Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

STRIPPESTANG - TID FOR TRENING!

Nå skal det trenes ! Har i mange år hørt hvor bra trening poledance er, og nå skal jeg gi det en sjanse. Xpole dansestang er bestilt. Jeg gleder meg !

Ettersom jeg elsker dans og elsker å lære nye typer dans så har jeg også alltid hatt lyst til å lære dette. Det skal bli morro, håper bare jeg får det til !

Har du prøvd poledance ?

-Annelise

 • HERLIG HELG !

  Brukte fredagen på lvadrat me Kristine og Arve før vi dro til Nærbø og så The shawshank redemtion (?) .

  Jeg dro hjem etter det for etter planen å sove, men slik ble det ikke. Noen søte folk var rett nedi gata å satt å drakk. Så jeg dro ned dit. Helte i meg litt alkohol før vi gikk ned til Værtshuset . Veldig koselig.

  Kommer bilder når jeg får hentet kameraet mitt i kveld.

  I går ble det cowboy og pysjamasfest, rettere sagt vorsj til denne festen. Alle vi var med drakk enten for mye eller sovnet, så da fant vi ut at vi droppet selve festen å dro til Ålgård istedet for så å ta en bomtur til Bryne osv osv... konge kveld må man bare si !

  Gled dere til bilder, det gjør i allefall jeg !

  -Annelise

 • FØRSTE TRENING !

  Klar for min første håndballtrening igjen.

  Startet på håndball for ca akkurat et år siden ettersom jeg skulle bli med på en turnering å trengte litt trening. Trengs ofte litt etter 5 års pause... Men når sesongen var over så passet ikke de nye treningstidene og tiden strakk ikke helt til, så fikk ikke fortsette denne sesongen. Nå har jeg bedre tid, og god jentene spiller på Hana, og ville ha meg med der. Da blir det trening i dag. Skal bli herlig !

  Fikk kjøpt meg en ny håndball på 50% også i dag, så nå kan jeg ikke bli mer klar. Bare vente på at tida skal gå!


  // Kamp på Rødspætte !

  -Annelise

 • MIN ØNSKELISTE - DEL 2

  Forige ønskeliste var jeg på hendelser og ønsker jeg vil skal skje før min 21 års dag. Dette er ønsker jeg håper skal skje snarest, men som kan utsettes en liten stund. Definitivt på min "bucket list"

  Tattoo: Har hatt en spesiell i tankene siden tattoo convetion i sommer (skrevet et annet innlegg om det) men den blir ganske dyr så jeg drøyer det for hver dag...

  Sky diving: Alltid hatt lys og vil fortsatt. En gang i livet skal et hopp gjennomføres.

  Dykkerkurs: Er livredd for vann, men elsker allkevell havet og hva som befinner seg i det. Skulle virkelig ønske jeg overvant frykten med det og kunne dykke å utforske mye nytt. I utlandet vell og merke!

  Fjellklatrings kurs: Jeg elsker å klatre ! Trenger jeg si en bedre grunn ?

  Når man først starter å tenke hva man skal gjøre i livet, så finner man på utrolig mye. Snart kommer vel min ønskeliste - del 3... hvem vet ? (Har allerede en ting til på bucket lista i tankene allerede)

  Q: Hva ville du gjort før du dør? Før du blir 20? Før du blir 40 ?

  -Annelise

 • ØNSKEBLOGG ?

  La ut "min ønskeliste" for to dager siden.

  Båtførerprøven er allerede påmeldt til, å kuset starter i morgen.

  I går fikk jeg melding om et jærgerprøvekurs som starter 4. Desember, i tillegg fikk jeg spørsmål om å være med til Egypt 5. Januar med bestejenta ! Lykkerus.

  Nesten som om alt skal bli "oppfylt" ganske fort som jeg har håpet på ! Liker livet mitt nå.

  Eneste haken er at to av kursdagene blir på samme dagene som jeg er borte, så om jeg får lov å bruke de dagene på å lese hjemme, så blir jeg med på begge deler. Hvis ikke får jeg finne ut en løsning for å få til begge deler på andre tider !

  Glede !

  -Annelise

 • HVORDAN KOMME TIL TOPP 10 ?

  Jeg ser gjennom bildene fra fotoshooten i går. Jeg skal nemlig finne de bildene jeg syntes er de ti beste. Det er vanskelig skal jeg si deg !

  450 bilder er blitt til 65, og nå til 35, men har ikke anelse om hvilke jeg skal plukke ut som topp 10.

  Hva skal jeg dømme fra, hva skal jeg se på?

  -Annelise

 • FOTOSHOOT !

  Gru gleder meg ! Skal dra på fotoshoot om en times tid. Blir sykt spennende å se resultater og se hvordan det går ! Men allikevell er det litt skummelt på samme tid som det sikkert blir gøy !

  - Annelise

 • MIN ØNSKELISTE !

  Jeg har til de siste bursdager og jul hatt problemer å med å finne ut hva jeg ønsker meg. Føler jeg har det meste og ikke trenger så mye mer. Har derfor kommet frem til at det jeg ønsker meg mest til hver bursdag og jul er forskjellige opplevelser. Denne julen er intet untak!

  Selvfølgelig ønsker jeg meg alltid, klær, sko, smykker, øredobber og ellers pynteting. Men ingenting konkret.

  Dette året står disse tingene øverst på min ønskeliste. Det er dyrt til å være julegave, men enten om det er gave eller om jeg betaler selv, så er det dette jeg ønsker meg mest av alt akkurat nå !

  Båtfører beviset: Skal på kurs nå i helga så forhåpentligvis kan jeg huke av det punktet på Mandag

  Henger lappen: Dette er også noe jeg tror kommer ganske fort, ettersom det er så få kjøretimer og en billig og lett lapp å ta.

  Ferie: Om jeg finner reisefølge (litt mer sikkert enn det jeg har til nå) skjer nok dette i starten av 2013

  Jegerprøve og jaktkurs: Så fort jeg vet om et kurs i nærheten melder jeg meg på ! Utstyr til jakt får jeg tenke på etter at prøven er bestått !

  MC lappen og sykkel: Har jeg rå, kjøper jeg sykkel så snart som mulig for å øvelseskjøre, for så å melde meg på kjøretimer tidlig nok så jeg har lappen når jeg blir 21.

  Bartenderkurs: Her har jeg tenkt på både i syden eller USA, for å få en opplevelse på samme tid. Men det ble utsatt siden vi ville være 21 om vi skulle til USA. Kanskje det blir neste åre eller året etter ? Eller allerede nå i sommer? Hvem vet ?

  En eller flere trekkturer: Det skjer uansett i vinter, satser på mange mange fine turer med brettet eller ski på bena!

  Massasje: Håper jeg får dette til jul, for blir aldri til at jeg betaler for det selv. Eller om noen er snille å vil gi meg massasje med egne hender takker jeg aldri nei !

  Klær, sko, og pynteting: Jeg er jente, trenger jeg å si mer ?

  Ettersom jeg vet alt dete er dyrt, så ønsker jeg meg derfor pengestøtte, positiv støtte, reisefølge eller en kursbuddy til jul !

  Om alt dette blir gjennomført innen års skifte 2013 og 2014 er jeg nok i lykkerus innen da !

  Q: Hva ønsker du deg til jul i år ?

  -Annelise

 • STOLT AV MEG SELV !

  Etter å ha slitt lenge, og påstått at Psykolog ikke vil hjelpe, er jeg nå blitt villig til å prøve ! Jeg er faktisk utrolig stolt av at jeg har gjort det. Har fortsatt ikke tro på det men vil gi det en sjanse,

  Gir alt en sjanse for å få mitt normale humør stabilt og fint igjen !

  Så en dag i forige uke, tok jeg mot til meg å ringte legen for hjelp. Fikk en time hos ham, og er nå blitt sykemeldt til Søndag for å se om det hjelper. I tillegg fikk jeg i dag time til Psykolog neste uke !

  Satser på det hjelper. Har nå hatt fri i 5 dager og føler det har hjulpet en del, men usikker på hvordan det blir om jeg begynner å jobbe igjen ! Så gjenstår det å se hva som skjer fremover. Jeg ser i allefall positivt på mye og smiler så ofte jeg kan.


  // Meg og Maiken i helga

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits