Annelise - My life, My thoughts -
Forside Add meg Forever Living Om meg Kontakt

NYTT ÅR OUTFIT

Slik er jeg kledd til nyttårs skiftet.Sko - Din sko

Skjørt - JC

Topp - Bik Bok

Armbånd og ring - Kapphal

Øredobber  - NEXT2

snakkes i 2011, for nå drar jeg ut.

Q: Hvordan er du kledd i kveld ? (Link til innlegget ditt viss du har noen bilder ute)

-Annelise

 • FYRVERKERI I HUS!

  Far vekket meg halv 9 i dag, for å høre om jeg ville kjøpe raketter.

  I vår familie (spesielt meg og far) er det slik at alle elsker raketter. Det skal være mye, og mer enn det. Og vi skal garantert stå ute lengst av alle å sende opp raketter. Alikevell blir vi aldri lei. Hadde det vert opp til meg hadde jeg stått å sendt opp til Lørdag, men det er jo tross alt ikke lov, i tillegg til at det blir passe dyrt da. Ikke nok med det, så skal vi være i butikken i det fyrverkerisalget starter for å få det beste og fineste (dyreste) før alle andre.

  Så gjett om jeg sto opp. Yes . lett som en lek. Kastet meg nermest ut av senga.

  Men en liten nedtur, siden jeg har blitt så "stor" at jeg ikke feirer nyttår med familien lenger. Får jeg heller ikke råd til så sinsykt mange raketter som jeg kan ha med på min feiring. Så ble en hel del mindre raketter dette året enn alle de forige. Men så finnes det jo gleder i alle sorger ( haha ) Så siden jeg uansett er edru på nyttår så skal jeg hente mor og far i morgen fra der de er i bytte mot raketter til meg som far betalte. God deal syntes jeg.

  Grunnen til at jeg er edru på "fyllas" dag, er nettopp fordi jeg elsker fyrverkeri, og har såpass respekt for "eksplusjoner og brann" at jeg ikke drikker på samme tid som jeg fyrer opp raketter. Det er jo tross alt slik regelen er. HeHe

  Q: Har dere kjøptmange raketter ?

  -Annelise

 • INNPULS KJØP TIL 4000KR

  Lenge har jeg tenkt på at jeg skal kjøpe meg speilrefleks, egentlig ikke fordi jeg trenger det, fordi jeg tar så "sinsykt" mange bilder. Men mer fordi jeg vil ha klare å fine bilder av ferier eller foto shoots.

  Helt seriøst ble det til jul da halve slekta hadde med seg hvert sitt speilrefleks kamera, mens jeg sprang rundt med mitt lusne kjedelige Canon Ixus 100 (jeg elsker det, men face it, det henger langt bak i speilrefleks rekka)

  Så da jeg fikk litt tid til overs når jeg skulle hente Edel på bussholdeplassen gikk jeg inn for å høre litt om hva jeg burde lete etter på vår lokale foto butikk. Å som dere kanskje har skjønt ble jeg litt vel gira å kjøpte meg et nytt kamera etter knappe 10 minutter. Et dyrt innpuls kjøp, men, jeg angrer ikke, å tviler på jeg vil gjøre det i nermeste fremtid.

  Det ble riktignok ikke et speilrefleks kamera. Isteden ble det et kamera med alle speilrefleks kamera funksjonene, bare uten selve speilet. Fordelen med det ar at jeg slipper å kjøpe så mange objektiver ( eller hva dama så fint kalte det) Siden dette kameraet har helt syk som. Trenger heller ikke kjøpe så mye annet av alt ekstra utstyr til Speilrefleks.

  Ja. bildene blir kansje bedre med alle disse fandy tingene, men tviler på at jeg hadde brukt så mye penger på ti ekstra deler om jeg hadde kjøpt speilrefleks.

  Q: Hva syntes du, bra eller dårlig innpulskjøp ?

  Q: Har du speilrefleks ?

  -Annelise

 • DAGENS INNKJØP !

  I dag etter at jeg fikk "fri" fra lakkeringa, dro jeg og Sondre til kvadrat for litt julegave bytting. (og litt etter julshopping)

  Tøflene jeg fikk av Edel var litt for store, så jeg måtte bytte dem (i en mindre størrelse) men siden det ikke var et eneste par igjen måttejeg finne noe annet . Hater å bytte julegaver folk gir meg. Men fant et fint armbånd og en ring jeg likte veldig godt, så ble en god erstatning.

  I tillegg valgte jeg ( litt ufrivillig ) å bytte joggebuksa fra Kristine. denne var det ikke noe galt med, men tenkte at siden jeg fikk 3 grå joggeukser måtte jeg bytte ei av dem. Å siden jeg hater frakt orka jeg ikke bytte noen av de andre.

  Unsjull Edel og Kristine . jeg likte virkelig gavene selv om jeg byttet dem !

  I tillegg til gavene jeg byttet, kjøpte jeg Stomp the yard der jeg selvfølgelig glemte å bruke et av mine 3 gavekort. Men det kom jeg heldigvis på da jeg skulle kjøpe Step up 3 . Så den fikk jeg i bursdagsgave av far til Sondre ( bursdagen min er i August ) og jeg har vert på kvadrat minst 20 ganger etter det. Så da kan du regne ut hvor ofte jeg glemmer ut gavekortet.  Fornøyd nå jeg.

  -Annelise

 • NY LAKKERT BIL !

  Dagen i går,og dagen i dag har gått ut på pussing, pussing, pussing og pussing. Å etter mye pussing ble det lakkering av bilen min somsto for tur. Først svart farge så litt striper, og plutselig så det nokk så likt ut som flammer på bilen min. Love it !

  Siden det var første gang far lakkerte True Flames ble det ikke perfekt, men veldig nerme ( syntes jeg )

  Selvdiggerbilde . haha

  Far in action !

  Sjablongene vi brukte  Først litt svart farge

  Så litt enkle tynne striper


  Tykke "striper" med hvit  Å til slutt mye blått !

  Q: Hva syntes du ?

  -Annelise

 • SEX REGLER RUNDT OM Ì VERDEN !

  I går postet jeg rare regler rundt om i verden, og i dag fant jeg nye regler. Sex regler somvi har i vår verden.

  Noen land er virkelig skada når de siser det er lovlig å ha sex med dyr, eller lovlig å ha sex med sitt barnebarn ! Håper virkelig det bare er lovlig men at ingen gjør det alikevell. For det er groose !

  LIBANON
  Her kan du godt ha sex med dyr, men bare hvis dyret er av hunkjønn. Har du sex med et hanndyr, kan forbrytelsen straffes med døden.

  AFRIKA
  Mange afrikanske stater har forbud mot sex før ekteskapet. Tunisia har forbud mot homoseksualitet. Den nigerianske delstat Zamfara er ekstrem i sin praksis når det gjelder før-ekteskapelig sex. For to år siden ble en tenåringesjente straffet med 100 piskeslag - fordi hun var blitt voldtatt av tre menn!

  Fordi voldtekten resulterte i graviditet, ble det bestemt at piskingen skulle finne sted 14 dager etter fødselen.

  USA
  Tre delstater har forbud mot homoseksualitet, mens totalt 15 har totalforbud mot dyrking av anal- og oralsex.

  I California er all slags sex tillatt - hvis det involverer to voksne mennesker. Men kun to!

  I New York gjelder fortsatt en gammel lov om at du kan få bot på 25 dollar hvis du øyenflørter med en kvinne på gaten.

  I Florida og Washington D.C. er misjonærstillingen den eneste lovlige måten å dyrke sex på.

  Inntil 1999 var det i delstaten Alabama strengt forbudt å selge sexleketøy. Lovbrudd kunne straffes med hardt arbeid i ett år.

  JAPAN OG KOREA
  Disse to asiatiske landene har en seksuell lavalder på 13 år.

  INDONESIA
  Her straffes onanering med halshugging.

  SINGAPORE
  Pornografi er ulovlig. I 1997 ble det ved en dom fastslått at oralsex er en forbrytelse dersom det ikke etterfølges av vaginalt samleie. Homoseksualitet er forbudt og kan straffes med fengsel på livstid.

  THAILAND
  Å gå utenfor sitt eget hus uten truse er forbudt.

  EUROPA
  Selv om mange EU-regler er samordnet, er både lovverk og praksis veldig forskjellig når det gjelder seksuell omgang med mindreårige. Belgia, Finland, Nederland, Luxembourg, Portugal og Storbritannien har lavalder som i Norge: 16 år.

  Frankrike, Hellas, Danmark og Sverige har 15 år. Italia, Tyskland, Island, Russland og Østerrike har 14 år.

  Irland har høyest grense med 17 år, mens Spania har en av verdens laveste med 12 år.

  Mange EU-land forfølger ikke sex med mindreårige dersom det skjer i et kjæresteforhold og både hun og han frivillig deltar.

  I Storbritannia er det tillatt for en kvinne å gå til sengs med sitt barnebarn, og det er tillatt å ha sex med nevøer og onkler. Sex mellom to kvinner har alltid vært tillatt, men mellom to menn forbudt. Inntil 1987 kunne en britisk mann bli idømt livsfarig fengsel for å dyrke analsex med sin kone

   

  Q: Hva syntes du er den sykeste regelen ?

  Q: Hvet du om andre rare regler i verden som ikke står her ?

  -Annelise

 • RARE REGLER VI HAR I VERDEN . LER MEG IHJEL !

  Kentucky
  Det er straffbart for menn å dytte kona si ut av senga fordi hun prøver å varme de kalde tærne sine på ham.


  Washington
  Her er det ikke lov til å late som man har rike foreldre.

  Oklahoma
  Hvis du lager en grimase til en hund, blir du sendt i fengsel. Det er dessuten strengt forbudt å ta en bit av en annen persons hamburger.

  Oregon
  I Willowdale er det ulovlig å banne eller hviske grove ting til hverandre under en sex-akt. Spørsmålet er hvordan det blir oppdaget om noen bryter loven?


  Texas
  Hvis du har tenkt å begå en forbrytelse, er du i følge loven nødt til å gi ofrene beskjed om hva du skal gjøre muntlig eller skriftlig 24 timer før ugjerningen. Det er dessuten ulovlig å melke en annen persons ku.

  Maryland
  Det er ulovlig å spille Randy Newmans hit ?Short People? på radio.


  Hawaii
  Skal du til Hawaii må du passe på å ikke ha med deg noen morsomme personer. Der er det ikke lov å le etter klokka 22. Det er det dessuten ulovlig å plassere mynter i andres ører.

  Alabama
  Du har ikke lov til å spille domino på søndager. Det er heller ikke lov å ha falsk bart hvis det skaper latter i kirken.


  Nevada
  I Eureka er det ikke lov for menn med bart å kysse en kvinne.

  Illinois
  I Zion er det ikke lov å tilby dyr en røyk. Og vi som trodde vår røykelov var ille!


  Maryland
  Det er ikke bare i Illinois man har strenge lover mot dyrene. I Baltimore er det ikke lov å ta med løven sin på kino. Hva skal løvene se på da?

  Ohio
  Det er ikke bedre i Ohio. Der er det forbudt å gi en fisk alkohol så den blir full. Kan fiskene ha det noe gøy på fest der mon tro?


  Florida
  I Miami er de snillere mot dyrene sine. Der er det ikke lov å imitere et dyr. Men dersom du binder elefanten din til et parkometer i Florida, må du huske å betale samme pris som for en bil. Det er i tillegg ulovlig å ha et seksuelt forhold til piggsvin, og når du har sex (da ikke med piggsvinet) får du kun benytte deg av misjonærstillingen.

  New York
  Hvis du vil kaste en ball i andres hode for moro skyld, kan du bare glemme det.


  Sveits
  Det er ikke bare våre venner på andre siden av Atlanterhavet som har rare lover. I Sveits er det ulovlig å trekke ned på do etter klokken 22 hvis du bor i en leilighet.

  England
  Hvis du er eier av en ku, har du ikke lov til å være full.

  Danmark
  Hvis du oppdager et dødt menneske, og ikke rapporterer om det, vil du få 20 kroner i bot.

  Singapore
  Oralsex er ulovlig, med unntak av når det brukes som forspill.


  Norge
  Her er noen av våre norske regler som folk i andre land synes er merkelige: At vi må betale lisens for å få eie TV reagerer vel like mange nordmenn på som folk i utlandet. De synes dessuten det er rart at når bilen vår får motorstopp og vi lar den stå i veikanten, må vi markere kjøretøyet med et rødt, reflekterende triangel. Pant av flasker er også noe de reagerer med undring på.

  Liktye denmed at du ikke har lov å pytte en mynt i øret på en anne person. haha . hvem gjør det ?

  Eller tar med en løve på kino ?

  Å hadde den loven om at du ikke har lov å ta en bit av en annens hamburger vært i Norge hadde nok jeg sottet i fengsel på livstid. HaHa

  Q: Hvilken var den teiteste/rareste regelen?

  -Annelise • DANS - RAGNES DANSESKOLE, XOPÓS OG SWAGGA CHICAZ

  - Har danset siden 2007/2008 husker ikke helt, men også på og av litt opp gjennom livet

  - Er instuktør på ragnes danseskole

  - Danset med søte Edel ei stund som Xopòs, der vi danset på Blinkfestivalen 2010 og UKM.

  - Danser nå fortsatt med Edel, men også Ella, Betty og Larissa, som Swagga Chicaz.

   

  Les om danseshow:

  Bilder av Danseoppvisning ++ 23. Oktober 2011 - swagga chicaz

  Film av Danseoppvisning 23. Oktober 2011 - swagga chicaz

  UKM 26. Februar 2011

   

  Les om dansetrening:

  Dansetrening 19. Oktober, swagga chicaz video

  Dansetrening 6. Oktober, swagga chicaz video

  Dansetrening til UKM 7. Februar i bilder

  Dansesesongen med Ragnes danseskole startet

  Dansehelg, trening med både Edel og Ragnes danseskole

   

  Les om andre opplevelser innen dans:

  Kosekveld med dansejentene fra Ragnes Danseskole

  Design til Xopós, dansenavnet til meg og Edel

   

  -Annelise

 • STYRKELØFT

  - Har drevet med Styrkeløft siden September/November 2009

  - Har allerede rukket og vunnet Gull i NM 2010 og 2011

  - Har tatt 3 norgesrekorder ( benk, mark og sammenlagt ) som ble tatt før det kom et nytt system. Disse er derfor arkivert for alltid

  - Har etter at det kom et nytt system tatt 137,5kg i 57kg klassen som ble ny norsk rekord i markløft. og 75,5kg i benk som også ble norsk rekord. (Disse er tatt nå etter at jeg tok en liten pause)


  // Norsk rekord: 125 kg.

  Har for øyeblikket en pause fra styrkeløft pågrunn av skade i skulder og rygg. Ikke noe stort, men det gjør at jeg må starte med teknikktrening helt fra starten igjen, Har ellers også mye å gjøre utenom.

  Les om stevneresultater:

  RM 19. Februar 2011

  Julsetevne 11. Desember 2010

  NM 00. November 2010

  Julestevne 12. Desember 2009 - mitt første stevne

   

  Les om stevneforberedelser:

  Rett før stevnestart til RM2010

  Oppkjøring til NM 2011

   

  Les om trening og annet som innebærer Ganddal AK/styrkeløft:

  Hyttetur med styrkeløft folka. Del 1, Del 2, Del 3

  Nyttårsmottakelse for alle NM vinnere

  Julebord med Ganddal AK 11. Desember 2010

  (linkene har kommet her bak tilogmed Desember 2010, resten kommer senere)

  -Annelise

 • OUTFIT 2. JULEDAG  Skjørt - JC

  Blonde genser/body - Gina Tricot

  Singlet - Bik Bok

  Sløyfe - H&M

  Sko - DNA

   

  -Annelise

 • ÅRETS JULEGAVER !

  Mor og Far - Minne brikke til kamera 16 GB, rull med navne klister og dansesko

  Min søster - Treningsrokkering

  Sondre - Baggy joggebukse

  Kristine - Hansker og joggebukse

  Ingrid - Øyenskygge, øredobber og hårspray

  Edel - Teppe, tøfler og smykke

  Tante Anita - Pakkekalender ( Kokebok, sminkefjerningsservietter, gavekort osv...)

  Onkel - Baggy joggebukse og Streetdance 3D

  Mormor - Bestikk og bestikk koffert

  Nissen (mor) - Øredobber

  Mor og stefar til Sondre - 3 EOS og Gavekort på Kvadrat

  Far til Sondre - Gavekort på Kino

  Ragnes danseskole - 2 vaser og godteri

  Bodil og Tom - Dynetrek og putetrekk

  Kjempe fornøyd med alle gavene, og fikk alt av det jeg ønsket meg ( tror jeg). Lucky me !

   

  Q: Hva fikk du til jul ?

  -Annelise

 • OUTFIT 25. DESEMBER

  Topp fra syden ( tror jeg)

  Skjørt fra JC

  Sko fra din sko

  I tillegg blir det et par øredobber fra NEXT 2 som jeg fikk il jul i går.

  Q: Hva skal du ha på deg i dag ? Skal du besøke noen i dag ?

  -Annelise

 • JULE OUTFIT


  Julekjole fra superkul.no

  Sko fra Din sko

  Sminke fra Gosh

  Øredobber fra Gina Tricot

  -Annelise

 • GOD JUL !

  Da var jula endelig her, og vi skal kose oss me mormor og resten av familien med grøt, før vi steller oss videre til juleaften med mine søskenbarn, onkel og tante !

  Se det stilige treet vi har stående utenfor.  Vi fikk et ekstra ( lite ) juletre i år, som vi pyntet med isbit figurer. er det ikke stilig ?

  Q: Hvor skal du feire jula i år ?

  - Annelise

 • JUL I GJERSDALS HUS

  Nå er det meste av julepynten fremme og jeg kommer virkelig i julestemning. Spesielt av treet, men hvem gjør vel ikke det ?

  Så da ønsker vi lille julaften og julaften velkommen ! Og alle dager som kommer etter det. Jeg gleder meg til jul !

   

  Q: Har dere fått julestemninga i hus ?

  -Annelise

 • JEG HAR BIL, JEG HAR NØKLER, JEG HAR LAPPEN, MEN JEG KAN IKKE KJØRE!

  Nei det har seg nemlig slik at bilen min nå står opplåst i gården vår . Nå tenker dere vel, "for en idiot som skriver det på bloggen, alle kan da stjele den" men nei. det er ikke så lett.

  Jeg har nemlig låst bilen med sentrallås, i det siste sekund med batteri. Argo alarmen står på. Så da jeg først klarte å vri om nøkkelen i låsen etter å ha stresst med det i 15 min, og fikk åpnet døra hadde jeg glemt at det kun er "biper'n" som skrur av alarmen. Så da kan dere tenke dere hva som hente. Yes der var det uling på uling her i gata sendt på kveld. Det verste ved det er at jeg ikke har mulighet til å skru den av heller. Så gleder meg virkelig til jeg skal på jobb i morgen, hvis ikke batteriet fungerer da heller. Da lir det uling på uling helt ned til jobb. Skal bli morsomt gitt!

  Wish me luck er det eneste jeg kan si !

  Har ingen bilder som passer dette innlegget, ( eller random bilde fra google da, av "bilen min" ) Har heller ikke bilder av da vi pynta juletreet i dag. Det var nemlig kamerat jeg skulle ut å hente da jeg fant ut at jeg ikke hadde mer strøm på "biper'n"

  -Annelise

 • JULETRE I HUS

  Nå har vi endelig kommet oss ned å kjøpt juletre ! Elsker den dagen juletreet kommer hjem. Er som en dør til julestemninga. Jeg gleder meg til fredag, til julekvelden, og alle julemiddager med familien som kommer etter.

  Før vi fikk henta juletrefotenog teppet.

  // Da juletreet var satt opp, men ettersom det hang is på det måtte det tørke litt over teppet.

  Så da mangler bare pyntinga, men det må også ventes med til all snøen er smelta av det, og treet er satt på plass oppå teppet sitt.

  Q: Har dere fått juletre i hus?

  -Annelise. • VENNEKVELD

  I går endte en liten gjeng av mine venner opp hos meg. Der vi koste drakk litt, snakket og rett og slett bare koste oss.

  Kjempe koselig å ha så amnge venner samlet, men savnet noen av de viktige alikevell. menmen, det er jo flere dager.

  // Ine, Malden og Keven

  // Keven, Torstein og Steffen

  // Julia og Sigurd  // Edel og meg

  // og Igjen...veldig fint.

  // Så søtt ^^ .  Litt trett kanskje ?

  Å etter kvelden var over var det tid for å sove, og siden Edel sov over her, ble det til at vi sov 3 stykker i 1 seng. Gikk jo fint det da. hehe . men orka ikke lage til ei seng til!

  // Å dette møtte jeg da jeg så ut vinduet i dag tidlig! Tror Keven og Sigurd hadde det litt for gøy.

  Q: Hva gjorde du i går ?

  -Annelise
 • JULEBORD 11. DESEMBER

  Etter julestevnet sist lørdag, var det hjem å dysje, kle seg å dra å møte gjengen igjen for julebord

  Ganske så hyggelig julebord med et lige gøyalt narch.

  // Meg og Sondre og Cato ved middagen


  // Ganddal styret

  // God folk

  // Nydelig greimase

  // Og enda en

  Narch:


  // litt normale....

  // Kanskje ikke fult så normale...

  // Kevin pose med Ola

  // Keven samme pose med Sondre. rått.


  // Steffen


  // meg og Sondre..

  Q: Har du hvert på julebord ?

  -Annelise

 • JULESTEVNE 11. DESEMBER

  Lørdag (forige) var det opp klokka 9 for å finne stevne klærne, og lage mat. Ikke lett å lage mat når du e skrubbsulten men ikke kan spise en bit, ettersom du skal veie minst mulig når du veier deg inn.

  Men det gikk da greit da, jeg laga mat, dro til atleten, fikk veid meg inn og så var det bare å trykke på med rundstykker, boller og sajokolade. Var ikke så alt for galt å vente i 1 time på å spise.

  Resultatene ble jeg nok så fornøyd med. knebøy kunne jeg tenkt meg 2,5 kg mer i og det sammemed benken. Men i helhet er jeg ganske så fornøyd. Ente denne gangen opp med 67,5kg i knebøy, 50kg i benk og 115kg i mark - uten utstyr 

  // Litt publikum og Sondre som dommer ( med julelys )

  // meg som publikum etter ferig stevne.


  // Så mange trengtes det i sekreteriatet, neida var vell mer nyssjerighet som fikk så mange samla der.


  // Kim i markløft  // Arne, far til Sondre i mark

   

     // Gevinst utdeling etter loddsalg

  // Premie utdeling.  // min søster var også med på julsestevnet


  // sondre kom også på 1. plass av 5

  // 1. plass i poeng av alle damer.

  // Best i poeng i ungdomsklassen

  // Stevnets beste i poeng.

  Kjempe kjekt stevne, film kommer nok en gang når jeg får tid ( litt travelt i juletida, som også er grunnen til at bildene kommer så seint)

  -Annelise

 • ENDELIG BLE ANNA OGSÅ 18 ÅR !

  Da er jeg hjemme igjen, og det skal bli herlig å hoppe i seng.

  Anna hadde sovnet da vi kom opp, og det var bare så vidt hun ville komme ut for å kjøre og spise kake. Men etter mange snøballer på vinduet hennes kom hun tilslutt ut, og vi kjørte rundt en times tid. I tillegg til at vi besøkte noen kompiser som enda ikke hadde planer om å sove.

  // tatt i farta, hun er sikkert superfornøyd nå når jeg poster dette bildet.

  Stakkars . hun måtte jo ut rett fra senga !

  -Annelise

 • DA VAR DET I ALLEFALL 2 TIMER TIL JEG KAN LEGGE MEG !

  Jeg kan vell strengt tatt legge meg nå også, men min søte gode veninne ( som også er min nabo ) fyller året 16. Desember sitter jeg våken nå for å gå opp kl 12. Og suprise gratulere henne med dagen. Og ettersom jeg tror at vi snakker litt der oppe så komemr jeg nok ikke hjem før 1. Kanskje det blir en bitteliten kjøretur også før vi legger oss. Slik at hun får vist kjøreskilsa første dagen/kvelden/minuttet med lappen. Hæ? tenker vell dere med den siste setningen.

  Men Yes . hun har lappen om en time. Å hvordan går det ann? Jo. hun er så bortskjemt at hun fikk ta lappen på Island i sommer ( der det er 17/16 års grense, husker ikke helt) Sånn er det å være invandrer. neida, men Islandsk statsborger ettelerannet i allefall.

  Gratulerer med dagen på forskudd Anna Thora !

  -Annelise

 • DANSE ANTREKK

  De siste innleggene mine har for det meste bare handlet om logoer. Litt for at dere kanskje vil se dem, og litt for at jeg og hun jeg danser med skal få se det. Av samme grunn legger jeg ut dette.

  Det er et eksempel på hvordan buksene kan se ut.

  Fint om dere gir tilbakemelding om hva dere syntes om det. Trenger virkelig hjelp. Rod eller ris er samme det, bare jeg får litt hjelp .

  Bukse bak:

  Bukse foran:  -Annelise

 • ..... • XOPÓS LOGO !

  Når jeg sottet å laga flere Xopós logoer ( dansegruppe navn )

  Så hva syntes dere ?

  Hvilken bør brukes ?

   

  -Annelise

 • JULESTEVNE I MORGEN !

  Jeg må virkelig legge meg nå, skal være på Ganddal 10 i morgen (15 min å reise) og har enda ikke gjort ting klart eller lagt meg ! En ting: Jeg blir trøtt i morgen ...


  // Gammelt bilde fra klubbstevne på Sandnes.

  Men det blir gøy da, gleder meg. siste stevnet med gamle vektklasser, og siste stevne i ungdomsklassen. Bør bli et bra stevne!

  -Annelise

 • TEMA FEST A&T; 4. DESEMBER

  Lørsdagen som var gikk ut på å kle seg ut som noe på bokstaven A eller T. For da var det dobbel 18 års dag til Anja og Trine.

  Jeg, Sondre, Ola og Frida valgte Teletubiene, ellers var det mange tannfeer og tingelinger og noen andre kreative kostymer.

  Vorsh

  // army girl Ingrid, Po Sondre og den Tyske gullfisk treneren SJ.

  The party

  // The teletubies. Tipsy Annelise, Tinky winky Ola, Lala Frida og Po sondre


  // Det ene bursdagsbarnet var dette vesenet. Tromsø (noe) det det jkalles når du er fra Tromsø i allefall.

  // Avholdsmann


  // Frida, SJ og meg

  Narch

  // nice bilde...


  // The teletubies at narch..

  -Annelise

 • JOBB FEST I BILDER; 3. DESEMBER

  Sist Fredag var det Romnes fest. En fest de vi kjøper deler av på jobb hadde der alle som kjøper deler får komme. Var kjempe koselig... Enda koseligere er det siden vi har "kvalitets tid" med dem vi jobber med, blir jo ikke akkurat så ofte det skjer.

  Var så heldig å få mandela i grøten i tillegg, fikk en sekk for det, men siden jeg ikke har bilder av den, så kan dere se noen andre bilder jeg tok der nede.

  Have fun!

  // Bare mine øl ! Men endte opp med at jeg ga alle bort da ! Øl er ikke godt !

  // Jone ble bittelitt lurt her ja ...

  // Elsker Ajax, or not. ( er ikke ajax i flaska)

  // Måtte smake litt jeg også...

  // Kind a outfit

  // meg og Tina

  Åsså ble det narch hos Kristine

  // Kristine

  // Føler meg litt sjalu her jeg sitter...

  // I allefall nå... neida er bare tull så ble egentli ikke så veldig sur.

  // snorre sovna...

  // og det gjorde Sondre også...

  -Annelise

 • XOPÓS LOGO

  Jeg og min søte Edel jobber med å lage dans til UKM nå. Har tidligere danset på blinkfestivalen sammen i sommer, og har også nå prøvd å lage vår egen logo.

  Noen forslag som jeg har laget i dag er disse:   

  Har noen bilder til å lage logo av, men tilnå har jeg disse.

  Q: Hvilken var best ?

 • JULEBILDER

  På søndag var vi ute og spiste på Hummeren hotell fordi min tante har bursdag i dag, men siden vi ikke har mulighet til å være med henne i dag ble det lagt til søndagen i steden. Gratulerer med dagen tante Anita!

  På vei hjem dro vi innom typen til søstera mi for å ta julebilder, ble egentlig ganske mange fine, men vi valgte det øverste her som vi skal sende rundt til familie bilder og venner.

  Q: Hva syntes du ? Hvilket var finest ?

  -Annelise

 • DA SKAL JULESTEMINGA FREM !

  I dag skal jeg nemlig først spise grøt her hjemme for deretter å lage pepperkake hus og tre med min søster og søskenbarn ! Blir så koselig og hvis ikke julestemninga kommer skikkelig nå så vet jeg ikke hva jeg skal finnepå ! Neida . den kommer nok .Er her jo litt allerede!

  // Blir nok ikke fancy lys hos oss . men blir i allefall et pepperkakehus.

  -Annelise

 • VI HAR KJØPT VANNSCOOTER !

  Kanskje litt feil årstid til det, men det var nå vi fant den rette ! Jeg kan nesten ikke vente til sommeren.Kjenne sola i ansiktet, vannet i fjeset, og lufta som suser gjennom håret. Men først... Så skal jeg øsnke jula velkommen, kan jeg glede meg til sommeren når det nye året er her.

   

  // forstår virkelig ikke det der med at pcen min nekter å snu bildene mine, men men dere ser iallefall hallveis hvordan den ser ut !

  -Annelise

 • PAKKE KALENDER !

  Som de fleste helt sikkert vet så er 1. Desember allerede i dag. Da er det tid for barnetv titting, kalender luke åpninger, og tid for å slippe julestemninga skikkelig til !

  Trodde ikke det ble noe mer kalender enn en sjokoladekalender og et skrape lodd i år. men der tok jeg feil ! Min tante var på besøk nå nettopp, og kan dere gjette hva hun kom til meg med ? Yes . du gjettet riktig. En pakkekalender ! Så utrolig snilt!

   
  // Noen dager med gaver og noen dager med godteri ! Jeg er heldig !


  // i tillegg dro jeg å kjøpte meg en sjokolade kalender i tllegg i går kveld, var tilogmed så snill at jeg kjøpte en til mor å far ! Nå skal jeg virkelig kose meg i adventstida.


  Q: Har du kalender, hvilke typer kalender?

  -Annelise

 • Annelise

  leser denne bloggen NÅ

  KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik

  En blogg om livet til en aktiv styrkeløfter, danser og bilmekaniker. Her blir det innlegg om livet mitt, tankene mine, dans film og annen trening! KOMMENTAR NR 1000: Hege Landsvik - hrms.blogg.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits