Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

DANSETRENING - SWAGGA

Hatt en liten danseøkt nå med mine chicaz etter lang, lang tid siden sist. Ella har gått, og jeg og Edel ble igjen for å lære oss den nye dansen enda bedre.

//Hilser til dere!

-Annelise

 • FØRSTE HÅNDBALL TRENING PÅ 3 ÅR.

  Til Påske skal jeg være med gamle laget ++ til Rødspette cup. Blir kjempe gøy.

  Men pågrunn av dette, så bør jeg kanskje trene litt ettersom det er over 3 år (tror jeg) siden jeg sist trente håndball eller spilte en kamp. Gru gleder meg, gleder meg ettersom jeg har savna sporten litt (eller en del) men gruer meg sinsykt fordi jeg tipper jeg er blitt verdens dårligste. Huff da.

  Krysser fingrene for at det går fint!


  // Gammelt bilde som ligger på google. Nr. 2 er meg.

  -Annelise

 • SMAKEBIT FRA HELGA.

  Danseshow

  Fest på Frafjord

  -Annelise

 • DANSESHOW !

  Da var jeg klar til danseshow med de små. Blir koselig !

  // DANCE, DANCE, DANCE !

  -Annelise

 • FÅ SUPERKREFTER VED Å FJERNE DIN HJERNES SPERRINGER !

  Kanskje ikke superkrefter, men bli sterkere.

  Du har hørt om mødre som løfter biler fordi barnet er klemt under, eller fedre som har løftet et tonn tungt tre fordi et barn eller andre er kelmt under dette. Adrenalin gjør deg tusen ganger sterkere. Hvor kommer styrken fra ?

  Vi hadde besøk av en lege i dag på atleten, som legger mest vekt på det å bruke hjernen mer og som tror på at din egen kropp fikser dine problemer, ikke en boks med piller. Dette med at hjernen kan brukes til refleks oppgaver eller oppgaver du planlegger. Du kan bruke "pannelappen" til å tenke mer positivt, se fremover og påvirke kroppen på å bli mer positiv, få en bedre holdning og i styrkeløfter sitt tilfelle; bli sterkere.

  Hun hadde mye som påvirker hjenrne på hav du gjør og hva du sier. Hun sa f.eks det at om du sier "Jeg skal prøve" er det det samme som å si "Jeg skal gjøre et forsøk, men jeg klarer det ikke". Ordet prøve er negativt ord som du påvirker hjernen, som igjen sender signaler til kroppen om at , nei dette går ikke, dette skal ikke løftes, gjøres eller utføres.

   


  En utfordring hun ga oss, som jeg virkelig føler at fungerer og derfor også tro på det hun sier. At du faktisk kan trene hjernen til å fjerne sperringer, som igjen gjør at du blir mye sterkere. Vi skulle nemlig prøve å bruke bare fremsiden av hjernen isteden for baksiden. "den positive siden" fremme i pannen. Ved tanker (nesten meditering). Greia er at får du det til blir du veldig varm i kroppen, tung i hode, klump i magen eller varm generellt, som tyder på energi.

  Skjal ikke fortelle hele "ritualet", men det at det fungerer, det gjør det. Sist NM brukte jeg nemlig denne tekniken. Uten at jeg viste at det fantes noe slikt vell og merke. Før siste mark som var over 15 kg mer en jeg noen gang hadde klart å løfte (handlet om poeng og palleplass så skulle gjøre et overdrevent forsøk) Jeg satt og konsentrerte meg som en gal, og gjorde så å si akkurat det hun sa og forklarte i dag. "Tenkte at jeg skulle klare det, på samme tid som jeg fikk tankene og energien frem i pannen. og tenke kun på dette" Og gjett hva? Yes, det gikk helt fint opp og mye lettere en det burde vært. Du kan nemlig bli supersterk eller superglad og positiv mye av livet ditt ved å klare å lære kroppen å bruke fremsiden av hjernen.  Vet ikke om dette innlegget ble litt rotete. Slike ting er vanskelig å forklare. Men ble så fasinert ettersom jeg vet at det fungerer. Hvor godt vet jeg ikke, men litt er jeg skrå sikker på.

  Q: Opplevd noe slikt eller noen gang snakket med en lege som legger vekt på det mentale?

  -Annelise

 • ÅRETS FØRSTE JULEKAKEBAKNG

  -Annelise

 • NM I BILDER !

  Tok en del bilder i tilleg til film av løftene mine, så da kan dere få se noe av det og.  Herlig å se tilbake på allerede nå.

  -Annelise

 • BOWLING MED GAK

  GAK = Ganddal atlet klubb for de som ikke vet det.

  Etter NM og alle løftere var ferdig dro mange fra klubben for å spille Bowling. Kjempe koselig.  Tok litt lite bilder her, men det får bare være.

  -Annelise

 • NM FEIRING !

  Som nylig norges mester og "eier" av ny norsk rekord måtte det feires Lørdags kveld. Det var ned i kjelleren, frem med alkoholen og vorsh før mer party party på klubbhuset.

  Vorsh:  Party Party:

  Min Lørdags kveld. Takket være bildene, finner jeg ut litt av det som hendte denne kvelden . HeHe . Drakk en del kan du si. ( For alle under 18. Ikke drikk alkohol, det er ikke tøft ) Da har jeg gjort litt for staten også.

   

  -Annelise

 • NM I STYRKELØFT - RESULTAT !

  Ganske fornøyd med helgas resultater, men kunne godt fått 2,5/3kg til i knebøy og Benk.

  Snille Lola har laget film til alle løfterene allerede (kanskje hun mangler noen, men de fleste i alle fall. Jeg selv orker ikke lage min egen før det har gått ei uke eller no. Respekt til henne for den jobben.

  Knebøy:

  110kg - Godkjent - Video

  115kg - Godkjent - Video

  120kg - Underkjent - Video

  Benk:

  67,5kg - Godkjent

  72,5kg - Godkjent

  75,5kg - Underkjent / Norgesrekord - Video

  Mark:

  120kg - Godkjent - Video

  131kg - Godkjent / Norgesrekord - Video

  135kg - Godkjent / Norgesrekord - Video

   

  Alle filmene kom ikke på video derfor skrev jeg hvilke løft som var med, egentlig alle unntatt de 2 godkjente benk løftene.

  -Annelise

 • DET VAR LIKE FØR...

  Var på vei tiø sykehuset. 40 minutters kjøretur, og satt å kjeda neg. Tenkte å rulle litt på den nyeste øredobben for at ikke dobben skulle fese seg i hullet. Men neida. Null dobb i det øret. To øredobber har falt ut i natt, en av disse var det nyeste hullet. Nære på at jeg fikk ett tett hull. Men etter 102. forsøk var den liøle prikken i øret et hull igjen. Lykke.

  -Annelise

 • SLITEN...

  Planen var å blogge om helga, stevnet, bowling og gull feiring. Må desverre skuffe dere. Aldri vert så trett så tili på kvelden, så orker rett og slett ikke. Har vert ei hard helg med lite søvn.


  // Bilde fra styrketrening (pause vel og merke) Foto: Vår personlige fotograf og flinke løfter Lola.

  Nei. bildet er ikke fra helga.

  Q: Hva brukte du helga på ?

  -Annelise

 • MEG I AVISA!

  I går kom lokalavisa. Gjett hvem som var inni der? Overskrifta avslørte det, yes, det var meg. Sto litt om styrkeløft og NM i helga. Ganske gøy. Hvordan NM gikk for meg kommer ut etterhvert, nå er jeg sliten.  -Annelise

 • NM START!

  Jeg er veid inn, sjekket utstyr og notert høyden på stativet. Rimelig klar til å komme i gang nå. Kl 10.00 braker d løs!

  -Annelise

 • LANDSLAG KAMP!

  Kampen er blåst av for siste minutt og vårt kjære land står igjen som vinner mot Tyskland. Stillingen ble 27-24. Gratulerer Norge!

  -Annelise

 • NM styrkeløft i gang!

  Da var årests NM i gang. Gruer meg til min tur som løfter i morgen, men satser på at det går fint.

  -Annelise

 • BLOGG.NO APP!

  Endelig er det kommet app for blogg til android. Vet ikke hvor godt det fungerer enda, men bruker det i allefall nå. Får se etter at jeg har prøvd det litt mer. Tipper det blir ganske flittig brukt. Så gøy at de har fått til det.

  -Annelise

 • ADVENTSKALENDER INNKJØP!

  Etter skolen i dag var jeg innom en tur på Kvadrat for å kjøpe adventsgaver. Hele familien skal nemlig ha pakkekalender i år. Familie på fire, kjøper to gaver til hver (tilsammen seks stykker) Som hver familiemedlem får åpne hver fjerde dag. Det blir koselig.

  Jeg og min søster har hatt pakkekalender i alle år, men i år sa mor stopp. Nå var vi litt for store. Men aldri for store hvis hun også får gave. HeHe. Så da ble det slik.

  Ble ferdig med alle seks på bare noen få timer. Gøy var det, nå står det bare igjen å pakke inn alle julegaver og alle advent gaver så er jeg helt toppers klar til jul. Alle julegaver, alle adventsgaver, outfit og funnet ut hvor jeg skal sitte på Julekvelden. Gleder meg til Jul !

   

  Q: Skal du ha pakkekalender i år ?

  Q: Hvliken type kalender skal du ha ?

  -Annelise

 • TYRKISK PEBER VOLCANO

  Fikk en pose med Tyrkisk Peber Volcano her om dagen fra LikenShare. Melte meg på for ei lita stund siden å fikk første gave nå. dDerfor tenkte jeg å legge ut en liten anmeldelse her på bloggen.  Første intrykk:

  Jeg elsker Tyrkisk Peber og lakris, så den sorte posen minner om en god smak. Det røde med lava viser også at det er sterkt, som Tyrkisk Pebe ofte er. En litt ny smak og en ny konsistens virket som en fin ting.

  Smak:

   Første bit smakte litt merkelig, dette fordi jeg ikke helt viste hva jeg gikk til. Men etter to og tre biter smakte den veldig godt. Det smakte noe lignende som de sorte lakrisbåtene du kan kjøpe i smågodt på daglivarebutikker, bare at de siste bitene ble smaken av Tyrkisk Peber. Vulkanene er nemlig myke lakrisbiter (trekantet selvfølgelig) med sterkt godt pulver inni. Kjempe gode!

  Karakter:

   

  Du kan også bli medlem og få gaver hjem for å teste på Likenshare.no

  Q: Hørtes dette godt ut ?

  Q: Smakt dem før ?

  -Annelise

 • SISTE DANSETRENING !

  I dag var sesongens siste dansetrening for Ragnes Danseskole. Herlig med litt fri etter så travel hverdag. Men blir nok gøy å begynne igjen ette jul også hvis jeg kan. Er usikker siden det er fagprøve tid og Ukraina turi April. Får se hva jeg får tid til.

  // Smil til deg, rett etter trening.  // Slik blir jeg etter lang dag med dansetrening, Crazy !

  Q: Hva gikk dagen din ut på i dag ?

  -Annelise

 • TANKENE MINE SENDER MEG PÅ VEGGEN!

  Hode mitt henger virkelig ikke med for tiden. Alt surrer å går og jeg blir mer forvirra for vær dag. I det siste har jeg vært sur og glad om hverandre, noe som skifter på mindre en 1 minutt. Jeg smiler og ler, tuller som bare det. I neste sekund er jeg skikkelig forbanna.

  Tidligere har jeg alltid vist at tankene mine leversitt eget liv. Spesielt når det gjelder Sjalusi. Jeg kan bli skikkelig sjalu på Sondre, bli livredd for at han skal like jenta han snakker med (ja, bare snakker med) bedre en meg. Både gode veninner og helt fremmede. To tanker går over hverandre da. "Jeg er livredd, sjanseløs" og "Ingenting skjer, han elsker meg uansett"

  Her overbeviser jeg meg om den siste og bestemmer meg for å ikke si noe, allikevell når jeg selv minst venter det. Fyrer det ut en hoven kommentar om hvormye flørting det var innblanna, eller hvor mye tid han brukte på henne isteden for meg.

  Jeg virkelig hater meg for dette !

  Verre bir det . Nå er det ikke bare denne måten tankene jobber. Nå er mye mer dratt inn med dobbelt meninger. Meninger jeg ikke en gang er enig i, allikevell tenker jeg som om jeg er det ! Det gjør meg virkelig forvirra, lei meg og jeg vet ikke hva jeg gjør, hvem som styrer hodet mitt eller hvordan jeg skal komme meg ut av dette mønsteret. På en måte vet jeg hvorfor disse tankene går, men allikevell ikke. Jeg er så uenig med meg selv som det går an å bli. Forvirrende?

  Jeg forstår ingenting, jeg forstår ikke meg selv, hvordan kan andre forstå meg ?


  // Confused

   

  Q: Har du hatt en slik periode

  -Annelise

 • 18 ÅRS PARTY !

  Kvelden i går var kjempegøy. Danset så å si hele kvelden. Fest og trening sammen er ikke feil. HeHe . neida. er ikke så slitsom dansing

  Sunniva fikk til en gøy fest. Selvom hun stresset alt for mye. Syns synd på henne avogtil.

  Vorsj:

  The party:

   

  Konge kveld !

  -Annelise

 • OSLO 4.-7. NOVEMBER I BILDER !

  Turen var supergøy. Jeg elsker Oslo. Som jeg sa mange ganger i løpet av tiden der oppe (eller nede)? "Det spiller ingen rolle om jeg gjør noe i hovedstaden. Bare å være der er greit nok for meg" Gå opp og ned Karl Johan, uten noe hensikt er helt greit for meg !


  // Edel på togtur

  // Meg klar for Oslo på toget

  Lørdag:

  // Regjeringskvartalet

   

   
  // Awesome VG mann


  // Waynes coffee

  // Cup finale. Tusen Brann suportere stua på en bar

  // Edel og Anja på T.G.I Fridays
  Søndag:


  // Utenfor leiligheten til Mads og de

  // Max Manus kafén

  // Lion riding a Lion !

  // Mads sin arbeidsplass


  // Spiste mat på resturanten Mads jobber på. 2 av kokke lærlingene skulle ta fagbrevet noen dager etter, og vi var på "generalprøven"  // Opera huset  // Edel inne i Opera huset  // Aker brygge igjen, mange søte nakne statuer ...  // Halveis julepynt <3  // Edel drar hjem.

  // Pizza <3

  Kjempe koselig helg. Savner Oslo allerede, og har superlyst å reise igjen i Desember. Julestemning.

  -Annelise

 • GRILLSØNDAG !

  Chill klærne er på og nå er jeg klar for ukas grilling ! Satser på at folk har klart å stå opp nå til 12 etter hard kveld i går. Lets' hope so. For jeg vil grille.

  Q: Hva skal du i dag ?

  -Annelise

 • FARSDAG !

  Verdens beste far !Gratulerer med farsdag !

  I kveld skal vi alle spise sammen, ute eller hjemme. Ikke helt bestemt oss enda tror jeg. Det blir koselig !

  Q: Hvordan hedrer du din far i dag ?

  -Annelise

 • 11.11.11 - FESTLIGHETER

  Gårsdagen ble brukt på jobb (som alltid), Trening, Fiksing på bobla og kos på Værtshuset.

  Litt bilder av dagen min : (dårlig kamera ble brukt)

  Boble mekking

     Kos på Vertshuset

  Q: Hva gjorde du i går, 11.11.11 ?

  -Annelise

 • KVELDENS OUTFIT  PARTY PARTY !

  - Annelise

 • KOMMENTAR NR. 1000 BLE...

  Nummer 1000 kom egentlig for ei lita stund siden, men har hatt det så sinsykt travelt i det siste så har ikke fått blogga så mye.

  Kommentar numer 1000 ble... spenningsfase...Emilie Dalen.

  For å hedre kommentarene rett før og etter også en gang så så lista fra 998-1002 ut slik.

  1002 - Thea

  1001 - Heidi

  1000 - Emilie Dalen

  999   - Edel Marlén

  998   - Celhau

     // Emilie Dalen - kommentar nr. 1000

  Trykk på navnene for å komme til bloggen.

  -Annelise

 • 11.11.11 kl. 11.11

  Dette gjorde jeg på jobb 11.11.2011 kl.11.11. Tok bilder av meg selv og skjermen på mobilen.

  // Kjempefint, null sminke, hestehale og egentlig bare rart bilde.

  // 11/11/2011 . 11.11 AM


  // 11.11.11 11.11

  -Annelise

 • PAKKE, PAKKE, PAKKE, PAKKE

  Nå har jeg sottet å pakket gaver i skoesker. Liker best julegavene firkantet.

  Mangler 2-3 skoesker for å få alle gavene pakket. Men nesten ferdig. Jeg gleder meg til jul .

  Kristine var så snill og tok med mange mange skoesker hjem fra jobb til meg.

  Jeg gleder meg til jul

  -Annelise

   

 • BOBLA ER HJEMME I HUS !

  Bokstavelig talt ikke i hus, men nede på jobb. Men samme greia . Var å hentet den i dag ettersom vi ikke hadde noen som kunne kjøre biltralle i går. Klør i fingrene etter å begynne å mekke på den !


  // Alt jeg tenker på for tiden ! HiHi . så blir bare innlegg om den.

  Snart kommer noe nytt.

  -Annelise

 • INNKJØP - VW BOBLE ! AWESOME !

  I dag har jeg, typen og en kompis kjøpt oss Boble . Mye å gjøre, men jeg er kjempe fornøyd.

  Blir så gøy .

  -Annelise

 • SKO FORBUD !

  Mor har begynt å bli temmelig irritert på alle skoene jeg kjøper. De siste 10 nye parene har jeg vel ikke vist henne før etter ei stund i håp om at hun ikke skal merke dem.

  Selvfølgelig får jeg lov å kjøpe dem, hun kan ikke nekte meg. Men ettersom hun syntes det er bortkastede penger, og at jeg kjøper alt for mange foreslo hun et veddemål. Helt greit for meg, jeg vet jo selv jeg har alt for mange par !

  Faktisk så seriøst veddemål at vi skrev en kontrakt på det. Stilig syntes jeg. Vet det blir kjempe vanskelig, men trenger litt utfordringer. Greia går ut på at jeg ikke skal kjøpe et eneste nytt skopar før 1. Juni (eller var det kanskje Juli ? Håper ikke det) Kjøper jeg sko, må jeg gi samme beløpet skoene kostet til min mor. Altså blir skoparet dobbelt så dyrt, men klarer jeg kontraktens mål. Får jeg mitt første skopar etter denne datoen av min kjære mor. Noe godt måtte det komme ut av det.  Positivt med det er at jeg får spart litt penger, og jeg får brukt mine sko jeg allerede har.

  -Annelise

  .

 • JEG VAR TIDENES FJORTIS !

   Ikke en fjortis av sminke og den slags, men skrivemåte og bilder, Det var som om jeg en gang for lenge siden kunne et helt annet språk.

  Søkte på navnet mitt på google, og kom tilslutt frem til min gamle hjemmeside. Sinsykt flaut, både og lese og det at jeg faktisk viser den til dere. Skulle bare funnet den enda gamlere hjemmesiden. Med rosa bakgrunn og glitrende bilder som design. Kjempe fint ! Glad jeg tok passord på den.


  // Trykk på bildet og du kommer til denne siden på min gamle hjemmeside. Det morsomste med hele siden er at jeg ikke har skrevet riktig bursdag på meg selv en gang. Flaut. Glemmer når jeg hyar bursdag.

  Q: Har du en gammel hjemmeside, kanskje en piczo hjemmeside ?

  -Annelise

 • HVA GJØR JEG NÅ ?

  Sinsykt mye å blogge om akkurat nå, men føle virkleig ikke det er tid til det. Skal prøve å få til alle innlegg snart. Er bare at alt passer akkurat i dag, men så er det så sendt at jeg ikke får lagt det ut.

  F.eks bilder fra Oslo. Min syke avhengighet til sko, Sondre er skada osv... osv...


  // Smakebit.

  Sov godt !

  -Annelise

 • TOGTUR ER GØY !

  Egentlig ikke veldig, men helt greit.

  Jeg fikk sove 4 timer, etter det orka jeg ikke mer, men tilsammen da har jeg sovet i 7 timer i natt så er vel ikke så galt det. Å kjenner jeg meg rett legger jeg meg til å sove igjen når strømmen på den dårlige pcen min går. Uten lader fungerer min PC max 1 time. Drømmepc.

  Edel måtte hjem til skolen i dag, derfor bestilte vi nytt fly til henne. Så hun fikk dratt i går. Derfor er det bare meg på toget hjem. Stor bakdel å sitte så lenge alene, men en liten fordel er det at vi har betalt for to seter. Så jeg har to seter hele turen hjem. Herlig. Er det rart jeg klarte å sove 4 timer ?


  // Hater web cam bilder, derfor blir di alltid veldig stygge.

  Q: Hva gjør du nå ? Hva skal du i dag ?

  -Annelise

 • DA VAR DET LANG TOGTUR HJEM IGJEN

  Etter 3 timer søvn i natt var det på tide å pakke, og komme seg ned til Oslo S. Hall 7 om morningen. Yeay. Fant ut at det kunne være smart å sove lite i natt, så er det kanskje en sjanse for å få sove mye av tog tiden. Satser på det, for nå er jeg i alle fall super trøtt.

  -Annelise

 • VIL DU BLI PUBLISERT PÅ MIN BLOGG EI UKE ?

  Jeg publiserte konkurranse om komentar 1000. De 3 kommende dagene etter at innlegget var postet var det haugevis med kommentarer. Plutselig sa det stopp, Begynner å lure på om kommentar 1000 ikke kommer før i 2012. Neida. Det er nermere en som så, men fortsetter det å komme dager uten en eneste kommentar så kan det skje... Med en bitteliten sjanse.


  // God morgen, nettopp stått opp, ingen bilder av meg her så tidlig

  So... Komenter fingrene av dere ! Jeg vil ha en vinner !

  Husk: Vinneren står på bloggen min i ei uke. Skriver du kommentar på kommentar som ikke betyr en eneste ting om innlegget eller en kommentar med et smilefjes på blir den mest sannsynlig slettet.

  -Annelise

 • DAGENS INNKJØP - OSLO

  Her sitter vi etter mange timer gåing frem og tilbake i Karl Johan. Mange penger er sløst bort og jeg er kjempe fornøyd med det!

  Innkjøpt for dagen :

  Joggebukse 599.- // Ukjent butikk

  Scorpio61 CD Gratis // Ukjent butikk

  Tube BH 129.- pr stk. // BikBok

  Basket drakt 550 .- // Ukjent butikk.

  Stor besj bukse 100 .- // Urban

  Caps 150.- // Ukjent butikk

  Strikke genser 100.- // Urban

  Sort jakke genser 299.- // Zara

  College jakke // Ukjent butikk

   

  Fornøyd, Fornøyd !

  Q: Hva har du gjort i dag ?

  -Annelise

   

 • HILSEN FRA TOGET !

   

  Sitter på toget, lyset er slokket og vi er beinklare til Footloose (den gamle) og ikke minst Oslo om noen timer !

  - Annelise & Edel

 • OSLO HERE WE COME !

  Da er jeg pakket og rimelig klar til avreise til Oslo. Togturen blir lang men sikkert ganske koselig !

  Liten forandring i planen. Ble litt uventede problemer og triste greier for mitt kjære reisefølge. Kjempe dumt, kommer til å tenke på deg gjennom hele turen , Husk det. Så for at jeg fortsatt skulle få reise, fikk jeg med meg Edel i stedet. Det blir sikkert like gøy som turen egentlig var ment som. Gleder meg kjempe masse.

  Bagen står klar, billett referansen er funnet fram og nå mangler det bare at kloka blir 09.30 og Sondre og Keven kommer å plukker meg opp for å kjøre videre til sandnes, til Edel og toget.

  Jeg gleder meg !  -Annelise

   

 • FOOTLOOSE !

  Min første tanke:

  Helt ærlig. Jeg har hørt mye bra om den, (den gamle vel og merke) tenkt at det er en bra film og at jeg kanskje (eller må) se den en dag. Legg trykk på en dag... Har liksom ikke hatt sånn super lyst, selvom andre har sagt jeg må se den. Når den nå kom på kino som nymoderne måtte jeg jo gå. Det var onsdag, vår kinodag, og den mest passende filmen. Derfor ble det denne!

  Handling:

  Fem ungdommer er på bygdas dans for helga, koser seg og reiser hjem etter mye gøy. Dagen ender i tragedie, de krasjer i en lastebil. Bygda går i sorg ved å lage mange merkelige regler. Det er ikke lov med drikke, ikke dop (forståelig), ikke bråk og verst av alt: ikke noe dans eller høy musikk på ungdommer under 18.

  Ren MacCormack kommer til byen, tre år etter tragedien. Etter ei lita stund på bygda velger han å få denne loven om dans og høy musikk bort, og blir en motstander av det. Vi følger bygda om å få musikken og dansen tilbake.  Intrykk jeg sitter igjen med:

  Jeg forstår godt at venner og foreldre har prøvd å tvinge meg til å se den. Den var romantisk, trist, med dans og bil. Perfekt for meg ! Rett etter at filmen var slutt og vi gikk ut av kino salen, var det eneste jeg tenkte: Jeg vil inn igjen og se den på ny, med en gang. Nå har jeg superlyst å se den gamle versjonen i tillegg.

  Karakter:

   

  -Annelise

 • SATANS IF SKADEFORSIRING !

  Unsjuld ordspråket, men nå er jeg sur!

  IF skadeforsikring kan henge seg og han som en gang for mange måneder siden kjørte i bilen min skulle fått pryl !

  Det har seg nemlig slik at dagen før bursdagen min, nemlig 22. August var jeg på vei ut av parkeringsplassen til Ganddal Atlet klubb. I mot meg kom en stor varebil kjørende. Veien er smal og det var mitt i en sving. I tillegg kom jeg litt langt ute, ettersom en annen bil sto litt uti veien noen meter nedenfor. Jeg stoppet slik du bør når det er trangt, for å rygge tilbake til et bredere sted på veien (eller et sted jeg kunne få plass i allefall)

  Men tydeligvis skulle ikke varebilen stoppe, han fortsatte å kjøre. Bilen min er ganske spesiell i lakken og mye er gjort, så jeg er ganske så redd for den. En selvfølge var det derfor å stoppe helt opp for å være sikkert på at hvis han kjørte i meg så var jeg helt sikker på at jeg sto stille.

  Dere kan kanskje gjette hva som hente, speilet gikk akkurat fri, og jeg følte en lettelse som bare det gjennom hele kroppen. Det viste seg at denne følelsen varte ca 2 sekunder, bør jeg ble dratt bakover. Rumpa på bilen hadde nemlig tatt borti rumpa på min bil!

  I tillegg klarte denne mannen som gjorde det, å bare kjøre videre, grunnen hans var at han ikke viste vi hadde krasjet ( og i andre forklaringer at han ikke så meg noe sted) Yes. Han har gitt to forskjellige forklaringer.

  Allikevell klarte IF skadeforsikring å få til at skylden for skadene ble min, MIN for Christ's sake. Er det mulig ?

  Mannen skulle hatt pryl, for hans løgner har ført til at jeg (hvis ingenting endres) mest sannsynlig må betale begges skader. At han kan være så uærlig, og gå fri for dette. I hans øyne og hans forklaringer var det nemlig jeg som kjørte ! Jeg gjentar; Er det mulig ?

  Se det for deg, du kjører bilen på bildet. Ser at om du kjører videre mot en bil vil du krasje. Stopper du da eller kjører du videre ? Hvor er logikken i at jeg kjørte der ?

  -Annelise

 • KOMMENTARER TIL KOMMENTAR NUMMER 1000!

  Etter inlegget i går om kommentar nr 1000, fikk jeg sikkert 30 nye kommentarer på 1 time. På tross av dette valgte jeg å slette noen. Noen av dem va saklige, andre ikke i det hele tatt. Når man skriver 15 forskjellige kommentarer, med et ord eller et smilefjes på hver da teller det virkelig ikke i konkurransen. De fikk kanskje en og to kommentarer isteden for 10 nå.

  Selvom noen er slettet er jeg nermere nr 1000 enn noen gang. Kommenter saklig så mye dere vil. Med saklig mener jeg ; Du kan fortsatt kommentere 15 kommentarer etterhverandre, men da i forskjellige innlegg, og noe som faktisk handler om innlegget  - Annelise

 • KOMMENTAR NUMMER 1000!

  Jeg nermer meg kommentar nummer 1000, kjempe gøy. Vil ikke si hvor mange jeg har nå. Bare at det snart er1000. Derfor har jeg en liten konkuranse her på bloggen. Kommentar nummer 1000 får bloggen sin publisert på min blogg ei uke.

  Så fortsett å kommentere så mye dere orker!
  - Annelise

 • IKKE LENGE IGJEN.

  Sist uke snakket jeg om at jeg gledet meg til foriges helg halloween party, denne uka gleder jeg meg som et barn på julaften til Oslo i helga.

  Kun 2 dager igjen så er jeg og Jeanette på toget på vei til Oslo. Blir kjempe gøy. 2 dager med shopping, kafe besøk og koselige folk.

  - Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits