Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

Klar for nytt års feiring !

Da var jeg klart til en forhåpentligvis nydelig nyttårsfeiring.GODT NYTT ÅR !

- Annelise 
 • Ryddige rom og hjemme spa !

  I dag er jeg faktisk veldig fornøyd med meg selv. Jeg har rydda begge rommene mine, stua og badet. Så nå er hele overetasjen ryddig og pen. I tillegg til det har jeg også hjulpet meg selv litt, jeg har nemlig kost meg med litt hjemmespa, med ansiktsskrubb, og ansiktsmaske. Da er det bare farging av håret igjen, (etterveksten( Barebere legger og sminke meg igjen før jeg kan starte nyttårsfeiringa !


  Jeg spurte dere hvilket antrekk jeg skulle bruke i et tidligere innlegg, og flertallet valgte det med sort skjørt. men etter at jeg tenkte litt over det syntes jeg faktisk dette skjørtet passet litt til nyttår og rakketter, så tror det blir dette. Kanskje ikkke samme singlet, men det har jeg ikke bestemt enda. Men skal bruke deres hjelp første gang jeg får anledning til å kle meg fit igjen. Eller de som stemte på det andre antrekket's meninger !


 • NYTTÅRSFORSETT

  Nå når 2009 snart er over er det tid for et par eller flere nyttårsfrsetter.

  Det er nå jeg skal ramse opp alle mulige ting jeg bør forrandre ved meg selv, som jeg ikke har sjanse til å klare om det var det eneste jeg skulle. Men ja jeg har også nyttårsforsett, men veldig veldig få. Å nyttårsforsetter som faktisk er mulige og utføre.

  - Jeg skal fortsette å kun spise godteri i helgene.
  Slike forsett liker jeg, de har jeg på en måte klart, men alikevell må jeg gjøre noe for at de fortsatt skal fungere

  - Sette mer penger i banken, for å spare
  Tror kanskje jeg skal gi den ene jobben sparekontoen min, slik at jeg sparer ved å aldri kunne bruke pengene, da blir jo nyttårsforsettet lett å holde.
  Kanskje også begge jobbene skal byttes til denne kontoen, da blir jeg utrolig fattig på brukskontoen, men 500 må jeg bare holde om jeg gjør det.

  -  Trene 4 ganger i uka eller mer
  I sommerferien bestemte jeg meg for å gå ned 2 kilo slik at jeg veide under 50 kg ( er bare 157 cm ) så den vekta passer meg fint. men i steden gikk jeg opp 4 kg og veide 56, nå veier jeg 51 men skal fortsatt trene vekk det siste kg-etHøres nesten ut som om jeg siterer Kissi og sier "sitter lårene sammen er du feit", men nei det mener jeg ikke, har bare alltid veid under 50når jeg har vert 157 ! Kunne vel egentlig sagt at foresettet var gå ned til 49,9 kg, men det ble litt rart ! og selvfølgelig holde meg under 50 når jeg først har kommet ned !

  Jeg skal bli mitt gamle jeg ! Tenk positivt !
  Være veldig positiv det meste av tiden, har merket jeg har blitt litt mer negativ i det siste ! 

  Edit: Kom på en nå etter at innlegget var postet, sikkert den viktigste av alle for meg !
  - Slutte å bite negler !

  Og i steden for å minske motivasjonen som alle andre, så øker jeg den ved å si " JO . DETTE SKAL JEG KLARE!" . Tror alle nyttårforsetter jeg har lest til nå har det sått "jeg kommer aldri til å klare det men skriver dem ned alikevell" og slike ting.

  Har du noen nyttårforsetter ?

  -Annelise
 • TRENGER DIN HJELP !

  Som de aller fleste sikkert har fått med seg så er nyttårsaften her i morgen. Og som alle andre har jeg tenkt å kle meg litt fint, problemet er bare at jeg ikke vet hva jeg skal ta på og trenger derfor din hjelp.
  Jeg har tenkt å ha et av de nye antrekene , men dere skal få bestemme


  Begge antrekkene er skjørt, så kan skifte farge på singleten, har de fleste farger så bare forslå noe. Gul, rød, hvit osv...
  Vær snill å hjelp meg !

  Må løpe skal spise middag hos besteforeldrene til Sondre!

  -Annelise
 • FIREWORKS, ALWAYS IN MY HEART !

  I dag sto jeg opp klokka 8. Kanskje dere vil jette hvorfor ? Rakettsalget har startet ! Og da måtte selfølgelig jeg og far ut tidlig for å få de beste, største og fineste rakettene. Først var det turen til Hove plantesalg, der vi plukket ut en hel del, ettersom vi får en go del rabatter, tror vi kun betalte for de 3 største, og fikk resten gratis hvis vi regner full pris. Etter det dro vi innom europris som nesten ikke hadde noe, og deretter på rema, hadde sikkert mye fint der, men kjøpte bare 2 kasser her. De 2 ble jo over 1/4 av alt vi kjøpte hos Rune Hove ! 

  Da skal det nok bli en fin nyttårs feiring, selvom jeg ikke helt vet hvordan den skal feires. En ting jeg vet er at jeg skal være hjemme klokka 1, da kommer nemlig far hjem fra brannmann turen og oppskytinga begynner her hos oss også. Skal jo være hjemme å spise også, men siden jeg skal være hjemme i slutten kan jeg jo ikke reise så veldig langt . men får se, blir nok fin fin nyttår !

  Jeg savner pinnerakettene ! Hadde så veldig mange flere raketter da . Å det var som, regel de som var finest også !
 • Dagens outfit !  Gammel skinnjakke fra cubus - 500 kr ?
  Singlet fra Thailand - ca 10 kr
  Hvit bukse fra Infinitiv - 300 kr
  Støvletter fra DNA - 600 kr

  Da var det tid for å gå ut litt. Må snart finne på noe å gjøre hvis jeg skal få gjort noe i dag. Må nemlig legge meg ganske tidlig siden jeg og far skal av gårde klokka 8 i morra tidlig for å kjøpe raketter ! Can't wait !

  -Annelise
 • Shopping i bilder !

  Det var første dag med åpne butikker i går etter jul og måtte selvfølgelig bruke den til shopping da. Hadde jo noen få ting å bytte og som ikke passet og slikt av det jeg fikk til jul.
  Jeg dro på kvadrat med Kristine og Sofie ( ei vennine til Kristine ) så tidlig som halv 11, men egentlig greit for i slutten ble det jo en hel del flere folk. I 1 tida kom også Lars Inge ( en kompis til Kristine ).
  Jeg brukte en hel del penger, men jeg er utrolig fornøyd med kjøpene !

  Shopping outfit:


  Gårsdagens kjøp i bilder:


  Ble en del nye sko ja ! klarte bare ikke gå fra noen av dem, så da ble det 3 nye par.
  Sko venstre - DNA - 599 kr
  Sko midten - Din sko - 599 kr ( bytta skoene jeg fikk til jul mot disse, måtte betale en del selv da, men takk Ingrid )
  Sko høyre - Din sko - 349 kr

  Hansker - H&M 79 kr
  Ansiktsmaske - Body shop - 140 kr ?
  Mp3 spilleren kjøpte jeg egentlig ikke, fikk den i sort til jul, så bytta jeg den til Rosa i går. GAve fra Kristin ( søster )


  Blå og lilla singlet - JC - 2 dor 199 kr
  Fargerikt skjørt - JC - husker ikke pris ( rundt 200 kr )
  Sort langt stramt skjørt - JC - 149 kr

  Som sakt veldig fornøyd !

  - Annelise
 • Min helt unike kjole !

  Da er det snart tid for 2. juldags middag med hele familien på mor sin side. Det utvalgt antrekket for denne dagen ble da en skreddersydd kjole fra Thailand. Tegnet denne kjolen selv da jeg var rundt 10 år. Da var min største drøm å bli kles designer, ikke verst da vell? Til å være 10 år . men den drømmen er lagt på hylla sammen med resten av kjolene . Men hva syntes dere om den ene som ble fullført laget ?  Ble jo selvfølgelig ikke helt lik som jeg tegnet den, men nokså lik. Er egentlig stroppe som går rundt halsen på den, men da går den så langt opp så fikset litt på den for dagen .
  Ha en fin dag !

  -Annelise
 • Julaften

  Kvelden i går ble ganske så koselig, var alene som "liten" da i noen timer. menmen kan jo være kosleig å snakke med de voksne også litt avogtil. Så kom jo Kristin og Sveinung ( min søster og typen ) etter hvert så gikk fint ! Fikk mye av det jeg ønsket meg i tillegg og selvom jeg får få gaver nå for tiden, får jeg som regel bare ting jeg ønsker meg da, så føler faktisk at jeg får mer gaver nå enn da jeg var liten. For det første fikk jeg så mye ubrukelig og teit da jeg var liten og for det andre fikk jeg så mange gavekort da, og det er jo slike ting du nesten bare ser på, legger dem vekk og glemmer dem litt.


  Til jul fikk jeg:
  - Verdens fineste ring av Sondre
  - "gavekort" til mobil av mor og far ( mor vil ikke gi meg mobil til 5000 så fikk 3000, fordi da kan jeg enten vente til den blir billig, kjøpe en billigere eller betale litt selv) smart eller hva ? Ikke for meg da, men for dem .
  - Michael Jackson CD - The essential !
  - Mp3 spiller
  - Koss headsett
  - Badesåper
  - Bade salt
  - Pumps
  - Øredobb/smykke opphengs tavle ( er egentlig ikke det, men kommer til å bruke det som det)
  - Taco fat ( må nok spares ei stund, men komme godt med om ei stund så mye taco jeg og Sondre spiser )
  - Håndkle med navn
  - Toalett veske med navn
  - Ansiktsmaske
   
  Fikk også 2 gavekort og en 100 lapp denne gangen også, men det var liksom i tillegg til en gave så da går det fint . Fikk forresten min første peng til jul i år ! Syntes det er litt morsomt, vi har liksom aldri gitt penger eller fått penger siden det ofte blir brukt til noe helt random som mat og slikt. I såfall har det blitt gavekort da, litt større sjanse for å bruke det på noe du faktisk vil ha .

  Men veldig velllykka jul i år også !  Julefrokosten tilbrakte vi hos onkel og dem, og siden Stian hadde fått mye lego til jul ble vi sittende der å bygge i en del timer. Kan vel nesten si jeg ble sittende, fordi det var jeg som var mest hekta på det der, og jeg som satt til slutten når Stian fant ut at det var kjekkere å leke ! HeHe . Sa noen gøy å bygge ?

  - Annelise
 • Jule outfit !

  Ca slik ser jeg ut i kvell:


  - Annelise
 • Nye øredobber !

  Da askepott gikk på tv, frista det utrolig mye med litt øredobb verksted. Så jeg henta alle perlene mine + øredobb hemper, stenger og ringer g begynte å lage . Fikk bare laget et par før jeg måtte reise til KRistne med hennes gave ! Me ble faktisk veldig fornøyd med dem !  Fant også en utrolig stilig nøtt når jeg satt å gomla på dem .


  Var helt sikker på at det skulle bli en pillefine nøtt ( eler fillepine om det er det det heter). Ettersom det var 2 nøtter i en utenpå også, men der tok jeg feil. Fordi når jeg knakk den var det bare en av dem som åpnet seg, mens den andre fortsatt lå der hel. HaHa . Noe snålt har kjedd her ja . Va ikke nøtt i den ene en gang . Jeg som ville ha konkurranse !

  Hva syntes du om øredobbene ?

  -Annelise

 • Dagens outfit !

  Her er mitt outfit for i dag, litt seint så håret har blitt litt forandra kan siden i dag når jeg fiksa det . JaJa . slik går det når du ikke har spray eller noe annet i håret ! Kan bare ikke gå bra. Ikke har jeg særlig mye sminke heller så det er jo også noe å klage på. Men det er tross alt outfitet som skal vises så hva har ell det å si ?  Klokka er jo mye over 12 og nå, så det er jo JUL !
  GOD JUL alle sammen !

  -Annelise
 • Travel førjulstid ?

  Det har vert juleforberedelses tid, og alle har det trveøt nå fr tiden, inkludert meg. Så dette kan vel være en unnsjuldning for at jeg ikk ehar blogga i det sista. Jeg har nemlig hatt propp fulle dager med ting jeg skal gjøre, og de korte stundene uten noe å gjøre, har jeg selvfølgelig, truffet noen venner "i siste liten" før jul ! Er jo ikke så ofte du treffer vennene dine før etter noen dager etter jul !

  Men en liten oppsumering:
  Etter siste innlegg lørdag, dro jeg, Sondre og faren hans og så Avatar 3D, Utrolig overaskende bra film. Hadde faktisk trodd den skulle bli en kjedelig film siden jeg egentlig ikke liker slike figurer i filmer. Men veldig bra, veldig bra.

  Søndag var det jobb , før vi dro på en julenatt i blåfjell, kall meg gjerne barnslig, men jul er jo tiden for å være litt barnslig ! Ikke sant .? Etter det kjøpte jeg gave til far, pakket inn en del gaver og til slutt leverte en hos Ingrid der vi tilbringte resten av den dagen.

  Mandag var jeg jo på skolen ( som jeg følte meg veldig alene med her inne) Og da jeg kom hjem derifra, hadde mor organisert grøtfest hos oss, slik at hele slekta var hjemme hos oss. Veldig koselig.

  Tirsdag, siste skoledag (oioi ! ) Brukte bare den dagen på å kose oss med venner og slikt.
  Jeg skal foresten til Ukraina en gang i starten i løpet av neste skole halvår. husker ikke helt når men tror det er ca i mars ! For å se hvordan det går der Tsjernobylulykken var ! I starten av Desember skrev jeg nemlig en søknad der om å få reise på denne turen, og min søknad ble en av de 4 som skulle reise, vet ikke hvor mange som søkte men virka som det var noen fler i allefall . Det blir så utrolig gøy ! Gleder meg.


  Tsernobyl i 1986 - da tsjernobyl ulykken kom.

  Hatt like travel førjulstid som meg ? Eller verre kanskje ?


  -Annelise

 • Har det noen gang kommet mer snø ?

  Da var juletreet pyntet og klar til jul ! Det er så koselig å gå nede å titte bort på juletreet !

  Ble lit fint da vell ?

  Henger opp den søte " julebjørnen" min ! 


  Har forresten kommet utrolig mye snø i dag. Snøen som kom i starten er bare pinglemat i forhold til dette ! Tror aldri jeg har sett så mye snø her jeg bor før. ( Far sa det var litt mer en gang når jeg var liten, men det husker ikke jeg) Så i allefall som jeg kan huske har jeg aldri sett så mye her ! Det er så koselig å så gøy når det snart nermer seg jul ! Måtte jo ut å ta noen bilder, å når jeg gikk ned i hagen så tryna jeg ! HeHe . litt kalt, men litt vert det ! Må jo nyte de få dagene med snø vett du !


  Snø er nydelig. Likte spesielt dette bildet med snø i trærne:


  det samme bilde som i kollasjen over,men nå fikk dere sett det litt større !

  Nå er julestemninga fint velkommen hos meg ! God jul !

  -Annelise
 • Dagens innkjøp !

  Etter trening i dag gikk ejg innom Magneten for egentlig å kjøpe en gave til far, kjøpte en liten ting men er ikke ferdig. I steden kjøpte jeg en skjorts (?) og ei svart strømpebukse. Mangler et sett gråe legingser, men ellers likte jeg de to tingee sammen veldig godt !  Har ikke stelt meg skikelig enda, så håret ser litt rart ut og sminken osv.. men ca slik er outfitet mitt for dagen også nå, bare med et smykke og slikt ;D

  Skjorts - B Young 150 kr
  Leggings - Cubus - 150-160 kr?

  -Annelise
 • Gårsdagens lille party !

  Gårsdagens kveld starta med at Sondre henta meg her hjemme, og derretter gikk vi ned til Marco og så X-factor, men vi kose drakk litt. Og hva jeg mente om den kåringen har jeg allerede uttalt meg om, så det  skal dere slippe. Men i mens x-factor spilte lette vi også etter fester å besøke, men det var visst ikke så mange av dem i går så vi måtte dra til...ehm..Sandvika ? Er ikke hlt sikker på den, men var i allefall en hau med kilometere lenger enn jeg trodde. Bl liksom fortalt at vi måtte ta en buss åsså kunne vi gå etterpå. Men var visst ikke slik. Så gikk en del penger på buss i går. menmen, kunne blitt dyrere .

  Da vi satt på bussen og var på vei til ødemarka var det en som starta å røyke inni bussen, å når buss sjåføren sa at han måtte gå ut hvis ikke snudde han, så nekta an, og bussen snudde helt tilbake til ruten. Så da kom vi ikke frem før sånn 12 eller no, å jeg skal liksom trene nå om en halv time ! Snakker vi trett eller?
  I tillegg til det visste vi jo egentlig ikke om noen kunne hente oss, så ble en snill søster til Marco som kom til slutt da klokka ble 3. Så har vell sovet i ca 5 timer, og i tillegg våknet jeg sikkert hver kvarter ! HoHo !

  Men festen i fant var jo egentlig ganske gøy da, utenom at det var veldig merkelig og. Var en hau med homofile, må bare gjøre det klart jeg er ikke i mot dem, men har bare aldri vert et sted med så mange lesper/bifile og homoer? Så det var litt merkelig egentli, men noen stunder var jo amazing ! Var forresten noen som hadde kasta opp på jakken til sondre og Torry pg skoen til Torry, noen som ble sure eller ? Ødela jo en del...

  Var så utrolig smart å glemme å tamed minnebrikka til kameraet, den står nemlig fortatt her inni pcen, så da kom jeg der med et kamera uten no plass til bilder, snakk om glemskhet ! Men tok noen bilder med Sondres mobil, men de er ikke lagt inn enda, tror faktisk fortsatt han er på narch hos Marco . haha .

  -Annelise
 • Kan virkelig ikke forstå det

  At Chand vant i går er helt ubegripelig, jeg forstår helt ærlig ikke at han kom videre , han synger jo ikke bedre enn andre personer jeg kjenner, i tillegg var sackels så mye bedere. Eneste grunnen jeg klarer å finne ut hvorfor er at han er inder og trønder og at det er det folk ser på. At han er sjarmerende og synger norsk burde ikke ha noe å si. Men det er vell det folk går etter da . Ei som heiede utrolig mye på Chand fortalte meg jo at "det er for de han får med seg folk når han synger", det er vel fordi alle kan sangen? Å Shackles sine sanger og opptredener er så mye bedren !
  Huske dette er bare mine meninger, dere andre kan mene hva dere vil for meg !
  -Annelise

 • Jeg vil ha juleferie !

  Jeg blir bare mer og mer deppa for hvert nytt innlegg jeg åpner på "venners nye innlegg " eller hva det er. Der alle forteller at de har juleferie, årh . hadd all bare fått det. Vi må nemlig gå helt til Tirsdag. Vetat vi tilsammen får like mange fridager, men alikevell jeg blir så lite motivert til å ha helt normal skoledag når alle jeg kjenner og leser bloggene til har fått ferie. Er kun 2 skoler jeg vet om som går til Tirsdag og en til Mandag ! Jeg vil også ha juleferie !


  Men men skal slutte å klage så dere slipper å høre på det resten av dagen, kan jo glede meg over at det i allefall er helg nå, og jeg får nok sommerferie litt tidligere en dere da forhåpentligvis ?

  Random bilde siden kameraet til mor har vert så å si uten batteri siden sist helg.

  Skal forresten kanskje ut å feste bittelitt om ikke så lenge, hvis vi bare finner et sted, selvom jeg egentlig mest av alt har lyst å sitte her hjemme å se finalen i X factor. Go Shackels !

  -Annelise
 • En konkurranse igjen !  -Annelise
 • Endelig litt bowling igjen !

  I siste timen på skolen i dag gikk vi bort på bowlingen i steden for Gym, utrolig gøy å spille igjen etter en veldig lang stund. Sist år var jeg liksom å spilte bowling i alle fall en gnag i uka. Å nå to ganger i halvåret?
  Vet ikke jeg men det er iallefall lenge siden.

  Vi spilte 2 runder, der jeg først tapte med 1 eneste poeng mot Sondre, fikk 115 og han 116, snakk om frekkhet . Kind off ! men kom da på andre plass. Andre runde ville vi satse litt for at det skulle bli litt mer spennde, og for at ikke så mange skulle miste mye, bestemte vi at "taperne" spleiset på en brus til vinneren. Jeg starta med en strike, gjett om jeg ble glad. Og vet dere hva jeg fortsatte med, 2 spare ettehverandre ! Så det lovet utrolig godt for meg! Men så begynte jeg og miste fokus og Sondre begynte å ta meg igjen, men når han lå 10 poeng bak meg traff vi omtrent likt hver eneste gang, egentlig litt morsomt. Den 9ende runde fikk vi begge spare, og siste runde fikk han 8 eller 9 poeng. Da kunne han liksom ta meg igjen, og vet dere hva jeg fikk? TO hele poeng! Så han tok meg igjen, trodde faktisk jeg tapte da, men da vi så på poengene var det likt 121-121 ! Så vi måtte dele colaen ! MenMen vi nøt den, hver eneste dråpe!

  I morgen er det film også på skolen, er visst ikke bare stress, timene er liksom kjekke nå i slutten, men forberedelsne til timene er så vanskelige, og vi har så mye, rart det der.

  Bilder kommer

  -Annelise
 • Vil du ta min plass i morgen ?

  Noen som vil bytte plass med meg ? Jeg har en fremføring i morgen som jeg enda ikke har begynt på, fordi jeg hater å øve på hva jeg skal si, så sitter heller å jobber med den innleveringa til mandag, egentlig er jo det like greit for ingenting vil jeg jo gjøre i helga. Men må nok snart begynne å øve på den også. Noen som vil være snill å bytte plas med meg nå å ha den fremføringa for meg ? Jeg gruer meg allerede !

  Virkelig glad for at jeg ikke skal fremføre to ting i morgen nå, siden jeg heller lagde en film som den ene fremføringen ! Gjør det litt lettere.

  Utrolig mye dere får høre om mine prøver og min øving, men er tross alt det eneste mitt liv går ut på i disse dagene, så håper det går fint !

  -Annelise
 • Nå er snøen her !

  Nå er det virkelig snø her, tidligere i uka eller sist uke da jeg nevnte at det snødde var det liksom snø, men da det landa ble det borte. Nå har snøen virkelig lagt seg. Og jeg elsker det ! Snø r så fint !
  Litt stilig da, her jeg bor er det ca 10 sm snø, nesten overalt, mens på sandnes, 10 min borte er det så vist snø, max 1 cm, og det er kun på gresset !

  Får bre håpe på at den ligger til jul !  -Annelise
 • Øving hele uka !

  Ble faktisk ikke så mye øving i går til samfunn prøven vi hadde i dag, fordi da vi kom hjem til sondre var det selskap for morfaen, slik at vi dro der å spiste litt kaker, et sted vi var helt til treninga mi. Å når den var ferdig og jeg kom til Sondre var klokka blitt halv 8. Så vi hadde bare halv 8 til halv 10 å øve på alle sidene. I tillegg til det dysja jeg jo i mellomtida, og så amalies jul !

  Men alikevell, jeg skåret sterktpå prven tror jeg, var en its learning prøve så da den var ferdig fikk jeg se fasiten. Fikk alle rett ! Halv prøven var avkrysning og halve var skriving, så vet ikke hva jeg har fått på skrivingaenda, men alikevell, lover bra !

  Så da blir det nok fremføring stoff jeg må finne i dag, og i morgen. Blir stress, men håper på det skal gå like bra som i dag, må bare jobbe litt mer med dette en dagens prøve !


  øve hele uka ! Det er gøy ! Eller ikke !

  -Annelise
 • Hva kan jeg gjøre ?

  Vi fikk slutte tidlig i dag . så nå skal jeg sitte her i en time ( har sottet her ca 30 min nå, så bare 30 min igjen). Å bare vente på å komme hjem slik at jeg kan få øve på prøven, så utroig heldig jeg føler meg. Gruer meg faktisk litt. har bre lyst å sitte her ei stund til . Håper på det besta da. kanskje det ikke tar så lang tid å lære det ?                                                         Noen som har tips til tidsfordriv?                                                                                 -Annelise                                                                                                                                            
 • Jeg virkelig HATER de siste dagene før jul !

  Ikke fordi det har nnoe med jul og gjøre, men fordi halvåret på skolen snart er ferdig slik at vi må ha prøver og fremføringer i alle fag. Det er uutholdene. Onsdag skal vi ha samfunns prøve der vi må lese rundt 60 sider, så skal vi ha 2 fremføringer på fredag, en ny innlevering om New Zealand på mandag, og sikkert noe jeg har klart å glemme i farta. I tillegg til det har far funnet ut at det er akkurat denne uka han kan fikse bilen til en dud som står uten motor i garasjen, og faren til Sondre sin bil. Og ikke nok med det så er det jo meninga at jeg skal trene Mandag til Torsdag, tror nok jeg må droppe det.
  Et ord: STRESS. Jeg blir gal !

  Så nå har jeg sittet her i snart 3 timer å stressa med den New Zealand innleveringa. vi skal lage en film, der vi må snakke midt inni. Kan ikke akurat si jeg gleder meg til å vise den for klassen. I tillegg til at jeg hater stemmen min når den er tatt opp, må jeg også snakke engelsk. Gleder meg virkelig til å synkegjennom gulvet.
  menmen . nå tar jeg i allefall meg en pause fra skolearbeid for dagen. Hvis jeg ikke må lese litt til samfunns prøven i kveld da. men har i allefall pause i noen timer da.


  Føler meg litt slik som dette ja !

  -Annelise

 • Da kommer kolakake oppskrifta også !

  Siden jeg sa jeg kunne legge den ut om noen ville så kommer den nå.

  Du trenger:
  200 gr smør
  200 gr sukker
  2 ss sirup
  300 gr hvetemel ( heller mindre enn mer )
  3 ts kanel
  1 ts natron
  nei. faktisk ingen cola !

  Først rører du sammen kaldt smør (ikke smeltet) og sukker til det blir en hvit blandet røre. Det er veldig tungt og hardt, så vi brukte en sånn skikkelig stål visp i en "røre" maskin. Vet egentlig ikke hvordan du klarer å røre det uten. Går nok ikke med vanlig visp, i såfall må du legge smøret i mange veldig småbiter for at det skal gå.

  Når det er skikkelig blandet, tilsetter du sirupen hvetemelet kanelen og natron og blander sammen. Må nok knas litt på siden den blir litt lik pulver (derfor må du for all del ikke ta for mye mel) Heller 270 gr enn 310 gr. Når deigen er ferdig deles den opp i 6 deler.

  Du ruller hver del som ei lang pølse, og kjelver pølsa flat slik at den er rundt en 3-4mm. Da setter du den i stekeovnen.
  175 grader i ca 10 min
  De deles opp i avlange firkanter med en gang du tar kaken ut av deigen. Den må fortsatt være varm hvis ikke er den for hard.


  -Annelise
 • Verdensbeste julekake oppskrift !

  Je er nok verdens beste kokk. Neida, men kakene ble utrolig gode da. Ble ikke noe kakemann i dag, fordi jeg fant oppskrifta på colakaker i steden. Men kakemann blir nok en gang noen andre vil være med meg !

  Dette er mine to favoritt julekaker:
  De hvite kakene er en klar 1. plass, men alikevell, cola kaker er Yummi !

  Og du trenger bare fire ingredienser! Om du vil lage dem, så er oppskrifta her:
  Du trenger:
  4 egg (kun eggehviten)
  250 gr sukker
  250 gr mandler (veldig "most") slik at det nesten blir pulver
  200 gr kokesjokolade ( grovt hakket)

  Først visper du sukkeret og eggehviten til den blir helt hvit og litt stiv. Derretter tilsetter du mandlene og "sjokoladebitene" Røre sammen, og du er ferdig med selve "deigen"

  du deler derretter ut deigen i små klumper, med en størrelse lik ei t-skje ( de vokser en del)

  Ovnen skal være på 180-190 grader, og kakene skal stå i ovnen ca 10 min.

  Så er du ferdig og har noen herlige kaker. Kan nesten garantere at du får en ny favoritt når du smaker den, men skal ikke love. Folk har jo forskjellig smak, men har faktisk aldri funnet noen som ikke liker dem. Tar deg bare 20 min ca.

  Si i fra om noen vil ha oppskriften på cola kakene også, men den kan jeg ikke i hode, så da må jeg lese ! men de som vil kan få den også !

  -Annelise
 • Toppen på kransekaka !

  Det spilles julesang i stua, lukter julekake i hele huset, julepynten er fremme, og det SNØR ! Retelse på det gamle innlegget: Kan det bli bedre nå ?

  Julen er det beste i året ! Eller det og sommer da. men må jo se det positive !


  -Annelise
 • Julefilm og Julekaker !

  Nå går jeg runt her å rydder imens en jule barnefilm, jeg pleide å se da jeg var liten står på. Så nå kommer julestemninga litt og litt frem, føler nesten jeg sier det hele tiden, men så forsvinner den igjen med en gang, men denne gangen kan det jo være den blir ei lita stund. i allefall ut dagen. Jeg skal nemlig ned å lage julekaker etterpå.

  Blir nok ikke Lusekatter eller hva det heter selv om det er Santa Lucia, fordi det syntes jeg faktisk ikke er no godt. Blir nok mer Kakemenn og de hvite gode julekakene jeg skrev om for ei lita stund siden. Gleder meg nesten litt selv om jeg skal bake helt alene . Men er jo litt koselig det også. Så da blir det julebaks i koseklær. Kan det bli noe bedre ?

  I tillegg til disse tingene som bringer julestemningen frem, er det også veldig kaldt ute, slik at alle husene er dekket med hvit rim. Det er jo ikke snø da, men begynner i allefall og minne om jul og vinter. Er forresten is på vannet også nå. Kansjek vi snart kan gå på den ?

  -Annelise
 • Julestevne og julebord !

  Dere fikk visst ikke vite hva jeg gjorde i går, men nå skal dere få høre. Jeg var med på mitt første styrkeløft stevne. Det var utrolig gøy, og jeg håper å få være med på flere. Vant en fin stor pokal. Kan jo nevne jeg var alene som jente da, så ikke så rart jeg vant, men alikevell, veldig fornøyd med resultatet! Med totalsummen min kunne jeg ha vert med på NM, men du kan ikke kvalifisere deg til NM enda, så får vente, men alikevell. Var utrolig gøy uansett !

  90 kg i markløft- for 3-4 måneder siden klarte jeg ikke rikke det en gang. Nå gikk det helt greit opp. så stolt !


  Veldig vakkert bilde, men slik blir det når mor kun taret blde alltid. Dere får i alle fall se den store fine pokalen her da .
  menmen, kanskje noen andre har tatt litt bedre bilder, f.eks når jeg faktisk har 90 kg stanga oppe og ikke bare før jeg løfter .

  Å da kvelden kom var det julebord tid, ikke så mye å si om det egentli, veldig gøy, og mange hyggelige folk.

  Meg og mitt outfit - med jøren sitt juleslips !


  Ikke så mange bilder som ble tatt her. men noen fikk dere i allefall se !

  -Annelise

 • Party to my special friend !

  Føler nesten at jeg går i gatene i spania, men alikevell det var bursdags selskapet til Anna Thora. Som er min barndomsvenninde, special friend <3

  Nå viser ikke bildene hos meg, men siden pcen min er klikk håper jeg på at de kommer frem for dere. HVis ikke blir det endret når jeg kommer hjem, da kommer også bilder av det jeg har tilbrakt tiden min frem til nå i dag på... HOHO jeg er hemmelighetsfull gitt.


  img2238

  img2225

  - Annelise

 • Gårsdagens Outfit

  pictures8

  I går var nok siste selskapet jeg var i for i år, og dette var det jeg hadde på meg for denne anledningen. Nå snart skal jeg på julebord med Ganddal atlet klubb å da blir det nok det samme som sist helg som blir outfitet. men har ikke helt bestemt meg ;D Bilder osv.. fra i går og tidligere i dag kommer snart . Hvis jeg får tid før jeg går, og hvis mor kommer hjem med kameraet snart.

  -Annelise
 • Jule kveldsmat !

  Begynte å bli sulten mens filmen spilte, så for å få toppen på kransekaka ( eller julestemninga) gikk jeg ned å henta meg lit grøt og julebrus.

  Frister det ikke bittelitt ?
  img2185

  -Annelise

 • Elsker julestemning !

  Tror bare jeg sov 3-4 timer max i dag. Er nemlig så utrolig forkjøla for tida. at jeg hoster og hoster i strekk. Og i tillegg til dette tok jeg jo piercingen i går, så klarte ikke ligge på venstre sida . Hver gang jeg snudde meg våknet jeg og måtte snu meg tilbake. og hver gang jeg våkna lå jeg der i ca 30 min .

  Så skoledagen i dag var ikke akkurat verdens beste for å si det sånn . holdt på å sovne hele tiden ! Men slapp i allefall gym i dag da . så fikk gå hjem litt tidligere. Tenkte faktisk jeg skulle legge meg i 8 tida i dag (vet, veldig tidlig, men når du ikke føler deg bra går det fint) men santa claus begynte på tv nå klokka 7, så måtte jo bare se den. Alt for å komme i julestemning ! Nå i dag er det jo egentlig ganske lett da. julefilm på tven og pinnekjøtt lukt i hele huset. Elsker lukta. hater kjøttet . Hvordan er det mulig ?

  men nå vil jeg få med meg resten av filmen, og om dere også vil komme i julestemning er det jo bare å slå på filmkanalen. Faktisk aldri sett denne julefilmen før!
  jul
  -Annelise
 • JEG VIL HA EN KOSEDRESS !

  Ble visst ingen film på meg. Er virkelig lenge siden jeg har besøkt thegiant .blogg.no så jeg hadde mye å ta igjen. Men så kom jeg over dette innlegget. Der vi kan vinne en kosedress, og selvfølgelig vil jeg det, og skriver derfor dette innlegget

  51835541260306822065


  Håper virkelig på å vinne en av de han deler ut, sogler nesten mens jeg tenker på hvordan det er å kunne stå opp og hoppe rett ned i en slik <3

  -Annelise
 • Det ble en sen kveld i dag..

  Eg pleier som regel å prøve å legge megi halv 11 tida slik at jeg kan se en film før jeg sovner. Men det er litt vanskelig og legge seg da når vi fortsatt sitte i stavanger klokka kvart over 11, så jeg kom altså ikke hjem før nå for 10-15 min siden ! Stress . da blir det nok ikke en film på meg, i såfall en serie episode, men vi får se. Jeg, sammen med mine søskenbarn å tanter hadde pakkelek med julemat i dag. Tradisjon vi har hatt siden onkel og "tante" skilte seg. Hun vi var hos er liksom ikke ordentlige tanta vår lenger, så for å holde kontakten starta vi denne tradisjonen. Egentlig utrolig koselig. Elsek slike jule "samlinger"
  Og i pakkeleken fikk jeg fatt i to julepynt nisser pluss to små poser med goodies ! Har ikke bilder nå, men alle vet vel hvordan smågodt ser ut ?

  Utenom det var jeg på piercing sjappa i dag :D :D :D Måtte bare slenge inn noen gamle standard smiley for å vise mine følelser. Tok nemlig piercing i tergusen i dag, hvis det var det var navnet da.
  img2167

  Utrolig rødt øret ble på bildet. Men egentlig var det veldig veldig mørkt så ble rødt i redigeringa tror jeg. endten det eller så har jeg bare så rødt øre !

  Her er også gårsdagens kjøp fra kvadrat + outfit for i dag !
  fotomontasjer3

  Nytt:
  Cardigan fra Vero Moda - ca 250
  Singlet fra JC - ca 150
  Kjøpte også et sett med undertøy men valgte og ikke vise det for hele verden. + at jeg kjøpte et par rosa søte øredobber til di rosa skoene, men di har jeg ikke bildet av nå !

  I tillegg til dette fikk jeg også en pakke fra ELF i dag, men den ble henta rett før vi reiste avgårde i dag, så ingen bilder av det heller i dag ! men får se i morgen.
  God Night sweeties <3 Hvis det er et ord da ?

  -Annelise 

 • En siste melding...

  ...før jeg sovner.
  Fordi nå er jeg tret å sliten etter å ha gått mange timer på kvadrat. Så jeg orker ikke blogge. Bilder av dagets kjøp kommer i morgen. God natt ^^ Kind off funny å skrive slike korte innlegg uten sammenheng i !
  -Annelise
 • Jeg vill ha et nytt hull !

  I går gikk jeg innom frisør stua på kjøpesenteret i nærheten av meg for å ta hull i øret, slik som jeg fortalte jeg ville ha. Men de hadde tydeligvis aldri hørt om det, ettersom de mente at det ikke gikk med deres utstyr. Eneste er at ei annen jente jeg kjenner tok et slikt hull akkurat der. Tror jeg skal gå innom igjen og spør om de vil prøve siden det i alle fall går. Men får se. kan være jeg går innom et annet sted når jeg er på kvadrat i dag med Kristine <3 Så får vi se når jeg får dette hulelt ! Er i allefall fint klar til å få det nå.

  -Annelise
 • I want a new piercing !

  in my tragus. HaHa . kan det bare på engelsk, så da ble det en engelsk setning !

  I dag tidlig fikk jeg plutselig for meg at å ha hull i den der lille flippen midt i øre hadde vert veldig fint, har jo allerede sett en del som har det og syntes det ser veldig stilig ut. Så blir nok et sånt hull i nermeste fremtid ! Men er det noen som vet om det er nerver i den delen av øret, slik som øvert i øret. Hadde det liksom vert farlig og tatt der selv ? Ikke at jeg har tenkt å gjøre det, men bare greit å vite på forhånd !

  hull

  Kommer nok til å ta den uansett, men kan jo alltids høre med andre først. Har du en slik percing eller hva synes du om den.

  Nå snakker jeg altså om den piercingen der hun har ei kule, på bildet !

  -Annelise
 • Aldri før blitt så kvalm av ordet sjokolade !

  Bare ordene sukker, kake og sjokolade får meg til å føle at jeg må kaste opp nå. Jeg er nemlig så kvalm som det går an å bli etter alt det usunne søte jeg har spist i dag. Det starta med en sunn frokost da, skive med forskjellig pålegg på, men etter det var det ingen stopp.

  Jeg satt oppe og så tv, mens jeg fiksa på bloggen, noe som i mitt syn ble litt mislykka, Fordi: blogg.no ville virkelig ikke sammarbeide, slik at jeg måtte gjøre alt om igjen og om igjen, og i tillegg til det finner jeg ikke ut hvordan fargene på bloggen og skriften og slikt skal passe med headeren ( lakte virkelig en utfordring for meg selv når jeg valgte den bakgrunnen ) men alikevell, nå er jeg lei så den får bli slik for ei lita stund. Bare gi meg ros om du vil, for å få opp selvtilliten min litt *angelface* neida . det var kind off en spøk !

  kakeMen tilbake til kvalm het og søtsaker. Mens jeg fiksa på dette hadde jeg en cola flaske, en halv pops pose, en halv melkesjokolade og litt annet goodies av sjokolade typer, så nå er helt borte. I tillegg til dette reiste vi klokka 3 til min tante som har bursdag i morgen. For å spise middag ! Og hva tror du følger med etter middag i et "selskap" ? Jo nemlig kaker, sjokolade og is. Først var det isen som jeg stappa meg kvalm av. men det stoppet ikke her heller. Etter kun kort tid, sikkert en halv time eller no, ropte de oss ned igjen, da var det KAKETID, og med en kake som så god ut måtte jeg jo spise litt til . Et stort kakestykke med sjokolade kake, med en deilig overaskelse inni, den var nemlig stappa med....KREM <3 Utrolig god kake, men det siste her er grunnen til at jeg fortsatt er kvalm !

  Føler du at du har lyst på søtsaker nå? Eller ble du litt kvalm av bare og høre om det ?

  -Annelise
 • Besøk Irlins bloggg !

  Irlin har blogganmeldelser på sin blogg og siden jeg vil at hun skal anmelde min også reklamerer jeg for hennes blogg her ! Hun skriver utrolig mye bra, og anbefaler alle å besøke hennes blogg. Akkurat nå har hun også danse kalender. Der du kan lære å danse. Utrolig bra koreografier, prøv  det ut ! Og besøk bloggen !
  irlin

  -Annelise

 • Under opp pussing !

  Designet mitt er nå under opp pussing, så det ser litt rart ut for tiden ;D

  header

  -Annelise
 • Danseoppvisning 29. November 09

   
  Hush Hush- The pussycat dolls
  Jeg - i den grønne t-shorta
   
  Thriller - Michael Jackson
  Jeg - helt fremme med UCLA bukse og sort hår !

  Her er dansene fra forrige helg. Jeg gjør utrolig mye feil på disse filmene, men tenk på at jeg hadde dansa 15 danser før dette, og hadde dansa i mange timer ! Så var utroli trett !

  -Annelise
 • Hjelp meg !

  Nå har jeg laget meg en youtube acount, ettersom filmene jeg lovet dere ikke kunne bli lastet opp på blogg.no sin video upload. Danseoppvisningsdansene for de som ikke vet hva jeg snakker om .

  Men problemet mitt nå er at jeg har glemt hvordan jeg legger dem inn, husker det var noe med å kopiere den der url koden, men husker ikke hvor jeg legger den inn . Lyst å forklare ?

  youtube

  -Annelise
 • Party Party !

  Gårsdagens fest var den beste festen på lenge, vi dansa å koste oss hele kvelden. Ikke bare det som var gøy med akkurat denne. Det var liksom ikke bare de samme folka som vanlig, og det var mye mer dansing. Dansa nesten av meg et halvt kilo ! Bare nesten, men alikevell. Lenge siden er det i allefall .
  Egentlig ikke så mye mer å si, ble i alelfall en vell lykka 18 års dag for Trine,Sven og Kristian! Forhåpentligvis syntes de også det !  Outfit !

  Katrine, Katrine og Marthe

  haha. for å si det slik, dette var det beste danseutrykket jeg hadde . Sier litt om mine utrykk når jeg danser.

  Anja, Sondre og SJ

  Sondre

  Sondre

  -Annelise

 • Nå er jeg skikkelig deppa...

  jeg har aldri i den tiden jeg har hatt moped tryna, men alikevell er mopeden min full av skraper. Gjett hvorfor! Det skal jeg fortelle. Den velter nemlig på alle rare steder. I dag satte jeg den i bakken ned til huset.

  Satte den i 1. gir og trilla den helt frem slik at den sto stille og ikke rant lenger, men plutselig i det jeg åpna garasje porten så jeg bare mopeden begynne å trille nedover før den velta og jeg har aldri fått så mange og så store skraper som i dag ! Den hadde helt av seg selv skifta fra 1. gir til fri. Det er til å gråte av. En lakering som hadde kosta meg 12 000 om det ikke var far som gjorde det, blir bare mer og mer ødelakt. Tenk om jeg faktisk hadde betalt alle di pengene ! Å så bare ødelakt litt og litt for hver gang jeg satte den i fra meg.

  Noe som viser litt medfølelse ;/? hehe . bare tulla. Men jeg blir alltid skikkelig rar og sur når jeg får nye skarper i den ! Er jo tross alt babyen min !


  Her er den ny lakka. Har ikke så mange nye bilder !

  -Annelise

 • Hva syntes du ?

  Klokken 10 i dag tidlig fikk jeg gå fra skolen, fordi Jeanette skulle ha prøve i oppsett ( går frisør linje ) Tok en del tid å sitte under den der krøll varmer greia, ogikke minst utrolig varmt, men ellers var det veldig gøy ! Ble ganske bra resultat også. Personlig syntes jeg det ble en utrolig bra frisyre, men syntes ikk den passet meg helt, trenger liksom alltid å ha noe hår forran. Men hva er vel bedre en litt forandring av og til ?
  Ha syntes du om det ?


  Da hun var ferdig og fikse opp håret gikk jeg ned i gymen, der klassen min hadde volleyball turnering. De hadde vunnet en kamp. ( som var grunnen til at de fortsatt var på skolen. Slutter nemlig litt før halv 2, og klokka var da 10 over halv. Så klassen spilte sin andre kamp. Å siden de nettopp hadde begynnt den ble jeg med. Og vi vant den også ! Så nå skal vi spille flere kamper om litt. Kan bli gøy !

  -Annelise
 • SKOENE ER KOMMET !

  Endelig ! Egentlig kom di i går da, men da hadde jeg verken kamera eller skikkelig internett. Så jeg lot dere vente med å få vite det til i dag, dere synes nok veldig sund på dere selv nå eller hva ? Kanskje ikke, men uansett.

  Jeg hadde ikke ventet på dem nå i det siste, ettersom jeg fikk vite de skulle komme en gang i neste uke. Å plutselig fikkjeg en melding av mor i går at jeg kunne hente den ! Alle burde sett gledes hoppet mitt da, så nå kan jeg gå med dem alikevel i 18 års dagen jeg skal på i morgen . Om jeg klarer å gå med dem da. Helene er nemlig så høye at jeg ble nesten like høy som Sondre. Og han er liksom over 15 cm høyere en meg til vanlig, så tror det blir litt vanskelig og gå med dem en hel kveld. Kanskje jeg bare sparer dem til jul eller no slik jeg egentlig hadde betemt meg for de siste dagene.

  Her er my sexy shooes ! <3


  Er mye mer sjokk rosa i virkeligheten.

  Hva syntes du ?

  -Annelise

 • Dagens outfit og hår !

  Dagens Outfit, og hår ! Som Jeanette stylet på skolen i dag !

  pictures7

  -Annelise
 • Amalies Jul !

  Nå er både Amalies jul og yndlings julekakene i hus ! Kan vi få bedre julestemning ? Elsker Amalies jul, minner meg så mye om Julen da jeg var liten ! Så nå skal jeg se 20 min Amalies jul hver dag helt til Julaften. HeHe. Siden jeg ikke fikk Amalies jul i pakke kalenderen i går trodde jeg mor hadde glemt det, så da gikk jeg jo å kjøpte den selv.

  Ca 2 min etter at jeg hadde  kjøpt den, sendte mor melling, jeg tenkte å kjøpe den i dag slik at du åpnet den i morra ( altså i dag ) Veldig lurt Annelise ! menmen. jeg og mor ble enig om at jeg bare ikke åpna en gave i dag, å fikk filmen i stede.

  image200912020004


  Men nå må jeg fortsette skolearbeidet ;D

  -Annelise
 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits