my life ! Anja, Kåre, Sigurd og meg.

  -Annelise

 • BACK TO THE 80'S !

  Da var håret ny farget og 80-talls klærne på , og jeg er klar til å ta 80-tallet med storm !

  Blir super mosrsomt med 80-talls kro ! Have fun tonight, I know I will !

   

  -Annelise

   

 • ER JO NESTEN BLITT KJENIDS NÅ....

  Tulla. men akkurat i dag føtes det faktisk litt sånt . Jeg (sammen med mine treningskamerater), kom i både Sandnes Posten i går og Gjesdalbuen i dag ! Men siden jeg ikke fikk sett Sandnes posten før i dag, følte jeg at jeg kom i 2 aviser på samme dag.

  I tillegg kom en av journalistene fra Gjesdalbuen (lokalavisa) innom på jobb i dag for å spørre om jeg kunne komme i avisa en dag om ikke så lenge. Om de kunne ta noen bilder med meg på jobb og på trening, å svar epå  en del spørsmål å sånt !

  Så derfor ble jeg fulgt i 1-2 timer på jobb med et kamera under en meter fra fjeset mitt hele tiden. Paparazziene følger etter meg ! haha . neida nå ble det litt overdrevent. Men det blir spennede hva di får utav det da !

  Q: Har du hvert i avis eller på TV før ?

  -Annelise

 • NM STYRKELØFT FILM !

  - Annelise

 • NM FILM !

  Sresser som en gal her jeg sitter, Må spille av om og om igjen, og alt hakker . Tror jeg har for god kvalitet på filmene mine ! Går jo ikke ann å se hvordan filmen egentlig er . Men.... Vi får bare håpe det ble nokså bra, for nå er jeg lei av å stresse !

  Har i allefall "publisert filmen" så da blir det å sitte her å vente til den er ferdig lasta før jeg kan se om jeg dreit meg fullstendig ut eller om jeg faktisk klarte det sånn noenlunde !  Filmen kommer her også snart, men ikke i dag ! Orker ikke stresse med det også. ender vell opp med å legge meg i 2 tida da.

  -Annelise

 • Jeg gleder meg til jul!

  Jeg er i skikkelig julestemning. Det eneste som går gjennom tankene mine for tiden er "Når har jeg tid til å starte med julekaker igjen?" " Må starte med julegavene/fortsette" "Hav går på tven til jul?" og alt annet som innebærer jul, og planlegging rundt juletider. Kan det ikke bare gå litt fortere ? Å kunne vi ikke hatt mange flere dager i uka så jeg hadde hatt tid til alt dette ?

  Jeg gleder meg til snøen faller rett før jul ( om det skjer?) Jeg gleder meg til å pynte meg. Jeg gleder meg til å våkne opp med den følelsen jeg får vær julemorgen, jeg gleder meg til å ligge under dyna å se mine yndlings julefimer. JA . jeg gleder meg til jul !

  -Annelise

 • Aldri glem dine venner!

  (Skrev dette for leenge siden, men siden jeg glemte å poste det poster jeg det nå, kunne ikke stemt mindre nå heller)

  Å trene 6 dager i uka er utrolig hardt. Ikke egentlig på den fysiske måten, som det kanskje burde. men mer på den psykiske.

  Jeg elsker å trene, men all tiden jeg bruker der gjør at

  - jeg må stresse mer for å få tid til alt som må gjøres

  - jeg får mindre tid til venner

  - mindre tid til kjæreste

  - og mindre tid til alt annen generelt

   

  Men så er det dette! For å få gjøre det jeg syntes er gøy på fritiden så vil jeg heller stresse ekstra å bli helt utmattet, å i tillegg få være med mine venner og kjæreste, enn å la være å stresse å sitte hjemme. ( å kanskje miste alle mine venner )

  Allikevel, om jeg tenker slik som dette blir det fortsatt veldig lite tid på dem som gjør livet mitt vert å leve!

  Så meningen med mitt innlegg i dag er;  

  Aldri glem (eller dropp) dine venner for trening, eller viktigere: kjæreste, for du vil alltid trenge dem senere!

  Jeg vet nemlig at det skjer alt for ofte med meg, og vil aller helst ha 2 timer lenger dager i uka til de herligste!

  -Annelise

   

 • DAGENS INNKJØP !

  Etter å ha trent di søte små 4-6 åringene. Br et videre til Vågen 33. ( wow. leng side jeg har kalt det det)

  Måtte innom å se etter julebord kjole eller topp! Men som alltid kom jeg hjem med noe helt annet ! Eller... jeg kom i allefall hjem med hårfarge somplanlagt.

  Å det var disse søte tingene:


  Jogebukse- Cubus 100kr

  Tigts - H&M 99kr

  Tigts - H&M 99kr

  Genser - H&M 199kr

  Til/Fra lapper - Nille 19kr

  Hårfarge - Cubus 150kr

  Noen gaver ....

  Fornøyd selvom jeg kjøpte noe helt annet enn planen !

   

  -Annelise

 • NM I STYRKELØFT RESULTATER !

  Rundt 2-3 tiden i natt parkerte vi utenfor huset, etter en lang og sen tur hjem fra Moss. Men om det var hvert timene i bil? Yes, kunne ikke vert mer vert turen !

  10 løftere var det som dro opp for å konkurere, og 8 gullmedaljer tok vi med oss hjem igjen. 9 palleplasser, og hadde det ikke vert fordi han ene nettopp har hatt matforgiftning er jeg sikker på at vi hadde reist hjem med 10 medaljer. Utrolig bra jobba av hele laget.


  // Tar på surringer før knebøy, det verker det må jeg si!

  Jeg selv fikk en gull medalje i min klasse, en tredje plass i poeng mellom alle ungdommer/jenter, og hele 3 Norgesrekorder ! Stor fornøyd !


  // 125 kg i markløft - Norges rekord

  Gikk litt feil i knebøy og benk i forhold til planen, så ikke så fornøyd med dette. Men stilte sterkt i markløft, slik at det overdøvde skuffelsen fra di to andre løftene. Overasket meg selv faktisk !

  Fikk også enda bedre motivasjon til å trene nå, så gleder meg som et barn til å starte treninga for fult igjen neste mandag ! Da blir det oppkjøring til julestevnet til klubben som står for tur, skal bli gøy !

  Løftene mine fra stevnet:

  Knebøy:

  100kg - Godkjent

  105kg - Underkjent

  105kg - Godkjent

  Benk:

  55kg - Godkjent

  60kg - Godkjent - Norgesrekord

  65.5kg - Underkjent

  Mark:

  105kg - Godkjent

  115kg - Godkjent

  125kg - Godkjent - Norgesrekord ( i dette løftet fikk jeg også Norgesrekord i sammenlagt Knebøy, benk og mark)

  Ente opp med 290kg sammenlagt og 362,62 poeng !


  //
  Eneste bildet med medaljen og pokalen på dette kameraet !

   

  "Jobber med å lage en film fra stevnet nå, om den blir ferdig kommer den ut så fort jeg klarer å poste den"

  - Annelise

 • NM HERE I COME !

  - T-sjorte uten reklame

  - Sokker som går opp til knærne

  - Joggesko uten altfor mye demping til knebøy

  - Veldig fine klær

  - Litt fine klær hvis de fine blir for fine

  - Jogge sko til å gå i

  - Finsko til den fine kjolen

  - Finsko til den kjolen som ikke er så fin

  .... Ja man må pakke litt av hvert, og jeg skal si deg det, til et styrkeløft stevne må man virkelig pakke på en helt annen måte enn det man gjør til vanlig når man skal bort.

  Det har seg nemlig slik at man ikke har lov å ha på seg t-shorte med reklame, å hvor mange har t-shorter uten reklame ? Jeg har i allefall bare t-shorte jeg har kjøpt på forskjellige arrangemanger ( argo reklame for disse) Eller gratis t-shorter ( med reklame ) Så dilemma. Må enten kjøpe ei t-shorte i dag eller teipe over reklamen på en av t-shortene.

  Sokkene er heller ikke noe du kan bestemme selv, her må de gå opp til knærne eller over, og kan ( selvøflgelig ) heller ikke ha reklame. Slik som dette er det med nesten alt innen styrkeløft. Tilogmed undertøyet. Du kan ikke gå med bokser. Du må ha hipster, truse, g-streng osv... Mindre enn hipster uansett... Men det er egentli ikke så stort problem for meg da, akkurat dette punktet.

  Heldigvis klarer jeg komem meg gjennom alle dilemmaer, for nå er jeg ferdig å pakke ! Så da er det bare å sitte å vente til klokka blir 12, og vi skal møte opp for å reise. I lange 8 timer ! Men jeg gleder meg !

  Wish me luck ! Jeg skal nemlig prøve på noen Norges rekorder i helga !

  -Annelise

 • GÅR DET ANN Å HA MER UFLAKS ?

  Det hele stratet da jeg sånn hallveis sov til klokka var hele 16:15 ( pleier å måtte reise 16:00 når jeg danser) . Å da jeg hoppet ut av sofaen, klarte jeg verken finne bil nøkklene eller nøkklene til lokalet vi danser i. Så mens jeg sprang opp og ned og frem og tilbake for å lete etter 2 nøkkel knipper, kom jeg i tillegg på at jeg ikke hadde programet for dagen.

  Applaus for meg ! Dårlig planlegging på en dag som dette . HURRA !

  Men etter mye om og men så klarte jeg helt til slutt å komme meg av gårde, med ordre til mor at hun måtte finne programmet, og ringe til meg og forklare. Men alikevell kom jeg meg ikke ut av huset før 16:35

  Og ettersom Sola er ca 25 min fra Ålgård (her hvor jeg bor) og dansinga begynte 17:00 så sier det seg selv at jeg hadde veldig veldig dårlig tid. Å hva er vell ikke dommere enn en en danseinstruktør som kommer rett før dansetimen starter. Jo... en danseinstruktør som kommer etter at timen har starta!

   
  // Følte meg ca slik som dette mellom 16:00 og 17:00 i dag

  // men egentlig så jeg kun ut som dette ! Never mind såret i trynet og mitt utrolig fett fylte hår!

  For det endte nemlig ikke bare med at jeg dro litt for sendt hjemmefra, jeg havnet nemlig i kø hele to ganger på veien også. På en strekning som ikke pleier å ha kø i det hele tatt på den tiden av døgnet.

  Så.....

  Q: Noen som har hatt mer uflaks i løpet av en dag enn meg ?

  -Annelise

 • GOD HELG AND HALLO NM

  ... Nå tipper jeg mange ble misunnte på meg, i dag var nemlig min siste jobbdag før helga.

  Hvorfor?

  Fordi jeg skal reise i 6-8 timer i morgen, fra Ålgård til Moss. Og grunenn for det er fordi i helga er det NM i styrkeløft! Glder meg som et barn !

  // Drar bort med denne gjengen i helga (+ mange fler)

  Egentlig reiser vi ikke før i 3 tiden ( tror jeg ) men siden jeg har hvert hjemme max 2 timer de siste dagene ( og vil være det i dag også ) Så må jeg bruke dagen i morgen på å pakke, kjøpe ting som trengs, og egentli bare slappe av !

  Men må begynne å lage mat, så jeg får spist før jeg skal gå å trene noen søte små 3-6 åringer !

  Q: Andre som får tidlig helg ?

  -Annelise

 • Ny nappede øyenbryn !

  Fikk endelig tvunget meg til å nappe de overgrodde øyenbrynene mine i dag . Og det er HERLIG ! Har utsatt det og utsatt det, fordi jeg ikke har orka, men nå måtte det virkelig gjøres. Ble faktisk ganske fornøyd med formen også denne gang .

  Før:  Etter:

  // Nydelige bilder, jeg vet, men gadd ikke ta 50 stykker bare for å vise øyenbrynene mine liksom.

  -Annelise

 • Vil du bli produkttester for Pilus?

  Om du vil det, bør du gå inn å lese om det på dette innlegget.

  Eller www.pilus.blogg.no

  Noe av det de ønsker testet vil være extentions av flere typer, som punkt, clip on's, tape, loop osv... i varierende typer hår.

  Det som må gjøres er å bli deres venn på bloggen deres.Du må skrive et innlegg om det, og mest av alt bare håpe på at de trekker deg ut til å teste pet av produktene.

  Du må også svare på spørsmålene nedenfor, slik jeg har gjort.

  - Farge på ditt hår

  Min farge er mest sannsynlig #2 ( kanskje #1 eller #1b )

  - Lengde på håret ditt + struktur (slett, bølger, krøller)

  Mitt hår er ganske slett og tynt, med litt fall og er mellom skulder og bryst lengde.

  - Hvilken type extension DU ønsker å teste

  Jeg ønsker å teste clip on og tape, egentli alt men mest de 2.

  - Din alder

  18 år

   

  -Annelise

 • Outfit

   
  Dagens outfit:

  - Svart tigts fra cubus (?)

  - Blå singlet fra JC

  - Belte fra Kroatia

  - "Jakke" fra Vero Moda

  -Annelise

 • Gratulerer med farsdag !

  I dag er farsdagen her, og allerede nesten over.

  Må bare si: Gratulerer min far (og alle andre fedre) med farsdag i dag !

  Jeg og min søster laget ei kake til far som smakte amazing, og en konfekteske med sjokoladekuler i. Men de sjokoladene har vi enda ikke fått smakt da . så får vente å se om de er spiselige eller ikke.

  Dette var i allefall det han fikk av oss:

   

  Kaka er laget av søstera mi da, men med litt hjelp av meg også ( liker jeg i allefall å tro selv ) . Var jo tross alt jeg som tegna bilen . I tillegg til at jeg var en utrolig god støttespiller !

  Q: Hva ga du til din far i dag ?

  -Annelise

 • Tid for grilling !

  Nå skal pita brøene frem og vinterjakken på, for nå er det tid for den tradisjonelle søndagsgrillinga!

   

  Fra Wikipedia:
  "Tha Grill Ghang er en relegion og et livssyn som har sin stamme fra byen Ålgård i Norge, og religionen har bredt seg godt i hele Europa.
  Deres tro er i korte trekk å grille, og den religiøse dagen deres er Søndag KL12"

  Q: Noen som har grilla siden sist jeg snakka om det her ? Jeg tipper nei, har jeg rett ?

  -Annelise

 • Verdens fineste brudekjole !

  5. - 10. Mai dette året var jeg og 3 andre fra skolen jeg gikk på da i Ukraina, der skolen hadde et penge prosjekt. Derfor dro vi 4 ned for å se hva som var blitt gjort for de pengene skolen sendte ned, og hvordan de har det der nede. Det var utrolig fin opplevelse, der vi opplevde mye som var veldig gøy og kosleig, og noe som var veldig trist.

  Men selvom vi var der for å se hvordan det var der nede, så fikk vi også dra på et marked en av dagene. Et lite innrammet ommråde med mange mange boder med forskjellige klær sko og annet i.

  I to av bodene fant vi fin klær, og der sto 2 av de fineste brudekjolene jeg har sett i mitt liv. For under 2000 kr. Jeg angrer bittert på at jeg ikke tok ut penger og kjøpte en av dem. Om jeg måtte kjøpt en koffert for å komme meg hjem sammen med den, hadde det fortsatt vært verdt det.

  Er ikke disse kjolene til å smelte for?

  Om de ikke hadde passet en gang, hadde jeg alikevell hatt en nydelig kjole i kleskapet som jeg kunne soglet over, eller jeg kunne solgt den eller gitt den til noen som passet den. Hvorfor kunne jeg ikke bare tenke slik den dagen jeg så kjolen ? I want it !

  -Annelise

 • Og der var kameraet...

  Jeg fant kameraet mitt igjen i dag, og da jeg tittet inn på det fant jeg ut at jeg tok bilder på søndag. Da jeg og mange søte var på lonestar å spiste! Tenkte jeg kunne dele dem med dere .

  // Anders og Sondre .


  // Kristine, meg og Kristine

  // Kristine, meg og Kristine igjen


  // Kristines pizza, ble du frista nå ? I know I did

  Derfor frister jeg dere litt til:

  // Min calzone , smakte amazing !

  -Annelise

 • Min travle treningsplan

  Er man trenings narko så er man treningsnarko. Og driver man aktivt med dans og styrkeløft så driver man aktivt med dans og styrkeløft, er ikke så mye annet å si om det. Å jeg skal love deg det, her sitter man ikke på rompa i mer enn en MAX 1 time til dagen.

  // Meg og Edel på blinkfestivalen 2010
  // RM 28. februar 2010, dårlig bilde, pleier som regel og filme løfta, så bilde er tatt av en av filmene.

   

  Å pågrunn av idrettetene jeg driver med ser mi uke ut som dette:

  Mandag: Dans trening 17.00 til 20.00

  Tirsdag: Dans trening 17.00 til 20.00

  Onsdag: Dans trening 17.00 til 17.45

  Styrketrenign 18.15 til 20.00

  Torsdag: Styrketrening 16.00 til 18.00

  Fredag: Styrketrening 16.00 til 18.00

  Lørdag: Fri

  Søndag: Styrketrening 16.00 til 18.00

   

  Så da er det vel tid for meg å dra å danse snart da! 

   

  Q: Trener du ofte?

  Q: Eller er trening uegnet for deg ?

  Q: Hva trener du?


  -Annelise

 • Jeg var hjemme fra jobb i dag så derfor går jeg og danser nå isteden.

  Yes . det er slik det er. Jeg var syk fra jobb i dag, men må alikevell danse i 3 timer i strekk nå snart. Make no sence at all! Men siden hun jeg pleier å danse med ( instruktør jobben det går i nå ) også er syk i dag og ikke kommer så har jeg faktis ikke no valg.


  // måtte pynte meg litt slik at jeg faktisk kanskje ser litt opplagt ut når jeg danser.

  Så har det seg vell også slik at jeg faktisk ikke er så helt verst nå. Men å ha vondt i hode er neppe godt å danse med. Kunne vel vært verre. Tidligere var jeg kvalm og svimmel i tillegg. Håper virkelig det går fint i dag ! HAr i allefal litt hjelp av søte Julie som gadd å bli med meg !

  Wish me luck!

  -Annelise

 • Prosjekt: Null godteri!

  I dag startet min "diett" mot NM i styrkeløft. Som går ut på å ikke spise godteri (innebærer brus, cips og saft også), ikke saus, ketchup, rømme, smør, ost eller annet med høyt fettinnhold.

  De hardeste dagene er de første jeg møter i dag, i morgen og kanskje på onsdag også, men jeg er bestemt, og dette skal jeg klare. Har klart meg frem til nå i dag, og det er ikke verst til å være meg det. Til nå har det kun blitt mye vann, ei brød skive med skinke, ei tacolefse med kun salat. OG resten av dagen blir det trolig en youghurt eller no. Får se det litt ann. men mye blir det i allefall ikke . trener jo halve dagen, så er ikke så mye tid til mat .

  [ Salat (mixed salad) ]

  Grunnen til at jeg starter på denne dietten er fordi i styrekløft følger mann vektklasse, og siden jeg ligger akkurat på grensa går jeg litt ned nå rett før. Er tross alt NM om mindre enn 2 uker. Vet ikk om jeg skal gå på dietten helt frem til da, ettersom jeg heller ikke skal bli for lett. MEn det får jeg vurdere etter hvert

  Q: Har du en bra diett du følger avogtil, eller alltid ?

  Q: HAr du noen gang testet noe form for diett ?

  -Annelise

 • Bilen nærmer seg ferdig med stormskritt!

  ..men den er langt i fra ferdig, poenget er bare at vi faktisk gjorde noe denne helga!

  Det har seg slik at jeg trener 6 dager i uka ( noe dere kan lese om i nærmeste fremtid) i tillegg til at far har mange venner som har ødelagte biler og trenger hjelp. Argo; jeg og min bil blir andre valg.  Så bilen min står u ferdig ganske lenge, men har i allefall planlagt når lakkeringa skal skje, så står en del på meg nå for tida. Jeg kan nemlig klare mye av det som må gjøres selv nå for tida.

  Denne helga fikk vi retta opp bilen, dratt ut bunker, og slipegrunt disse bunkene.

  I tillegg fikk jeg skrudd ut alle lykter, tatt av spoiler, litt av støtfanger mm. og jeg fikk også tillpast side skjørtene. Kan faktisk si jeg er litt stolt her jeg sitter !

  -Annelise

 • Lonestar med de søteste!

  Å skitne meg til i ansiktet og hendene, og puste inn dårlig luft med en hel masse støv i er jeg ferdig med for i dag, Nå skal jeg heller vaske bort drit, pynte meg litt å reise for å hente min kjære Kristine !

  Vi skal nemlig på en restuarant her jeg bor, med verdens beste mat, som bærer navnet "Lonestar". Jeg har alltid elsket Texas ( tross at jeg aldri har vært der ), og restuaranten skuffer ikke ! Bor du i nærheten av Ålgård, om det så er en halvtime i fra så er turen vært det, om ikke lenger borte i tillegg!

  -Annelise

   

 • Den offisielle kinodag !

  For de som kjenner meg så vet de at jeg går en hel del på kino. Så derfor kan dere vell tenke dere hva jeg skal i dag når det er kinodag på norges kinoer og halv pris på alle billetter!

  Yes... du gjettet riktig. Jeg skal på kino!

  Rettere sagt Kino maraton

  Den første filmen som står for tur er Life as you know it klokka hall 4

  Deretter The social Network klokka 19.00

  Og avslutter maratonet med Red klokka 21.30

  Ville egentli se flere filmer. men da måtte jeg enten gått fra en film, å ikke fått meg meg slutten, eller gått så tidlig at jeg måtte sitte i kanskje 4-5 timer til neste film startet.

  Synd at jeg går glipp av Saw, og Grusomme meg . Hmm burde jeg kanskje ikke nevnt den siste der ? hehe . neida er litt barnslig av meg jeg!

  Blir en awesome dag med masse kino, og trolig en avsluttnign på dagen med en 18 års dag eller et forsinka halloween party. What to pick ?

  Q: Skal du utnytte rabatten på kino i dag ?

  -Annelise

 • Hurtig innlegg !

  Denne helga blir gjennom hele dag (frem til nå) og hele søndag brukt på min kjære nyedelige hyundai coupe, av den typen som skal bli brukt i fremtiden. Har nå 3 stykker helt like biler, der en skal selges om kun kort tid, og to skal bygges sammen.

  Nå er det den ene av de som skal bygges sammen vi retter og fikser på slik at den snart blir klar til lakering. Noe jeg gleder meg utrolig til, skal nemlig bli super digg bil, som er svart med blå flammer. Like Like !

  // Denne jeg fiksa på i dag, som blir den jeg kjører rundt i til slutt.


  // Den rød bruker jeg deler fra, til den sorte ( stylingsettet på dette bildet skal også over på den sorte


  // og denne søte grå er den jeg kjører rundt i mens den sorte blir fiksa og klar ( mopeden min som står lendt mot bilen , for dem som lurte på det)

  Men siden jeg har vært på jobb i 15.5 timer i dag er jeg rimelig lei, så nå skal jeg se om noen vil være med meg så jeg kan avslutte dagen med koselige folk!

  -Annelise

 • Jeg lager kokebok!

  Så gjennom de gamle skolebøkene mine da jeg rydda sånn hall hjerta på rommet. Du vet sånn man rydder når man egentli bare stuer alt dritt et annet sted enn der det sto. Slik at du til slutt ender opp med å måtte rydde et annet sted i steden.

  Å i denne tittingen fant jeg ut at jeg ikke har ei eneste kokebok, av dem jeg lagde å skrev så fint i da jeg gikk i 9ende klasse. Så etter å ha lett i en halvtimes tid etter i allefall "boller og buritos" som vi fikk ferdigskrevet ( skikkelig skolebok ) det året, uten hell med hverken den eller min skrivebok fant jeg ut at det kunne være smart å ha ei kokebok til jeg skal flytte ut, eller for den saks skyld når jeg vil lage meg noe godt her hjemme. Uten å måtte se igjennom ei tykk bok me mange oppskrifter jeg ikke liker i tillegg til dem jeg liker og leter etter.

  // Kokebøker pleier vel som regel være med hardt "deksel" slik at den skal tåle en del, men jeg kjører Harry metoden med enkel skole-skrivebok!

  Så da satte jeg meg ned, fant 2 av de bøkene "jeg på mystisk vis hadde mista" rett etter at vi fikk dem. For derretter å få en ny bok. En til overs er alltid greit i slike tilfeller som dette. Skrev Dessert på en og Middag på en. Så nå er det starten på to gode kokebøker for kresne meg!

  Har til nå skrevet Oreo muffins og Oreokake, og mange fler skal det bli, må bare orke å bruke noen dager eller kvelder på det videre.

  Q: Har du egen skrevne kokebøker ?

  -Annelise

 • Halloween party!

  Jeg vet jeg er super sein med dette. Men jeg har faktisk ikke hatt tid før. Jeg var ute hele søndagen, Mandagen danset jeg til 9, før jeg dysja og la meg. Det samme gjorde jeg Tirsdagen og i går var det dans igjen + drakt trening til styrekløft. Hvis dere finner et smutthull der så tell me! I really want to know!

  Men ... til innleggets bilder og tekst:

  På Lørdag var det tid for halloween party, som dette året foregikk hos Alexandra en koselig jente som er sammen med en kompis av meg og Sondre. Så vi kledde oss ut og reiste bort med et smil! Var utrolig hyggelige folk der og vi storkoste oss. Kanskje litt liten plass i leiligheten, men hva gjør vel det ?

   

  HaHa . søte ^^

  // Mladen og Sondre


  // Steffen, Keven og meg

  Bare elsker gele med øyne å fingrer i....

  // me as a pirate


  // My sweetest, Mladen og Ine

   

  Fullt eller ?


  // Alexandra, Ine og meg

  Cheer girls!

  // Ine ( Sondre i bakgrunnen ) og meg
  // og til slutt et bilde til av meg og Ine

  Som dere ser (forhåpentligvis) var jeg kledd som en pirat, selvom dere kanskje ikke ser det så godt på bildene. Der Sondre matcha meg som en versjon av jack sparrow eller hva han da heter. Egentli var han vel bare vanlig pirat, men syntes han ligna litt på Jack i pirates of caribean. Mange andre bra kostymer der da, men gidder ikke ramse opp hva alle kledde seg ut som.

   

  -Annelise

   

 • Danse instruktør !

  Å danse i 4 timer er mer slitsomt enn man skulle tro. Etter en dag med jobbing og 4 timer dans er jeg totalt utmattet, og vil helst bare legge meg til å sove med en gang. Men siden jeg må dysje, gjøre ting klart til resten av uka så trengs jeg våken i noen timer til.

  Men men, jeg har valgt det selv ( og jeg angrer ikke ), for dans er definitivt noe av det kjekkeste jeg gjør. Hadde jeg en gang fått beskjeden om å aldri danse igjen tror jeg at jeg hadde fått et annfall av depresjon blandet med halvt koma ( om det er noe som heter det da? ) Tross at jeg har gode venner, herlig kjæreste og andre interresser jeg elsker omtrent like mye.

  // Danser med små barn som disse søtingene - og en gruppe opp til 16-17

  Ikke like slitsomt i begynnelsen som slutten da. men 4 timer stående er slitsomt nok.

  Min jobb går ut på å danse foran alle som går på danseskolen sammen med 4 herlige jenter og hu som eier danseskolen som snakker for oss. Finnes det noe bedre. du danser helt vanlig, sier ikke et pip, og får betalt for det. Drømmejobben ? Yes it is!

  Q: Noen som danser?...Hvor danser du ?

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits